Dr Reşat Bozoklar a gidiyorum canim sen?
Benim bildiğim kuran da bile hasta ve hamileler oruç tutmaz diye yazıyor. Açlık ve susuzluk çocuğa zarar verir
Bugün doktora gittim bebisim 1cm kalp atışını gördük ve duyduk :))))
Selam kizlar nasilsiniz?
Ben şu hafta hesaplamayi bi turlu yapamadim.gecen hafta dr.gittigmde 4 haftaliksin demisti ama ben 5 hafta falan hesaplamistim.ben en son 14 nisanda adet oldum.yani kac haftalik oluyorum?
Evet biliyorum çınarlı hastanesinde ben refik keleş'e gidiyorum oğlumdada ona gitmiştim...
Son adet tarihine göre 6+3 oluyorsun ama geç döllenme olabilir o zaman daha küçük çıkar...
Ben de bugün gittim. 5+4 bugün. Kese 1,2 cm. Bebeği görmedik. On gün sonra çağırdı tekrar.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde 6 . Haftada başladı 2 gündür daha fenayım bulantıdan ymk yiyemiyorum su içemiyorum bide çalışıyorum havalarda sıcak Allah yardımcımız olsun ne diyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kizlar nasilsiniz?
Ben şu hafta hesaplamayi bi turlu yapamadim.gecen hafta dr.gittigmde 4 haftaliksin demisti ama ben 5 hafta falan hesaplamistim.ben en son 14 nisanda adet oldum.yani kac haftalik oluyorum?
kızlar bu sabah hiç bir şeyim yoktu kalktığımda canım su çekti kahvaltı yapmadan önce su içtim 1 dakka içinde doğru tolete hepsi çıktı
1-2 saat önce de çıktı yediklerim bu aralar çok fenayım mide konusunda
az yesem kusuyorum çok yesem kusuyorum ortasını da bulamıyorum birde canım hiiç birşey yemek istemiyor zorla yemek yiyorum
oje sürüyordum ben parfum eskisi kadar olmasada kullanıyordum bu arada ama zararı varmış bıraktım onları da düğün özel günler dışında kullanmıyacağım
Canım benimde son adet tarihin 15 nisan sen 6+3 oluyorsun canım bende 6+2 ayniyiz ama geç döllenmeden küçük görünüyor olabilir bakalım bende yarin gidicem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende aynı durumdayim: S Sabah kalktiginda tuzlu kraker yada yeşil elma ye sıvilari hafif soğuk içmeyi dene dr una vitamin yazdir bulantiyi önlüyor azıcık:)sıvı ihtiyacı için bol karpuz ye ayran iç
Seninle ayniyiz. 6+3 bizimki.Selam kizlar nasilsiniz?
Kaynanama da hamis olduğumu söyledim ona malum olmuş zaten rüyasında erkek çocuğu görmüş eşimin bebekligine aşırı benzeyen bakalım tutturabilecek mi?
Bn bu kayınvalidelerden kırkmaya basladım artık bn sadece kendı aıleme soledım esımın tarafı daha bılmıo anneler gunu sabahı test yapmıştım ben. Anneler gunu kahvaltya gıttık kayınvalıdemle brucha gttıgımız restrant annelere hedıye verdı eltımın 1 yasında oglu war 6 aylıkda hamile ona verdi kv verdı kv demesemi oda hamile onada ver dıe... Eşim bna baktı kaynım eltım bnde bnm hbrım yok annm nerden bılıokı dedım ayy bırden ole dedım hedıye versın dıe dedı😃😃😃 güldük vs ama.. Malum oluo kv gercektennn😃😃
benim kv de ben daha hamile olduğumu bilmiyorum ankarada gordion alışveris merkezinde geziyoruz bebek arabası gördük ben bunu begendım alacam sze demez mi.bebek olsun alırsın anne dedim.geldim4gün sonra test yaptım pozitif:)malum oluyor cidden
Ayyy valla biliolarrrr. Bn sabahında test yaptım öğrendım eşim asla solemez annesıne noluoo dedım yanı ....Ankaradasın dmk bnde ank hangı dr a gıdıosun cnm sen
yok canım afyondayım ben kvler Ankara'da :)gezmeden gezmeye gidiyorum Ankara'ya :)
Seninle ayniyiz. 6+3 bizimki.
Ama ben henüz doktora gitmedim. Sağlık ocaginda kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı sadece.
Doktora haftaya gideceğim. Geç döllenme olmamissa 7 haftalık oluyorum kalp atışı duyulur inşallah.
Aynen bende sana katiliyorum cnm benimde iki kizim var buda erkek olsun istiyorum ama tabiki en onemli saglikli olsun saclarinin bir telini degismem cinsiyete tabi rabbim yaratmış her iki cinsi insanoglu bizde tatmak istiyoruz her ikisinide rabbim tum herkesin kalbinde yatani herkese sağlıklı hayırlı bir sekilde nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?