2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

o ne kız anlat anlat

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldin :) benim 15 Nisan'da son adet tarihim 27 Nisan'da tohumlar atıldı :))) benim beta geçtiğimiz cuma 1378 salı günü kontrole gittim 5 haftalık olmuş bugün 5+2 bunlara göre bul kendi haftanı 6 haftalıktır bence senin :) :) :)

o ne kız anlat anlat

yanlış yazmışım,epizyotomi olucaktı vajinal kesidir, ne yazıkki gerekli gereksiz yapılıyor türkiye de,,, tabiki de gerekli olduğu durumlar var,, ama doğumu yarım saat kısaltığı için bazen gereksiz durumlarda da yapılabiliyor,,,
dünya sağlık örgütü epizyotominin oranın %10 olması gerektiğini söylüyor ama türkiyede ki oran %95 falan,,,,
internette araştır istersen,,,

himm yırtılmayı önlemek için ben kesi olarak biliyordum tıp adını yenı duydum.bende istemiyorum bakalım :)

himm yırtılmayı önlemek için ben kesi olarak biliyordum tıp adını yenı duydum.bende istemiyorum bakalım :)

onun için bol bol kegel hareketlerini yapmak gerekiyor, hatta şimdiden başlamak gerekiyor doktorunla da konuş bu konuyu, sor kaç tane doğumda yapıyormuş,,,
dediğim gibi olması gereken durumlarda var,, ama türkiyede ki oran %95 çok fazla,,,
bizim annelerimiz yada benim anneme yapılmamış çünkü eskiden ebeler doğurturmuş hastanelerde onlarında zamanı var değil mi,,,

benım annem sezeryan canım gazman gibi gelmeye kalkmıştım .)

bana doktorum kan ilacı falan vermedi bulantı yapar dedi. iyi ki de vermemiş o kadar bulantının arasında onu da ieydim ölürdüm.
onun yerine sabahları yarım bardak ılık suya pekmez karıştır 2 kaşık içine de yarım limon sık ve iç. benim kışın kanım tavan yapmıştı çok iyi geliyor.
şimdi benimde kanım yine düşmüş

Canım benim sana da acil şifalar diliyorum

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

İlk hamilelikte ferrumfort vermişti bana bi zararı olmamıştı tok karna içiyodum

tamam canım,sağolasın.

ayy tamam yarın denemeye başlıycam yoksa bu hap beni mahvedecek.
15 gün sonra kontrolum var,geldiğinde değiştiririm ilacını şimdi kullanma bırak dedi bıraktım bende.

kızlar ben de aranıza yeni katıldım. bugün doktora gittim keseyi göremedi sanırım henüz çok minnak:) insan en azından kalbinin atışını duymak istiyor iyi olduğundan emin olmak için. 10 gün sonra tekrar gel dedi. neler yapıyorsunuz anlatın biraz.

eşim işten geld, evde yemek yok, yemek yapamıyorum gene, bulantılarım geçmişti ama bugün kat ve kat geri geldi,,,,,
kahvaltı yaptık,,, sigara içicek dedim benim çok miğdem bulanıyor, dışarı gönderdim sigara içmeye,,, ya içim kötü oldu ama ev kokuyor,,, gerçekten balkonda yok,,, normalde karışmıorum ama bugün canım burnumda,,,,,
çok mu haksızlık yapmışım,,,,

Süt içemiyorum hemen midemi bulandırıyor ishal yapıyor. Benim gibi olan var mı aranızda? İçmesem olur mu?

içme ayran iç yoğurt ye peynir ye.onlarda kalsiyum deposu

yok be canım nerden cıkarttın.alışşın bence bebek olduktan sonra evde içmeyecek sanırım :)

canım geçmiş olsun ama bence haksızlık falan yapmamışssın onun seni düşünmesi lazım senin yanında içmemesi lazım bebek olduktan sonra da yanında içicek hali yok ya

Süt içemiyorum hemen midemi bulandırıyor ishal yapıyor. Benim gibi olan var mı aranızda? İçmesem olur mu?

Canım ben soğuk içiyorum bi dikişte Dr günlük 2 bardak dedi beni de ishal yaptı ama kabızlıktan iyidir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…