2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben ağır kaldırdım zıpzıpda zıpladım korktum tabi bilmiyordum gebe olduğumu bebişim sağlıklı olsun bana yeter :)

Ayy aynen valla bazam çok ağır normalde eşim kaldırırdı ben kaldırdım kuzenim evlendi ne oynadım ne oynadım hem kına hem düğünde :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

olmayacak olana bir şey olmuyor,,,
olucak olana da çare bulunmuyor,,,,
millet içkisini sigarasını içiyor,,, poop poop doğuruyor,,,, biz böyle aman sigara dumanı gelmesin , aman kalsiyum protein alınsın, aman şunu yiyeyim yemiyeyim,,,,
yani şans işi mi desem bilmiyorum walla,,,,

sakınan göze çöp batar die boşuna dememişler :)

Öyle tabii bu ay o kdr çok yordum ki kendimi, bi de beklemiyordum bebişi şaşırdım hakkaten Rabbim kısmet ederse ne olursa olsun veriyor

gömbe yaylası diye bi yer valla ben aslında ankaralıyım ama elmalıya gelin geldim üniversitede tanışmıştık aslında ben de buraları tam bilmiyorum işte bi gömbe bi elmalı :)

Ben antalyaliyim ama bilmiyorum bende esime bucaga gidelim diyorum da isler yuzunden gidemiycek gibiyiz :2:

yani tam anlamıyla 7.haftada filan mı başlıyor bende çok hafiften arada sırada bulantı oluyor ama öğürme çıkarma filan yok çok şkür
Genelde 6. Haftanin sonu 7. Haftanin basi gibi basliyor bulantilar ama bu surec herkeste farkli isliyor

Bende de pek bi belirti yok hatta gun icinde unutuyorum cogu zaman

Evt ya kendim için dğl bebeğim için endişeneliyorum en fazla ben yiyemesem o nsl diye bir sürü evham

Ben tutmayi dusunuyorum cnm allah nasip ederse. Ilk 4 ay bebek anne kanindan besleniyor. Bebwge zarari oldugunu
Dusunmuyorum. Ogluma hamileyken tutmamistim ikinci yilda emzirdigim icin tutnadim bir suru borc oldu kalabalikla yutmayinca borclar odenmiyo 3.5 tane degil ki ve zor oluyo. a

Herşeyin hayırlısını Rabbim bilir zmnı gelmişse ne yaparsak yapalım can buluyo bebiş yok zmnı gelmemişse istersen pamuklarda 9 ay yat yinede olmuyor herzmn hayırlısını versin Rabbim

Benimde 6 . Haftada başladı 2 gündür daha fenayım bulantıdan ymk yiyemiyorum su içemiyorum bide çalışıyorum havalarda sıcak Allah yardımcımız olsun ne diyim

Öyle tabii bu ay o kdr çok yordum ki kendimi, bi de beklemiyordum bebişi şaşırdım hakkaten Rabbim kısmet ederse ne olursa olsun veriyor

biz de hç beklemiyorduk sürpriz yaptı bebişimiz ben pcos hastasıyım temmuzda evlenmiştik bir de kilom da var olmaz diye kendi zevkimize bakıyorduk :) Rabbimin işi herkese hayırlı evlatlar versin inşallah

biz de hç beklemiyorduk sürpriz yaptı bebişimiz ben pcos hastasıyım temmuzda evlenmiştik bir de kilom da var olmaz diye kendi zevkimize bakıyorduk :) Rabbimin işi herkese hayırlı evlatlar versin inşallah

Âmin canım çok geçmiş olsun sana Rabbim istersen olur :))

kızlar ya ben stresle karistirrdim galiba 1 mm dedi keseyi herhalde 1 cm olsa bebek görülürdü değil mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de bugün gittim. 5+4 bugün. Kese 1,2 cm. Bebeği görmedik. On gün sonra çağırdı tekrar.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya benim bulantılar gene başladı Allahtan ilaçlar var onları içicem diye az biraz atıştırdım,,,
dün yoktu bulantım ama karın ağrılarım olmuştu dün birde hesapladım ki, dün adet olmam gerekiyordu,,,,

Ben izmirdeyim benimde ikinci gebeliğim kime gidiyorsun doktora?

Dr Reşat Bozoklar a gidiyorum canim sen?

Benim bildiğim kuran da bile hasta ve hamileler oruç tutmaz diye yazıyor. Açlık ve susuzluk çocuğa zarar verir

Bugün doktora gittim bebisim 1cm kalp atışını gördük ve duyduk :))))

Merhaba kızlar günlerdir göremiyorum sifremi unutmusum anlamadım nasıl oldu ama neyse umarım herkeze iyidir bende yarin doktora gidicem bakalım ne dicek hayirlisi

Kaynanama da hamis olduğumu söyledim ona malum olmuş zaten rüyasında erkek çocuğu görmüş eşimin bebekligine aşırı benzeyen bakalım tutturabilecek mi?

Mrb hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

[[Bugün doktora gittim bebisim 1cm kalp atışını gördük ve duyduk :))))[/QUOTE]

Oruç işi Rabbim affetsin zor geçen sene kızımi emziriyorum diye 10 gün tutamamistim zaten
Bebisinin pitpit larida hayırlı olsun:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…