2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Resimler Şahane, hepsi birer küçük adam küçük kız olmuşlar maşallah :))

Biz de bayram gezmesindeyiz. Önce kv nin yazlığına gittik, sonra da annemin yazlığına geçtik. Uzun bir yolculuk oldu bebeğim kendini helak etti.

Benim kızım kalabalığı seviyor gülücük atıyor. Arada bir iki kişiyi yabancılıyıp ağlarsa onların bahtına:))

Tek sıkıntı kızıma Çay içirmeye çalışmışlar ve yasaklı olan dut yedirmeye çalışmışlar kv nin komşusunda. Eşim hrmen o bodysini imha etmiş görüp üzülmeyeyim diyr ama komşu itiraf etti gülerek ( ben de kvme ne kadar cahil insanlar diye sitem ettim çünkü kulağına gideceğini biliyorum :)))

El bebeğim gül bebeğim ek gıdaya 6. Ayda başlayanların ölçüsü ne arkadaşlar? Biz sekizinci ayımıza gireceğiz yakında ama hiç Ölçü tutmuyorum zorlamıyorum.. Sizde durumlar nasıl?

İnsanlar çok korkusuz nasıl bi cesarettir başkasının huyunu suyunu bilmediğin bebeğine birşey yedirmek anlamıyorum biz daha ek gıdaya geçmedik canim ölçü konusunda net birşey bilmiyorum ama dr tattırmakla baslayip 1 çay bardağına kadar çıkabilirsin demişti bebegin bu ölçüyü asmiyorsa bence ölçü yoktur diye düşünüyorum çünkü ek gıda olayı 9 aya kadar onların keyfine göre bi durum olacak gibi gözüküyor , gittiğin yerlerde yemek olayını nasıl yapıyorsun canım Eylülde tatile cikacagiz inşallah şimdiden düşünmeye başladım.

Bi de herkese sorayım organik sebze meyve tahıl alabileceğim bildiğiniz güvenilir siteler var mi ???

Bi de herkese sorayım organik sebze meyve tahıl alabileceğim bildiğiniz güvenilir siteler var mi ???

Ipek Hanım'ın çiftliği var en sağlamı o şu anda... Mail listesine üye oluyorsun kargo ile gönderiyor bakkal gibi veresiye defteri bile var Sebze meyve bakliyat peynir hatta konserve bebek mamaları mevcut. Maya süt yumurta her şeyi var...

Ben küçük bir sepet Yaptım bakliyatları oradan aldım. Sebze meyve kendi bahçemizden.. Pekmezi kv yapıyor. Kendim acil durumlar için de 10-20 sebze meyve konservesi yapacağım.
Pekmezi vs Daha vermedim gerçi.. Küçük bir sepet ayırdım bebeğime. Oradan veriyorum. Bir de yulafı rondodan geçirip taze şekilde kullanıyorum. Amerika da ise bebek yulafları vs ayrı onları kullanacağım orada..

Oraya bakmıştım canım da bi liste göremedim telefonla mi iletişime geçiyoruz

Cahil Korkusuz çok tuhaflar... Ben bebeğimi çok sakınmamaya çalışıyorum herkes öpüyor seviyor mesela sıkıntı yapmamaya çalışıyorum ama şu yedirme olayı delirtiyor beni..su verin Susamış desem kimse vermez:)

Yanına cam rende al. Emzirirsin.
Dışarıda isek eline meyve Salatalık veriyorum kemiriyor, rende ile hazırlıyorum bazen de.
Yanıma bir Kayısı bir muz alıyorum yoldayken, meyve vr Salatalık her yerde var zaten biz sofradaykrn onları veryorum eline..

Patates yulaf Havuç kabak semizotu sarımsak SOĞAN fasulye bunları da haşlayıp yediriyorum akşam veya Öğlen tabi tek tek veya bir iki çeşit yapıyorum.

Bebek tenceresi, kaşığı cam rende bir poşet de Yanıma bir iki adet meyve ve suluğu ile gayet rahatım. Hiç dert etme sen de... Istersen zorda kalırım dersen vaktin varken 10 kavanoz taze konserve hazırla 5 meyve 5 sebze rahat edersin... Ben yapmadım ama ilerisi için bulunduracağım, Lazım oluyor yolculuklarda..

Genelde 3-4 kasık yiyor bizimki zorlamıyorum ama Çorba kasesi ile yediren de görünce merak ettim açıkcası, teşekkürler bilgi için :)

Oraya bakmıştım canım da bi liste göremedim telefonla mi iletişime geçiyoruz

Telefonu da var ama yoğunlar sanırım.

siparişlerini adresini telefonunu yaz adını vs yaz mail at
Iki bebek peyniri
Bi paket bulgur
Vs givi liste yapıp mail at.
Kargo ile gönderiyorlar eline geliyor kontrol ediyorsun ödeme yapıyorsun... Böyle

slmlar bayanlar tam 6 aylık olacak ben halen adet göremedim belim korkunç ağrıyor dr 9 ayında müdahale edilicek demişti ben şeyi merak edemıyorum 14 kg verdim doğumdan sonra ama halen 7 kg duruyor ,kocaman mıdem karnım dev gibi haftaya ek gıdaya başlıycağım için hiç diet yapmadım,acaba adet olamıyorum dıyemı bu kdr kocamn bir midem göbeğim var olursam biraz zayıflarmıyım yoksa birşey farketmıyormu ?

Canim ben 3 aydır oluyorum, ilk olduğumda sanki vücudum da şiş varmışta o inmiş gibi oldu, birde 1 kilo verdiğimi farkettim. 9 ay olunca ne müdahalesi olacak, anlayamadım.

Ne kadar benzer şeyler yasamisiz canim ya

Slmlar ben geldim evimdeyim cok şükür. ..bi benim oglus huysuz demekki rezil bi bayram gecirdik arife 1. Ve 2.gunu gunduz gordugu insanlara aglayarak gece de gunduzun etkisiyle sabaha kadar ciglik cigliga aglayarak gecirdikyapilan yorumlar kiyaslamalardan hic bahsetmeyim...bunca rezillige esim kalk eve gidelim diyemedi yaziklar olsun ona ki 1.5 saatlik mesafedeyiz...bi de gidip gelip yuzun gulsun surat asma diye laf soktu durdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…