2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Selam kizlar nasilsiniz?
Ben şu hafta hesaplamayi bi turlu yapamadim.gecen hafta dr.gittigmde 4 haftaliksin demisti ama ben 5 hafta falan hesaplamistim.ben en son 14 nisanda adet oldum.yani kac haftalik oluyorum?

kızlar bu sabah hiç bir şeyim yoktu kalktığımda canım su çekti kahvaltı yapmadan önce su içtim 1 dakka içinde doğru tolete hepsi çıktı

1-2 saat önce de çıktı yediklerim bu aralar çok fenayım mide konusunda

az yesem kusuyorum çok yesem kusuyorum ortasını da bulamıyorum birde canım hiiç birşey yemek istemiyor zorla yemek yiyorum

oje sürüyordum ben parfum eskisi kadar olmasada kullanıyordum bu arada ama zararı varmış bıraktım onları da düğün özel günler dışında kullanmıyacağım

Evet biliyorum çınarlı hastanesinde ben refik keleş'e gidiyorum oğlumdada ona gitmiştim...

Selam kizlar nasilsiniz?
Ben şu hafta hesaplamayi bi turlu yapamadim.gecen hafta dr.gittigmde 4 haftaliksin demisti ama ben 5 hafta falan hesaplamistim.ben en son 14 nisanda adet oldum.yani kac haftalik oluyorum?

Son adet tarihine göre 6+3 oluyorsun ama geç döllenme olabilir o zaman daha küçük çıkar...

Ben de bugün gittim. 5+4 bugün. Kese 1,2 cm. Bebeği görmedik. On gün sonra çağırdı tekrar.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tamam canım o zaman 1 cm mis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kizlar nasilsiniz?

Canım benimde son adet tarihin 15 nisan sen 6+3 oluyorsun canım bende 6+2 ayniyiz ama geç döllenmeden küçük görünüyor olabilir bakalım bende yarin gidicem

Bende aynı durumdayim: S Sabah kalktiginda tuzlu kraker yada yeşil elma ye sıvilari hafif soğuk içmeyi dene dr una vitamin yazdir bulantiyi önlüyor azıcık:)sıvı ihtiyacı için bol karpuz ye ayran iç

Hadi cnm guzel haberlerle gelirsn ins.
benim dr.haftaya persembe cagirdi beni.anca hemn hemn o zaman kalp atisini duyabilirmisz.

tuzlu kraker alıyım o zaman çok duydum da uygulamaya koyamadım saol canım çok tansiyonum düşük ayranı çok tüketmeye çalışıyorum

Selam kizlar nasilsiniz?
Seninle ayniyiz. 6+3 bizimki.
Ama ben henüz doktora gitmedim. Sağlık ocaginda kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı sadece.
Doktora haftaya gideceğim. Geç döllenme olmamissa 7 haftalık oluyorum kalp atışı duyulur inşallah.

karnımdako sağ taraftaki seyirme 2gündür heryerde.bölünerek çoğalmıyordur değilmi bebek :):)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bn bu kayınvalidelerden kırkmaya basladım artık bn sadece kendı aıleme soledım esımın tarafı daha bılmıo anneler gunu sabahı test yapmıştım ben. Anneler gunu kahvaltya gıttık kayınvalıdemle brucha gttıgımız restrant annelere hedıye verdı eltımın 1 yasında oglu war 6 aylıkda hamile ona verdi kv verdı kv demesemi oda hamile onada ver dıe... Eşim bna baktı kaynım eltım bnde bnm hbrım yok annm nerden bılıokı dedım ayy bırden ole dedım hedıye versın dıe dedı😃😃😃 güldük vs ama.. Malum oluo kv gercektennn😃😃

benim kv de ben daha hamile olduğumu bilmiyorum ankarada gordion alışveris merkezinde geziyoruz bebek arabası gördük ben bunu begendım alacam sze demez mi.bebek olsun alırsın anne dedim.geldim4gün sonra test yaptım pozitif:)malum oluyor cidden

Ayyy valla biliolarrrr. Bn sabahında test yaptım öğrendım eşim asla solemez annesıne noluoo dedım yanı ....Ankaradasın dmk bnde ank hangı dr a gıdıosun cnm sen

Ayyy valla biliolarrrr. Bn sabahında test yaptım öğrendım eşim asla solemez annesıne noluoo dedım yanı ....Ankaradasın dmk bnde ank hangı dr a gıdıosun cnm sen

yok canım afyondayım ben kvler Ankara'da :)gezmeden gezmeye gidiyorum Ankara'ya :)

Insallah duyarsn cnm.
ben cok endiseliyim o konuda bende haftaya gidicem .
rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

Âmin cnm hayırlı evlat olsun

ben KV veya eşimin ailesinden kimseye söylemeyi düşünmüyorum,,,, eşim istiyorsa 13 haftadan sonra söylesin, zaten ondan öncesinde kimseye söylememe kararı verdik ama benim eşimin izni ile anneme söyledim birde 3 tane arkadaşım anladı,, var olana da yok diyemedim,,,,,,
Çok kızgınım eşimin ailesine gerçekten, vicadansız biri olsam doğunca bebeği bile göstermem ama o kadar kötü bir insan değilim cidden,,, onlarda doğucak bebeğimin akrabaları bana kalmaz gösterip göstermemek,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…