ben ağır kaldırdım zıpzıpda zıpladım korktum tabi bilmiyordum gebe olduğumu bebişim sağlıklı olsun bana yeter :)
Ayy aynen valla bazam çok ağır normalde eşim kaldırırdı ben kaldırdım kuzenim evlendi ne oynadım ne oynadım hem kına hem düğünde :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ora nere kiiiz tam benlikmis kac valla cekilmez bu sicaklar
Ayy aynen valla bazam çok ağır normalde eşim kaldırırdı ben kaldırdım kuzenim evlendi ne oynadım ne oynadım hem kına hem düğünde :)))
sakınan göze çöp batar die boşuna dememişler :)
gömbe yaylası diye bi yer valla ben aslında ankaralıyım ama elmalıya gelin geldim üniversitede tanışmıştık aslında ben de buraları tam bilmiyorum işte bi gömbe bi elmalı :)
Genelde 6. Haftanin sonu 7. Haftanin basi gibi basliyor bulantilar ama bu surec herkeste farkli isliyoryani tam anlamıyla 7.haftada filan mı başlıyor bende çok hafiften arada sırada bulantı oluyor ama öğürme çıkarma filan yok çok şkür
Bende de pek bi belirti yok hatta gun icinde unutuyorum cogu zamankızlar selaaaaammmmmm
bulantılarınız ne zaman başladı ne zaman bitti benim bu hafta başında salı günü bulantım vardı çarşamba azaldı ve bugün de çok az arada yokluyor
ayrıca bende hafif kasıkta sızı ve uykuya meyil var onun haricinde burda en erken gebelik belirtilerinde okuduğumuz hiç bir belirti yok acaba bende bir sorun mu var?
Evt ya kendim için dğl bebeğim için endişeneliyorum en fazla ben yiyemesem o nsl diye bir sürü evham
Ben tutmayi dusunuyorum cnm allah nasip ederse. Ilk 4 ay bebek anne kanindan besleniyor. Bebwge zarari oldugunuCanlaaar malum önümüz Ramazan ayı doktorunuzla görüştünüz mü ne diyor ?? Benim doktorum 3. Ayın sonundan itibaren tutabilirsiniz demişti ilk 3 ay çok suya ihtiyacı varmış bebeğin gün içinde susuz kalmayın dedi.. Ama geçen yılda tutamadım hamileyfim Ramazan sonunda düşük yaptım bi sürü borç olacak ne yapmayı düşüyorsunuz ???
olmayacak olana bir şey olmuyor,,,
olucak olana da çare bulunmuyor,,,,
millet içkisini sigarasını içiyor,,, poop poop doğuruyor,,,, biz böyle aman sigara dumanı gelmesin , aman kalsiyum protein alınsın, aman şunu yiyeyim yemiyeyim,,,,
yani şans işi mi desem bilmiyorum walla,,,,
canım gebelerin %20si hiçbir şey hissetmeden geçirir bu dönemini ve bu büyük bi şans. benim annemde sorunlu geçirmiş yemez içmez yatmış 6 ay falan. teyzem 9 ay teyze kızım yine öyle. ben yarın 7yi doldurcam kısmetse çok aman aman olmadı bulantım iki gün yoğun oldu geçen haftadan beri tüm gün sürdü çok zor gerçekten olmasın da bi daha. dün ve bugün iyiyim çok şükür ama dediğim gibi ailemdeki kadınlar kadar şiddetli geçirmiyorum ayakta tamamlıyorum bi şekilde günü hiç canını sıkma evhamlanma benim de belirtim yok ama bebeğim gayet sağlıklı çok şükür. biz şanslıyız yemek yiyip su içebiliyoruz en azından halsiz kalmıyoruz bulantıda yemek sorun yiyemeyince daha kötü oluyosun ve halsiz kalıyosun birbirini tetikliyo sonra tüm gün. ben önümüzdeki haftayı da atlatırsam heralde daha olmaz genelde 6 da 7de başlıyo ama daha erken yada daha geç de başlayabiliyo sen tadını çıkar
Öyle tabii bu ay o kdr çok yordum ki kendimi, bi de beklemiyordum bebişi şaşırdım hakkaten Rabbim kısmet ederse ne olursa olsun veriyor
Ben antalyaliyim ama bilmiyorum bende esime bucaga gidelim diyorum da isler yuzunden gidemiycek gibiyiz :2:
evet bitanem ...sende mi ???
biz de hç beklemiyorduk sürpriz yaptı bebişimiz ben pcos hastasıyım temmuzda evlenmiştik bir de kilom da var olmaz diye kendi zevkimize bakıyorduk :) Rabbimin işi herkese hayırlı evlatlar versin inşallah
kızlar ya ben stresle karistirrdim galiba 1 mm dedi keseyi herhalde 1 cm olsa bebek görülürdü değil mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben izmirdeyim benimde ikinci gebeliğim kime gidiyorsun doktora?
Canlaaar malum önümüz Ramazan ayı doktorunuzla görüştünüz mü ne diyor ?? Benim doktorum 3. Ayın sonundan itibaren tutabilirsiniz demişti ilk 3 ay çok suya ihtiyacı varmış bebeğin gün içinde susuz kalmayın dedi.. Ama geçen yılda tutamadım hamileyfim Ramazan sonunda düşük yaptım bi sürü borç olacak ne yapmayı düşüyorsunuz ???
Merhaba kızlar günlerdir göremiyorum sifremi unutmusum anlamadım nasıl oldu ama neyse umarım herkeze iyidir bende yarin doktora gidicem bakalım ne dicek hayirlisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?