Eflalim ben sanırım kaçırmışım okurken, senin miniğin böbreğinde ne sıkıntı var? Ameliyat gerekebilir yazmıştın yanlış hatirlamiyorsam.
Enfeksiyon geçmişmi canımRapor veriyorum :)
Perşembe günü doktordaydık su tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu için malum gidince 1 gün orda geçiyor. Tahlil ultrason vs.
Cuma günü 6. Ay aşımız vardı. Bende bi stres oldu sıcak havada ateşlenir mi diye , anneme gittim. Akşam davet vardı oraya gittik tabi kızıma annem baktı saolsun. Sonra bu akşam yine davet var ama başka ilçede öğleden sonra topluca gidilecekmiş. Sonra yarın babaanne ye gitme günümüz.
Tabi en büyük mazeretim vodafone a geçtik avea kesiliyor konuşurken diye. Güya 3G internetimiz oldu. Her sayfanın açılmasını yaklaşık 1dk bekliyorum. Hemen göz atma işi bitti. Pişmanım.
Durum böyle...
Herkese selamlar...
geçmiş olsun nasıl oldu canım ishalinizmhulyak geçmiş mi bari enfeksiyon
Kızlar çok fena ishaliz ya dış çıkarırken ishaliz dış çıkarken ilk günlere geri dönüyorz hazır olunçok kokuyor
yuhhh ya ne cesaret başkasının bebeğine ben korkarım bir şey vermeyeGecen gun yasli bi teyzeye gittik iftara bebegimin agzina karpuz soktu yedirdi verme dedigim halde oda isirmis kocaman karpuz bogazinda kaldi zor cikarttik aklim cikiyordu iki gun oncede yine iftarda isguzar bi abla salata suyundan verdi verme dedim cok sukur o laftan anladida daha vermedi ama butun aksam bik bik yok sunu ver bunu icir soyle yatir boyle kaldir and ictim o akil veren kizlarin bebekleri olunca burunlarindan getirecem
ayyy hamilelik mi kendimi düşünemiyorum gerçi bizde tık yok hala:)Keşke canım ya valla obur taraf olmasa yaşlanıp yokolma düşüncesi insanı herseye sürükler iyiki inancliyim diyorum bazen yoksa napardimay aynen orucken hic gitmiyor ama nasıl tatlılar bu arada inş seker bi kizin olur bu gece rüyamda forumu gördüm kızlar hamileyiz diyorsunuz sonra bende hamile kaliyorum forumda herkes yöne hamileydı anam kafayı yedim ıyıce
yok artık mantı verselermiş bari:)Bizdede durumlar ayni, esim salata suyu yemek sularinda azcik degdiriyor agzina, ama en kotusu geven misafir geldi en mutfaktaydim kizimi mama sandalyesine koymuslar, kizim sofrayi gorunce cok hevesleniyor ii iiiii diye bagiriyor, odaya bi geldimde kizin eline ekmek vermisler kocaman, patatesli soganli ekmek hemde :)) aa diye soka girdim ben :))
ay canım Allah yardımıcsı olsun arkadaşınınsorma canım ya benim için şu ara kabus gibi bu düşüncelerbi arkadaşım kaza ile 3.hamile kalmista ilk çocuk 5 ikinci 15 aylık dusunemiyorum halini çalışan bayan için 3 Küçük çocuk çok yıpratıcı
canım bayram önü böyle bence, ben kolay kolay bırakmam Allah izin verdiği sürece yazarım:)Kimsecikler yok kızlar topigin çökmesi erken oldu sanki erkenden kapanmayiz inş çünkü baya hareketsizlesti burası eylülde zaten öğretmenler is başı yapacak derken ayrılıyormusuz gi bi hissettim
canım diş çıkarıyor olabilir takip et, birde suyu bol ver benimkide terliyor fazla fazla o yüzden idrarı daha az, emzirmeye devam et sık sık,göğüsler yumuşar artık hatta 3. aydan sonra olur bu durumCnm ben okuyorum ama yazma firsati bulamadim..Kizim cok huysuz, surekli.kucakta geziyo yine..
istahi da yok gibi ek gidayi gorunce direk kafa ceviriyo, 1-2 kasik aliyo bazen, bazen de direk reddediyo..Sütüm buraya da yazmistim azaldi snrm çünkü cisli bezleri eskisi gibi degil dolu dolu olmuyor, eskiden geceleri bikac saat içinde semsert olurdu goguslerim simdi oyle degil, yumusak gun icinde filan. .
Napicam bilmiyorum aylik kontrol normal gecmisti ama son günlerde kilo almadi hic, kontrolde aldığı kiloyu 10 gun gibi kisa bi surede almisti sonra durdu kilo alimi da..
Bakalim biraz daha izleyip onlem alicam duruma gore..
ayy o komşu biz olmayalım diyicemBizim üst komşu katı koca yine kavgays tutuştularçok üzülüyorum kadının haline iki çocuk seslerinden snladığım kadarıyla sorumsuz bir baba allah yardımcısı olsun....
Bende eşime sinir oldum Ama hiiç kavga edecek takatim yok..
aşı yapıyor canım bir hafta sürüyor nerdeyse huzursuzluğu, nazarda var tabiGünaydın kızlar..
Aşodanmı bilmiyorum ama oğlum çok huysuz cuma günü aşı yaptık ogün bi huysuzluğu yoktu ama dün çok huysuzdu..
Eltim gelmişti yine onun nazarı değdi diye düşünüyorum...
kaşık maması dene canım hipp al inşallah yerCnm nil in emmesi cok kotu değil sanki en azından ek gida gibi degil..
napsam kasik maması filan mi denesem acaba, yer mi onu da emin degilim aslında .
sütüm artar mi bu vakitten sonra?
Gerci bi arkadasim goguslerin artik yumusamasi normal demisti doktoru soylemis ona da, ama iste bezleri dolu dolu olmuyor..burasi cok sicak ve ben hasta olur diye klima acmiyordum, aşırı terliyordu..terleme de idrarda azalma yapar mi bilemiyorum.simdi uzun kollu giydirip surekli klima aciyorum dun basladim..
kolay gelsin canımselam yazamadim kaç gundur.birsuru yapacaklarını vardı. gıcık oluyrum şu tel e
dün misafirlerim vardı sukur atlattim.misafir neyse de oğlum cokk yoruyor beni gece uyumuyir.günlerdir 3-4 saatlik uykuyla geziyorum
aynen canım mantıklıcanım bürde artık eskısı gıbı cıs yapması gereklı mı bılmıyorum bunu arastırmak lazım ılk zamanlar çok sıvı alıyordu çok cıs yapıyordu şimdi ek gıdada katıda alıyor kaka da yoğunluk var hanı katı yapıyor bırde ıdrar tutma olayıda artmıyormudur sonuçta büyüyorlar bız dakika başı yapıyor muyuz onlarda çok yapıp atıyorum 5 defa yapmalı mesela..çünkü ben oglumun doyduguna emınım ama enerjık hareket halınde cıslı bez sayıdıda hanı dolu dolu 4 dıyebılırım aylık kılo alımıda 400 gr cıvarı hep 3.aydan ırıbaren sızın kaç ortalama
canım sen süper bir annesin hiç canını sıkma, mükemmel eş mükemmel anne mükemmel arkadaşsın benceKızımla basbasa çakır geçirmek ıcın ahmetı babaya bırakıp beraber parka gıttık daha sakın ama hıc vazgecmıyor çocukla uğraşmaktan valla bıktım dur yapma demekten denemedıgım yol kalmadı bunun hıc bır ılacın olduğunu sanmıyorum cocugun yapısı öle alakalı çocuk ıcsel olarak sındırecek ve okula baslayıp kafası dağılacak boylece gececek bu günler bızım ıcın çok zorlu gecen son 1 aydan sonra ıns eylüle kadar devam etmez bu yazı bari kafam rahat gecıreyım..kızım ıcın kalp acısı cekmekten ben nerde yanlış yapıyorum diye düşünüp kötü anne oldugumu düşünmekten yoruldum annenın kardesler arası adil olması bile o kadar zor ki adil olmak esıtlık degıldır bılıyorum herkesin ıhtıyacını karşılamaktır.. sunu düşünüyorum sIze soruyorum.."BU Zamanda anne olmak mı zor çocuk olmak mı """.
bende öyle olurum yetişmiycek çeşit az oldu yetmiycek düşüncesi hep olur, her zamanda yetişir fazla fazlar artar:)Pestilim cikti aksama 10 kisi iftara gelecek yaw arkadas ben mi telasliyim yoksa sizde oyle oluyor musunuz cok sinirliyim yetismeyecek rezil olacam diye ruyamda bile gordum esime kiziyorm bebisime stres oluyorum ama cok sukur bi salata kaldi oh beee
Yarun sabah 8 de memlekete yila cikacam ama.kiz durmuyor ki mutfagi toplayayim, yikanan camasirlari yerlestireyim
Allah iyilik versin kuzucuğa...Canım tek böbreği yok benim kuzumun, onun için ameliyat olmayacak testisinin biri yukarda ama hamdolsun kv dem teşbih çekip duruyor Allah razı olsun inmeye başladı:) bayramdan sonra çocuk cerrahına gidicez birde böbrek için nefrolağa
Çok şükür geçmiş teyzesi. İnşallah tekrarlamaz. Sürekli takip edicez böbreğin zarar görmemesi için.Enfeksiyon geçmişmi canım
geçmiş olsun nasıl oldu canım ishaliniz
yuhhh ya ne cesaret başkasının bebeğine ben korkarım bir şey vermeye
ayyy hamilelik mi kendimi düşünemiyorum gerçi bizde tık yok hala:)
yok artık mantı verselermiş bari:)
ay canım Allah yardımıcsı olsun arkadaşının
canım bayram önü böyle bence, ben kolay kolay bırakmam Allah izin verdiği sürece yazarım:)
canım diş çıkarıyor olabilir takip et, birde suyu bol ver benimkide terliyor fazla fazla o yüzden idrarı daha az, emzirmeye devam et sık sık,göğüsler yumuşar artık hatta 3. aydan sonra olur bu durum
ayy o komşu biz olmayalım diyicem
aşı yapıyor canım bir hafta sürüyor nerdeyse huzursuzluğu, nazarda var tabi
kaşık maması dene canım hipp al inşallah yer
kolay gelsin canım
aynen canım mantıklı
canım sen süper bir annesin hiç canını sıkma, mükemmel eş mükemmel anne mükemmel arkadaşsın bencebana bak ve üzülme beceremeyen benim bu işi
bende öyle olurum yetişmiycek çeşit az oldu yetmiycek düşüncesi hep olur, her zamanda yetişir fazla fazlar artar:)
hayırlı yolculuklar canım
kolay gelsin canımSelamlar hayırlı huzurlu sağlıklı bir gün gece olsun inşallah, çok yoğunum temizlik yapmaya çalışıyorum kv bakıyor miniğe ben yapıyorum ilk defa fenalık geldi temizlikten:) bayram sonrası inşallah eymen daha sakin olursa dönücem çok özledim sizlerle sohbeti.
Eymen tırtıl gibi geri geri gidiyor, bol çığlık atıyor, babaaa, annnne diyor tabi bilinçli değil , ben sürekli anne baba Allah abi diyorum:) hamdolsun artık muz yiyor salatalık denedim yutamadı bugün, kaşık maması hala yemiyor, sebzelere geçicem, bayram sonrası tekrar yoğurt deniycem
Emir iyice coştu, bayram sonrası çocuk gelişimciye götürücez baksın bakalım neyi var kuzunun
Bana gelince hep depresifim sabahın dördünde beşinde ağlama krizlerim var gün içinde ağlama krizlerim var, eşim tarafından hala ihmal ediliyorum, bayram sonrası annemlerde kalmaya gidicem, anneme gelip kalmak istedim ama oda müsait değildi dedim niye söylemedin kızım kaldırırdık kuşları ordan keşke gelseydin dedi, pişman oldum sormadığıma, olumsuz cevap almaktan korkuyordum, eşim bu saatten sonra ne yaparsa yapsın onu affetmiycem o artık benim hakkımın hesabını Allah'a versin, çocuk için karısını ihmal eden tek erkek benim kocam...
Negatif yazdığım için üzgünüm ama mutsuzken mutluluk oynayamıyorum maalesef
Geçmişe bakayım ben
ay saol cicim gaza geldim resmen tekrar
ay ne komikSelam kızlar ofise geldim oğluşun fotolarına bakmaktan çalışamıyorum iyi mi
dün yazacaktım yazamadım artık alıntı yapmak lüks oldu bana:) tam da bu sebeptendir diyecektim canım, senide anlıyorum eşinide anlıyorum tabi ki sen bilirsin ama arada eşininde gönlünü etmelisin, aynı durumun tersini biz yaşıyoruz ben bir şeyler yapmak istiyorum eşim yok diyor, yani karşı taraftan biri olarak eşini çok iyi anlıyorum, ha tabi ki yabancı dostlarınız kadar olmaz haftada bir falan iki üç saat annen bakabilir, sende çaba göstersen belki eşin bğu kadar tepki vermez, tamam kızının bebekliğinin her anını yaşamak istiyorsun çok iyi anlıyorum ama eşinle ipler bir koparsa inan zor toparlanıyor, en iyi örnek benim buna mutsuzluğumu çaresizliğimi hepiniz biliyorsunuz, daha yazmak isterim ama şu an büyük oğlum bas bas bağırıyor tablet vermiyorum diye küçük de koyduğum yerde durmuyor ağlıyor kucak istiyor şimdi
Dün ben iki saat oğlumdan ayrı kaldım dayanamıyordum bir an önce eve gidip onu mıncıklamsk istiyordum:))Selam kızlar ofise geldim oğluşun fotolarına bakmaktan çalışamıyorum iyi mi
Bende bendeEvet evet bayram şekerine de bayılırım
Bizde daha bayram alışverişine çıkmadık geçen amcası ona kıyafet getirmişti çok güzel ama ilk bayramlığını babası alsın istiyorum yarın inşallah alacağız oğluşuma..Şimdiden hayırlı kandiller bayramlar hanımlar..
Kızıma bayramlık alamdım daha aslında almıştım doğmadan evvel ama:)) kalın kalıyor)
Ananesi de harçlığını hazır etmiş yavrumun :) kendime de bayramlık alacağım normalde tatilde ya da işte olduğumdan almazdım ama bu bayram anne kız süslenelim:))
Bir de Kaşık maması nedir arkadaşlar?? Kaşıkla yedirdiğiniz ek gıdalar mı? Tam anlayamıyorum da ..
Canım Girmiyorsun hirmiyorsun bir giriyonki bütün yazdıklarımızı yorumluyorsunSelamlar hayırlı huzurlu sağlıklı bir gün gece olsun inşallah, çok yoğunum temizlik yapmaya çalışıyorum kv bakıyor miniğe ben yapıyorum ilk defa fenalık geldi temizlikten:) bayram sonrası inşallah eymen daha sakin olursa dönücem çok özledim sizlerle sohbeti.
Eymen tırtıl gibi geri geri gidiyor, bol çığlık atıyor, babaaa, annnne diyor tabi bilinçli değil , ben sürekli anne baba Allah abi diyorum:) hamdolsun artık muz yiyor salatalık denedim yutamadı bugün, kaşık maması hala yemiyor, sebzelere geçicem, bayram sonrası tekrar yoğurt deniycem
Emir iyice coştu, bayram sonrası çocuk gelişimciye götürücez baksın bakalım neyi var kuzunun
Bana gelince hep depresifim sabahın dördünde beşinde ağlama krizlerim var gün içinde ağlama krizlerim var, eşim tarafından hala ihmal ediliyorum, bayram sonrası annemlerde kalmaya gidicem, anneme gelip kalmak istedim ama oda müsait değildi dedim niye söylemedin kızım kaldırırdık kuşları ordan keşke gelseydin dedi, pişman oldum sormadığıma, olumsuz cevap almaktan korkuyordum, eşim bu saatten sonra ne yaparsa yapsın onu affetmiycem o artık benim hakkımın hesabını Allah'a versin, çocuk için karısını ihmal eden tek erkek benim kocam...
Negatif yazdığım için üzgünüm ama mutsuzken mutluluk oynayamıyorum maalesef
Geçmişe bakayım ben
inşallah canım çok şükürÇok şükür geçmiş teyzesi. İnşallah tekrarlamaz. Sürekli takip edicez böbreğin zarar görmemesi için.
hemde ne ego canım hep ben diyor, ben mecbur götürücem baş edecek sinirim kalmadı canım gerçekten kalmadıSaolNego güzel gördüğün için mükemmel değilde iste yasamaya calisiyorum diyorum..sende kendine haksizlik etme bazen hayat adil olamiyor yada herkesin nasibi hayat şartı farklı diyelim çok öpüyorum o anne baba diyen tırtıl eymeni ve seni birde emirde ipek gibi davraniyor sanırım bence yasi gereği böyleler egosantrik donem boyledir küçük ergenlik bi nevi geçecek ama tabi gelisimciye götürmek güzel fikir bende eylülde okula başlayınca geçmezse piskologa goturcem
sağol canım aminkolay gelsin canım
şu mübarek günde Allah muhabbetinizi arttırsın inşallah
oyy öyle olur nefes alıyım dersin bir bakmışsın ya fotosuna bakıyorsun ya hep ondan bahsediyorsun:)Selam kızlar ofise geldim oğluşun fotolarına bakmaktan çalışamıyorum iyi mi
benimkide öyle canım abisi kılıklı abiside vuuuu vuu diye dolanırdı:)Ben yemek yapıyım yaramazı sonunda uyuttum ben galip geldimsıpurgeden korkar mılletın cocugu bızımkı arkasında gezıyor
ayy tek başınamı yok daha neler canım sen haklısın tabi bu konuda tek olur mu hiç:) ben anneni kastetmiştim henüz memlkettesiniz diye dedim canım:) canım seni bilmem ama eşime göre çocuklar evlenince yapacakmışsız biz her şeyi!! çokta ciddi bu konudaEflalim bizim bebeğimizi bırakacak kimsemiz yok ki. Yanımızda büyüller olsa birkaç saat bırakırım tabi ama kimsemiz yok bebeği uyuyunca odada bırakalım diyor mesela otel Odasında :) çocuk ağlaya ağlaya çatlar be bu adam cahil değil bir şey değiş ama eskiden çok özgür çok gezerdik onları özlüyor :)) HAKLI ben de özlüyorum ama o depresyona giriyor bu zaman geçecek inş herkes için senin için de bizler için de.. Allah Yardkmcımız olsun ..
al tabi canım güle güle giyinin, benim miniğimin yok bayramlığı size gösterdiklerim tükendi alamadım, bugün alalım diye çıktık eymen ağladı bende sinir oldum ağlaya ağlaya eve döndüm, benimkide daha gelmedi:) olur mu bilmem bedeni olmazsa bu bayramda evde oturucam demektir, kaşık maması şu oluyor bu bir örnekŞimdiden hayırlı kandiller bayramlar hanımlar..
Kızıma bayramlık alamdım daha aslında almıştım doğmadan evvel ama:)) kalın kalıyor)
Ananesi de harçlığını hazır etmiş yavrumun :) kendime de bayramlık alacağım normalde tatilde ya da işte olduğumdan almazdım ama bu bayram anne kız süslenelim:))
Bir de Kaşık maması nedir arkadaşlar?? Kaşıkla yedirdiğiniz ek gıdalar mı? Tam anlayamıyorum da ..
Canım Girmiyorsun hirmiyorsun bir giriyonki bütün yazdıklarımızı yorumluyorsun
Canım hadi hakkınızda hayırlısı inşalkah annenlere gidince eşin drğerinizi daha çok anlar kendine çeki düzen verir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?