I imspecial hediyeni güle güle kullan canım inş borçlarınıZ da biter bundan sonra er gününüz mutlulukla geçer:) sen ona Ahmet i verdin bu sene hediyr almadım diyr Düşünme :)
@minione kesinlikle Haklısın canım ben de sizin Dediğiniz yere yakın annemin yazlığına kaçacağım inş iyi gelir :)
Bizimkinin derdi bebeği bıraktırmak bana yabancı arkadaşlardan göre göre kendisine normal geliyor ama normal değil bu daha süt bebeği diyorum anlamıyor.. Kendi bebeğimi benden kıskanıyor.. Bebeği bırakıp gezelim istiyor ama Vicdanım Aklım mantığım kalbim asla izin vermiyor buna.. Başlarda arkadaş grubumuzla birkaç yere gittik onlar bebeksiz biz bebekle tabi onlardaki rahatlığı ve kolaylığı gördükçe bizimki de özeniyor.. Ama ama ama ben bırakamam bu zamanlar geçecek Bebeğin sorumluluğunu alamayacaksak niye yaptık diye düşünüyorum...
Ek gıdaya geçtik akıllı bebeğim püskürtüyor eliyle kaşığı itiyor bunları nerden biliyor ağzını kilitliyor:)) şimdilik iki üç Kaşık tattırıyorum sadece..
Tabi herkes Bebeğin Ağzına bir şey veriyor bir kişi dondurma vermek istedi biri Güllaç vermedik istedi gep yakaladım biri şekerli komposto vermiş onu yakalayamadımbiraz içmiş...
Canım alıntı inciniz hayırlı olsun yapamadım alıntı:)Pinking Tree güllaç nedir ya çok güldüm çok sizinkiler aşmış artik
Su saat oldu uyumadı sıpahem ishal hem huysuz ya dişler bi çıksaydı biride yolda yaramadı daha mahvoldum kaç gündür kızımda çok sinirli gergin psikologa görürsem diyorum sonra gecicic diyorum offf bayram geleydi annemin yanina gideydim gün geçtikçe büyüdükçe anneme ihtiyacım daha çok artiyor yokluğu hüzün veriyor ya Allahim büyük olmak istemiyorum yaşlanmak istemiyorum kafam çok karisik
Allah ruhunu yarattıysa başım üstüne ama ben de kaldıramam sanırım şu an rüyanın etkisiydi geçti :)Ellerine Dağlık bana da ablam yapıp verdi bugün :) tam da yapmaya niyetlenmiştimm:)
Sadece başı terliyorsa d vitamini eksikşiğinden
Incecik giydir altına müslin kumaş gibi örtülrr ser günde iki kez yıkıyorum terletmemeye çalışıyorum
Artık Temmuz ayındayız askılı ince giydir tabiki heryer yanıyor..
Bolbol emzir burnunu temizle ince giydir terini yakala.. Göğse inmesn dikkat et
Çok geçmiş olsun..
Çok ama öok güzel :)) maşallah yavruma
Ben de bu ay adet oldum sandım iki üç günde çöktüm resmen hem korku hem üzüntüden kızım mahvolur bi hamilelik ve bebeği daha şu anda kaldıramam vs Allahtan değilmişim:) o zamanlar çöl güzel ve özel zamanlar ama şu an çok zor..
incinin cilveleri gamzecim kolaylıkla atlatırsınız inşallahPinking Tree güllaç nedir ya çok güldüm çok sizinkiler aşmış artik
Su saat oldu uyumadı sıpahem ishal hem huysuz ya dişler bi çıksaydı biride yolda yaramadı daha mahvoldum kaç gündür kızımda çok sinirli gergin psikologa görürsem diyorum sonra gecicic diyorum offf bayram geleydi annemin yanina gideydim gün geçtikçe büyüdükçe anneme ihtiyacım daha çok artiyor yokluğu hüzün veriyor ya Allahim büyük olmak istemiyorum yaşlanmak istemiyorum kafam çok karisik
oğlumun kide acayip kokuyor sabah sabah oruç oruç gitmedi hiç :)mhulyak geçmiş mi bari enfeksiyon
Kızlar çok fena ishaliz ya dış çıkarırken ishaliz dış çıkarken ilk günlere geri dönüyorz hazır olunçok kokuyor
Yok yaa ben sakar oldugum icin ya cay ya yemek dokerim burdan ogrendimde parlaticiyi kesfettim doktugum yeri hemencecik siliyrumIki kişi ne kirletecek eşine Katılıyorum :)))
Gecen gun yasli bi teyzeye gittik iftara bebegimin agzina karpuz soktu yedirdi verme dedigim halde oda isirmis kocaman karpuz bogazinda kaldi zor cikarttik aklim cikiyordu iki gun oncede yine iftarda isguzar bi abla salata suyundan verdi verme dedim cok sukur o laftan anladida daha vermedi ama butun aksam bik bik yok sunu ver bunu icir soyle yatir boyle kaldir and ictim o akil veren kizlarin bebekleri olunca burunlarindan getirecemI imspecial hediyeni güle güle kullan canım inş borçlarınıZ da biter bundan sonra er gününüz mutlulukla geçer:) sen ona Ahmet i verdin bu sene hediyr almadım diyr Düşünme :)
@minione kesinlikle Haklısın canım ben de sizin Dediğiniz yere yakın annemin yazlığına kaçacağım inş iyi gelir :)
Bizimkinin derdi bebeği bıraktırmak bana yabancı arkadaşlardan göre göre kendisine normal geliyor ama normal değil bu daha süt bebeği diyorum anlamıyor.. Kendi bebeğimi benden kıskanıyor.. Bebeği bırakıp gezelim istiyor ama Vicdanım Aklım mantığım kalbim asla izin vermiyor buna.. Başlarda arkadaş grubumuzla birkaç yere gittik onlar bebeksiz biz bebekle tabi onlardaki rahatlığı ve kolaylığı gördükçe bizimki de özeniyor.. Ama ama ama ben bırakamam bu zamanlar geçecek Bebeğin sorumluluğunu alamayacaksak niye yaptık diye düşünüyorum...
Ek gıdaya geçtik akıllı bebeğim püskürtüyor eliyle kaşığı itiyor bunları nerden biliyor ağzını kilitliyor:)) şimdilik iki üç Kaşık tattırıyorum sadece..
Tabi herkes Bebeğin Ağzına bir şey veriyor bir kişi dondurma vermek istedi biri Güllaç vermedik istedi gep yakaladım biri şekerli komposto vermiş onu yakalayamadımbiraz içmiş...
Keşke canım ya valla obur taraf olmasa yaşlanıp yokolma düşüncesi insanı herseye sürükler iyiki inancliyim diyorum bazen yoksa napardimAllah ruhunu yarattıysa başım üstüne ama ben de kaldıramam sanırım şu an rüyanın etkisiydi geçti :)
ama ilerde Bi kızım olmasını deliler gibi istiyorum
incinin cilveleri gamzecim kolaylıkla atlatırsınız inşallah
büyüme konusunda ben de büyümek yaşlanmak istemiyorum keşke bir yolu olsa
oğlumun kide acayip kokuyor sabah sabah oruç oruç gitmedi hiç :)
Gecen gun yasli bi teyzeye gittik iftara bebegimin agzina karpuz soktu yedirdi verme dedigim halde oda isirmis kocaman karpuz bogazinda kaldi zor cikarttik aklim cikiyordu iki gun oncede yine iftarda isguzar bi abla salata suyundan verdi verme dedim cok sukur o laftan anladida daha vermedi ama butun aksam bik bik yok sunu ver bunu icir soyle yatir boyle kaldir and ictim o akil veren kizlarin bebekleri olunca burunlarindan getirecem
Bizdede durumlar ayni, esim salata suyu yemek sularinda azcik degdiriyor agzina, ama en kotusu geven misafir geldi en mutfaktaydim kizimi mama sandalyesine koymuslar, kizim sofrayi gorunce cok hevesleniyor ii iiiii diye bagiriyor, odaya bi geldimde kizin eline ekmek vermisler kocaman, patatesli soganli ekmek hemde :)) aa diye soka girdim ben :))I imspecial hediyeni güle güle kullan canım inş borçlarınıZ da biter bundan sonra er gününüz mutlulukla geçer:) sen ona Ahmet i verdin bu sene hedibagiriyom diyr Düşünme :)
Keşke canım ya valla obur taraf olmasa yaşlanıp yokolma düşüncesi insanı herseye sürükler iyiki inancliyim diyorum bazen yoksa napardimay aynen orucken hic gitmiyor ama nasıl tatlılar bu arada inş seker bi kizin olur bu gece rüyamda forumu gördüm kızlar hamileyiz diyorsunuz sonra bende hamile kaliyorum forumda herkes yöne hamileydı anam kafayı yedim ıyıce
Emzırıyn 0mu dıyorlar evet deyınce aaa corba falan vermelısın hey allahım mıllet bebe besleye doymamıs bızımkılere laf yetıstırıyor bura sayesınde anladı kı dunyanın neresınde olursa olsun herseye bı kulp bulmaya calısan ınsan var ....Ben asla izin vermiyorum ama Yanımda yapmıyorlar:))) ya kameradan ya odaya girince ya Bebeğin üstünden Anlıyorum ya da anlatıryorlar sonra.. Had karpuz daha masum bunların içinde..
Bebeğimi kimseye bırakamaz oldum böyle yaptıkları için. Heps okumuş bilgili insanlar... Mama verseydim o zaman sütünü kestin bıkbık öterlerd daha çok erken diye ...
Insanları anlamak çok güç. Bir de bu benim bebeğim hiç korkmuyorlar çekinmiyorlar anlamıyorum..
sorma canım ya benim için şu ara kabus gibi bu düşüncelerbu ara herkeste Bi hamilelik depreşti :) rüyalarımıza girer oldu hadi hayırlısı:)
Cnm ben okuyorum ama yazma firsati bulamadim..Kizim cok huysuz, surekli.kucakta geziyo yine..Kimsecikler yok kızlar topigin çökmesi erken oldu sanki erkenden kapanmayiz inş çünkü baya hareketsizlesti burası eylülde zaten öğretmenler is başı yapacak derken ayrılıyormusuz gi bi hissettim
Allah yardımcısı olsun inşallah çalışan için tabi daha zorsorma canım ya benim için şu ara kabus gibi bu düşüncelerbi arkadaşım kaza ile 3.hamile kalmista ilk çocuk 5 ikinci 15 aylık dusunemiyorum halini çalışan bayan için 3 Küçük çocuk çok yıpratıcı
evet ya çöküş oldu bu ara belli Bi sohbet saati mi kararlaştırsakKimsecikler yok kızlar topigin çökmesi erken oldu sanki erkenden kapanmayiz inş çünkü baya hareketsizlesti burası eylülde zaten öğretmenler is başı yapacak derken ayrılıyormusuz gi bi hissettim
benimde 3gundur bariz azaldı canım çok yumuşakCnm ben okuyorum ama yazma firsati bulamadim..Kizim cok huysuz, surekli.kucakta geziyo yine..
istahi da yok gibi ek gidayi gorunce direk kafa ceviriyo, 1-2 kasik aliyo bazen, bazen de direk reddediyo..Sütüm buraya da yazmistim azaldi snrm çünkü cisli bezleri eskisi gibi degil dolu dolu olmuyor, eskiden geceleri bikac saat içinde semsert olurdu goguslerim simdi oyle degil, yumusak gun icinde filan. .
Napicam bilmiyorum aylik kontrol normal gecmisti ama son günlerde kilo almadi hic, kontrolde aldığı kiloyu 10 gun gibi kisa bi surede almisti sonra durdu kilo alimi da..
Bakalim biraz daha izleyip onlem alicam duruma gore..
Sanada günaydın canım:))Günaydın mutlu pazarlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?