O kadın kafayı yemiş onun demesiyle düşmez o bebek sen stres yapma otur evınde daralmada esınlede guzelce konus esın anladgım kadarıyla arada kalmıs ole ortada bısı yokken kayınvalıdenın doldurmasıyla evlılık bıtmez o kadının ıstediğiniverme bırak umursama kocana sarıl sen... Dun aynı yatakda yatmadınızmı esınle... Bıraz düşünelım demişsin zaten kayınvadenın b. K yemesi olmus bıraz sızınkı normal aynı sehırde otrmuomusunuz... Veya kayınbabanla aran nasıl bn kayınvalıdenle sorunum olsa babama anlatabılırım eger babayla oyle bır dıalogun varsa anlat alsın oda karısını...
mahkemeler kolay boşamıyor canım.. kv kp gidince geri düzelecekse eger yani sorun sadece onlarsa konus eşinle..biz bu cocugu isteyerek yaptık simdi onlar aldır diyorlar bu vebal altına girebilecek misin de
pislik kadın ya senın evladının ölmesini isteyen insallah o bebek düşer diyen bir annen var deseniz eşinize tepkisi ne olur
deli mi ne sen ona bişey demedin mi inşallah düşer diyince. köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı.
keşke sende evladından bul deseydin . karnındaki sabiden ne istiyor. o çocuğun yüzünü o kadına gösterme ben olsam göstermem düşsün ölsün dediği.
torun yüzüne muhtaç ederim. kocanla da aranı bozma gece gir yanına annesinin dediklerini anlat, susup bi kenara çekilme haksız duruma düşersin.
o kadın seni istemiyorsa senin evinde ne işi var toplansın gitsin. bunu bence herkese sindir o ev senin ve senin hayatın . çok sinir oldum
Arkadaşım sana katılıyorum böyle annesinin ağzına bakan kocalara çok gıcık oluyorum
cnm evliliğin yeni mi ilk zamanlarda çok oluyor böyle aile nedenli çatışmalar . eğer gerçekten birbirinizi seviyorsanız ailelere takılmayın eşinle birbirinize tutunun . eşinle de konuş bundan sonra aileleri katmayın kendi aranınzda halledin. hiç kimse ailesini atmaz . ben ilk evlendiğimde bu hataya çok düşerdim k.validemlerle bi sorun yaşasam hemen eşime anlatır haklı olarak ondan destek beklerdim eşimde genelde ya tarafsız olur kendin hallet derdi ya da ailesine toz kondurmazdı ama düşündüm bizim ailelerimiz de öyle kendi ailem ne kadar sıkıntılı olsa da asla olumsuz özelliklerini eşime yansıtmam çok şükür biz onları atlattık ama zor oluyor biliyorum. allah yarımcın olsn.
Ay evet bende hamilelikte çok kilo alırım ilkinde 18 kilo almıştım sonrasında spor ve dıyetle cok zor verdim şimdi bol yürüyüs ve hafif beslenmeye calışıyorum en azından ılk 4 ay kilo almayayım diyorum.
bence yanlış degl cnm amerikada arkadasım var tum hamillik boyunca dr sdece 2 yada 3 kere ultrasonda baktırmış . gerçi ılk hamılelığımde anem bunu hep söylemesıne ragmen bebiğimi görmek içinn can atar koşa koşa giderdim ıkıncı daha rahat ouyo:)
o koca bende yok ya hamilelikte odun gibi oluyo oğlumu hiç sevmeyeceğini düşünürdümm uğruna oluyo şimdi . bunda da oyle yapım böyle diyo
Anladım bende şişe alıyorum yanıma ne bu zamana kadr hep 1 lt anca içebilmişim çok az tüketmişim böyle olmamın sebebi susuzluklada alakalı galiba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yaklaşık 10 aydır evliyiz ama eşim özür diledi herkeze çok teşekkür ederim kayinvalidem le de napcam bilmiyorum kızlar eşimin de ailesi sonuçta kırmak istemiyorum ama sert de davranıyorum açıkçası şimdi doktora gitcez inşallah bu kadar stres altında bebegime birşey olmaz o benim hayata bağladım tek umut bide biz cahil insanlar değiliz keşke bzi bize bıraksalar daha iyi olurdu ama yok herşeyde var olacaklar...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaklaşık 10 aydır evliyiz ama eşim özür diledi herkeze çok teşekkür ederim kayinvalidem le de napcam bilmiyorum kızlar eşimin de ailesi sonuçta kırmak istemiyorum ama sert de davranıyorum açıkçası şimdi doktora gitcez inşallah bu kadar stres altında bebegime birşey olmaz o benim hayata bağladım tek umut bide biz cahil insanlar değiliz keşke bzi bize bıraksalar daha iyi olurdu ama yok herşeyde var olacaklar...
bilemiyorum neden kötü olduğunu ama hamilelik zor iş sonuçta içimizde bir canlı büyütüyoruz yoruluyor vücudumuz sonuçta,,,,
Evt çok haklısın Allah hepimizin yardımcısı olsun bu arada bol su içmeye başladım bide çubuk yiyorum sanki bulantım daha hafifledi gibi çok tşkler
birde yemeklerde cacık bulundur hiç değilse onu yersin,, insan masaya oturup bir şey yiyemeyince de sinirleri bozuluyor,,,,,
kızlar selaaaaammmmmm
bulantılarınız ne zaman başladı ne zaman bitti benim bu hafta başında salı günü bulantım vardı çarşamba azaldı ve bugün de çok az arada yokluyor
ayrıca bende hafif kasıkta sızı ve uykuya meyil var onun haricinde burda en erken gebelik belirtilerinde okuduğumuz hiç bir belirti yok acaba bende bir sorun mu var?
Sğl CNm çok tşk ederim ama iki gündür ne yediğimi ne içtiğimi biliyom meyve yemeye çalışıyom aç kalmakta istemiyorum bebeğim için korkuyom daha 6 haftalık
Su içmeye çalışıyorum zorda olsa ama belki günde 1 lt az ama bu kadar içebiliyorum bu ne zamana kadar daha dvm edicek doğuma kadar mı
Sğl CNm çok tşk ederim tavsiyene uyucam zorda olsa daha fazla su içicim peki bişey sorucam günde ne kadar tüketmeliyim suyu
Canlaaar malum önümüz Ramazan ayı doktorunuzla görüştünüz mü ne diyor ?? Benim doktorum 3. Ayın sonundan itibaren tutabilirsiniz demişti ilk 3 ay çok suya ihtiyacı varmış bebeğin gün içinde susuz kalmayın dedi.. Ama geçen yılda tutamadım hamileyfim Ramazan sonunda düşük yaptım bi sürü borç olacak ne yapmayı düşüyorsunuz ???
kızlar selaaaaammmmmm
bulantılarınız ne zaman başladı ne zaman bitti benim bu hafta başında salı günü bulantım vardı çarşamba azaldı ve bugün de çok az arada yokluyor
ayrıca bende hafif kasıkta sızı ve uykuya meyil var onun haricinde burda en erken gebelik belirtilerinde okuduğumuz hiç bir belirti yok acaba bende bir sorun mu var?
Canım senin kaç haftalıktı bende hiç bir şey yok maşallah ne ağrı ne bulantı kendimi çok iyi hissediyorum :))) 5+2 benim
Hiç kendini strese sokma canım şu an bebeğin senin kanından besleniyor ilk dört ay hiçbir şey yiyemiyen hamileler var ayrıca doktorum bana kendini su için zorlama yudum yudum iç bir litre içsen yeter dedi 12.haftada azalacak bitecek az daha sabır...
Canım gerçekten çok üzdün beni bişey yazamadım çok fazla ama üzüldüm öncelikle bu olayı böyle bitirme BENCE herkes yerini bilmeli eşine onu sevdiğini ama olaylara çok üzüldüğünü ayrıca bu gebelik döneminde ne kdr hassas olduğunu anlat annesinin kendini anlayacak en iyi kişi olduğunu söyle inş düşük yaparsın dediğinde canın ne kadar acıdığını ama eşinin annesi olduğu için bişey söyleyemediğini mutlaka söyle birazda maneviyattan gir ben kin beslemiyorum ama haktır bu kul hakkı bu dönemde yapacağını yap bi daha da kv densizlik yapmasın Merve hangi şehirdesin ve yaş kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?