2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Agzina aliyor derken canim ısırıyor onceden sadece agzina alirdi simdi alip isiriyor ya eflalim biz bugun rota asisinin 2.sini yaptirdik geldik 9:20 den beri uyuyor hic bu kadar uzun uyumazdi aşıdan mı oldu ki
canım ısırarak sert mi yumuşak mı test ediyor ama dişte olabilir, aşı uyku yapmaz açık hava rahatlatmıştır ondan uyuyordur

Canim benim başka bir sıkıntısı mi var acep dediğin gibi ac olsa sütunle doymasa kabul eder diye düşünüyorum...esine de iyi demişsin cok üzüldün yiprandin çünkü. Allah o haset eden eltilerin şerrinden korusun.aynisindan bende de var.
Mama hakkında hic bir bilgim yok hic kullanmadim canim.artik bundan sonra da ek gidaya baslarim mamaya gerek kalmaz galiba

Canim bebeklerimizin dogum tarihleri cok yakin yanilmiyorsam, benimki de aynen dedigin gibi salyali elimi gorse hemen kemirecek, dislik 1 numarali oyuncagimiz artik, kafasinin sicak olmasi da normal, doktor ben sormadan artik kafasi sicak ocak demisti.

Idrar yolu enfeksiyonu olsa ates kusma da olur diye biliyorum gecici bir donem bence, bezini acip bekle bakalim idrar yaparken zorlanip agliyormu?

Kizlar dogum yaptim yapali 4 hafyada birsag gogsum tas hibi oluyo mastit oluyorum neden acaba ya ates yapmiyo ama canim ck skiliyo bu duruma
Canim gecen bana cevap yazmistin ve gercekten haftasina gecti cok sukur,cok dua ettim sutum geri gelmeyecek diye korktum ama Allahim dualarimi kabul etti cok sukur..bu mastit gogus tam bosalmadigindan oluyor hadi ben silikonla emzirdigim icin oluyor sonunu tam bosaltamiyor onunla..sende emzirdikten sonra gogsunu yukardan asagi dogru sivazla mutlaka bu iyi geliyor..sut kanallarinda birikmeyi engellemek gerekiyor..kitle halinde sertlikler benimde cok sik oluyor..ama iltihap yapmamasi cok onemli sonki iltihap yapti benim cok ugrastim..insallah bidaha olmayiz canim..

Canim ben neredeyse iki ayliktan beri aksamlari yatarken mamaya basladim sutum yetmiyordu..birde sarilik gecmeyince doktor baslatti..sma ile basladik ama oglum hic sevmedi hep kustu onu..sonra doktorumun ve eczacimizin tavsiyesiyle evolvia aldik ona bayildi,hala deliriyor biberon bitince daha yokmu diye..aksamlari hep yiyor uyumadan once,cokta seviyor..eczaci tanidik bizim, bu mamayi cok ovdu seminerine gittik kesinlikle oneririm dedi..memnunuz biz..

Yok
Kusum yaa siskoyum boyumda oyle uzun diilki 75 kg 165 boy tam 15 kg fazlam var biraz dikkatvedip bol salas hatalarimi gixlicek giysiler giyince kiloyu oyle gizliyorum yoksa ciplakken tovbe bismillah aynalar catlicak o derece vucudum kotu durumda ((
Bende dogsugundan beri sma mamayi veriyorum canim hergece 120 cc ve o kdr mamanin ardindan meme emip uyuyor bende mastit oldum diye gogsumu sagdim tabi oncesinde emdigi icinmidir nedir 20 cc zar zor cikti artik bidiklar buyuduler nerdeyse 200 cc emmek isterler her ogunde ama nerdee o kdr sut,birde bana dr ek gida verme dior ben de dun ilk defa seftali armut ve karpuz yedirdim cildirdi deli gibi yedi hatta karpuzu rendwleyip suyunu 60 cc nerdeyse biberonla emdii bittiginde kiyamet koptu ama icmedi,oyle boyle aanne sutu gece mama derken aksami ediyoruz zatwn,anladigim kadariyla sutun az ve sma yi icmiyor oglun,en iyisi bende sma diye biliyorum cnm,ek gidalara basladinmi sen Nego

Tipki anlattiklarin disimiz cikmadan once nizdede vardi ama en belirgin ozellik 4 parmak surwkli agizda ve salyalari cok akiyordu kafamizda surwkli terliyordu

Bu sabah saglik ocagina gittim malesef koca bir kitle olusmus dedi dr,cok sik olmasida ilginc dedi,muhtemelen sut kanallarinda darlik yada peoblem var dedi amw simdilik antibiyotik verdi olaki tekrarlarsa meme ultrasonu istedi,onkdr cok dikkat etmemw ragmen sagli sollu veriyorum demekki tam bosaltamiyormu bende anlamadim,canin birsey cwkiyordur demisti Nego ondanda oluyormus ama hic de cekmiyor aslinda belkide naxar oluyoruzdur,Allah kem gozlerden korusun insallah

Kizlar ben ek gidaya basliyim desim,taze mayalanmis yogurt verdim, kuzum butun gece pirt yapti, cok gaz oldu. Yogurdu 1 ay sonra tekrar deneyecegim insallah. Simdi sebze denemelerine baslayacagim. Meyve tattiriyorum, hurma ve elmayi cok seviyor kizim

27 ocak dogumluyuz biz canim bakalim bekleyelim diş mi görecegiz kafasi hem sıcak hemde minione dedigi gibi cok terliyor kafasi

Canim cok gecmis olsun benim kv min bi tarifi var bunun icin ben hic denemedim hic gogsum oyle olmadi çünkü bi de hic yapmam onun tariflerini işe yararsa havaya girmesin diye gelelim tarife bir top kuru sarımsağın sapını koparacaksin dibekte ezeceksin tavada zeytinyagiyla biraz kavuracaksin hafif cildini yakacakmis ılıktan biraz daha sicak yani o gogsundeki sislik olan yere surup biz bezle sarip bekletecekmissin aninda geciyomusöyle derdi hep ondada cok olurmus bebeklerim iriydi benim diyo herkes mama mi veriyosun derdi bende anne sutu veriyorum derdim der demez gogsum tas gibi siserdi nazar olurdu diyo

minione Bu sabah saglik ocagina gittim malesef koca bir kitle olusmus dedi dr,cok sik olmasida ilginc dedi,muhtemelen sut kanallarinda darlik yada peoblem var dedi amw simdilik antibiyotik verdi olaki tekrarlarsa meme ultrasonu istedi,onkdr cok dikkat etmemw ragmen sagli sollu veriyorum demekki tam bosaltamiyormu bende anlamadim,canin birsey cwkiyordur demisti ondanda oluyormus ama hic de cekmiyor aslinda belkide naxar oluyoruzdur,Allah kem gozlerden korusun insallah[/QUOTE]
geçmiş olsun tatlım,,
banyo yaptıkdan hemen sonra emzirmeyi denedin mi? sıcak su süt kanallarını açıyor,, ben mutlaka hergün duşdan hemen sonra oğlumu emziriyorum,,,birde bazen emzirrirken, göğsüme masaj yapıyorum, sağarmış gibi,,,
birde bende sağlı sollu emziriyorum ama her emzirmeden önce göğüslerimi kontrol ediyorum bazen birinde bariz daha çok süt oluyor o zaman dolu olanı ilk veriyorum,,,
benim göğüslerimde kistler var 3 ay önce çektirdim ultrason,,,2 yıldır doktor kontrolündeyim,, ultrason çektiricek olursan doktorunu araştır, derim,,, çok geçmiş olsun yeniden,,,

hımmm denemelıyım bunu sarımsağın sapımı ezilecek kendisimi onu anlayamadım ?

geçmiş olsun tatlım,,
banyo yaptıkdan hemen sonra emzirmeyi denedin mi? sıcak su süt kanallarını açıyor,, ben mutlaka hergün duşdan hemen sonra oğlumu emziriyorum,,,birde bazen emzirrirken, göğsüme masaj yapıyorum, sağarmış gibi,,,
birde bende sağlı sollu emziriyorum ama her emzirmeden önce göğüslerimi kontrol ediyorum bazen birinde bariz daha çok süt oluyor o zaman dolu olanı ilk veriyorum,,,
benim göğüslerimde kistler var 3 ay önce çektirdim ultrason,,,2 yıldır doktor kontrolündeyim,, ultrason çektiricek olursan doktorunu araştır, derim,,, çok geçmiş olsun yeniden,,,[/QUOTE]
cok teşekkür ederim,hemen hemen bende hergün duş alıyorum ve duştan çıkasıya daha giyinmeden sütler damlıyor bileve hemen emziriyorum,aslında sağ sol karıştırıyorum bazen,çünkü saat başı meme emdiği iç,n en son hangi memede kaldımı hatırlamıyorum o yüzden sağı biraz solu biraz veriyorum ama yınede oluyor

aynı şeyleri 1 sene önce ben de yaşadım, akraba diye katlanmak zorunda olunan kişiler...stres, yardım edecek kimse yok, e tabi sütüm nasıl azalıyordu anlatamam...yemek yemeye vakit olmuyordu resmen, kimse lohusa anneyi düşünmüyor, herkes kendini düşünüyor...
mamayı vereceğim diye uğraşmayın bence, kendinizi emzirme kampına alın, devamlı emzirin bebeğinizi sakinleşsin, kokunuzu duysun, bir sonraki tartıda iyi olacaktır kilo alımı...
bu arada sakın misafir kabul etmeyin, kimsenin canınızı sıkmasına izin vermeyin

canım benim kızım çocuklarla oynuyor ahmette emiyor uyuyor falan oyuncaklarıyla oynuyor geçiyor zaman yorucu ama.. Bizim 11_3 arası gideceğiz müdür ramazanda dolayı öyle bi karar aldı günümüz bölünecek saçma oldu yarın sunumum var benim de

canım ya gece emzırmemek sütü azaltır ama sen bilirsin bizim daha dış falan yok ben ek gidaya geçtim
ins artar sutun canım ya üzüldüm eymene şimdi enfeksiyon yoktur ama acliktan bebekler huysuz olabiliyor parmagınla yoğurdu yalat ben ek gidaya başlarken bi süre öyle yapmıştım misafir işi de bitmis gözün aydin
Kizlar ben ek gidaya basliyim desim,taze mayalanmis yogurt verdim, kuzum butun gece pirt yapti, cok gaz oldu. Yogurdu 1 ay sonra tekrar deneyecegim insallah. Simdi sebze denemelerine baslayacagim. Meyve tattiriyorum, hurma ve elmayi cok seviyor kizim
canım yoğurdu önceden ilik su ile seyrelt gaz yapması azaliyor bizimkide meyvelere bayılıyor meyve fılesıni görünce kendinden geçiyor
cok teşekkür ederim,hemen hemen bende hergün duş alıyorum ve duştan çıkasıya daha giyinmeden sütler damlıyor bileve hemen emziriyorum,aslında sağ sol karıştırıyorum bazen,çünkü saat başı meme emdiği iç,n en son hangi memede kaldımı hatırlamıyorum o yüzden sağı biraz solu biraz veriyorum ama yınede oluyor[/QUOTE] canım bi kurdele kes küçücük sutyen in içine at emzırecegın memeyi kolay bulursun

Selam herkese ahmet bey büyüyor ışte bu ay kontrol yaptırmadık zaten 27sinde aşımız var kontrol de var ek gıda güzel gidiyor kızlar artık kahvalti yoğurt meyve bide çorba şeklinde ins böyle normal ıstahıyla gider ... Oğlum çok mutlu güler yuzlu bi çocuk masallah okulda herkese gülüyor gülen ayva koydular adını seminer macerasına devam biraz zor oluyor ama herkes halinden memnun sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…