2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Seminer saatleri kotuymus gercekten, bizim 9-12 arasi, 3 gundur 9da gidiyorum millet gec geliyor, bebekle enayi gibi hissettim, yarin 10da gitcem bakalim.

@eflalim canım alıntı yapmıştım ben yazana kadar gitmis. Benim 2 ay önce yaşadığım şeyleri yazmışsın hala da çok parlak değil durumumuz ama. Galactago kullanıyorum memnunum ben hani öyle çok çok yapmadı ama eskiye nazaran daha iyi ama humanaya da devam ediyorum. Mama olarak aptamill hariç demişsin ama ben şu an onu kullanıyorum mecburen oğlum başka hiçbir mamayi almadı kesinlikle ilk sma verdim güzel alıyordu sonra mamayı bıraktı kokusu yüzünden olduğunu düşünüyorum inat ettim onu vermek için Zaten mamayı istemeyerek veriyordum en azından anne sütüne en yakınını alsın dedim ama biberonu bırakmasına sebep oldu hipp denedim kusturdu çok kişi evolvia önerdi onu kullandım kokusu smayla aynı onu da almadı mecburen aptamile döndüm onu uykuda filan alıyo en azindan,çocuk doktoru tanıdığım var bebeği olan az kilo aldığı dönemde onunla konuştum aptamill kullanıyorum ben demişti onu önerdi. Biberon almayınca çok zorlu bi süreç oluyo şu anki huzursuzlugunu o kadar iyi anlıyorum ki inşallah sutun artar da ugrasmazsin bizim şu an her ogunumuz işkence gibi

aç mı tok mu anlayamamak berbat Bi duygu yaşadım çünkü aynısını

canım enfeksiyon olsa çişde problem olmaz mı
ben dr a götürdüğümde kilo için hemen idrar testi yaptı çıkmadı şükür

mama bende aptamil kullanıyorum diğerleri hakkında bilgim yok canm

Kızlarım oruca niyetlenicem Allahın izniyle
Denemek istiyorum
Benim oğluşum biraz geç kalkıyor 4e kadar falan idare eder sanırım sütüm
sonrasını mama diye düşündüm

günde iki defa mama veriyorum zaten denemezsem içim rahat etmicek

Allah yardımcımız olur inşallah

merhabalar kızlar :)
bütün kocalar aynı hiç merak etmeyin işte yorulduklarını düşünelim ve anne kadar fedakar olamazlar yapacak birşey yok :) olumlu olmaya çalışmalıyız yoksa şikayet ederek bu hayat geçmez

kızım dönüyor, çığlık atıyor aaa şimdide uyandı öpüyorum hepinizi

bu arada bebekleriniz kusuyor mu ?? emzirdikten sonra kucağıma almaya korkuyorum napıcam bilemedim yüz üstü döndüğünde de kusuyor karnına baskı olduğundan :S

Tamamen düşüncemi yazmışsınız. Eşimle tartışıyoruz oruç tutma konusunda. Diyorum sanki bizim annelerimiz emzirirken oruç mu yiyordu. Zaten geçen yıl bulantılarla yüzünden tutamadım, bu sene deneyeyim istiyorum. Ama çok arada kaldım evladımın rızkını da azaltmak istemiyorum. Ben de günde 2 kez mama veriyorum. Eğer aynı ölçü mama ile idare edersem tutacağım, denemek istiyorum dedim. Ama benim sıkıntım gündüz fazla uyumuyor, ben yerken bile gündüz sütüm yetmiyor. Gece zaten sorun yok. Bakalım Allah yardımımız olsun. Sütün tamamen kesilme riski yok değil mi? Öyle bir korku geldi aklıma.

Bizdede aynı durumlar var canım benim oğlum elimi ağzınagötürmeye çalışıyor..
Bizimde kafası çok sıcak oluyor hatta dığduğundan bwri öyle doktora sordum normal dedi..

sütün kesilebilir tabii umarım kesilmez,,, çünkü yediğimiz besinler kadar da içtiğimiz sıvı çok önemli süt üretimi için,, daha doğrusu eğer yeterl, miktarda sıvı almazsan süt üretimi baya bir azalır,,,
neyse süt öyle bir günde azalmaz,, kendinde ilk bir kaç gün denersin,,, umarım bir aksilik olmaz,,,

canım bi kurdele kes küçücük sutyen in içine at emzırecegın memeyi kolay bulursun[/QUOTE]

Benim kuzenim bilegine lastik takıyordu cnm Emzireceği göğsü ordan anliyordu..
masallah cnm Ahmet beye. .
Ben bugun Öğretmen arkadasa gittim, esim götürdü benim minik arabada durmadigi icin..kendi aracimi suremiyorum bahcede duruyor oyle ne yapıp edip koltukta durmaya alistirmam lzm cunku sonu yok surekli esim goturuyo her yere..
ek gida konusunda miktarını azaltayim diyorum hos cok vermiyorum ama nil biraz daha az emiyor, bi de surekli bi seyler yedirmekten süte sıra gelmiyor sanki..
sabah meyve rendesi, oglen sebze puresi, öğleden sonra yogurt veriyorum. .kv miktarlari azaltmami söyledi hos dr. un söylediği miktari gecmiyorum..

Kizlar oruc tutacak olanlara Rabbim dayanma gücü versin, Allah şimdiden kabul etsin..
ben tutmayacagim, sütümun etkilenmesinden korkarım..emzirmeyi biraktigim zaman insallah .

Bende tutmayı düşünüyorum zaten geçensene hiç tutmadım eşim bırakmadı ama bu sene tutacağım zor olsada tutacağım allah iniallah bebeklerimizin rızkını arttırır mübarek ramazanın hürmetine diyelim...

Kizlar bende insallah tutmaya calisacagim, esim istemiyot sutum azalir diye, ama neredeyae 6 aylik olduk ekstra biseyler veririm insallah. Beni su motive ediyor oruca, gecen ramazan yakin arkadasimin 3 aylik bebegi vardi, sutu az ve mama veren bi arkadasti, ramazanda oruc tuttu ve sutu bollasti mama vermeyi birakti, oruc sadece ibadet degil ayni zamanda vucudun ihtiyaci olan detoks gorevide goruyor, ben kizim icinde benim icinde sifali olacagina inaniyorum..

canım bi kurdele kes küçücük sutyen in içine at emzırecegın memeyi kolay bulursun

Ben bugun Öğretmen arkadasa gittim, esim götürdü benim minik arabada durmadigi icin..kendi aracimi suremiyorum bahcede duruyor oyle ne yapıp edip koltukta durmaya alistirmam lzm cunku sonu yok surekli esim goturuyo her yere..
ek gida konusunda miktarını azaltayim diyorum hos cok vermiyorum ama nil biraz daha az emiyor, bi de surekli bi seyler yedirmekten süte sıra gelmiyor sanki..
sabah meyve rendesi, oglen sebze puresi, öğleden sonra yogurt veriyorum. .kv miktarlari azaltmami söyledi hos dr. un söylediği miktari gecmiyorum..[/QUOTE]
pusetler için oyuncaklar onları denedin mi hiç ? aynı şey değil de benim oğlumda mama sandalyesinde bazen sıkılıyordu, altı vakumlu oyuncak aldım,, onunla oynayıp oyalanıyor, bu sırada da biz yemeği yiyebiliyoruz,,,

canım bi kurdele kes küçücük sutyen in içine at emzırecegın memeyi kolay bulursun

sabah meyve rendesi, oglen sebze puresi, öğleden sonra yogurt veriyorum. .kv miktarlari azaltmami söyledi hos dr. un söylediği miktari gecmiyorum..[/QUOTE]
canım bunu asıyorum on koltuğun arkaya bakan yerine araba sallandikca ses filan da çıkarıyor oyaliyo benimkini çok huysuzsa pusetine donence takıyorum ama yüzüne çarparsa diye tedirgin oluyorum resmini eklediğim Daha kullanışlı hep arabada asılı duruyor artık.

Hayirli sahurlar canlarim
Oruca niyetlenen arkadaslar var Allah kabul etsin.bende tutmaya niyetleniyrum bakayim.esim de tut diyo aman o ne anlar halden laf olsun diye sordum o da tut diyo asıl halden biz emzikliler anlariz.simdi sahur yapıyorum. Allah kerim yarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…