2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Allah cocuklarini sana bagislasin canim.Allah cok buyuk.

Günaydın hamisler
Bugün kontrolum var ve ben bütün gece uyumadim 2 ci çocuğum ama 3 sene önce düşük yapınca insan korkuyordu ya çok tedirginim ilk Dr gidisimde çok yeniydi keseyi felan görmemiştim şimdide korkuyorum kızlar benim için dua edin opuyorum sizi inş hayırlı haberlerle gelicem ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dilini ısır arkadaşım bulantın olunca naz yapcak durum olmuyor zaten eşine muhtaç kalıyorsun elin ayaağın tutmuyor. :)
ne güzel inşallah hep böyle rahat gider hamileliğin . aşerme olayı zaten 2.5 aylıkken başlar eğer başlarsa o da herkeste olmuyormuş .
ben dondurucuya caanerik attım olurda kışın canım erik çekerse kocam perişan olmasın erik arayacam diye. bi arkadaşım demişti erik at dolaba diye onun başına gelmiş

kızlar bugun felaket mıdem bulanıyor öyle böyle degil. Birde saglık ocgına gıdecegım iğne vurdurmaya hemde gebelik kaydımı oluşturacagım benden başka birsey isterler mi kan falan?

Ne iğnesi vuruyormus sağlık ocağı? Bana şimdiye kadar hiç bir şey yapılmadı. Ne tahlil be başka bir şey

Insan ister istemez heyecanlaniyor. Doktor sonrası yaz neler dediğini? Kaç haftalik senin, keseyi görmüş muydun daha önce

Ne iğnesi vuruyormus sağlık ocağı? Bana şimdiye kadar hiç bir şey yapılmadı. Ne tahlil be başka bir şey

yok be canım ebnım dusuk tehtidim vardı da onun iğnesi geçti ama doktor koruyucu önlem olarak devam dedi

kızlar bugun felaket mıdem bulanıyor öyle böyle degil. Birde saglık ocgına gıdecegım iğne vurdurmaya hemde gebelik kaydımı oluşturacagım benden başka birsey isterler mi kan falan?

yok canım ben yaptırdım genel bilgiler alıyorlar. tlf kilo falan kaç haftalık diye genel bi bilgi oluşturuyorlar.
ben aç kalınca dahaa çok bulanıyorum eşim işe gider gitmez bi tost bi çay yaptım midemi bastırdı zar zor yedim

yok be canım ebnım dusuk tehtidim vardı da onun iğnesi geçti ama doktor koruyucu önlem olarak devam dedi

canım o iğnenin adı proluton depot 500mg --- mı?
10 gün önce bende vurdurdum 2 günde lekelerim kesildi ama midemi o alt üst etti . mideye çok vuruyormuş zaten önceden de mide hastasıydım iyice azdırdı.

Insan ister istemez heyecanlaniyor. Doktor sonrası yaz neler dediğini? Kaç haftalik senin, keseyi görmüş muydun daha önce

Tamam cnm drun söylediklerini yazarım. daha önce gitmedim dra su an 6. haftadayım hatta biraz bekleyeyim de kalp atışını da duyayım dedim ama yok dayanamadım.

İnşallah hayırlı haberlerle dönersin cnmm rahat ol.

canım o iğnenin adı proluton depot 500mg --- mı?
10 gün önce bende vurdurdum 2 günde lekelerim kesildi ama midemi o alt üst etti . mideye çok vuruyormuş zaten önceden de mide hastasıydım iyice azdırdı.

yok canım bana hiç etki yapmadı popom dışında.
o ne ya ilk vurdugunda acıya dair birsey yok ama 24 saat geçince oturamadım popom üstüne. yağlı iğne olunca
Doktor mu bırak dedi sen kafana göre mi bıraktın ben çünkü lekem kesildi bırakayım mı dedim hayır devam dedi. ilk once 3 günde 1 sonra haftada 1 e düştü 12. haftaya kadar devam dedi haftada 1

evet benimde popom çok acıdı
ya doktor usg de baktı kesenin etrafı temiz dedi düşük riskin yok dedi ama yinede dinlen çok yürüme çok ayakta kalma dedi.
progestanda kullanıyordum o ilacın yanı sıra gece yatarken hepsini kestim yeterli dedi. ama sen doktorunu dinle düşük riskin falan varsa Allah korusun.

yok canım benım kese etrafında belirgin kanamam vardı malesef...şükür iyiyiz şimdi.. bende progstan da kullanıyorum canım alttan. ama fena yara yaptı öyle böyle değil. ağızdan al dedi doktor bana da

yok canım benım kese etrafında belirgin kanamam vardı malesef...şükür iyiyiz şimdi.. bende progstan da kullanıyorum canım alttan. ama fena yara yaptı öyle böyle değil. ağızdan al dedi doktor bana da

bir kaç haftaya bebiş yerini iyice yapar kanama riskin azalır inşallah.
evet progestan alttanda kullandım ve çok ağır bir koku geliyor gibiydi.
geçmiş olsun tez elden düzelirsin inş.

bir kaç haftaya bebiş yerini iyice yapar kanama riskin azalır inşallah.
evet progestan alttanda kullandım ve çok ağır bir koku geliyor gibiydi.
geçmiş olsun tez elden düzelirsin inş.

canım sen kontrole en son ne zaman gitmiştin doktorun bi daha ne zaman çağırdı

canım sen kontrole en son ne zaman gitmiştin doktorun bi daha ne zaman çağırdı

canım ben kontrole 2 gün önce gittim çarşamba. testlerim var onları vermeye gidince soracam birdaha nezaman geleyim diye unutmuşum sormayı :) ama yaklaşık tahminimce haziranın ortasında giderim

Kızlar merhaba. Bende sanırım ocak annesi olacağım 7+5 günlük hamileyim dün kalp atışlarını da duyduk çok şükür. Benim 4 yaşında bitane oğlum var şimdi ona kardeş gelicek inşallah ben çok istiyodum rabbim 'de cok şükür nasip etti. İlk dr'a gittim dr göremedi bebeği keseyi gördü boş gebelikten falan bahsetti bi haftadir kafayı yedim evde. Dün başka dr gittim orda gördük ,duyduk cok sükür kalp atımına kadar. Bana da dr tahliller verdi 10 gün içerisinde ister bırada ister sağlık ocağında yaptır dedi.

yarın inşallah keseyi görürsünüz canım bize boyutunu da yazarsın artık :)

dün gittim doktora bebek gorunmedi 5+1 de kese 1cm küçük mudedim hayr normal dedi 4 haziranda yeniden kontrol var

hayırlı uğurlu olsun canım haftalarımız aynı.
bende testlerimi devlette yaptırdım

canım ben kontrole 2 gün önce gittim çarşamba. testlerim var onları vermeye gidince soracam birdaha nezaman geleyim diye unutmuşum sormayı :) ama yaklaşık tahminimce haziranın ortasında giderim

bende geçen hafta cuma gitmiştim 10 gün sonra kalbini net duymak için gel demişti ama gitmek istemiyorum nasılsa duydum gayet iyi ultrasona çok girmek istemiyorum. gittiğimde tahlilleri de yapmıştık. bi dahakine 23 haziranda gideyim diyorum 10. hafta dolunca hem bi ay geçmiş olcak hem de kontrol tarihinde ense kalınlığını ölçtürürüz ikili test yaptırmıcam doktor tamam dedi o zaman tek ense kalınlığını ölçelim dedi bende tamam dedim. sana da bi sorayım dedim çok mu geç gidiyorum acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…