olsun sen cabaladin olmasada vicdanın rahat kilo verilir canm hiç takmaAynen oyle canim süt olsun diye yedim de yedim yedim de yedim sonrada sadece kilo aldim süt falanda olmadı yedigimle kaldim
Seminer saatleri kotuymus gercekten, bizim 9-12 arasi, 3 gundur 9da gidiyorum millet gec geliyor, bebekle enayi gibi hissettim, yarin 10da gitcem bakalim.canım benim kızım çocuklarla oynuyor ahmette emiyor uyuyor falan oyuncaklarıyla oynuyor geçiyor zaman yorucu ama.. Bizim 11_3 arası gideceğiz müdür ramazanda dolayı öyle bi karar aldı günümüz bölünecek saçma oldu yarın sunumum var benim de
aç mı tok mu anlayamamak berbat Bi duygu yaşadım çünkü aynısınıGünaydınlar
Dün misafirim geldi kardeşimin nişanlısı ve annesi, bebek görmeye geldiler bende zaten yemeğe alıcaktım bahane oldu, çok yoruldum bir gün önceden başladım hazırlığa şansıma o gün elektrik gitti, kv akşama kadar miniğe baktı yoksa kızlar mümkün değildi bir şey hazırlamam bırakın hazırlığı başımı kaşıyacak vaktim olmazdı, minik çok huysuzdu zaten birde ben iki gün düzgün ilgilenemeyince sarpa sardı daha huysuz ağlak oldu, çığlığı öğrendi ki nasıl öyle böyle değil kulağımızı çınlatacak kadar çığlık atıyor, çok huzursuz olunca ben daha çok strese girdim aç etmiyor sütüm diye ama aç olan bebek mama içmez mi kızlar memeye saldırmaz mı kafam inanın allak bullak, aklıma idrar yolu enfeksiyonu geldi öyle olunca kilo alması dururmuş bebeklerin Allah korusun ya öyleyse, öyle keyifsiz ki yavrummoralim çok çok bozuk.
Mamamız sma tadı berbat ilk ay da ondan kullanmıştık o zaman copur copur içiyordu şimdi asla almıyor ne şırıngayla ne kaşıkla ne biberonla almıyor, dün mamadan yoğurt mayaladım bari öyle mama alsın diye yok yemedi tadıda güzel olmuştu, ben öyle yaptıkça beni daha çok emmek istiyor göğsüme yöneliyor, eşime verdirdim onun elinden de içmedi hatta küçük oğluma bile tutturdum biberonu
Bu sabahta bir cesaret sütümü sağdım hem artsın diye hemde gerçeklerle yüzleşeyim diye, iki göğsümden çıkan miktarı yazmıyım daha önce yazmıştım olay olmuştu:) olay olacak kadar çıkmadı ama yinede yazmıycam az çıktı tabi kibende önce sütümü vermeyi denettim babasına biberonla onu da içmedi benim sütüm halbuki, içine mama kattım şırıngayla tam bir satte 30 ml yi zor içirdim içmiyor kızıyor ağlıyor
Mama kullananlar hangi mamanın tadı daha güzel en iyisi sma mış içindeki bir madde diğer mamalarda yokmuş o da anne sütünde bulunan bir maddeymiş, ender saraç bile sma yı öneriyor, bilenler yazsın lütfen belki başka mamayı kabul eder, tabi organik ve tadı güzel olacak:) aptamil tercihim değil
Ne yapacağımı şaşırdım bana kalsa vermiycem mama eşim ver de ver diye ısrar ediyor verebiliyorsan sen ver diyorum sabahta patladım zaten senin yüzünden gitti sütüm psikolojimi bozdun ağlattın hep beni sütüm gitti o kardeşinde karısıda nazar etti yavrumun rızkına sebep oldunuz dedim ağladım
Galactago damla deniycem birde
Tamamen düşüncemi yazmışsınız. Eşimle tartışıyoruz oruç tutma konusunda. Diyorum sanki bizim annelerimiz emzirirken oruç mu yiyordu. Zaten geçen yıl bulantılarla yüzünden tutamadım, bu sene deneyeyim istiyorum. Ama çok arada kaldım evladımın rızkını da azaltmak istemiyorum. Ben de günde 2 kez mama veriyorum. Eğer aynı ölçü mama ile idare edersem tutacağım, denemek istiyorum dedim. Ama benim sıkıntım gündüz fazla uyumuyor, ben yerken bile gündüz sütüm yetmiyor. Gece zaten sorun yok. Bakalım Allah yardımımız olsun. Sütün tamamen kesilme riski yok değil mi? Öyle bir korku geldi aklıma.Kızlarım oruca niyetlenicem Allahın izniyle
Denemek istiyorum
Benim oğluşum biraz geç kalkıyor 4e kadar falan idare eder sanırım sütüm
sonrasını mama diye düşündüm
günde iki defa mama veriyorum zaten denemezsem içim rahat etmicek
Allah yardımcımız olur inşallah
Bizdede aynı durumlar var canım benim oğlum elimi ağzınagötürmeye çalışıyor..Kizlar benim oglan bu aralar herseyi ısırmaya calisiyor ne bulursa agzina goturuyor biberonun emzigini isiriyor parmaklari hep agzinda salyasida akiyor dis mi cıkaracak ama damakta falan hic bisey yok bi de kafasi cok yaniyor vucudu normal isida ama kafasi biraz daha yuksek annem dis cikaracak cocugun kafasi yanar diyor dogrumudur sizce dis mi cikaracak
sütün kesilebilir tabii umarım kesilmez,,, çünkü yediğimiz besinler kadar da içtiğimiz sıvı çok önemli süt üretimi için,, daha doğrusu eğer yeterl, miktarda sıvı almazsan süt üretimi baya bir azalır,,,Tamamen düşüncemi yazmışsınız. Eşimle tartışıyoruz oruç tutma konusunda. Diyorum sanki bizim annelerimiz emzirirken oruç mu yiyordu. Zaten geçen yıl bulantılarla yüzünden tutamadım, bu sene deneyeyim istiyorum. Ama çok arada kaldım evladımın rızkını da azaltmak istemiyorum. Ben de günde 2 kez mama veriyorum. Eğer aynı ölçü mama ile idare edersem tutacağım, denemek istiyorum dedim. Ama benim sıkıntım gündüz fazla uyumuyor, ben yerken bile gündüz sütüm yetmiyor. Gece zaten sorun yok. Bakalım Allah yardımımız olsun. Sütün tamamen kesilme riski yok değil mi? Öyle bir korku geldi aklıma.
canım bi kurdele kes küçücük sutyen in içine at emzırecegın memeyi kolay bulursun[/QUOTE]canım ya gece emzırmemek sütü azaltır ama sen bilirsin bizim daha dış falan yok ben ek gidaya geçtim
ins artar sutun canım ya üzüldüm eymene şimdi enfeksiyon yoktur ama acliktan bebekler huysuz olabiliyor parmagınla yoğurdu yalat ben ek gidaya başlarken bi süre öyle yapmıştım misafir işi de bitmis gözün aydin
canım yoğurdu önceden ilik su ile seyrelt gaz yapması azaliyor bizimkide meyvelere bayılıyor meyve fılesıni görünce kendinden geçiyor
cok teşekkür ederim,hemen hemen bende hergün duş alıyorum ve duştan çıkasıya daha giyinmeden sütler damlıyor bileve hemen emziriyorum,aslında sağ sol karıştırıyorum bazen,çünkü saat başı meme emdiği iç,n en son hangi memede kaldımı hatırlamıyorum o yüzden sağı biraz solu biraz veriyorum ama yınede oluyor
masallah cnm Ahmet beye. .Selam herkese ahmet bey büyüyor ışte bu ay kontrol yaptırmadık zaten 27sinde aşımız var kontrol de var ek gıda güzel gidiyor kızlar artık kahvalti yoğurt meyve bide çorba şeklinde ins böyle normal ıstahıyla gider ... Oğlum çok mutlu güler yuzlu bi çocuk masallah okulda herkese gülüyor gülen ayva koydular adınıseminer macerasına devam biraz zor oluyor ama herkes halinden memnun sizler nasılsınız
Bende tutmayı düşünüyorum zaten geçensene hiç tutmadım eşim bırakmadı ama bu sene tutacağım zor olsada tutacağım allah iniallah bebeklerimizin rızkını arttırır mübarek ramazanın hürmetine diyelim...Kızlarım oruca niyetlenicem Allahın izniyle
Denemek istiyorum
Benim oğluşum biraz geç kalkıyor 4e kadar falan idare eder sanırım sütüm
sonrasını mama diye düşündüm
günde iki defa mama veriyorum zaten denemezsem içim rahat etmicek
Allah yardımcımız olur inşallah
canım bi kurdele kes küçücük sutyen in içine at emzırecegın memeyi kolay bulursun
canım bi kurdele kes küçücük sutyen in içine at emzırecegın memeyi kolay bulursun
Allah kolaylık versin canım ben mamada veriyorum oğluma o yönden rshatımBu arada sırf emiyor mama almiyor zorlanacagim gibi.ama sonradan tutmak cokk daha zor.hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?