2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Haha bende içirmiyorum bulantım olduğundan değil bıktırıyım da içmesin diye ne kdr az içerse o kar boşver yolla gitsin haksızlık değil iyilik yaparsın :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

özel hastaneye gitsek de mi? yoksa sadece devlet hastanesinde mi canım:44:

Ben özele gidiyorum bugün geldiler sağlık ocağından yarın kan alacaklarmış beni bekliyorlar

Ben özele gidiyorum bugün geldiler sağlık ocağından yarın kan alacaklarmış beni bekliyorlar

sağlık ocakları özel hastanede yapılan tahlileri kabul etmiyormuş

sağlık ocakları özel hastanede yapılan tahlileri kabul etmiyormuş

Bilmiyorum ama zaten yarın aç gel tahlil yapıcaz dedi
Özele gitsekte sistemden görürlermi diye sordular da

özel hastaneye gitsek de mi? yoksa sadece devlet hastanesinde mi canım:44:

Özelde de bildiriyolar ben özele gittim keseyi göremedi doktor sisteme adet düzensizliği olarak gireyim kanda gebelik çıkmazsa boşuna peşinize düşmesin sağlık ocağı demişti

kabul ediyo her ikiside siz çıktı isteyin özelden sağlık ocağına gittiğiniz zaman yanınızda götürün ordan bakıyolar özellerde sağlık ocağından verilen çıktıdan bakıyo kabul etmeme gibi bi lüks yok devlet bu testleri ücretsi yapıyoken niye özele birsürü para verceksiniz bize o testler 106 tl para çıkardı özel ben sağlık ocağından yaptırcam

benım peşime düşen yok daha:)

Bu be testi şimdi sanırım beni kayıt için ve gebelik seyri için çağırdılar test yapmazlar heralde

Bu be testi şimdi sanırım beni kayıt için ve gebelik seyri için çağırdılar test yapmazlar heralde

açlık şekeri ve kan testi iştedi mi dr nuz yaptırdıysanız sağlık ocağına gösterin yada özelde yaptıracaksanız öyle diyin zorlamıyolar illa biz yapcaz diye

Yok yaptırmadım onları ve istemedide belki de 13 gün snr gidicem belki o zmn ister peki zamanı varmı yarın yaptırsam olur mu 5+3 oluyorum

Yok yaptırmadım onları ve istemedide belki de 13 gün snr gidicem belki o zmn ister peki zamanı varmı yarın yaptırsam olur mu 5+3 oluyorum

Dr keseyi gördü tehlikeli bi durum yada başka bi şüphe yok dediyse istiyolar hemen bi dahaki sefere kalp atışı için çağırmıştır sağlık ocağı yaparsa yaptır bnce yine sen bilirsin

iyi de çıktı evden tam 50 dakika sonra geldi şimdi de kendini yatsk odasına kapattı,,,
banyoda içiyor banyo kokuyor mutfak da içiyor mutfak koridorla bir kokusu geliyor,,,, ayyy bu miğde bulantısı öldürecek beni,,, ama bana niye kapris yapr,,,
zaten bütün gün evde tek başımayım, burada arkadaşım ailem kimse yok,,,,,

Kizlaaar az once gittim markete bebegimle elele derfisi aldim ve ileriye yatirim 25 farkli pure kitavi hediyesi vardi. Okuyup sizlerle bilgileri paylasirim. Tarif kitabinin da fotolarini cekerim ama coook var onlara tabi :)) cocugu dogurcaz daa ek gidaya gecicez dee pureler yapacaz daa ohoo gelsin zaman yaa :))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

özel devletinkini kabul ediyor canım

güzel tarifler var mı canım varsa bizde alalım

canım eşini al karşına konuş bu bebek sadece senin değil onun sağlığı bozzulsa sadece sen mi üzülceksin önemli bi konu bu

Keseyi gördük ve bi problem yoktu ama istemedi tahlili muhtemelen 13 gün snr istiycek kalp atışını da duyarım inş ben yarın yaptırırım sağlık ocağı yapabiliyorsa

Naz yapsana :))) midem bulanıyo ama sigara kokusundan çok kötüyüm de akşama kdr tek başıma sıkılıyorum lütfen biraz benimle ilgilen de bu aralar sana ihtiyacım var de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…