2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
cnm uzulme bnmkide altı kiloydu kırkı çıktıgında ama şimdi norml kiloda hep oyle alır zannediliyr basta

hım bnde yarın bi deneyim diyorum ama bugun tutmadıgımada pişmn oldum

Hiç üzülme canım sen sadece emziriyorsun ve iki çocukla birden uğraşıyorsun, ben senin yerinde olsam büyük ihtimalle tutamazdım. Hem ameller niyetlere göreymiş senin içinde tutma isteği varya inşallah alırsın sevabını.

Aynen canım ya kendini rahatlatmak için başka annenin zayıf noktasını kullanıyo ona kızdım ben de annelik sadece kendi çocuğunu düşünmek mıdır ben anne olduğumdan beri başka çocuklara ve annelere Daha farklı gözle bakar oldum .

bebegının kılosuyla hava atan kadın ha neyse orucluyum kızacak halım yok valla ama kafana takma gayet normal kılosu :) ben oyle yerlerde kadın bebegımı sevıyor yada asıda falan konusmaya calısıyor gecmıs olsun deyıp kacıyorum ordn :) hııc muhatab alma

Canim obez olacak haberi yok dedim yanlış anlamanı istemiyorum doğum kilosu 3500 muş bi anda 2.5 kilo aldığı için öyle yazdım.
yok canım niye yanliş anlayım :) bnmki zaten kilolu dogmuştu elhamdullillah saglıklı yanlş anlamamı gerektren bişy yok cnm.

Selam kızlar tel bozuk siteye çok işkenceli giriyorum çok zor yazıyorum . O yuzden pk giremedim. Bzdeki gelişmeleri yazıyım oglumn sunnet derisi darmış tahmn ettgm gbi ve bu yuzden idrar enfeksiyonu olmş bes tane igne verdi dr bir tane kaldı . Kilo alımınıda bundan duraklamiş zaten huzurszlk ates vardı tahlildede enfeksyon çıktı kontrolu var p.tesi enfeksiyn geçtyse sunnet tarihi vereck dr . Tek çare sunnet yoksa dar oldugu için surekli tekrarlıyr . Buyuk oglumdada aynısı olmştu ama geç tanı konmuştu ve çok zayıflamıştı . Buyuk oglmdan bildigimden hmn farkettim ztn daha oncede yazmıştım kuçugunde sunnet derisi dar sunnet olmassa surekli tekrarlyn bi illet bu bebege çok acı verp huzursz eden bişy . İnşllh hayırlarla yaptırırz su sunneti çok huzursz yavrm

Denemissin olumlu olmus bosver o zaman bildigini yap bence kv de teklif et bence sonucta 3 gun falan yapiliyo ya kamp yardim eder

Gecmis olsun yavrucağa tez zamanda iyilesir inşallah

emzırırken hele bütün çocuklar insana sevimli gelir boşver canım bü tip insanlara birşey soylenmez ilerde o zayıflamaya çalışır benimki rahat yer de çatlasin
geçmiş olsun ins çabucak geçer sünnet olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…