2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Saol canım ben yarın gidicem zaten yaptırırım :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

güzel tarifler var mı canım varsa bizde alalım

Canim ben isin keyif kismini da yapmak icin aldim. Haftasonu kahvemle okuyacagim. Tarif kitabina da baktim 25 pure tarifi var. Isterseniz fotolarini cekerim koyarim. Ama mantik hep ayni. Hasla ez karistir yedir seklinde. Sebze ve meyve kombinasyonlari farkli iste.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

kızlar doktor daha benden hic kan istemedi sadece toksoplazma başka birsy yok 1hafta sonra kontrol var ister mi o zaman

kızlar doktor daha benden hic kan istemedi sadece toksoplazma başka birsy yok 1hafta sonra kontrol var ister mi o zaman

ben ilk gittim tsh, birde kan sayımı istedi,, ikinci gittiğimde hiçbir şey istemedi
dün toklouk kan şekeri idrar kültürü, rubella, hıv, hepatit,toksoplazma birde tsh istedi yeniden,,,,bir şey daha istedi ama hatırlamıyorum birde kan sayımı istedi

Kızlar 5+0 beta hcg 1490 çıktı az kanama oldu sabah iğne oldum ve progestan devam ediyor, önerileriniz varmı ? Adetin 3. Gecikme günündede azcık olmştu normalmi sürekli yatıyorum ? Böyle bişey yaşayan varmı?

Canım benimde 15 nisan son adet tarihin yarin sabah doktora gidicem istersen bilgi veririm sana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şekerler selammm.... nasılsınız ...ben bugün çok mutluyum ilk hamileliğimden kk dan iki candostumda ocak annesi olacakmışşşş

Oyyy kuzum benim:) bende çok sevindim aynı anda hamiş olduğumuza:)

Ben üzerine adet gördüm azsa sorun olmuyo ama istersen bi git Dr için rahat etsin bende 5+2

Arkadaşlar büyüklerimizden duymuştum hamilelikte zorlanan bulantı kusma gibi kız daha rahat geçerse erkek fln bi bilginiz Yada duymuşluğunuz varmı

kity79 evet kuzum yaaaa:)) bunları da aynı anca doğurucaz inşallah:) gerçi benim aradan bir kaçak oldu ama:)))

O bence genlerle metabolizmayla alakalı benim ablamın eltimin bulantı kusma kız oldu ama çevremde bulantı kusma yaşayıp erkek olan çok var

arkadaşlar ben biraz naz yapmak istiyorum ama naz yapacak birşeyim yok eskiden hergün hastaydım şimdi çok enerjikim ne bulantı ne ağrı ne de aşeriyorum ya bazen ben hamilemiyim gerçekten diyorum yada ters giden bişeyler mi var.benim gibi olan var mı?

Son düzenleme:
Canim masallah sayi ve morfoloji iyi.hiz icin belli takviyeler kullanirsaniz duzelir insallah

Merhaba canım ..biz de 3 sene önce bu problemi yasadık sayımız 7 milyondu.sadece bir ay her gece 1 bardak keciboynuZu suyu içirdim esime ve o ay hamile kaldım.bu hamileliğim ise kaza saka gibi..ilkinde i kadar cok uğraştık..Allah ol desin sadece..hepsi sebep.

görümcem wc de yattı resmen oğlu oldu sanmıyorum canım

Günaydınnnn anneciklerrr
bugün dr kontrolümüz var. ıkınci kez anne olacağım için kendimi ve etrafımı telkin ediyorum sürekli heyecanlı değilim rahatım diye.
Dün gece rüya üstüne rüya gördüm dr kontrolüne gidiyorum dru bulamıyorum sonra drla konuşuyorum hastanede ultrason cihazı yokmuş kızıyorum bir sürü keseyi görecektim diyorum :) dr elevit veriyo bunu kullanmam domuz jelatini var diyorum olmadığına ikna etmeye çalışıyo beni.... ilaç firmasıyla bir ortaklığının olduğunu düşünmeye başlıyorummm falan fistann... yani ben heyecanlı değilim desemde bilinçaltım sağolsun ele veriyo beni bugun dra gidicem ve evet çok heyecanlıyım.:18::18::18:

alla alla sen birsey dedın de mı istedi bana soruyor sıkayetın varmı dıye yok dıyorum tamam dıyor o kadar. bende diyim bu hafta gidecegim

kızlar bugun felaket mıdem bulanıyor öyle böyle degil. Birde saglık ocgına gıdecegım iğne vurdurmaya hemde gebelik kaydımı oluşturacagım benden başka birsey isterler mi kan falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…