bende normal doğum yapmak istiyorum, hatta çok kilolu hamile kaldım az kilo almak istiyorum normal doğum yapmak için,,,, ben doktrorumla epiyotomi nin pazarlığını bile yaptım,,,,, çok nadir yapıyormuş,,, aman ne sevindim,,,,
Merhabalar :) araniza yeni katildim. Allah izin verirse bende ocak annesi olacağım. Son regl tarihim 10 nisan bugün ilk kez gittik doktora. Bebegimin kalp atislarini gördük. Doktorum bebegin rahim kenarina tutundugunu ve sat tarihine gore daha kucuk oldugunu soyledi. Ama haftasi hakkinda bir dahaki kontrolde net bilgi sahibi olabilecegimizi soyledi. Benim de biraz aklim karisti. Benimle ayni durumu yasayan anneler var mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o ne kız anlat anlat
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yanlış yazmışım,epizyotomi olucaktı vajinal kesidir, ne yazıkki gerekli gereksiz yapılıyor türkiye de,,, tabiki de gerekli olduğu durumlar var,, ama doğumu yarım saat kısaltığı için bazen gereksiz durumlarda da yapılabiliyor,,,
dünya sağlık örgütü epizyotominin oranın %10 olması gerektiğini söylüyor ama türkiyede ki oran %95 falan,,,,
internette araştır istersen,,,
himm yırtılmayı önlemek için ben kesi olarak biliyordum tıp adını yenı duydum.bende istemiyorum bakalım :)
onun için bol bol kegel hareketlerini yapmak gerekiyor, hatta şimdiden başlamak gerekiyor doktorunla da konuş bu konuyu, sor kaç tane doğumda yapıyormuş,,,
dediğim gibi olması gereken durumlarda var,, ama türkiyede ki oran %95 çok fazla,,,
bizim annelerimiz yada benim anneme yapılmamış çünkü eskiden ebeler doğurturmuş hastanelerde onlarında zamanı var değil mi,,,
arkadaşlarrr,aranızda ferroZinc demir hapı kullanan var mı?
kanım düşük çıktı,doktorda bana bu hapı verdi,aç karnına sabah içtim.10 dk sonra kusmaya başladım bu saat oldu başımı yeni yen kaldırıyorum yastıktan.hap mı yan etki yaptı bulantılarım mı şiddetlendi anlamadım...
bende öyle diyorum beni istemeyen çocuğumu ister mi? ama gösterip göstermemek bize kalmaz tatlım, hele ki doğmamış çocuklar için karar veremeyiz,,,
sen morelini yüksek tut,, biliyorum çok zor zamanlar, insanın çok canı yanıyor,,, ben resmen yas tuttum aylarca,,, hala da ağlarım,,, ama üzülüp stres olmak sadece sağlığımı etkiledi,,,, ve şimdi hamileliğimde ilaçlar kullanıyorum,,,,,
bak gör gene hamile kalırsın,,hiç olmayacak sanıryorsun ama oluyor,,,,
birde eskiden kadınşar çok düşük yaparmış ama çoğu zaman hamile olduklarını anlamazlarmış bile,,, şimdi biz hoop günümüz gelmeden testlere saldırıyoruz, kimyasal gebeliklerden bile haberimiz var,,,,
tamam canım,sağolasın.İlk hamilelikte ferrumfort vermişti bana bi zararı olmamıştı tok karna içiyodum
bana doktorum kan ilacı falan vermedi bulantı yapar dedi. iyi ki de vermemiş o kadar bulantının arasında onu da ieydim ölürdüm.
onun yerine sabahları yarım bardak ılık suya pekmez karıştır 2 kaşık içine de yarım limon sık ve iç. benim kışın kanım tavan yapmıştı çok iyi geliyor.
şimdi benimde kanım yine düşmüş
Süt içemiyorum hemen midemi bulandırıyor ishal yapıyor. Benim gibi olan var mı aranızda? İçmesem olur mu?
Süt içemiyorum hemen midemi bulandırıyor ishal yapıyor. Benim gibi olan var mı aranızda? İçmesem olur mu?
eşim işten geld, evde yemek yok, yemek yapamıyorum gene, bulantılarım geçmişti ama bugün kat ve kat geri geldi,,,,,
kahvaltı yaptık,,, sigara içicek dedim benim çok miğdem bulanıyor, dışarı gönderdim sigara içmeye,,, ya içim kötü oldu ama ev kokuyor,,, gerçekten balkonda yok,,, normalde karışmıorum ama bugün canım burnumda,,,,,
çok mu haksızlık yapmışım,,,,
yoğurt yada ayran içebiliyor musun ?
bilmem ki bucak sanki daha sıcak olabilir bitki örtüsü cılız ya yeşil yerleri seçmek lazım
Dr gittiniz ya gebelik çıktı dr mecburen sisteme girip bildiriyolar bilgisayardan
eşim işten geld, evde yemek yok, yemek yapamıyorum gene, bulantılarım geçmişti ama bugün kat ve kat geri geldi,,,,,
kahvaltı yaptık,,, sigara içicek dedim benim çok miğdem bulanıyor, dışarı gönderdim sigara içmeye,,, ya içim kötü oldu ama ev kokuyor,,, gerçekten balkonda yok,,, normalde karışmıorum ama bugün canım burnumda,,,,,
çok mu haksızlık yapmışım,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?