2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
L leble hihami sagolun kizlar..
Oyuncak denedim dün ben yaninda olunca oyalandi,hihami nerden aldin cnm ?
L leble vakumlu oyuncak nasıl bi sey acaba?
Jokerden almıştım Canım fisher price ın oyuncağı başka mağazalarda da vardır. Vakumlu oyuncak da resimdeki gibi mama sandalyesi tepsisine yapışıyor bebek vurdukça düşmüyor baya egleniyo onunla leble görene kadar cevap yazmışsın bunu da yazayım dedim

Eklentiler

• downloadfile-1.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 86
Hayırlı ramazanlar hanımlar. Rabbim oruclarimizi kabul etsinn

biz 6 ayı doldurduk ve dün aşı için sağlık ocağına gitmiştik. Ebe bıngıldağı erken kapanacak herhalde falan dedi ama açıklama yapmadı. Şimdi kapanırsa ne olur? Sanırım burda 4. ayda kapanan bir arkadaşın bebeği vardı, sorun yok demişti sanırım. Cumartesi dr randevumuz var ama benim kafam karıştı

Canim gazi var cok sık emziriyorum sütüm artsın diye o da gaz yaptı, dişide zorluyor erken cikacak sanırım

Idrar yolu enfeksiyonu olsa ates kusma da olur diye biliyorum gecici bir donem bence, bezini acip bekle bakalim idrar yaparken zorlanip agliyormu?

Canım her zaman ateş olmuyor ama kusma en büyük belirti ve bu aralar emerken midesi bulanıyor tahlil veriyimde içim rahatlasin

Sağol canım methini duydum bu mamaninda gerekirse deniycem
CaCanım ek gidaya baslamadim ben
Nego canim hipp organik denemeni tavsiye ederom, hic kullanmadim ama arkadaslarim onu tercih ettiler.
Sagol canim o da aklimda

Kizlar ben ek gidaya basliyim desim,taze mayalanmis yogurt verdim, kuzum butun gece pirt yapti, cok gaz oldu. Yogurdu 1 ay sonra tekrar deneyecegim insallah. Simdi sebze denemelerine baslayacagim. Meyve tattiriyorum, hurma ve elmayi cok seviyor kizim
YoYoğurt gaz yapabiliyor bazen
Allah kolaylik versin kizlar

Benim stres kaynagim yani basimda esim, emzirme kampi yapmaya calisiyorum
canım bi kurdele kes küçücük sutyen in içine at emzırecegın memeyi kolay bulursun[/QUOTE]

Canim ac degil ama huzursuz gazi cok birde disi cok zorluyor yogurdu yine deniycem sagol canim

Yerim gulen ayvayi:)

Canim biliyorum durumunu uzuluyordum basima geldi, aptamil israilin bend3 guvenemiyorum ne katiyorlar kim bilir icine kendileri kullamiyor bu mamayi cocuklarina ondan istemedim canim ama sekerli oldugu icin seviyor bebekler

Canim idrar tahlili vermedik vermem lazim

Canim mama veriyorsan cok zorlanmazsin Allah kolaylik versin

oyle tabi ama tutmay larda varmis canim en guzeli tutmak tabi
Canim kesinlikle azalt sut cok daha onemli

Bende sutten yana endiselenmiyorum ama cok erken kalkiyorlar uykusuz kalicam endisem bitkin dusmek

Allah kolaylik versin

Selam hayırlı ramazanlar, emzirme kampı gibi bir şey yapıyorum:)
Galactago, humana, susam ve rezeneli macun, kuru meyve hosafim, bol suyumla ve sık sık emzirerek

Oruca çok hevesim var sütüm şu iki günde artarsa denemek istiyorum, bende oruçla sütümün bollasacagina inanıyorum, endisem uykusuzluktan yorgun düşmek, normal günde bile baş ağrısı dönmesi çok sık yaşıyorum, yinede denemek istiyorum, birde sabahtan beri su içtiğim halde içim yanıyor:) orucken neylerim bilmem:)

Selam kızlar sabah oğlumun yüzünde sivilce gibi kızarıklıklar vardı herhalde odanıza 1 tane sivrisinek kaçmış nerden kaçtıysa ben onu bir yakalayayım görür o oğlumu ısırmak neymiş

Kuzlar siz bebişlerinize tişört şort giydirmeye başladınızmı ben dün giydirdim oğlumun kolları ve bacakları buz gibiydi ama sıcaktanda durmuyor sizde durumlar nasıl?

yanlış bilgilendirme olmasın ama zannetmiyorum tamamen kesileceğini
L leble sıvı alımından dolayı olabileceğini söylemiş,doğru olabilir.

kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum
çünkü ben günde 1bardak su ya içerim ya içmem ama bu sütümü etkilemiyor

inşallah sorun yaşamayız hiçbirimiz

canım bende geçen sene tutmadım hiç inşallah bu seneyi tamamlarız
ne güzel bir örnek canım inşallah bize de olur aynısı

haddi hayırlı olsun canım inşallah artar sütün
bende orucun etkileyeceğini düşünmüyorum

göster o sineğe Abdullahımız ısırmak neymiş :)

canım dün çok sıcaktı kamelyaya indik komşularla şort tişört giydirdim kollar bacaklar sıcaktı,arabasındaydı hep ama sonuç sahura kalktığımda ateş 38.3 nasıl üşüttü anlamadım

Ilk gunun yarısı gıttı muhammed Yusuf uyuyor karnım cok az acıktı cok azda susadım ınsallah sutum yeter ben ınanıyorum yetecek gecen sene kusmalarım vardı o yuzden tutamadım ne bayramı ne ramazanı anladım hala uzuluyorum... oruc tutanlara allah kolaylık versın ınsallah :)

Gösterecem zaten

Geçmiş olsun canım bende ondan korkuyorum ama biryandanda kosa kollu şortada alışsın diyorum sıcaktan çok bulanıyor birde vücudu hafif isilik olmuş..

bendede aynı durumlar mevcut canım ramazan benim için hep kolay geçiyor inşallah az olan sütümüde etkilemez

Canım kardeşlerim, Ramazana girerken bazı kardeşlerimiz hamilelik ve emzirme dönemi gibi mazeretlerinden dolayı oruç tutup tutamayacaklarını sormuşlardı.

Öncelikle şunu bilelim ki, Rabbimiz kullarına olan merhametinden dolayı, İslam dinini bize kolay kılmıştır. Nitekim Rabbimiz ayetlerinde bunu açıkça belirtmiştir :

"... Allah sizin için kolaylık ister, sizin için güçlük istemez."Bakara: 185 "Sizin üzerinize dinde hiçbir güçlük yüklememiştir." Hacc, 78

...
Hamile ve emzikli olanlar, oruç tutmaya mani olan rahatsızlıkları olanlar sonra bedelini ödemek kaydıyla oruç tutmayabilirler. Fakat belli bir rahatsızlığı olmayan hamile ve emziklilerin tam bir tevekkül haliyle oruca niyetlendiklerinde Allah'ın bu kişilere yardım edeceğine, dayanma güçlerini artıracağına inanıyorum. Bunu şahsen yaşayan biri olarak hem maddi hem manevi olarak güçlendiğime hayretle şahit oldum. Çünkü oruç müddetince yaşadığımız açlık ve susuzluk, bizim için zarar değil, bilakis pek çok açıdan şifadır.
Birde tutmadığınız bu oruçların daha sonra iadesi oldukça güç oluyor. Bunu da göz önünde bulundurun kardeşlerim.

Yine de zayıf bünyeli, bağışıklık sistemi güçlü olmayan, farklı rahatsızlıkları olan anne ve anne adaylarının kendilerini zora sokmayıp ruhsatı kullanmaları haklarıdır. Bunun için kendilerine bir ceza ve kınama yoktur.

Allah ramazanı bize kolaylaştırsın. Kalbimizi Ramazana açsın. Bizi ramazanla arındırsın. Âmin , âmin, âmin...

Cahide Sultan

ne kadarda guzel acıklanmıs

Gösterecem zaten

Geçmiş olsun canım bende ondan korkuyorum ama biryandanda kosa kollu şortada alışsın diyorum sıcaktan çok bulanıyor birde vücudu hafif isilik olmuş..
bende alışsın diye düşündüm canım ama sonu kotu oldu daha zamanı var sanırım

evet tam da bu

hiiiii sıvrısınek mııı tez kellesı vurula benım ev serın ınce badı gıydırsem ıcım rahat etmıyor bıde suveter gıydırıyorum altada corap ayaklı penye memlekete gıttık annem kaynanam bıraz daha gıydırıelım aman bu bebe falan demeye basladılar bende hanı erkek bebegı sıcagı sevmezdı dedım guluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…