Merhaba canım ..biz de 3 sene önce bu problemi yasadık sayımız 7 milyondu.sadece bir ay her gece 1 bardak keciboynuZu suyu içirdim esime ve o ay hamile kaldım.bu hamileliğim ise kaza saka gibi..ilkinde i kadar cok uğraştık..Allah ol desin sadece..hepsi sebep.
arkadaşlar ben biraz naz yapmak istiyorum ama naz yapacak birşeyim yok eskiden hergün hastaydım şimdi çok enerjikim ne bulantı ne ağrı ne de aşeriyorum ya bazen ben hamilemiyim gerçekten diyorum yada ters giden bişeyler mi var.benim gibi olan var mı?
kızlar bugun felaket mıdem bulanıyor öyle böyle degil. Birde saglık ocgına gıdecegım iğne vurdurmaya hemde gebelik kaydımı oluşturacagım benden başka birsey isterler mi kan falan?
Günaydınnnn anneciklerrr
bugün dr kontrolümüz var. ıkınci kez anne olacağım için kendimi ve etrafımı telkin ediyorum sürekli heyecanlı değilim rahatım diye.
Dün gece rüya üstüne rüya gördüm dr kontrolüne gidiyorum dru bulamıyorum sonra drla konuşuyorum hastanede ultrason cihazı yokmuş kızıyorum bir sürü keseyi görecektim diyorum :)dr elevit veriyo bunu kullanmam domuz jelatini var diyorum olmadığına ikna etmeye çalışıyo beni.... ilaç firmasıyla bir ortaklığının olduğunu düşünmeye başlıyorummm falan fistann... yani ben heyecanlı değilim desemde bilinçaltım sağolsun ele veriyo beni bugun dra gidicem ve evet çok heyecanlıyım.:18::18::18:
Ne iğnesi vuruyormus sağlık ocağı? Bana şimdiye kadar hiç bir şey yapılmadı. Ne tahlil be başka bir şey
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bugun felaket mıdem bulanıyor öyle böyle degil. Birde saglık ocgına gıdecegım iğne vurdurmaya hemde gebelik kaydımı oluşturacagım benden başka birsey isterler mi kan falan?
yok be canım ebnım dusuk tehtidim vardı da onun iğnesi geçti ama doktor koruyucu önlem olarak devam dedi
Insan ister istemez heyecanlaniyor. Doktor sonrası yaz neler dediğini? Kaç haftalik senin, keseyi görmüş muydun daha önce
Günaydın hamisler
Bugün kontrolum var ve ben bütün gece uyumadim 2 ci çocuğum ama 3 sene önce düşük yapınca insan korkuyordu ya çok tedirginim ilk Dr gidisimde çok yeniydi keseyi felan görmemiştim şimdide korkuyorum kızlar benim için dua edin opuyorum sizi inş hayırlı haberlerle gelicem ins
canım o iğnenin adı proluton depot 500mg --- mı?
10 gün önce bende vurdurdum 2 günde lekelerim kesildi ama midemi o alt üst etti . mideye çok vuruyormuş zaten önceden de mide hastasıydım iyice azdırdı.
yok canım bana hiç etki yapmadı popom dışında.
o ne ya ilk vurdugunda acıya dair birsey yok ama 24 saat geçince oturamadım popom üstüne. yağlı iğne olunca
Doktor mu bırak dedi sen kafana göre mi bıraktın ben çünkü lekem kesildi bırakayım mı dedim hayır devam dedi. ilk once 3 günde 1 sonra haftada 1 e düştü 12. haftaya kadar devam dedi haftada 1
evet benimde popom çok acıdı
ya doktor usg de baktı kesenin etrafı temiz dedi düşük riskin yok dedi ama yinede dinlen çok yürüme çok ayakta kalma dedi.
progestanda kullanıyordum o ilacın yanı sıra gece yatarken hepsini kestim yeterli dedi. ama sen doktorunu dinle düşük riskin falan varsa Allah korusun.
yok canım benım kese etrafında belirgin kanamam vardı malesef...şükür iyiyiz şimdi.. bende progstan da kullanıyorum canım alttan. ama fena yara yaptı öyle böyle değil. ağızdan al dedi doktor bana da
bir kaç haftaya bebiş yerini iyice yapar kanama riskin azalır inşallah.
evet progestan alttanda kullandım ve çok ağır bir koku geliyor gibiydi.
geçmiş olsun tez elden düzelirsin inş.
canım sen kontrole en son ne zaman gitmiştin doktorun bi daha ne zaman çağırdı
yarın inşallah keseyi görürsünüz canım bize boyutunu da yazarsın artık :)
Kızlar merhaba. Bende sanırım ocak annesi olacağım 7+5 günlük hamileyim dün kalp atışlarını da duyduk çok şükür. Benim 4 yaşında bitane oğlum var şimdi ona kardeş gelicek inşallahben çok istiyodum rabbim 'de cok şükür nasip etti. İlk dr'a gittim dr göremedi bebeği keseyi gördü boş gebelikten falan bahsetti bi haftadir kafayı yedim evde. Dün başka dr gittim orda gördük ,duyduk cok sükür kalp atımına kadar. Bana da dr tahliller verdi 10 gün içerisinde ister bırada ister sağlık ocağında yaptır dedi.
canım ben kontrole 2 gün önce gittim çarşamba. testlerim var onları vermeye gidince soracam birdaha nezaman geleyim diye unutmuşum sormayı :) ama yaklaşık tahminimce haziranın ortasında giderim
hayırlı uğurlu olsun canım haftalarımız aynı.
bende testlerimi devlette yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?