Canim ben isin keyif kismini da yapmak icin aldim. Haftasonu kahvemle okuyacagim. Tarif kitabina da baktim 25 pure tarifi var. Isterseniz fotolarini cekerim koyarim. Ama mantik hep ayni. Hasla ez karistir yedir seklinde. Sebze ve meyve kombinasyonlari farkli iste.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
ben ilk gittim tsh, birde kan sayımı istedi,, ikinci gittiğimde hiçbir şey istemedi
dün toklouk kan şekeri idrar kültürü, rubella, hıv, hepatit,toksoplazma birde tsh istedi yeniden,,,,bir şey daha istedi ama hatırlamıyorum birde kan sayımı istedi
Kızlar 5+0 beta hcg 1490 çıktı az kanama oldu sabah iğne oldum ve progestan devam ediyor, önerileriniz varmı ? Adetin 3. Gecikme günündede azcık olmştu normalmi sürekli yatıyorum ? Böyle bişey yaşayan varmı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızzlar selam son adet 15nisan geçen hafta dr gittim sata göre 5+3 çıktı ama kese gözükmedi dr rahim kalınlaşmış kesenin yeri belli ama kese oluşmamış dedi kanda beta 209 çıktı küçük daha dedi haft çağırdı şimd yarın 6+3 oluyoruz gitsem keseyi görüp ve kalp atışını duyabilirmiYiZ yoksa ptesiyi mi beklesem ptesi 6+6 oluyo
Kızlar 5+0 beta hcg 1490 çıktı az kanama oldu sabah iğne oldum ve progestan devam ediyor, önerileriniz varmı ? Adetin 3. Gecikme günündede azcık olmştu normalmi sürekli yatıyorum ? Böyle bişey yaşayan varmı?
arkadaşlar ben biraz naz yapmak istiyorum ama naz yapacak birşeyim yok eskiden hergün hastaydım şimdi çok enerjikim ne bulantı ne ağrı ne de aşeriyorum ya bazen ben hamilemiyim gerçekten diyorum yada ters giden bişeyler mi var.benim gibi olan var mı?
Merhaba canım ..biz de 3 sene önce bu problemi yasadık sayımız 7 milyondu.sadece bir ay her gece 1 bardak keciboynuZu suyu içirdim esime ve o ay hamile kaldım.bu hamileliğim ise kaza saka gibi..ilkinde i kadar cok uğraştık..Allah ol desin sadece..hepsi sebep.
Günaydınnnn anneciklerrr
bugün dr kontrolümüz var. ıkınci kez anne olacağım için kendimi ve etrafımı telkin ediyorum sürekli heyecanlı değilim rahatım diye.
Dün gece rüya üstüne rüya gördüm dr kontrolüne gidiyorum dru bulamıyorum sonra drla konuşuyorum hastanede ultrason cihazı yokmuş kızıyorum bir sürü keseyi görecektim diyorum :) dr elevit veriyo bunu kullanmam domuz jelatini var diyorum olmadığına ikna etmeye çalışıyo beni.... ilaç firmasıyla bir ortaklığının olduğunu düşünmeye başlıyorummm falan fistann... yani ben heyecanlı değilim desemde bilinçaltım sağolsun ele veriyo beni bugun dra gidicem ve evet çok heyecanlıyım.:18::18::18:
ben ilk gittim tsh, birde kan sayımı istedi,, ikinci gittiğimde hiçbir şey istemedi
dün toklouk kan şekeri idrar kültürü, rubella, hıv, hepatit,toksoplazma birde tsh istedi yeniden,,,,bir şey daha istedi ama hatırlamıyorum birde kan sayımı istedi
kızlar bugun felaket mıdem bulanıyor öyle böyle degil. Birde saglık ocgına gıdecegım iğne vurdurmaya hemde gebelik kaydımı oluşturacagım benden başka birsey isterler mi kan falan?