2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ablamın kızına yarım gün baksın aklı başına gelir :)

ay bakıcı konusu çok sinir bi mevzu alışacaksın mesela etme çocukta sende iyi biri olur ona.. erkekler hareket lı ama mIzmız değil şahsen ben erkegı seçerdim
Artık kadin ne yasadiysa sadece kız cocuga bakiyormuş
Aynen ya yemedi anladi hemen daha ters bile dönemeyen oglan kendini arabadan atmaya calisiyor ayagini öndeki korumaliga koyup kendini yana dogru ittiriyor cekecegim var bundan

Allah yardimcin olsun canim duzelir insallah

Hep oyle umut ediyorum ama her sabah ciglik cigliga uyaninca umudumu kaybediyorum dis cikacak desem kac aydir boyle bi cikamadi su diş ciksada bende rahatlasam biraz
Aynen ben de hergün dişe bakıyorum ama doktor daha yok dedi
Bende dun ilk defa bebek arabasiyla evde gezinti yaptim onda uyudu ama bugun onda da uyumuyor
Seninki de uyanık demek ki canim ben bi gün hangi yöntemle uyutsam ertesi gün o yöntemi denemeye kalkisinca bile mizirdiyodu senin kuzu da yememiş bugün demek ki
Bazen kolum kopuyor bırakıyorum öyle sallayayim diye yok illa gezecek anakucaginda hafif diye anakucaginda oto koltuğu ortamı yaptım onu da istemedi

Olmadi oyle bir seyler deneyecegim canim. Sagol cevabin icin

Otomatik sallanan Beşik almıştım kızım asla sevmedi öyle saklanmayı hamak Beşik vs her şeyi denedim. Benimki bir de kucakta sallanmak istiyor sol bileğim felaket elimle bir şeyi tutamaz olduk artık bebek taşımaktan..

Yani çoğumız böyleyiz ama bu dönemler geçecek bebek büyütmek yedir içir oyna uyusun olmuyor maşesef ya deli gibi araba ile geziyorlar ya yeme sıkıntısı oluyor bir şey oluyor bazen birçok şey oluyor hepsi geçecek demek Lazım :)

Günaydın kızlar...

Dün eşimi alışveriş merkezine sürükledim
Bayram alışverişi yapacaktık oğlumun kıyafetlerini aldık onu ebebeğe soktum:))
Adamın anasını ağlattık ana oğul
En son markete uğramıştık bana sen oğluma du et dedi yoksa beni çok böyle alışverişe sürüklerdin dedi

Oğluma çok güzel bayramlık aldım..
Simit, şişme havuz aldım bayramdan sonra kadınlar plajına gitmeyi düşünüyoeum..
Bir tanede ayıcık aldık 9 masal anlatıyor, birkaçtanede ninni söylüyor çok hoşuma gitti..

Bugün çok işim var temizlik yapacam

ay bakıcı konusu çok sinir bi mevzu alışacaksın mesela etme çocukta sende iyi biri olur ona.. erkekler hareket lı ama mIzmız değil şahsen ben erkegı seçerdim
Canım sen en yaptın? Hala mı bakacak? Eski bakıcıyı istiyordun ne oldu?

Canım bebeği uyutmaya çalışma dışarı çok gez bir yek geceleri uyutmaya çalış onda yorul.. Bana verilen tavsiye bu ve doğruluk Payı var..

Ayy bu dana oğlan meme ısırmayi öğrendi çok acıttı

Dafiduck o kadına zaten baktirma belliki rahatına düşkün

Herkese afiyet olsun
Of of Off en Korktuğum şey) hem de iki dişle kerata laftan da anlamazlar ısırıp duracaklar herhalde (

ayy en korktuğum şey

tepki vermemek lazım ama nasıl olur ki şimdi bile sürdürüyor resmen sıpa aklım çıkıyor
önce sünduruyordu simdi dişliyor ilk mecbur tepki verdim ama korktu sanırım azcik çığlık sonucu daha yapmıyor inş yapmaz artık

Benim tosba koltukların altına giriyor yaa

bide bu çıktı iki gündür
geri geri gidiyordu epeydir ama iyice ilerletti işi Bi kafa kalıyor dışarda sonra ağlıyor
oo kolay gelsin o en kolay aşamalar iki haftaya kedi olunca gör banyoya kaçıyor bizim ki

günaydın canım güle güle kullansın abdullah aldıklarını..kolay gelsin temizliğe de bende valiz hazırla temizlik ütü hep beraber sabahtan beri

canım şu aşamada hala gibi kızımın bakıcısı bi anda evlenmiş aşık oldum napiyim diyo çatlak çok komik hayat dolu 52yassinda ama 40 gosteriyordu 3.kocayi da bulmuş saka bi yana yüzü gülsün de zor bi hayat sürmüş simdi kaldık halaya komşumuz olan 2. Bakıcıya da teklif edecegim ama o çıkmaz eve yani her halükarda hala gibi inş oğlum dursun aglamasinda halası güzel bakar

I imspecial benim oglus da olmayan dişleriyle ısırıyor Dişi olunca yandım bu bile acıtıyor süt bitince yapıyo öyle
süt avar biliyorum da dişlerini üstümde deniyor bi çekiyor bi emiyor emerken şeklini görsen şekilden sekile

Günaydınlar herkese bayrama bir kala bebelerimlebyalniz kaldım esim nöbete gitti bende valiz hazırlıyorum yarin sabah gelince önce köye kaynanamlara 2.gün çoruma annemlere gidecegim esimin 3.gün yine nöbeti var o yüzden o gelemiycek yinenotobus le gideceğiz bakalım bu sefer büyük ahmet inş durur küçükken daha kolay ikna ediliyordu sizler napiyorsunuz

Bizde evdeyiz babamızın gelmesini bekliyoruz. Babamız gelince temizlik yapıcam baba kız oynarken. Bayramlık kıyafetlerimizi hazırladık. Teyzemiz kırmızı kareli gömlekle kırmızı rugan ayakkabı almıştı. Babası da kırmızı pantolon aldı onları giyinecek inşallah. Anneannesi de beyaz bi elbise almış. Bizde adettir ilk bayramlarında gelinlerle bebeklere hediye alınır bakalım başka neler çıkacak şansımıza...

Bizde Fe adet ama kimse almıyor ühü:)) genelde biz alırız kvye kpye şimdi de iki tshirt eşarp aldık Yanlarına geldik. Böyle Konuşmayı hiç sevmiyorum ama bebek olduktan sonra tahammülüm azaldı. Onlar bebek gelin gibi şımaracak biz pohpohlucaz iyi alıştırmışım( hamileyken hastayım kötü geçiyor başlarına kalırım diye de bir kere aramadılar ;(( neyse amaanbebişin ciiclerinhayırlı olsun rugan ayakkabılarını yerim onun :))

Biz de pembe ayakkabı bandana beyazlı Pembeli tüllü body giyeceğiz:) bahtları da güzel olur inş :)

ay ne güzel bi adet keske bizdede olsaymış kırmızı favorimdır kırmızı olsun beş fazla olsun profıldekılrr galıba ayakkabılar güle güle gıysn

Teşekkür ederiz teyzesi... Allah bu güzel günlerde miniklerin yüzü suyu hurmetine anne babalarına sağlık, mutluluk, huzur versin. Hayırlı bol kazanç versin. Maddi ve manevi kimseye muhtaç etmesin. Aminn

Ne guzel adetmis gercekten bizde olsaydi bile o adet es gecilir unutmus ayagina yatarlardikv iki zibin iki patikle bi altinla gecistidi biz ise hala Pinking Tree dedigin gibi canim mutlu olsunlar diye hediyeler aliyoruz
neyse bu arada prenseslerinizi süsleyin bakalim bandanalar kirmizi ayakkabilar falan ne sirin olurlar simdi biz oglan cocugu bi gomlek bi sort bi convers oldu bitti haziriz bayrama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…