2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
vajinal jel (crinone) kullanıyorum, akıntım baya azaldı, aranızda kullanan var mı? akıntıyı azaltma etkisi olur mu?

Son düzenleme:

mahkemeler kolay boşamıyor canım.. kv kp gidince geri düzelecekse eger yani sorun sadece onlarsa konus eşinle..biz bu cocugu isteyerek yaptık simdi onlar aldır diyorlar bu vebal altına girebilecek misin de

pislik kadın ya senın evladının ölmesini isteyen insallah o bebek düşer diyen bir annen var deseniz eşinize tepkisi ne olur

Arkadaşım sana katılıyorum böyle annesinin ağzına bakan kocalara çok gıcık oluyorum

yaklaşık 10 aydır evliyiz ama eşim özür diledi herkeze çok teşekkür ederim kayinvalidem le de napcam bilmiyorum kızlar eşimin de ailesi sonuçta kırmak istemiyorum ama sert de davranıyorum açıkçası şimdi doktora gitcez inşallah bu kadar stres altında bebegime birşey olmaz o benim hayata bağladım tek umut bide biz cahil insanlar değiliz keşke bzi bize bıraksalar daha iyi olurdu ama yok herşeyde var olacaklar...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bilemiyorum neden kötü olduğunu ama hamilelik zor iş sonuçta içimizde bir canlı büyütüyoruz yoruluyor vücudumuz sonuçta,,,,

kızlar yeşil akıntısı olan varmı?? Progestan kullanıyorum oda yara yaptı acaba mantar mı oldum diyorum offff

Eşinin ailesine he dııcen geccen cnm cok sevındımm haledersınız ınsaallhh bn 4 senelık evlıyım ılk 6 ay bızdede olmustu esım bı yerden sonra aılesıne restı cktı şimdi korkarlar bna bısey dmkden inşllah sende o zamnlara kalmadan halledersın cnmm

eşin özür dilemiş ne güzel, sen kv duymamazlıkdan, görmemezlikden gel,,,,
bak şimdi köyün birinde KV ile gelin sürekli kavga edermiş, kızn babası da kızına çok üzülürmüş, neyse bir zaman sonra kızına bir testi su vermiş demişki kızım bu su üflenmiş, kv sana ne zaman bir şey dese iç, KV susuncaya kadar da ağzında tut, KV susuncada yut demiş,,,,neyse KV söyleniyor kız suyu ağzına tutuyor, sonuçta karşılık veremiyor bir iki derken KV patlamış,,,,sende karşılık verme,, zamanı gelince onlar utanır,,,,

tatlim biz esimle birbirimizi o Kadar cok seviyoruz ki ama annesini görünce tam bir ana kuzusu oluyor 180 derece dönüyor yasadiklarimizi sevgimizi hemen unutuyor bu erkekler böyle sadece senin ki degil hem sen kendin söylüyorsun kaynananin seni istemedigini seni üzmek icin söylüyor bir cok seyi sen de hic takma kocana dört elle saril madem ayrilacakmis 5 hafta önce akli nerdeymis bu cocugu yaparken onun ki de laf kizginlik aninda söylenmis sözler biz birbirimize kizginlik aninda neler söylüyoruz barisinca hepsi geciyor Burda sanirim heoinizden büyügüm 39 yasindayim sana abla tavsiyesi ve deneyimim kayinvaliden sana laf söylegince sadece bak ona gül git bir bardak su al karsisinda ic o seni sinir etmesin sen onu sinir et..esinde geldiginde güler yüzlü davran annesi seni sikayet ettiginde esine cilve yap bir yuva kolay kurulmuyor hemen ayriligi akliniza getirmeyin

bilemiyorum neden kötü olduğunu ama hamilelik zor iş sonuçta içimizde bir canlı büyütüyoruz yoruluyor vücudumuz sonuçta,,,,

Evt çok haklısın Allah hepimizin yardımcısı olsun bu arada bol su içmeye başladım bide çubuk yiyorum sanki bulantım daha hafifledi gibi çok tşkler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

birde yemeklerde cacık bulundur hiç değilse onu yersin,, insan masaya oturup bir şey yiyemeyince de sinirleri bozuluyor,,,,,

birde yemeklerde cacık bulundur hiç değilse onu yersin,, insan masaya oturup bir şey yiyemeyince de sinirleri bozuluyor,,,,,

Evt ya kendim için dğl bebeğim için endişeneliyorum en fazla ben yiyemesem o nsl diye bir sürü evham

Canım gerçekten çok üzdün beni bişey yazamadım çok fazla ama üzüldüm öncelikle bu olayı böyle bitirme BENCE herkes yerini bilmeli eşine onu sevdiğini ama olaylara çok üzüldüğünü ayrıca bu gebelik döneminde ne kdr hassas olduğunu anlat annesinin kendini anlayacak en iyi kişi olduğunu söyle inş düşük yaparsın dediğinde canın ne kadar acıdığını ama eşinin annesi olduğu için bişey söyleyemediğini mutlaka söyle birazda maneviyattan gir ben kin beslemiyorum ama haktır bu kul hakkı bu dönemde yapacağını yap bi daha da kv densizlik yapmasın Merve hangi şehirdesin ve yaş kaç

kızlar selaaaaammmmmm
bulantılarınız ne zaman başladı ne zaman bitti benim bu hafta başında salı günü bulantım vardı çarşamba azaldı ve bugün de çok az arada yokluyor
ayrıca bende hafif kasıkta sızı ve uykuya meyil var onun haricinde burda en erken gebelik belirtilerinde okuduğumuz hiç bir belirti yok acaba bende bir sorun mu var?

Canım senin kaç haftalıktı bende hiç bir şey yok maşallah ne ağrı ne bulantı kendimi çok iyi hissediyorum :))) 5+2 benim

Su içmeye çalışıyorum zorda olsa ama belki günde 1 lt az ama bu kadar içebiliyorum bu ne zamana kadar daha dvm edicek doğuma kadar mı

Sğl CNm çok tşk ederim tavsiyene uyucam zorda olsa daha fazla su içicim peki bişey sorucam günde ne kadar tüketmeliyim suyu

Hiç kendini strese sokma canım şu an bebeğin senin kanından besleniyor ilk dört ay hiçbir şey yiyemiyen hamileler var ayrıca doktorum bana kendini su için zorlama yudum yudum iç bir litre içsen yeter dedi 12.haftada azalacak bitecek az daha sabır...

Gevrek ayran yedim yattım nasıl midem kaynıyor anlatamam halbuki hiç yatmam dalgınlığıma geldi pofff

canım ben o kadar çok acıkıyorum ki bebek daha minicik 16 saat dayanamam heralde 2 saat dayanamıyorum şimdi bide işin sıvı tarafı var şimdiden ben günde 2 3 litre su içiyorum. heralde kışın öderim yazın tutmam

en kısa zamanda gönder derim sana bakmıyo ki daha strese sokuyo dışardan yersin evin de pis olsun bişey olmaz bebeğin iyi olsun. eşine de sıkı sıkı sarıl sakın üçüncü kişilerin aranıza girmesine izin vermeyin

Canım senin kaç haftalıktı bende hiç bir şey yok maşallah ne ağrı ne bulantı kendimi çok iyi hissediyorum :))) 5+2 benim

6+3 um bende. Mide bulantim yok, kasikta ağrılarım vardı 3 haftadır bugün biraz hafifledi.

Bence herkeste aynı belirtiler olacak diye birşey yok. 1. Hamilelikle 2. Hamilelik bile farklı oluyor.

Su olayinda ise günde 1lt su içen arkadaşlar telaslanmaniza gerek yok. Çok az bir miktar değil. 1-2 arası normal. 2den fazlasını gereksiz buluyorum. Tuvalette geçiririz hamileligimizi o zaman

Çok sğl CNm ya içimi rahatlattınız zorda olsa içmeye çalışıyom ama ymk biraz zorlanıyom

ben safranboludaym ama ankaraliyim 22 yaşında ilk gebeligim hemsireyim kesemizi gördük 1 cm rabbim yavrumu bana bağışladı inşallah hakkimda da hayirlisi olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…