- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
Cnm nil in emmesi cok kotu değil sanki en azından ek gida gibi degil..Allah yardımcısı olsun inşallah çalışan için tabi daha zor
evet ya çöküş oldu bu ara belli Bi sohbet saati mi kararlaştırsak
benimde 3gundur bariz azaldı canım çok yumuşak
dediğin gb gün içinde sertleşir akardı hep bide oğlum emmek istemiyor çok fazla iştahla saldırıyor ama 1-2 dk emip bırakıyor acaba sut az olunca mı öyle yapıyor diyorum
nil de nasıl durum
canım arada öyle huy degısımı ıstahsızlık oluyor sonrada ıncımız cıktı ıns sızınde oyledır yec et hemen bende süt azlığı degıl ama ramazandan dolayı üster ıstemez kalıtesızlık oldu sanırım ama ek gıda alıyor dour zaten az kaldı sabredıyoeum zaten doyuyorCnm ben okuyorum ama yazma firsati bulamadim..Kizim cok huysuz, surekli.kucakta geziyo yine..
istahi da yok gibi ek gidayi gorunce direk kafa ceviriyo, 1-2 kasik aliyo bazen, bazen de direk reddediyo..Sütüm buraya da yazmistim azaldi snrm çünkü cisli bezleri eskisi gibi degil dolu dolu olmuyor, eskiden geceleri bikac saat içinde semsert olurdu goguslerim simdi oyle degil, yumusak gun icinde filan. .
Napicam bilmiyorum aylik kontrol normal gecmisti ama son günlerde kilo almadi hic, kontrolde aldığı kiloyu 10 gun gibi kisa bi surede almisti sonra durdu kilo alimi da..
Bakalim biraz daha izleyip onlem alicam duruma gore..
aslında olabılır haftada bellı günler genel olarak herkesın uygun olduğu saatler gıbıAllah yardımcısı olsun inşallah çalışan için tabi daha zor
evet ya çöküş oldu bu ara belli Bi sohbet saati mi kararlaştırsak
benimde 3gundur bariz azaldı canım çok yumuşak
dediğin gb gün içinde sertleşir akardı hep bide oğlum emmek istemiyor çok fazla iştahla saldırıyor ama 1-2 dk emip bırakıyor acaba sut az olunca mı öyle yapıyor diyorum
nil de nasıl durum
aman yazık Allah yardım ersun..ben de sınır oluyorum bazen ama napcan evlılık ıdare etme sanatıBizim üst komşu katı koca yine kavgays tutuştularçok üzülüyorum kadının haline iki çocuk seslerinden snladığım kadarıyla sorumsuz bir baba allah yardımcısı olsun....
Bende eşime sinir oldum Ama hiiç kavga edecek takatim yok..
canım bürde artık eskısı gıbı cıs yapması gereklı mı bılmıyorum bunu arastırmak lazım ılk zamanlar çok sıvı alıyordu çok cıs yapıyordu şimdi ek gıdada katıda alıyor kaka da yoğunluk var hanı katı yapıyor bırde ıdrar tutma olayıda artmıyormudur sonuçta büyüyorlar bız dakika başı yapıyor muyuz onlarda çok yapıp atıyorum 5 defa yapmalı mesela..çünkü ben oglumun doyduguna emınım ama enerjık hareket halınde cıslı bez sayıdıda hanı dolu dolu 4 dıyebılırım aylık kılo alımıda 400 gr cıvarı hep 3.aydan ırıbaren sızın kaç ortalamaCnm nil in emmesi cok kotu değil sanki en azından ek gida gibi degil..
napsam kasik maması filan mi denesem acaba, yer mi onu da emin degilim aslında .
sütüm artar mi bu vakitten sonra?
Gerci bi arkadasim goguslerin artik yumusamasi normal demisti doktoru soylemis ona da, ama iste bezleri dolu dolu olmuyor..burasi cok sicak ve ben hasta olur diye klima acmiyordum, aşırı terliyordu..terleme de idrarda azalma yapar mi bilemiyorum.simdi uzun kollu giydirip surekli klima aciyorum dun basladim..
Bende heo erteliyorum zayoflicam diyr krndime birseyler almayiKizlar ne zaman alisverise ciksam hep oglusa bişeyler aliyorum kendime ya 1 parca ya hic almiyorum annelik ne tuhaf birseymis eskiden kendime al al bitiremezdim simdide oglana aldikca alasim geliyor guya bayram icin 1 2 parca birsey almaya gittim aldiklarimla 5 bayrami gecirir ogluş
Canim bazen insan depresif takilmayi seviyorMerhaba anneler
Şarjım çok az içimi dökeyim istedim ortadan daldım kusura bakmayın...
Eşimle bir iki haftadır sudan sebeple kavga ediyoruz bağırıyor çağırıyor atıyor kendini dışarı ramazandan dedi başta ama değil Oruçlu bile değildi bugün hiçbir şey demedim bile Attı kendimi dışarı bu hafta çok yoğun çalışmıştı tek akşamımızdı gel sarılıp yatalım diye mesaj attık iplemedi:) annemin evindeyim olsaydık zaten bir de annem duyuyor üzülüyor bunları
Canım çok sıkkın sebebi olsa neyse ama dolduruşa geliyor öyle böyle
Güzel serram sağlıklı mutlu huzurlu yuvada büyüsün tek dileğim bu ve tüm çocuklar inşallah...
Bu zamanlarımı güzel Hatırlamak istiyorum aslında.. Kızımın mis kokusuyla yumuşacık teniyle...
(
Ablam da kendi yapiyor cok bereketli oliyormus.Gunaydin kizlar bizde bebe biskuvisi ni evde kendimiz yaptik 2 gun oldu yapali baya sert oluyor ama zaten sıcak suya girince eziliyor tarifi ekliyorum bu ölcülerle 30 tane cikti dolaba attim baya idare eder beni:)
http://www.gurmebebek.com/cok-cok-leziz-ev-yapimi-bebe-biskuvisi-164839
Evet canim hic olmazsa gunde bir kez ugrayip durum bildirimi yapsak cok guzel olacakKimsecikler yok kızlar topigin çökmesi erken oldu sanki erkenden kapanmayiz inş çünkü baya hareketsizlesti burası eylülde zaten öğretmenler is başı yapacak derken ayrılıyormusuz gi bi hissettim
Cok zor evde huzursuzlukBizim üst komşu katı koca yine kavgays tutuştularçok üzülüyorum kadının haline iki çocuk seslerinden snladığım kadarıyla sorumsuz bir baba allah yardımcısı olsun....
Bende eşime sinir oldum Ama hiiç kavga edecek takatim yok..
Canim asla kotu anne degilsinKızımla basbasa çakır geçirmek ıcın ahmetı babaya bırakıp beraber parka gıttık daha sakın ama hıc vazgecmıyor çocukla uğraşmaktan valla bıktım dur yapma demekten denemedıgım yol kalmadı bunun hıc bır ılacın olduğunu sanmıyorum cocugun yapısı öle alakalı çocuk ıcsel olarak sındırecek ve okula baslayıp kafası dağılacak boylece gececek bu günler bızım ıcın çok zorlu gecen son 1 aydan sonra ıns eylüle kadar devam etmez bu yazı bari kafam rahat gecıreyım..kızım ıcın kalp acısı cekmekten ben nerde yanlış yapıyorum diye düşünüp kötü anne oldugumu düşünmekten yoruldum annenın kardesler arası adil olması bile o kadar zor ki adil olmak esıtlık degıldır bılıyorum herkesin ıhtıyacını karşılamaktır.. sunu düşünüyorum sIze soruyorum.."BU Zamanda anne olmak mı zor çocuk olmak mı """.
Hakketen Zaten 10 kişi filan kaldık çökmesin topigimiz yaa ben çok yazamıyorum ama takipteyim hep bi de son günlerde eslerle ilgili şeyler yazıldı kaç kere yazayım dedim kendimi tuttum aile facialarina neden olmamak içinKimsecikler yok kızlar topigin çökmesi erken oldu sanki erkenden kapanmayiz inş çünkü baya hareketsizlesti burası eylülde zaten öğretmenler is başı yapacak derken ayrılıyormusuz gi bi hissettim
Canim sonraki mesajında yazmışsın Zaten bilinçli olduğun için Böyle hissediyosun Benim iki çocuğum yok çok anlayamam seni sadece tahmin edebiliyorum halini ama arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla bi kaç ay sonra geçecek emin olKızımla basbasa çakır geçirmek ıcın ahmetı babaya bırakıp beraber parka gıttık daha sakın ama hıc vazgecmıyor çocukla uğraşmaktan valla bıktım dur yapma demekten denemedıgım yol kalmadı bunun hıc bır ılacın olduğunu sanmıyorum cocugun yapısı öle alakalı çocuk ıcsel olarak sındırecek ve okula baslayıp kafası dağılacak boylece gececek bu günler bızım ıcın çok zorlu gecen son 1 aydan sonra ıns eylüle kadar devam etmez bu yazı bari kafam rahat gecıreyım..kızım ıcın kalp acısı cekmekten ben nerde yanlış yapıyorum diye düşünüp kötü anne oldugumu düşünmekten yoruldum annenın kardesler arası adil olması bile o kadar zor ki adil olmak esıtlık degıldır bılıyorum herkesin ıhtıyacını karşılamaktır.. sunu düşünüyorum sIze soruyorum.."BU Zamanda anne olmak mı zor çocuk olmak mı """.
Misafir geleceği zaman ben de öyle oluyorum ağırlamaya sevdiğim icin keyif olsun diye alıyorum sonra bi telaş bi sinir çözemedim ben kendimiPestilim cikti aksama 10 kisi iftara gelecek yaw arkadas ben mi telasliyim yoksa sizde oyle oluyor musunuz cok sinirliyim yetismeyecek rezil olacam diye ruyamda bile gordum esime kiziyorm bebisime stres oluyorum ama cok sukur bi salata kaldi oh beee
bende aynen cok ısteyerek alıyorum ama stres oluyorumPestilim cikti aksama 10 kisi iftara gelecek yaw arkadas ben mi telasliyim yoksa sizde oyle oluyor musunuz cok sinirliyim yetismeyecek rezil olacam diye ruyamda bile gordum esime kiziyorm bebisime stres oluyorum ama cok sukur bi salata kaldi oh beee
Büyüdükçe akıllanacaklarına delleniyorlarYarun sabah 8 de memlekete yila cikacam ama.kiz durmuyor ki mutfagi toplayayim, yikanan camasirlari yerlestireyim
Ay bu annemin bize soyledigi bir cumleydiBüyüdükçe akıllanacaklarına delleniyorlar
bebekleri emanet etmemek gerekiyor birkaç ay daha Anladığım kadarıyla :) yoksa her şeyi tepiyorlar Ağzına :)Bizdede durumlar ayni, esim salata suyu yemek sularinda azcik degdiriyor agzina, ama en kotusu geven misafir geldi en mutfaktaydim kizimi mama sandalyesine koymuslar, kizim sofrayi gorunce cok hevesleniyor ii iiiii diye bagiriyor, odaya bi geldimde kizin eline ekmek vermisler kocaman, patatesli soganli ekmek hemde :)) aa diye soka girdim ben :))
Evet yaa ablam kasım annesiydi hala daha evlerde dışarıda va buluşuyorlar hiç kopmadılar.. Onlara özeniyorum elli tane Arkadaşı var nerdeyse ufaklığın :))Kimsecikler yok kızlar topigin çökmesi erken oldu sanki erkenden kapanmayiz inş çünkü baya hareketsizlesti burası eylülde zaten öğretmenler is başı yapacak derken ayrılıyormusuz gi bi hissettim
Cnm nil in emmesi cok kotu değil sanki en azından ek gida gibi degil..
napsam kasik maması filan mi denesem acaba, yer mi onu da emin degilim aslında .
sütüm artar mi bu vakitten sonra?
Gerci bi arkadasim goguslerin artik yumusamasi normal demisti doktoru soylemis ona da, ama iste bezleri dolu dolu olmuyor..burasi cok sicak ve ben hasta olur diye klima acmiyordum, aşırı terliyordu..terleme de idrarda azalma yapar mi bilemiyorum.simdi uzun kollu giydirip surekli klima aciyorum dun basladim..
Kızlar süt bebek emdikce çoğalır emmesi azaldıysa o yüzden göğüsleriniz yumuşamıştır.benimde aynen sizin dediğiniz gibi olırdu dolardı şimdi yumuşak ama sağınca süt yeterli cıkıyor.bol bol rmzirin ve su için kızlar
Kızımla basbasa çakır geçirmek ıcın ahmetı babaya bırakıp beraber parka gıttık daha sakın ama hıc vazgecmıyor çocukla uğraşmaktan valla bıktım dur yapma demekten denemedıgım yol kalmadı bunun hıc bır ılacın olduğunu sanmıyorum cocugun yapısı öle alakalı çocuk ıcsel olarak sındırecek ve okula baslayıp kafası dağılacak boylece gececek bu günler bızım ıcın çok zorlu gecen son 1 aydan sonra ıns eylüle kadar devam etmez bu yazı bari kafam rahat gecıreyım..kızım ıcın kalp acısı cekmekten ben nerde yanlış yapıyorum diye düşünüp kötü anne oldugumu düşünmekten yoruldum annenın kardesler arası adil olması bile o kadar zor ki adil olmak esıtlık degıldır bılıyorum herkesin ıhtıyacını karşılamaktır.. sunu düşünüyorum sIze soruyorum.."BU Zamanda anne olmak mı zor çocuk olmak mı """.
Yok canım benim eşim bana tripli çünkü bebeği bırakmıyorum diyr ben kaçsam o peşimden geliyor :) ayrı takılamıyoruz çok şükür diyeyimCanim bazen insan depresif takilmayi seviyor
Bende oyle oluyorum
Esini hic takma bu arada konusursa konus sadece ayti takil kafani dinle
Sonra o sana sirnasmaya baslar zatenü
Çok şükür geçmiş teyzesi. Tekrarlamaması için gerekirse uykudan uyandırıp bez değiştiriyorum. İnşallah tekrarlamaz.mhulyak geçmiş mi bari enfeksiyon
Kızlar çok fena ishaliz ya dış çıkarırken ishaliz dış çıkarken ilk günlere geri dönüyorz hazır olunçok kokuyor
canım çok teşekkürler Allah razı olsun çok rahatlattın beni bildiğim halde bunlarında geçip çok güzel gunlerımıxın olacağını unutmusum bazen ınsan umıtsızlesıyor...Allah sare ve sana güzel ömur versın çok saol canım coookbebekleri emanet etmemek gerekiyor birkaç ay daha Anladığım kadarıyla :) yoksa her şeyi tepiyorlar Ağzına :)
Evet yaa ablam kasım annesiydi hala daha evlerde dışarıda va buluşuyorlar hiç kopmadılar.. Onlara özeniyorum elli tane Arkadaşı var nerdeyse ufaklığın :))
Yapar canım su kaybı oluyor her türlü sen su tüketimini artır.. Bir de süt için su hurma süt bunlar çok etkili oluyor... Ama memelerin boşalması normal.. Bol emzir bunları ye bir de bol su iç.. Ben öyle yapıyorum
Kesinlikle bol bol emzirmek su süt hurma yeşil SOĞAN bunları saat başı tüketmek diyorum ben de...
Canım çok çok normal üzme kendini... Yanımda kalan ablamın yeğeni ile bebeğim Arasında bir YAŞ var düşün ne anlar o bebek bizi görünce önce bana sonra bebeğe tokat Attı Tokatı nerden biliyor nerden Görmüş mümkün değil düşün artık ... Senin eşin erkek arkadaşıyla takılsa her gün bir anda seni boşlasa halini düşünsene çocukların üstüne kuma gelmiş gibi oluyorlar çok normal... Nr zaman Ahmet paşa Yürür konuşur o zaman kıskançlık biter birlikte oyun kurduklarında kıskançlık gidecek ve anne Ahmet e kızma diyecek pna annelik edecek evet bebeğine ihanet etmişsin gibi geliyor ama ikisi birbirine en güzel hayat Arkadaşı ve destek.. 6 ay geçti bile.. Bi altı ay daha sık dişini.. annelik öok zor Yürek ağrısı vicdan yapıyor inan çocuklar bizim düşündüğümüzden az etkileniyorlar... Ikisi de senin canın ve ikisi de bundan emin aslında.. Sadece bu dönem birbirlerini Tanıma Süreci böyle geçecek az daha sabır ... Iki çocukla gayet iyi idare ediyorsun ve çalışıyorsun.. Bence sen gördüğüm en harika pozitif güçlü tatlı annelerden birisin, çocukların ve eşin çok Şanslı...
Yok canım benim eşim bana tripli çünkü bebeği bırakmıyorum diyr ben kaçsam o peşimden geliyor :) ayrı takılamıyoruz çok şükür diyeyim
çok sevındım cnm ıns bı daha tekrarlamaz iyi gecelerrÇok şükür geçmiş teyzesi. Tekrarlamaması için gerekirse uykudan uyandırıp bez değiştiriyorum. İnşallah tekrarlamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?