2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Çok doğru canım ben çaresiz kalmadıkça orucumu tutuyorum geçen sene hamileydim tüp bebek diye tutmadım korktum daha doğrusu bir gün denedim gerçekten tutabilecek durumda değildim onun için tutamadım ve şimfi ben ı bir atı nasıl tutacağımı düşünüyorum...

bende tutamadım mıde bulantılrm cıkarmlarım vardı 6 kılo vermıstım ınsallah kıın tutabılırım

Selam şekerler hayırlı ramazanlar bende niyet ettim bakalım bi gün tutup bıgun tutmayabılırım duruma süte göre iki çocukla git gel sicakta gerçi 10-13.30 yaptı müdür saatleri raindrop26 sende geç git canım bebekle millet zaten gelmiyor ... M miss_curious bileşik mantıklıymıs ek gıdanin hemen arkasından ben emzırıyorum kahve gibi miktarı azaltmak eğer memenı istemezse nil hanım araba koltguna alınmalı tek başına çıkmak çok güzel bişey arkada hem alısırsa uyur koltukta bence oyuncak dene hihami nin dediği gibi birde sağ tarafa köy koltugu seni gorebılsın müzik te aç şarkı şöyle

Selam şekerler hayırlı ramazanlar bende niyet ettim bakalım bi gün tutup bıgun tutmayabılırım duruma süte göre iki çocukla git gel sicakta gerçi 10-13.30 yaptı müdür saatleri raindrop26 sende geç git canım bebekle millet zaten gelmiyor ... M miss_curious bileşik mantıklıymıs ek gıdanin hemen arkasından ben emzırıyorum kahve gibi miktarı azaltmak eğer memenı istemezse nil hanım araba koltguna alınmalı tek başına çıkmak çok güzel bişey arkada hem alısırsa uyur koltukta bence oyuncak dene hihami nin dediği gibi birde sağ tarafa köy koltugu seni gorebılsın müzik te aç şarkı şöyle

Canim gecen bi yerde okudum ibrahim saracoglu nun yazisimiydi tam hatirlamiyorum da süt yapan yiyeceklerin hepsini ayni gunde tuketmeyin diyodu mesela dereotu deniyosan bi kac gun dereotu nu tuket ayni anda incir kürü ya da dut kürü de yapip tuketmeyin falan diyodu simdi sen yazinca aklima geldi emzirme kampin basarili olur insallah ama sana uardim eden birinin olmasi lazim sen sadece emzirip uyuyacaksin yemegini falan yardimci kisi yapacak oyle birini de bulabilen olur mu bilmem ben bulamazdim mesela

Evin durumuna ggöre giydiriyorum günde bir kaç kere değiştirdigim oluyor
Bir bardak su mu ciddimisin ccanım o zaman sensadece suyu artirsan bile ssütün artar, 2 litre iciyordum 4 e cikardim ben

inşallah canim sagol

Nego ınsallah sutun artar gonlun ferahlar senın ıcın dua edecegım canım
Sagol canim amin

aaa e lohusayken hepsin7 bir yapiyordum sutum fiskiriyordu ne yapsam simdi bilemedim, kv me desem gonullu olurda kadin hasta oruclu oruclu yormak istemem, yarim kamp benimki:)

şimdi nasıl oldunuz canm geçmiş olsun

Güzel anneler oruç tutamadigim için Üzgünüm benim sinirler harap durumda ne açlık ne süt tek kaygım yorgunluk uykusuzluk sonucu asabiyetimin artması bu sebepten yavrularima kızma endişem, ki maalesef çok uykuuz olunca yapıyorum birde odun kocanız varsa ruhunuzu tarumar etmişse sinirler yipraniyor, tutan anneler yanlış anlamayın ama siz tutuyorum yazdikca daha çok uzulup suçluluk hissettim ki hissetmemem gerek keyfi yere oruç yemiyorum Allah bu ruhsatı vermiş emziren annelere.

Mesela küçük acayip huysuz bu günlerde akşam kök söktürdu yinede 5 te uyandı 30 dk ayağımda 30 dk beşiğinde salladim geri uyusun da uyuyum diye uyumadi, dua ediyorum sürekli Allah im benim çocuklarıma da hayırlı uyku ver sabah geç uyansinlar artık diye, o kadar tak dedi canıma

Canım senin tutma imkanın yok niye bu kadar kendini üzüyorsun sen çocukların için tutamıyon miniğin mama içmiyor bu senin elinde olan birşey değil eğer benim oğlumda sadece süt içseydi belki bende tutamazsım onu aç bırakamazdım

Cok tesekkurler cnm hemen inceleyecegim..
Insallah artar cnm sütün, ya ben humanayi 6 aydir her sabah iciyorum napsam biraksam mi artik acaba kutu bitmek uzere..
Cnm sorma ben Antalyadayim,46 derece idi guneste sicaklik dün. .
kizim hep su gibi kalkiyor dün itibariyle kısa kolluya gectim artik ya yazin ortasına geldik hala uzun kollu giydiriyorum..kv ye sordum usuyebilir dedi, dışarıda hele daha 40 i cikmamis bebisler bile kisa kollu, alıssin artik dedim kollari teri sogudugu icin soguk oluyo sanki dun aksam banyo yaptirdik, kisa kollu yatirdim umarım bi sey olmaz. .
I imspecial cnm biraz azalticam ek gidayi, arabada sarkiyi hic sorma gidene kadar sarki söylüyorum ben de esim dün diyor ki sevdigi sarkilari cd yapalim dedim gerek yok canli canli soylerim anası olarak.

Selam kızlar nasılsnz geçmişi okuyamadım henuz . Hayırlı ramazanlar bu arada . bn oruç tutmadım bugun deneyecktim ama cesaret edemedim . Aranızda tutan varmı

Hadi bismillah canim.Allah sabrini veriyor.ben simdi ye neler yemistim su an elhamdulillah acikmadim susamadim.halsizlik var.oglum uyumusken yemek ler imi yaptim cok yoruldum ama. Ev isi de dun temizledim bi hafta idare eder.gunluk toplayip bi ufak supurgeyle cektiririyrum tamam.cunku ben Ramadan da normalde de pek is yapamam uyusam uyusam ama nerde.
Canim ilk kez giydirdim su an uzerinde ev cokk sicak cati kati ben yaniyorum oglus da serinlesin ama disarda ceasaret edemem herhalde.

Ayyy kızlar nasıl sinirim bozuk şu an anlatamam. Keyifli keyifli oğlumu aldım avm gittim babalar günü için birşeyler aldık oğlum huzursuzlaninca emzirme odasına gittim bi kadın geldi bebeğiyle işte klasik muhabbet kaç aylık sizinki filan sonra kaç kilo dedi en son 6700 du dedim yüzünü buruşturdu bi hadi ya dedi bebeğinin yeni 40 i çıkmış bu 6 kilo da şu an dedi . Nasıl sinirlendim valla şu anki kilosuna bakarak hiç sevinme benimki de iyi gidiyordu sonra emmemeye başladı o hiç belli olmuyo dedim. Daha böyle saçma sapan laflar etti Zaten takıntılıyım üzülüyorum kilo konusuna bunu yapan da bi anne yani en çok insanın halinden anlaması gereken insan, kendi bebeği sanki kiloda kriter obez olcak haberi yok gelir gelmez buraya attım kendimi

canım niye uzuyorsun ki kendini sonuçta borç senin hiç üzülme ben sürekli tutmam ins güzel uyurlar canım bende sınırlı olursam diye düşünüyordm şükür ilk gün den dolayı sanırım gayet sakin saskınım
canım ya sen canlı müzik yapıyon o daha iyi ben minicik reçel kaselerı oluyor onlarla veriyorum herşeyi miktar olarak iyi
Selam kızlar nasılsnz geçmişi okuyamadım henuz . Hayırlı ramazanlar bu arada . bn oruç tutmadım bugun deneyecktim ama cesaret edemedim . Aranızda tutan varmı
çok var sanırım ama tutmayanda çok sanada hayırlı ramazanlar canım

canım takma hiç ya gereksiz kendi kendini mutlu etti güya onunki tombık ya senin çocuğun sağlıklı olsunda herşey boş ayrıca ilk aylardakl gibi hızlı kilo alacak sanıyorlar hep benımkıde ikinci ayda 5800 ne oldu yavaşladı hiç üzülme

Canim öyle dusunme .herkesin bunyesi dayamma gici farklidir bir de sen cokk erken kalkiyrsin gun icinde uyuma imkani da yok...sinirlenme yi tahamnulsizlugu ben de dusundum.ama inan Allah sabrini veriyor.oruc farkli bambaska bir ibadet.ruhsati da var.zorlama canim.Allahim yardimcin olsun hepimizin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…