Ben göremiyorumAlbüme oğlumun bayram resimlerini koydum :))
Ben göremiyorumİyi bayramlar fistik anneler,bizde hemn resim atalim o zaman
Simdi attim daha :)Ben göremiyorum
Şimdi görebilirsin canımBen göremiyorum
İnsanlar çok korkusuz nasıl bi cesarettir başkasının huyunu suyunu bilmediğin bebeğine birşey yedirmek anlamıyorum biz daha ek gıdaya geçmedik canim ölçü konusunda net birşey bilmiyorum ama dr tattırmakla baslayip 1 çay bardağına kadar çıkabilirsin demişti bebegin bu ölçüyü asmiyorsa bence ölçü yoktur diye düşünüyorum çünkü ek gıda olayı 9 aya kadar onların keyfine göre bi durum olacak gibi gözüküyor , gittiğin yerlerde yemek olayını nasıl yapıyorsun canım Eylülde tatile cikacagiz inşallah şimdiden düşünmeye başladım.Resimler Şahane, hepsi birer küçük adam küçük kız olmuşlar maşallah :))
Biz de bayram gezmesindeyiz. Önce kv nin yazlığına gittik, sonra da annemin yazlığına geçtik. Uzun bir yolculuk oldu bebeğim kendini helak etti.
Benim kızım kalabalığı seviyor gülücük atıyor. Arada bir iki kişiyi yabancılıyıp ağlarsa onların bahtına:))
Tek sıkıntı kızıma Çay içirmeye çalışmışlar ve yasaklı olan dut yedirmeye çalışmışlar kv nin komşusunda. Eşim hrmen o bodysini imha etmiş görüp üzülmeyeyim diyr ama komşu itiraf etti gülerek( ben de kvme ne kadar cahil insanlar diye sitem ettim çünkü kulağına gideceğini biliyorum :)))
El bebeğim gül bebeğim ek gıdaya 6. Ayda başlayanların ölçüsü ne arkadaşlar? Biz sekizinci ayımıza gireceğiz yakında ama hiç Ölçü tutmuyorum zorlamıyorum.. Sizde durumlar nasıl?
Bi de herkese sorayım organik sebze meyve tahıl alabileceğim bildiğiniz güvenilir siteler var mi ???
Oraya bakmıştım canım da bi liste göremedim telefonla mi iletişime geçiyoruzIpek Hanım'ın çiftliği var en sağlamı o şu anda... Mail listesine üye oluyorsun kargo ile gönderiyor bakkal gibi veresiye defteri bile varSebze meyve bakliyat peynir hatta konserve bebek mamaları mevcut. Maya süt yumurta her şeyi var...
Ben küçük bir sepet Yaptım bakliyatları oradan aldım. Sebze meyve kendi bahçemizden.. Pekmezi kv yapıyor. Kendim acil durumlar için de 10-20 sebze meyve konservesi yapacağım.
Pekmezi vs Daha vermedim gerçi.. Küçük bir sepet ayırdım bebeğime. Oradan veriyorum. Bir de yulafı rondodan geçirip taze şekilde kullanıyorum. Amerika da ise bebek yulafları vs ayrı onları kullanacağım orada..
İnsanlar çok korkusuz nasıl bi cesarettir başkasının huyunu suyunu bilmediğin bebeğine birşey yedirmek anlamıyorum biz daha ek gıdaya geçmedik canim ölçü konusunda net birşey bilmiyorum ama dr tattırmakla baslayip 1 çay bardağına kadar çıkabilirsin demişti bebegin bu ölçüyü asmiyorsa bence ölçü yoktur diye düşünüyorum çünkü ek gıda olayı 9 aya kadar onların keyfine göre bi durum olacak gibi gözüküyor , gittiğin yerlerde yemek olayını nasıl yapıyorsun canım Eylülde tatile cikacagiz inşallah şimdiden düşünmeye başladım.
Oraya bakmıştım canım da bi liste göremedim telefonla mi iletişime geçiyoruz
Canim ben 3 aydır oluyorum, ilk olduğumda sanki vücudum da şiş varmışta o inmiş gibi oldu, birde 1 kilo verdiğimi farkettim. 9 ay olunca ne müdahalesi olacak, anlayamadım.slmlar bayanlar tam 6 aylık olacak ben halen adet göremedim belim korkunç ağrıyor dr 9 ayında müdahale edilicek demişti ben şeyi merak edemıyorum 14 kg verdim doğumdan sonra ama halen 7 kg duruyor ,kocaman mıdem karnım dev gibi haftaya ek gıdaya başlıycağım için hiç diet yapmadım,acaba adet olamıyorum dıyemı bu kdr kocamn bir midem göbeğim var olursam biraz zayıflarmıyım yoksa birşey farketmıyormu ?
ilaçla sökülcek heraldeCanim ben 3 aydır oluyorum, ilk olduğumda sanki vücudum da şiş varmışta o inmiş gibi oldu, birde 1 kilo verdiğimi farkettim. 9 ay olunca ne müdahalesi olacak, anlayamadım.
Ne kadar benzer şeyler yasamisiz canim yaBenimki de rezalet elimden geldiğince uyku ve beslenme saatlerine dikkat ederek gittim o problem olmadi ama çocuk arabaya bin in saf gibi oldu bi de eşimin dayisinin bizden 40 gün küçük torunu var kiyaslamaya çalıştılar ama çok kötü bi dille ,aynısı bak seninkinin getirin bi yanyana koyalim diyo kızına benim oğlum için ,dumur oldum bişi diyemedim sonra içim içimi yedi resmen bebegimi asagiladi kendi kizina moral olsun diye benim oğlumu kullandı suratım düştü baya eşime de fısıldadım orada o da benimle inatlasmaya başladı yani daha uzun oturmaya çalışıyo beni sallamıyor gibisinden tavırlar filan sonrA kalkıyoruz yine aynı şeyleri söyledi dayısı tepem attı çocuk kiyaslamak nedir ya ne kadar ayıp her çocuk kendine özeldir dedim çıktım vedalsmadan filan eşim de surat asiyo şu an zaten aramız bozuktu şimdi daha süper oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?