2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Su içmeye çalışıyorum zorda olsa ama belki günde 1 lt az ama bu kadar içebiliyorum bu ne zamana kadar daha dvm edicek doğuma kadar mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de eskiden cok su icen bir insanken şimdi sudan nefret eder oldum, zoraki içiyorum en fazla bir litredir. hadi yemeği geçtim suyu doğru duzgun içebilseydim bari :S:S

Ben de bir dahakinde kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Bu kez söyledik olmadı. 3 aydan önce söylemiycem kimseye.. zaten k.v k.p ne hamile olduğuma sevindi ne de kaybedecegimi duyduğunda üzüldü. Bi de k.v. gelmiş bana diyo ki bi dahakine annene bile deme nazar değer sanki annemin nazari değdi de bebek sağlıksız oldu. Ha bu arada Allah izin verir de bebeğim olursa halasına sevdirmiycem inşaallah..

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

karnımdako sağ taraftaki seyirme 2gündür heryerde.bölünerek çoğalmıyordur değilmi bebek :):)

:) sanmam, bu arada sen bebegı sureklimi hissedıyosun. ben sadece ani hareket edınce ve gerinince sag tarafta bir sertlik hissediyorum . bu arada göbeği çıkan vaar mı

karnımdako sağ taraftaki seyirme 2gündür heryerde.bölünerek çoğalmıyordur değilmi bebek :):)

güldürdün beni :)) e büyüyecek annesi arı kadar mı kalsın bebecik :) daha göbüşümüz burnumuza gelecek :)

aynen bende su içimi kaldırıyor. bugün midemdeki herşey ağzımda .
kokulara karşı çok hassaslaştım herşey burnuma kokuyo . eşim o kadar temiz adamdır ama o bile kokuuyo öptürmüyorum içim kalkıyor nolcak böyle

walla benim de bir düşüğüm oldu sebeb ne belli değil, gıda zehirlenmesi oldum, eşimle çok büyük kavgalarımız oldu eşimin ailesi yüzünden, hamile olduğumu bilmeden ve bildikten sonra, eşim beni bir başıma düşük tehlikem olmasına rağmen yazlık yerde kış başında bıraktı, kimsecikler yok yani,,, eşimin ailesinin yanına gitmesi gerekiyordu ve hamile olduğumu biliyorlardı çok basit bir kaza geçirdikleri için eşimi çağırdılar ben tek başıma kaldım 4 gün,,,, geçen günde gittim evine şimdi doğacaktı, düşürmeseydin diyor,,, birde düşükten sonra 1 ay yattum, her 1000 kişiden başına gelen olaylar başıma geldi,,, görümcelerim bir telefon açıp geçmiş olsun bile dilemedi,,,,
hala çok kızgınım ama unutma ki bu insanlar doğacak olan bebeklerimizin akrabası, onun için halası ile babaannesi ile görüştürmeme kararını biz alamayız,,,, kendileri görmek istemezlerse onların bileceği iş,,,,
sen morelini yüksek tut, kendini çok üzme,,, biliyorum çok zor zamanlar ama stres oldukça, böyle insanlara kinlendikçe sağlığın bozuşuyor,,,
benim misal triodimde sorun varmış ilaç kullanıyorum, ve nedeni de stres,,,,,,
öyle kimseye sevdirmem deme,,,,
bırak onlar utansın,,,
ama bir daha ki hamileliğinde söyleme kimseye,,,, bak görürsün herşey yoluna girer :))))

Al bndende o kadar dertliyim bnde o kadar ama allh tan esım solemeyı düşünmüo oda farkında karnın cıksın o zamn dıoo... Bnm ıkı tane bbgım oldu cnm sonradan sebebını ogrndım cok sukur bı muddet dr dınlenme suresı verdıı mecburen... Eltımde bırı 11 aylık kucagında bırıde 6 aylık karnında durup durup ne zamn yanlz kalsak sen kesın hamılesın bak gıdıp test almalar hadı bklımm demeler annelık süper bı duygu allah olmayanlarada yasatsın dııp cocuguna sarılmalar vs vs anlatsam roman oluurr o yuzdenn esımde farkında oda solemk istemıo allhtan solemk ısteseydıı yandıgımın resmıydı vallaa...

Bende 2 gün önce söylemiştim kv onunda içine doğmuş o gün gidip battaniyeler alt açmalar falan almış söyledim ağladı kadın bak ben neler aldım dedi :))) erkek olacak Dio bakalım

Persembe gunu gelmemi soyledi dr.
cnm bide benim kesemin etrafinda kan birikmesi varmis.:18:
wc disinda kalkmaksizn yatiorm.
Bende perşembe gideceğim büyük ihtimal.
Kanamayı nasıl farkettiniz , camasirin mi lekelendi ?

Ben ağır işler yapmuyorum ama ders calistigim için sürekli oturuyorum. Ev bayan kirlendi şimdi eşimi ise gonderdim evi supurup viledayla silecem sadece.

bende jimere gidiyorum canım. ama Aylin Akşan'a gidiyorum ben. memnunum ama doktorumdan. Ama Cenk Bey'ide çok iyi anlatıyorlar. doğum ücretlerini sordunmu canım sen?

slm
yok daha doğum ücretlerini konuşmadık erken olduğunu düşünüyorum bir de yıl atlayacak ya muhtemelen değişiklik olur.Allah o günleri göstersin de
Ben 2 yıldan beri rutin kontroller için başlamıştım Cenk Bey'e çok memnunum,tavsiye de ederim,sadece sgk ile anlaşması yok işte

Ben de bugün gittim. 5+4 bugün. Kese 1,2 cm. Bebeği görmedik. On gün sonra çağırdı tekrar.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde 5+2 aramızda 2 gün var :) varmı bulantı ağrı falan

Cnm öle demee rabbım sanada vercek bak cnm arkadasım senı ole ıyı anlıyorumki bnm 2012 agustosda ilk düşüğüm oldu arkasına eltım hamıle kaldı bnm korunma donemım vs derken 2013 haxıranda eltım dgurdu... Bn tekrar hamıle kaldım. Agustosda bıdaha kurtaj olmk zorunda kaldım sonra test su bu cocugun düşme sebebını anlamaya calıstık kayınvalıdem bır gun ne bna ne esıme sormadı aksıne bnı her gordugunde oyundan aglamalarrr bnde bgun agladı bna kurtajdan sonra ewe geldım bnm cnm yanıo bna moral vermk için geldıysrnız aglamayınnn ddm ondan blkı küstü sormadı ama ogluna sorabılırdı neıse şimdi tekrar hamleyım bnun basına ne gelck bılmıorum sma eltı kv neler neler duydumm bnm hayalını kurdgum ismi koymak ısteyen bı eltım war bnm bnm bbklerım düşmüş olmüş arkadına ılıncıye kaldı bunada o ısmı koycam dıen... Hepsını allaha havale ettım guzel kardesım sende et rabbım bızı kv lerle sınıo bırak annenden bilsinn onun bilmesiylemii...

güldürdün beni :)) e büyüyecek annesi arı kadar mı kalsın bebecik :) daha göbüşümüz burnumuza gelecek :)

kız bizde ikiz cok çoğala da bilir:)

:) sanmam, bu arada sen bebegı sureklimi hissedıyosun. ben sadece ani hareket edınce ve gerinince sag tarafta bir sertlik hissediyorum . bu arada göbeği çıkan vaar mı

ben genelde hissesıyorum seyirme şeklinde :)göbek benım hep var zaten 4aya kadar idare eder beni:)

Ewt kanamam oldu ve gittigmde ogrendim.
o kadar isi bile yapma sana tavsiyem.en azindan kalp atisini duyana kadar yapma.surekli dinlen.

Benimde 5+2 aramızda 2 gün var :) varmı bulantı ağrı falan

Kasık ağrısı vardı gittikçe azalıyor. Bulantı olmadım. Sen ne durumdasın? Doktora ne zaman gideceksin?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

HERKESE İYİ AKŞAMLAR,
bugün kontrolüm vardı bebişin kalp atışlarını da duyduk hayırlısıyla, doktorum 6+5 günlük dedi, herşey yolunda görünüyor dedi inşallah değişmez, hayırlısıyla şu 12 haftayı atlatsak, bu arada TSH hormonum biraz yüksek çıktı ama bebeğe veya gelişimine zarar verecek ölçüde değilmiş iyot lu şeyler tüketmem önerildi ve bir de bol bol su içmek gerek denildi.
Ben normalde çok su içen biriyim ama bu aralar hiç içemiyorum sürekli bir mide bulantısı halindeyim.
bu arada son kontrolden bugüne 1 kilo vermişim hiç bir şey yiyemediğim için bakalım bu sıkıntılar ne zaman sona erecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…