benimki her gün kaka yapıyor canım bildiğin su gibi bazen sarı bazen yeşildiBende aç olduğundan şüpheleniyorum çişi azaldi kakasi da 3 gunde bir yapmaya başladı yapınca bayagi yapiyor ama dediğin gibi huzurlu aglamıyor bilemedim
Canım dün bu yazdıklarını okumuştum sana çok kızdıM eşyaların yerini değiştirmişsin neden okadar zorladın kendiniGünaydınlarrrr
Yorgunum dostlar yorgunum yorgun:) benim yatak odamda ki duş ardiye gibi yazın orayı kışın büyük banyoyu kullanıyorduk bu sene geçmiycem fenalık geldi ordan oraya taşı, dün orayı temizledim oğlumun koca çöp poşeti dolusu oyuncağının ayıkladım kaldırdıklarımdan çıkartdım oyuncak değişimi yaptım iki gün idare eder bizimkiniyatak odamın şeklini değişiyim dedim koca yatağı çevirdim durdum sonra eski haline döndüm tek değişim çocuk odasında ki mobilya beşiği odama geçirmek odam da ki çocuk şifonyerini çocuk odasına postalamak oldu:) oğlumun odasında üst üste sevmiyorum mobilyası güzel durmuyordu öyle şekilsiz, iyi oldu şimdi, tabi çocuk odasınıda temizledim yine haliyle parça parça yapınca geri kirlenmiş yatak odası çocuk odası, büyük paşam babannesindeydi küçükte durmayınca halası geldi bir yarım saat sonra babannnesi geldi de yaptım işimi yoksa nerdeee minik dururmu ağlıyor al beni diye, büyük kuzum anne ne yaptın odama çok güzel olmuş teşekkür ederim dedi kibar kuzum bugünde salonu sileyim halılarım dün geldiği için seriyorum işte:) perdelerim yıkandı bitti bir mutfağın ki kaldı çünkü mutfağımı temizlemedim en çok orası olacak beni, hiç sevmiyorum mutfak temizlemeyi çok uğraştırıyor, çocuk odasının perdesinide yıkamdım çünkü perde yapılacak oraya, camları hala silmedim yağmur var her gün, temizlik maceram böyle
Eşim beni deli etmeye uğraşıyor ben anladım, biliyorsunuz kreş işini beyefendi önümde ki denemde göndermiycekmiş o kadar sinirliyim ki anlatamam konuşmuyorum konuşursam kötü olacak sakin sakin düşünüp ikna etmeye çalışıcam böyle bencilik olamaz, görüyor hem oğlum bunalıyor hem ben artık kaldıramıyorum zıvanadan çıktı çünkü aşırı hırçın oldu,, sadece dedim ki göndermezsen ne oğlun için ne benim için iyi olmaz sonucuna katlanırsın!
O kadar işin sonucu ameliyat yerim yanıyor belim ağrıyor çok fena birde ayaklarım ağrıyor
Eşime neden hiç tatile gitmiyoruz dedim ben gitmek istiyorum çok bunaldım patlıycam artık, cevabı saçmalama ne tatili çevremizde kim gidiyor tatile!! Ben o saçmalığı senle evlenerek yaptım zaten dedim!!!!
Anladım teşekkür ederim bakalım bizimki sevecek mi?Kaynatmayaaksın canım kaynamış suda bekleyecekti.. Sağlık olsun..
Ilk sefer için bu geçerli sonradan suyla yıkayıp versen de olur. Bir de diş patlatma Döneminde soğuk isterse o zaman buzdolabına koyar verirsin o sana bağlı..
Sterilize ederken Buzluk diyor jelliler için ben öyle Yaptım ama bebeğim onu sevmiyor :))
İnşallah. Benim ki de biberonunu kendi tutuyor ya çok tatlı oluyo :))) ek gıdaya ne zaman geçecek sin doktor bana kilo alımı azalırsa ek gıdaya geçerim dedi mama dan hiç bahsetmedi bazen sütümün gelmediğini hissettiğim oldu bir iki kere mama verdimbenimki her gün kaka yapıyor canım bildiğin su gibi bazen sarı bazen yeşildi
çişide bezi bazen dolu bazen normal oluyordu iki gündür hep dolu bez
biberonuda kendi tutup içiyor öldürecek bu çocuk beni :)
memeyede saldırıyor inşallah ikisini bir arada götürürüz
kesinlikle canım önemli olan beslenmeleri büyümeleri sütüm var ama artık yaramıyor demek ki kompleks yapıp aç bırakamam en hızlı büyüdükleri zamandayız kaçırmayalım bu dönemi
sağlık ocağında bna ek gıda dedi ama ben alyitı ay dolana kadar ek olarak mama vericem düzenli olmasa da iki uç günde elma rendeliyorum yada bir iki kaşık yoğurt ama bunlarda Bi düzenim yokİnşallah. Benim ki de biberonunu kendi tutuyor ya çok tatlı oluyo :))) ek gıdaya ne zaman geçecek sin doktor bana kilo alımı azalırsa ek gıdaya geçerim dedi mama dan hiç bahsetmedi bazen sütümün gelmediğini hissettiğim oldu bir iki kere mama verdim
canım anne sutu alan bebeklerin kakası sulu olur . İlk zamanlar kuçuk oldukları için metabolizması sutu bile sindirim yaparken katı sekilde sindirebilir çunku daha sindirimi tam gelişmemiştr . Bebek buyudukçe anne sutunu metabolizma daha iyi sindirir . Bizimde uç aya kadar katı kaka yapıyordu şimdi aynı dedigin gbi sulu cıvık yapıyr ama kilo alımı iyi . Mama ne kadarda olsa anne sutu kadar sindirimi kolay degil o yuzden kskası koyulaşmıştır .Hayırlı cumalar kızlar
mamaya başlamakla ne kadar doğru bişey yaptığımı fark ettim bugün bebeğim açmış resmen
çiş kaka yapıyordu huzursuzluğu yoktu ama
iki gündür yaptığı çiş ve kakayı görünce farkı anladım ilk zamanlardaki gb yapmaya başladı
kakasıda @eflalim in dediği gibi yeşil ve suluydu şimdi sarıya dondu ve pütürlü tıpkı ayda 1kg aldığı zamanlar gb
nasıl fark etmedim çok kızıyorum kendime
bu gizli açlık olayı sanırım,doğru kızlar aç çocuk ağlar diyorlar ama benimki ağlamıyordu gayet huzurluydu
canım 2aylık kontrolünde oğlum dr a kaka yapmıştı :) bende bu ishal mi dedim yok o anne sütü kakası dedi :)canım anne sutu alan bebeklerin kakası sulu olur . İlk zamanlar kuçuk oldukları için metabolizması sutu bile sindirim yaparken katı sekilde sindirebilir çunku daha sindirimi tam gelişmemiştr . Bebek buyudukçe anne sutunu metabolizma daha iyi sindirir . Bizimde uç aya kadar katı kaka yapıyordu şimdi aynı dedigin gbi sulu cıvık yapıyr ama kilo alımı iyi . Mama ne kadarda olsa anne sutu kadar sindirimi kolay degil o yuzden kskası koyulaşmıştır .
:)) kakadan bahsedince biraz oyle oluyor :) . Biliyorum dedigin şeyi canım bnde bir ara kaşik maması vermiştim kakası çok iyiydi aynı dedigin gibi . Şimdi sadece anne sutu alıyor kakası boyle mukuslu cıvık oluyor . Zaten senin bir ayın kalmış doymuyosa kilo almıyosa mecbur vereceksin canım . İlla anne sutu vercm diye bebegi aç koymk ona kotuluk yapmak olur . Sutun yetmedigi yerde verilmeli zaten mamada bebegin sistemine uygun olarak yapılıyor . Ek gıdayı erkn verdigin zamanda ilerde gıda alerjisi riski olabiliyor .canım 2aylık kontrolünde oğlum dr a kaka yapmıştı :) bende bu ishal mi dedim yok o anne sütü kakası dedi :)
tam olarak koyuluktan bahsetmiyorum kakadaki partiküller benim,dediğim
şimdi kakası dr un söylediğine benziyor o yüzden dedim
çok b.ktan Bi yazı oldu kusura bakma :) :)
Hersey bebisler icin canim.iyi olmus farketmen.yarasin saglikli kilolari olsun ins minisinHayırlı cumalar kızlar
mamaya başlamakla ne kadar doğru bişey yaptığımı fark ettim bugün bebeğim açmış resmen
çiş kaka yapıyordu huzursuzluğu yoktu ama
iki gündür yaptığı çiş ve kakayı görünce farkı anladım ilk zamanlardaki gb yapmaya başladı
kakasıda @eflalim in dediği gibi yeşil ve suluydu şimdi sarıya dondu ve pütürlü tıpkı ayda 1kg aldığı zamanlar gb
nasıl fark etmedim çok kızıyorum kendime
bu gizli açlık olayı sanırım,doğru kızlar aç çocuk ağlar diyorlar ama benimki ağlamıyordu gayet huzurluydu
Sağol cnm cvp verdigin icin nuk markada 2 numara 6-18 aylık yaziyo dr browns dogal akis falan diye ayirmis aventin emzigini almamisti bizim oglan biberonunuda almaz diye dusunuyorum onun silikonu biraz sert gibi biraz daha arastirayim bakalimCanim 1 numarali emzigi kullanıyorsun sanirim hala, 3-6 ay icin 2 numara kullaniliyor.
Kolay gelsin.ya maşallah bebis is yaptırıyorsa ne ala.annem bakmasaydi zor bitirirdim ben temizligi.pazsrtesi annem gitti iki gun ara verdim ama dunden beri az bi işim vardi Abdullah bey izin vermiyo cok zor yapıyorumSelam kızlar oğlumu uyuturken ara ara burayada göz atıyorum malum temizlik devam ediyor..
Mutfağım bitti şükür artı yatak odasınıda hallettim birdek duvarlar silinecek ve perdeleri ütüleyio takacam bugünde misafir odasını halledebilseydim iyi olacaktı temizliğe tam gaz devam ediyorym ama halılarımın geç gelme ihtimali var bir an önce gelsede işlerimi halledip sersem içim rahatlayacak
Bugün savah oğlumu sağlık ocağına götürdüm hırltısı var diye doktor muayene etti annesi endişelenme maşallah çok iyi bakmışsın bebeğe dedi biraz içimi rahatlattı benden bu kadar kendinize iyi bakın öpüyorum hepinixi oğlum uyudu hadi işbaşı
sağol canım hepimizin inşallahHersey bebisler icin canim.iyi olmus farketmen.yarasin saglikli kilolari olsun ins minisin
Canım ben yiğenimi çağırdım İki üç gündür benim yanımda abdullahın karnını doyurup altını değiştiriyorum o onunla ouYun oynuyor bende işime bakıyorum uykusuda gelince beş dakika yatırıyorum öyle böyle yapmaya çalışıyorum mutfakla yatak odasınıda kardeşimi çağırdım beraber yaptık yoksa tek başıma mümkün değil iş yapmamKolay gelsin.ya maşallah bebis is yaptırıyorsa ne ala.annem bakmasaydi zor bitirirdim ben temizligi.pazsrtesi annem gitti iki gun ara verdim ama dunden beri az bi işim vardi Abdullah bey izin vermiyo cok zor yapıyorum
Sen yinede annenlere git bir sure canimEflalim evet canm bi kaç kez tehdit ettim ama yapmadım birindedw gerçkten gidiyodum salmadı kolumdan tuttu içeri aldı . Bide bizim burda çok fazla toplum baskısı var bu gibi seyler çok agır karşilanir o yuzden bnm için kolay degil gtmek . Ama annemlerin yanına gideyim blof yapçam biraz gelmeyecm çocuklarımla durcam orda bakalım ne yapack hoş daha çok gezerya daha çok işine gelir zaten varlıgımızla yoklugumZ bir olur onun için . Çok bunaldım gerçekten bazen duşunuyorum çocuklarım hariç burda durmamın hiç bir anlamı yok gerçekten yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?