2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

dün yazacaktım yazamadım artık alıntı yapmak lüks oldu bana:) tam da bu sebeptendir diyecektim canım, senide anlıyorum eşinide anlıyorum tabi ki sen bilirsin ama arada eşininde gönlünü etmelisin, aynı durumun tersini biz yaşıyoruz ben bir şeyler yapmak istiyorum eşim yok diyor, yani karşı taraftan biri olarak eşini çok iyi anlıyorum, ha tabi ki yabancı dostlarınız kadar olmaz haftada bir falan iki üç saat annen bakabilir, sende çaba göstersen belki eşin bu kadar tepki vermez, tamam kızının bebekliğinin her anını yaşamak istiyorsun çok iyi anlıyorum ama eşinle ipler bir koparsa inan zor toparlanıyor, en iyi örnek benim buna mutsuzluğumu çaresizliğimi hepiniz biliyorsunuz, daha yazmak isterim ama şu an büyük oğlum bas bas bağırıyor tablet vermiyorum diye küçük de koyduğum yerde durmuyor ağlıyor kucak istiyor şimdi

Canım alıntı inciniz hayırlı olsun yapamadım alıntı:)

Rapor veriyorum :)
Perşembe günü doktordaydık su tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu için malum gidince 1 gün orda geçiyor. Tahlil ultrason vs.
Cuma günü 6. Ay aşımız vardı. Bende bi stres oldu sıcak havada ateşlenir mi diye , anneme gittim. Akşam davet vardı oraya gittik tabi kızıma annem baktı saolsun. Sonra bu akşam yine davet var ama başka ilçede öğleden sonra topluca gidilecekmiş. Sonra yarın babaanne ye gitme günümüz.
Tabi en büyük mazeretim vodafone a geçtik avea kesiliyor konuşurken diye. Güya 3G internetimiz oldu. Her sayfanın açılmasını yaklaşık 1dk bekliyorum. Hemen göz atma işi bitti. Pişmanım.
Durum böyle...
Herkese selamlar...

Allah ruhunu yarattıysa başım üstüne ama ben de kaldıramam sanırım şu an rüyanın etkisiydi geçti :)
ama ilerde Bi kızım olmasını deliler gibi istiyorum

incinin cilveleri gamzecim kolaylıkla atlatırsınız inşallah

büyüme konusunda ben de büyümek yaşlanmak istemiyorum keşke bir yolu olsa

mhulyak geçmiş mi bari enfeksiyon

Kızlar çok fena ishaliz ya dış çıkarırken ishaliz dış çıkarken ilk günlere geri dönüyorz hazır olun çok kokuyor
oğlumun kide acayip kokuyor sabah sabah oruç oruç gitmedi hiç :)

Gecen gun yasli bi teyzeye gittik iftara bebegimin agzina karpuz soktu yedirdi verme dedigim halde oda isirmis kocaman karpuz bogazinda kaldi zor cikarttik aklim cikiyordu iki gun oncede yine iftarda isguzar bi abla salata suyundan verdi verme dedim cok sukur o laftan anladida daha vermedi ama butun aksam bik bik yok sunu ver bunu icir soyle yatir boyle kaldir and ictim o akil veren kizlarin bebekleri olunca burunlarindan getirecem

Keşke canım ya valla obur taraf olmasa yaşlanıp yokolma düşüncesi insanı herseye sürükler iyiki inancliyim diyorum bazen yoksa napardim ay aynen orucken hic gitmiyor ama nasıl tatlılar bu arada inş seker bi kizin olur bu gece rüyamda forumu gördüm kızlar hamileyiz diyorsunuz sonra bende hamile kaliyorum forumda herkes yöne hamileydı anam kafayı yedim ıyıce

Ben asla izin vermiyorum ama Yanımda yapmıyorlar:))) ya kameradan ya odaya girince ya Bebeğin üstünden Anlıyorum ya da anlatıryorlar sonra.. Had karpuz daha masum bunların içinde..

Bebeğimi kimseye bırakamaz oldum böyle yaptıkları için. Heps okumuş bilgili insanlar... Mama verseydim o zaman sütünü kestin bıkbık öterlerd daha çok erken diye ...

Insanları anlamak çok güç. Bir de bu benim bebeğim hiç korkmuyorlar çekinmiyorlar anlamıyorum..

Bizdede durumlar ayni, esim salata suyu yemek sularinda azcik degdiriyor agzina, ama en kotusu geven misafir geldi en mutfaktaydim kizimi mama sandalyesine koymuslar, kizim sofrayi gorunce cok hevesleniyor ii iiiii diye bagiriyor, odaya bi geldimde kizin eline ekmek vermisler kocaman, patatesli soganli ekmek hemde :)) aa diye soka girdim ben :))

bu ara herkeste Bi hamilelik depreşti :) rüyalarımıza girer oldu hadi hayırlısı:)

Emzırıyn 0mu dıyorlar evet deyınce aaa corba falan vermelısın hey allahım mıllet bebe besleye doymamıs bızımkılere laf yetıstırıyor bura sayesınde anladı kı dunyanın neresınde olursa olsun herseye bı kulp bulmaya calısan ınsan var ....

bu ara herkeste Bi hamilelik depreşti :) rüyalarımıza girer oldu hadi hayırlısı:)
sorma canım ya benim için şu ara kabus gibi bu düşünceler bi arkadaşım kaza ile 3.hamile kalmista ilk çocuk 5 ikinci 15 aylık dusunemiyorum halini çalışan bayan için 3 Küçük çocuk çok yıpratıcı

Kimsecikler yok kızlar topigin çökmesi erken oldu sanki erkenden kapanmayiz inş çünkü baya hareketsizlesti burası eylülde zaten öğretmenler is başı yapacak derken ayrılıyormusuz gi bi hissettim
Cnm ben okuyorum ama yazma firsati bulamadim..Kizim cok huysuz, surekli.kucakta geziyo yine..
istahi da yok gibi ek gidayi gorunce direk kafa ceviriyo, 1-2 kasik aliyo bazen, bazen de direk reddediyo..Sütüm buraya da yazmistim azaldi snrm çünkü cisli bezleri eskisi gibi degil dolu dolu olmuyor, eskiden geceleri bikac saat içinde semsert olurdu goguslerim simdi oyle degil, yumusak gun icinde filan. .
Napicam bilmiyorum aylik kontrol normal gecmisti ama son günlerde kilo almadi hic, kontrolde aldığı kiloyu 10 gun gibi kisa bi surede almisti sonra durdu kilo alimi da..
Bakalim biraz daha izleyip onlem alicam duruma gore..

Allah yardımcısı olsun inşallah çalışan için tabi daha zor

Kimsecikler yok kızlar topigin çökmesi erken oldu sanki erkenden kapanmayiz inş çünkü baya hareketsizlesti burası eylülde zaten öğretmenler is başı yapacak derken ayrılıyormusuz gi bi hissettim
evet ya çöküş oldu bu ara belli Bi sohbet saati mi kararlaştırsak
benimde 3gundur bariz azaldı canım çok yumuşak

dediğin gb gün içinde sertleşir akardı hep bide oğlum emmek istemiyor çok fazla iştahla saldırıyor ama 1-2 dk emip bırakıyor acaba sut az olunca mı öyle yapıyor diyorum

nil de nasıl durum

Bizim üst komşu katı koca yine kavgays tutuştular çok üzülüyorum kadının haline iki çocuk seslerinden snladığım kadarıyla sorumsuz bir baba allah yardımcısı olsun....

Bende eşime sinir oldum Ama hiiç kavga edecek takatim yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…