YaaaaaaKızlar ben eriyorum günden güne :))şimdi tartıldım 62.7 geldim noluyo bana
veririm yavrum senin neyin eksik :)
Bayramda gezmece...bebekle rezil olmaca...Herkes bayram gezmesine mi gittii???
Biz gittikte geldik :)Herkes bayram gezmesine mi gittii???
Benim oğlum yabancılara uyum sağlıyor ama bugün o bile çekiştirilmektwn kucaktan kucağa gezmekten ve öpülmekten çok rahatsız oldu ve hala onların etkisinde durmuyorBayramda gezmece...bebekle rezil olmaca...
evime donmek istiyorum bir an once bebekle baska baska evlerde baska baska yuzler benim oglan aglama krizlerinde helak oldu yavrum her goren de israrla kucagina almak istiyor ilk defa gordugu birinin kucagimda krize giriyor diyorum insanlar niye anlayissiz sinir oldum ya benim bayramim cok mutsuz geciyor sizin guzel geciyodur insallah
nasıl oldu bende anlamadım canım orucun etkisi desem iftarda sahurda deli gibi yedimYaaaaaaBen de günden güne büyüyorum noluyo bana
ağanın eli tutulmaz attık yaparız Bi güzellik :) :)Fazzlam var eksiğim yok
Nekadar verecenbak öyle 1 tl ile kandıramazsın beni...
Benimki de rezalet elimden geldiğince uyku ve beslenme saatlerine dikkat ederek gittim o problem olmadi ama çocuk arabaya bin in saf gibi oldu bi de eşimin dayisinin bizden 40 gün küçük torunu var kiyaslamaya çalıştılar ama çok kötü bi dille ,aynısı bak seninkinin getirin bi yanyana koyalim diyo kızına benim oğlum için ,dumur oldum bişi diyemedim sonra içim içimi yedi resmen bebegimi asagiladi kendi kizina moral olsun diye benim oğlumu kullandı suratım düştü baya eşime de fısıldadım orada o da benimle inatlasmaya başladı yani daha uzun oturmaya çalışıyo beni sallamıyor gibisinden tavırlar filan sonrA kalkıyoruz yine aynı şeyleri söyledi dayısı tepem attı çocuk kiyaslamak nedir ya ne kadar ayıp her çocuk kendine özeldir dedim çıktım vedalsmadan filan eşim de surat asiyo şu an zaten aramız bozuktu şimdi daha süper olduBayramda gezmece...bebekle rezil olmaca...
evime donmek istiyorum bir an once bebekle baska baska evlerde baska baska yuzler benim oglan aglama krizlerinde helak oldu yavrum her goren de israrla kucagina almak istiyor ilk defa gordugu birinin kucagimda krize giriyor diyorum insanlar niye anlayissiz sinir oldum ya benim bayramim cok mutsuz geciyor sizin guzel geciyodur insallah
Insanlari anlamıyorum hakikaten. .Benimki de rezalet elimden geldiğince uyku ve beslenme saatlerine dikkat ederek gittim o problem olmadi ama çocuk arabaya bin in saf gibi oldu bi de eşimin dayisinin bizden 40 gün küçük torunu var kiyaslamaya çalıştılar ama çok kötü bi dille ,aynısı bak seninkinin getirin bi yanyana koyalim diyo kızına benim oğlum için ,dumur oldum bişi diyemedim sonra içim içimi yedi resmen bebegimi asagiladi kendi kizina moral olsun diye benim oğlumu kullandı suratım düştü baya eşime de fısıldadım orada o da benimle inatlasmaya başladı yani daha uzun oturmaya çalışıyo beni sallamıyor gibisinden tavırlar filan sonrA kalkıyoruz yine aynı şeyleri söyledi dayısı tepem attı çocuk kiyaslamak nedir ya ne kadar ayıp her çocuk kendine özeldir dedim çıktım vedalsmadan filan eşim de surat asiyo şu an zaten aramız bozuktu şimdi daha süper oldu
Kızının bebeğinin de doğduğundan beri kilo problemi var bebeği de aynı filan değil oğlumla aklınca kızına moral veriyo cahillik işte ama kızmaktan da kendimi alikoyamiyorum bi de siz biliyosunuz burada iştahsızlıkla nasıl bogustugumu neler yaptığımıInsanlari anlamıyorum hakikaten. .
nedir bu cocuk kıyaslama merakı. .iyi demissin cnm..
Canim bi arkadaşım da demişti bebeği için hiç tuzsuz salcasiz yediremedim ben diye bilinçsiz biri de değildir ama yediremeyince hafif tuzlu filan yedirmisIyi gclr kizlar. .
benim bayramim da oldukca yorucu geçiyor. .Esimin köyüne gittik, simdi evdeyiz.sabah da babamın yanina yaylaya gidecegiz nasipse. .Kızımı pek kucagina almaya calisan yok o yuzden sorun yasamiyorum..
Beslenme sorunumuz devam ediyor, bebekler için yaptigim hemen hemen hicbi seyi yemiyor. .tek severek yediği sey yogurt..içine meyve karıştırıyorum zaman zaman..
dun kayinvalidem tavuk suyuna kırmızı pirinç corbasi verdi onu yedi. .yani napicam bilmiyorum. .suzme yogurt verdi onu da yedi..Eve gelince ilk kez kasik mamasi vermeyi denedim begenmedi .Sütüm az ve bi türlü artiramiyorum..bebeklerin damak tadı bu kadar gelismis olabilir mi Anlamadım. .her sey tatsiz, tuzsuz geliyo cadima..Bu gidisle ona ayri pisirmiycem anam babam usulu yediricem..
kizim 6 aylik ama usulunden 5 ay fotosu cektim koydum albüme..hepsi bitince nasip olursa cerceveye asmayi planliyorum evde..
Geçmiş olsun canım yaz gribi kıştan daha zor..Ay çok hastayım kızlar, bu sicaklarda ağır bir grip geçiriyorum dündendir, birde öksürük. Nasıl oldu bu bayram üstü anlamadım. Birde üstüne yatılı misafir.
Gelsinler artık yaa bomboş olmuyo böyleKıZlaAaar nerelerdesiniz
Çok geçmiş olsun canimAy çok hastayım kızlar, bu sicaklarda ağır bir grip geçiriyorum dündendir, birde öksürük. Nasıl oldu bu bayram üstü anlamadım. Birde üstüne yatılı misafir.
Bakayım canım ben de ekledim şimdiAlbüme oğlumun bayram resimlerini koydum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?