tatlım benim oğlumda alerjik,,Tanilanmis alerjimiz zaten var. Ama bu sivi eksikliginden oldu sanirim, alerjiyi a dan z ye ogrendim artik.
Insallah atlatiriz, idrarda kristallesme denilen sey oldu muhtemelen, kakada degildi canim, Allah tum alerjili bebeklere sifa annelerine guc versin, cok zor...tatlım benim oğlumda alerjik,,
benim bildiğim bebeğin vücudunun susuz kalmasının sinyalleri,,
bezinin ıslanmaması 6 saatte,
ağladığı zman gözyaşı olmaması,
uyuşukluk
kuru ağız ve dudak,,,
bıngıldağın çökmesi,,
tabii bebeklerin vücudunun susuz kalması çok tehlikeli,,,sen suyunu ver tabii ama bence doktorunla da görüş benim oğlumda da pempe ve kırmızı kaka olmuşdu,,,, çok zor işimiz,,, umarım 6 ayla beraber bunlarda geçer,,,
geçmiş olsun yeniden,,,
oo pardon yanlış anlamışım,,, evet o susuzlukdan kaynaklanıyor diye biliyorum,, çok geçmiş olsun,,,,Insallah atlatiriz, idrarda kristallesme denilen sey oldu muhtemelen, kakada degildi canim, Allah tum alerjili bebeklere sifa annelerine guc versin, cok zor...
Anladim cnm bugun söyle yaptim corbada tat yok cunku havuc mevsimi geçtiği icin koymuyorum onun yerine tat verecek bi sey koyayim dedim ve.kavun suyu ekledim düne göre biraZ daha sevdi..Zaten tadimlik veriliyor bu aylarda camim, ara verip sonra tekrar deneyin diyorlar sevmezse.
Cnm ben su veriyorum ve cok seviyor nerdeyse suyla doyacak versem..raindrop26t: 41385171 .!.:Gunaydin kizlar, herkes iyidir umarim, benim minigin bezinde pembelik fark ettim dun, su vermeye basladim, sanirim anne sutu yazin sivi ihtiyacına yetmiyor, bir de sabah bezi cok az dolu oluyor
Alisir insallah diyeyimcanım inşallah alışır kuzucuğun
canım görümcen bakmıycakmıydı, zor işin Allah kolaylık versin
canım benim Allah yardımcın olsun ne desem bilemedim bazı bebekler çok zor ama büyüdüğü zaman çok sakin söz dinleyen bir çocuk olur bunu düşün kendini rahatlat
niye utanıyorsun canım hep evdeydin iyi olmuş, eymende öyle kaç gündür
canım mizacı öyle oluyor senin elinde değil büyük oğlum öyleydi ısrarla girerdim kalabalığa ama çılgınca ağlardı, şimdi 4 yaşında iki senedir iyi diyeyim, belki seninki alışır zamanla
Sagol canim bu hic aklima gelmedi bundan donra oyle yapicamyabancı insanlara bebişini vermeden önce bebek senin kucağındayken yabancı kişiyle biraz vakit geçirmen gerekiyor,,ki bebeğin yabancı kişiye güven duyması gerekiyor,, birde yabancılardan hoşlanmadıkları döneme giriyoruz artık yavaş yavaş,,,
Afiyey olsun minnosa.suyu benim oglan da oyle verdikce iciyoAnladim cnm bugun söyle yaptim corbada tat yok cunku havuc mevsimi geçtiği icin koymuyorum onun yerine tat verecek bi sey koyayim dedim ve.kavun suyu ekledim düne göre biraZ daha sevdi..
Cnm ben su veriyorum ve cok seviyor nerdeyse suyla doyacak versem..
canım daha önce okudum yazmadım blendır dn gecırıyorum çorbalari kabak patates ıspanak ırmıgı zeytinyagile pişirip blendırAnladim cnm bugun söyle yaptim corbada tat yok cunku havuc mevsimi geçtiği icin koymuyorum onun yerine tat verecek bi sey koyayim dedim ve.kavun suyu ekledim düne göre biraZ daha sevdi..
Cnm ben su veriyorum ve cok seviyor nerdeyse suyla doyacak versem..
canım aynen birde ankara öğleden sonra hep yağmur ev işine yetişemiyorum bi garip araftayım ne evde ne disarda okula alısamadım kızım ve ahmet mutlu her gelen seviyor ahmet beyi kahvalti yaptırıp cikiyorum orada ettiriyorum gelince yoğurt ikindi meyve akşamda içerse çorba su veriyorum
Gobek aha kolay eriyor adetten sonra en azindan benimki baya kuculdu. Biz de 2 gun sonra 5 aylik olcazKizlar 3 gun sonra 5 aylik oluyoruz
Ve ben bugun hasta oldum ilk
İnsallah bundan sonra daha kolay kilo verebilirim
Inşallah verebilirsin canim ben dogumdan sonra 40 gun boyunca azalarak kanamam oldu kirkimdan sonra her ay duzenli bi sekilde adet oldum ama 1 gr bile kilo vermedim ustune kilo da aldimKizlar 3 gun sonra 5 aylik oluyoruz
Ve ben bugun hasta oldum ilk
İnsallah bundan sonra daha kolay kilo verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?