2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
13 gün snr gidicem çok şükür hiç birşeyim yok bulantı 1 kere oldu bende o zmnda çok az kanamam olmuştu kasık ağrımda bugün hiç olmadı normalde de az oluyo gayet İyiyim yani :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kasık ağrısı vardı gittikçe azalıyor. Bulantı olmadım. Sen ne durumdasın? Doktora ne zaman gideceksin?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kasık agrısı adet sancısı gibiyse bitiyor zamanlar yerine Nur topu gibi batmalar seyirmeler geliyor.ya ben biraz mazoşistim.doktor baştan dedi ben ciddi durum olmadıktan sonra sezeryan yapmam bende dedim normal istiyorum illa diye.doğumdan hiç korkmuyorum ya. en ufak telaşım yok :)

Ayy ne guzel cnm cok sewndim gozunaydin.
kalp atisinida duymussun darisi bizlere insallah

Kızzlar selam son adet 15nisan geçen hafta dr gittim sata göre 5+3 çıktı ama kese gözükmedi dr rahim kalınlaşmış kesenin yeri belli ama kese oluşmamış dedi kanda beta 209 çıktı küçük daha dedi haft çağırdı şimd yarın 6+3 oluyoruz gitsem keseyi görüp ve kalp atışını duyabilirmiYiZ yoksa ptesiyi mi beklesem ptesi 6+6 oluyo

Canım benimde son adet tarihim 15 Nisan bugün sat 5+2 yani 27 Nisan'da kalmışım salı günü gördüm keseyi 10.1mm

arkadaşlarrr,aranızda ferroZinc demir hapı kullanan var mı?
kanım düşük çıktı,doktorda bana bu hapı verdi,aç karnına sabah içtim.10 dk sonra kusmaya başladım bu saat oldu başımı yeni yen kaldırıyorum yastıktan.hap mı yan etki yaptı bulantılarım mı şiddetlendi anlamadım...

Ne yalan soyliyim ben çok korkuyorum ama normal istiyorum sezeryan çok ciddi bir durum olmadıkça istemiyorum

Ewt kanamam oldu ve gittigmde ogrendim.
o kadar isi bile yapma sana tavsiyem.en azindan kalp atisini duyana kadar yapma.surekli dinlen.

Haklısın. Iş yapmayayım ben en iyisi. 2 oda kaldı onu supurup birakaym.

Hapsurdugumda oksurdugumda kasigima sizi girip çıkıyor zaten.

Canım benimde son adet tarihim 15 Nisan bugün sat 5+2 yani 27 Nisan'da kalmışım salı günü gördüm keseyi 10.1mm

Benimde öyle olabilir ptesi giderim biraz daha bekleyim

İlk bebek herhalde normal doğum zor ama sonrası kolay seZeryan doğurunken bi acı çekilmiyo ama sonrası bi hafta kendine gelemiyosun acı oluyo tabi ki en güZeli normal olsun herkesin inşallah benim ilki normaldi inş ikinci de normal olur sezeryandan çok korkuyorum ameliyat nede olsa

Benimde öyle olabilir ptesi giderim biraz daha bekleyim

Aynen biraz bekle cnm net olsun hakkında hayırlısı olsun inş cnm güzel haberlerini bekliyorum

ya ben ondan da korkmuyorum ama normal ya adı üstünde.zaten gögüs sorunu var bende baş yok sezeryanda süt geç iniyor bebiş aç kalırsa çok üzülürürüm ben

Silikon gögüs ucu takarsın rabbim hayırlısını versin inşallah

İlk hamilelikte ferrumfort vermişti bana bi zararı olmamıştı tok karna içiyodum

Beni istemeyen çocuğumu ister mi bilmiyorum.

Yatmam gereken dönemde bana yardıma geldiler güya ama çok şeyi ben yaptım. Moralimi bozmaları sürekli suratlarini laf sokmalarını dinlemem de çabası oldu zor gunlerimde.. yine de birşey demedim Allah biliyor içimi.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Merhabalar :) araniza yeni katildim. Allah izin verirse bende ocak annesi olacağım. Son regl tarihim 10 nisan bugün ilk kez gittik doktora. Bebegimin kalp atislarini gördük. Doktorum bebegin rahim kenarina tutundugunu ve sat tarihine gore daha kucuk oldugunu soyledi. Ama haftasi hakkinda bir dahaki kontrolde net bilgi sahibi olabilecegimizi soyledi. Benim de biraz aklim karisti. Benimle ayni durumu yasayan anneler var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende öyle diyorum beni istemeyen çocuğumu ister mi? ama gösterip göstermemek bize kalmaz tatlım, hele ki doğmamış çocuklar için karar veremeyiz,,,
sen morelini yüksek tut,, biliyorum çok zor zamanlar, insanın çok canı yanıyor,,, ben resmen yas tuttum aylarca,,, hala da ağlarım,,, ama üzülüp stres olmak sadece sağlığımı etkiledi,,,, ve şimdi hamileliğimde ilaçlar kullanıyorum,,,,,
bak gör gene hamile kalırsın,,hiç olmayacak sanıryorsun ama oluyor,,,,
birde eskiden kadınşar çok düşük yaparmış ama çoğu zaman hamile olduklarını anlamazlarmış bile,,, şimdi biz hoop günümüz gelmeden testlere saldırıyoruz, kimyasal gebeliklerden bile haberimiz var,,,,

bende normal doğum yapmak istiyorum, hatta çok kilolu hamile kaldım az kilo almak istiyorum normal doğum yapmak için,,,, ben doktrorumla epiyotomi nin pazarlığını bile yaptım,,,,, çok nadir yapıyormuş,,, aman ne sevindim,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…