2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
[SUP][/SUP]

canım bulantılar devamlı olmuyor bende ara ara oluyor sonra geçiyor..

Canım senin kaç haftalıktı bende hiç bir şey yok maşallah ne ağrı ne bulantı kendimi çok iyi hissediyorum :))) 5+2 benim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

5+4üm ben canım iki gün var aramızda :)
yani bi öğlen uykum geliyor o kadar 4
aman bebek sağlıklı olsun da ne bileyim şimdiye kadar bu sitede o kadar belirti okudum ki onlar bende olmayınca kendimi garip hissettim gebeliğimi bile beklenen adet tarihi 6 gün geçince öğrendim :) yalnız benim annem çok sorunlu iki gebelik geçirmiş inşallah bende olmaz

Benim 6.haftada başladı 8+4 şu an biraz azaldı çok şükür ama yinede bir saatim bir saatime uymuyor defalarca yazdım canım ilk oğlumda hiçbir belirtim yoktu normal hayatıma devam ettim iştahım herşey süperdi bu hamileliğim çok farklı işte herşey yolundadır merak etme...

Çok sğl CNm ya içimi rahatlattınız zorda olsa içmeye çalışıyom ama ymk biraz zorlanıyom

Yemediğin zaman daha kötü oluyorsun inan bana peynir ekmek bir mucize az ye ama iki saatte bir ye çok hafifletiyor bana çok iyi geliyor

kızlar ya ben stresle karistirrdim galiba 1 mm dedi keseyi herhalde 1 cm olsa bebek görülürdü değil mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Âmin canım eşimde Çankırılı yakınsınız hakkında hayırlısı neyse o olsun karşındaki eşinde olsa ezdirme kendini senden ve bebeğinden değerlisi yok keyfine bak Safranbolulular gelinlere düşkündür aslında sana densizi denk gelmiş :)))

canım ilk defa tutabılırsınız diyen doktor gördüm..

yani tam anlamıyla 7.haftada filan mı başlıyor bende çok hafiften arada sırada bulantı oluyor ama öğürme çıkarma filan yok çok şkür

canım gebelerin %20si hiçbir şey hissetmeden geçirir bu dönemini ve bu büyük bi şans. benim annemde sorunlu geçirmiş yemez içmez yatmış 6 ay falan. teyzem 9 ay teyze kızım yine öyle. ben yarın 7yi doldurcam kısmetse çok aman aman olmadı bulantım iki gün yoğun oldu geçen haftadan beri tüm gün sürdü çok zor gerçekten olmasın da bi daha. dün ve bugün iyiyim çok şükür ama dediğim gibi ailemdeki kadınlar kadar şiddetli geçirmiyorum ayakta tamamlıyorum bi şekilde günü hiç canını sıkma evhamlanma benim de belirtim yok ama bebeğim gayet sağlıklı çok şükür. biz şanslıyız yemek yiyip su içebiliyoruz en azından halsiz kalmıyoruz bulantıda yemek sorun yiyemeyince daha kötü oluyosun ve halsiz kalıyosun birbirini tetikliyo sonra tüm gün. ben önümüzdeki haftayı da atlatırsam heralde daha olmaz genelde 6 da 7de başlıyo ama daha erken yada daha geç de başlayabiliyo sen tadını çıkar

İnş olmaz canım iyi düşün iyi olsun :) ben üzerine adet gördüm kanamam az ama ağrılıydı 7 gün sürdü 3 günlük tatile gittim 12 saat gidiş 12 saat dönüş yolda bi kere baş dönmem oldu ama hep kasık ağrım vardı tatil dönüşü Dr gittim gebesin dedi şok oldum :)))

kızlar ya ben stresle karistirrdim galiba 1 mm dedi keseyi herhalde 1 cm olsa bebek görülürdü değil mi

bi cmdir canm o :) görünmeyebilir haftaya bağlı bebek biraz benim de ilkinde nerseyse 9 mmdi bebek görünmemişti :)

ahh ahhhh ben de antalyanın sıcaklarından muzdaribim şu an elmalıdayız ama burası da cayır cayır yanıyor sıcaklar basıyor bana :)

Anam elmali serin olmasi lazim bura yaniyor bende ramazanda elmaliya kacmayi düşünüyorum ama sen haberdar et beni oralar serin olunca gelim

ailesi gelince böyle olduk canım yoksa bebek kararını birlikte verdik eşimle iyim aslında ailesiyle anlasamiyorum

Canim bizim bi yakinimiz da bole olmustu araya mesafe koydular esiyle beraber hersey yoluna girdi simdi ikinci bebekleri oldu iki tarafta ailesine dur demeyi bilmeli kv de neymis de sana cocugu aldir diyor sen kocanla arani duzelt canim gunaha girme o kucuck cana kiyipta

zaten böyle birşey asla yapmam allahtan korkarım

ben ağır kaldırdım zıpzıpda zıpladım korktum tabi bilmiyordum gebe olduğumu bebişim sağlıklı olsun bana yeter :)

bi cmdir canm o :) görünmeyebilir haftaya bağlı bebek biraz benim de ilkinde nerseyse 9 mmdi bebek görünmemişti :)

bizde görmedik şimdi çarşamba gününe randevu aldım inşallah görürüm

aile genetiğimiz çok benzer benim 7 teyzem ve kızlarının hepsi çok koku hassasiyetli mide bulantılı zor gebelikler geçirdiler ama halam halamın kızları filan hiç belirtisiz atlattılar halamın kızının kasık ağrısı bile olmadı umarım ben de onlar gibi olurum

demek gebelikten gebeliğe de fark ediyormuşşş çok şaşırdım yani ben kendimi o kadar kaptırmışım ki şöyle midem bulancak böyle ağlıcam filan şu belirtiler neden yok diye .....
ama kendimi şartlandırmayacağım pazartesi dr. randevum var umarım kalp atışlarını duyacağız pazartesiye kadar da evhamlanmamaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…