- 25 Mart 2014
- 472
- 562
- 78
Su içmeye çalışıyorum zorda olsa ama belki günde 1 lt az ama bu kadar içebiliyorum bu ne zamana kadar daha dvm edicek doğuma kadar mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben KV veya eşimin ailesinden kimseye söylemeyi düşünmüyorum,,,, eşim istiyorsa 13 haftadan sonra söylesin, zaten ondan öncesinde kimseye söylememe kararı verdik ama benim eşimin izni ile anneme söyledim birde 3 tane arkadaşım anladı,, var olana da yok diyemedim,,,,,,
Çok kızgınım eşimin ailesine gerçekten, vicadansız biri olsam doğunca bebeği bile göstermem ama o kadar kötü bir insan değilim cidden,,, onlarda doğucak bebeğimin akrabaları bana kalmaz gösterip göstermemek,,,
karnımdako sağ taraftaki seyirme 2gündür heryerde.bölünerek çoğalmıyordur değilmi bebek :):)
karnımdako sağ taraftaki seyirme 2gündür heryerde.bölünerek çoğalmıyordur değilmi bebek :):)
kızlar bu sabah hiç bir şeyim yoktu kalktığımda canım su çekti kahvaltı yapmadan önce su içtim 1 dakka içinde doğru tolete hepsi çıktı
1-2 saat önce de çıktı yediklerim bu aralar çok fenayım mide konusunda
az yesem kusuyorum çok yesem kusuyorum ortasını da bulamıyorum birde canım hiiç birşey yemek istemiyor zorla yemek yiyorum
oje sürüyordum ben parfum eskisi kadar olmasada kullanıyordum bu arada ama zararı varmış bıraktım onları da düğün özel günler dışında kullanmıyacağım
Haftaya hangi gün gideceksin ?Insallah duyarsn cnm.
ben cok endiseliyim o konuda bende haftaya gidicem .
rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Ben de bir dahakinde kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Bu kez söyledik olmadı. 3 aydan önce söylemiycem kimseye.. zaten k.v k.p ne hamile olduğuma sevindi ne de kaybedecegimi duyduğunda üzüldü. Bi de k.v. gelmiş bana diyo ki bi dahakine annene bile deme nazar değer sanki annemin nazari değdi de bebek sağlıksız oldu. Ha bu arada Allah izin verir de bebeğim olursa halasına sevdirmiycem inşaallah..
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
ben KV veya eşimin ailesinden kimseye söylemeyi düşünmüyorum,,,, eşim istiyorsa 13 haftadan sonra söylesin, zaten ondan öncesinde kimseye söylememe kararı verdik ama benim eşimin izni ile anneme söyledim birde 3 tane arkadaşım anladı,, var olana da yok diyemedim,,,,,,
Çok kızgınım eşimin ailesine gerçekten, vicadansız biri olsam doğunca bebeği bile göstermem ama o kadar kötü bir insan değilim cidden,,, onlarda doğucak bebeğimin akrabaları bana kalmaz gösterip göstermemek,,,
Haftaya hangi gün gideceksin ?
Kaynanama da hamis olduğumu söyledim ona malum olmuş zaten rüyasında erkek çocuğu görmüş eşimin bebekligine aşırı benzeyen bakalım tutturabilecek mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende perşembe gideceğim büyük ihtimal.Persembe gunu gelmemi soyledi dr.
cnm bide benim kesemin etrafinda kan birikmesi varmis.:18:
wc disinda kalkmaksizn yatiorm.
bende jimere gidiyorum canım. ama Aylin Akşan'a gidiyorum ben. memnunum ama doktorumdan. Ama Cenk Bey'ide çok iyi anlatıyorlar. doğum ücretlerini sordunmu canım sen?
Ben de bugün gittim. 5+4 bugün. Kese 1,2 cm. Bebeği görmedik. On gün sonra çağırdı tekrar.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de bir dahakinde kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Bu kez söyledik olmadı. 3 aydan önce söylemiycem kimseye.. zaten k.v k.p ne hamile olduğuma sevindi ne de kaybedecegimi duyduğunda üzüldü. Bi de k.v. gelmiş bana diyo ki bi dahakine annene bile deme nazar değer sanki annemin nazari değdi de bebek sağlıksız oldu. Ha bu arada Allah izin verir de bebeğim olursa halasına sevdirmiycem inşaallah..
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
güldürdün beni :)) e büyüyecek annesi arı kadar mı kalsın bebecik :) daha göbüşümüz burnumuza gelecek :)
ay ben yeni tasindim saglik ocagi nerde onu bile bilmiyorum:) senin hamile olduğunu nerden bilmisler onlar canim ya:)
:) sanmam, bu arada sen bebegı sureklimi hissedıyosun. ben sadece ani hareket edınce ve gerinince sag tarafta bir sertlik hissediyorum . bu arada göbeği çıkan vaar mı
Bende perşembe gideceğim büyük ihtimal.
Kanamayı nasıl farkettiniz , camasirin mi lekelendi ?
Ben ağır işler yapmuyorum ama ders calistigim için sürekli oturuyorum. Ev bayan kirlendi şimdi eşimi ise gonderdim evi supurup viledayla silecem sadece.
Benimde 5+2 aramızda 2 gün var :) varmı bulantı ağrı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?