2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yaramazliklardan donmelerden bahsedilmis ,isiriklardan :) ilk disli olarak cok sukur seytan kulagina iki haftadir isirmiyor ama ust ortanin yani biri patladi diger taraf geldi gelecek ust ortaninda biru patladi yani alt orta 2 varken ustte 4 tane cikmak uzere bakalim o zmn ne yapicam bilmiyorum valla
Bizimdw bayramimiz fena gecmedi Dafiduck cnm bayramda esin surat asma falan demis ama huzursuz uykusuz gecelerinde esin destek oluyormu cok merak ediyorum
Bizim
Babamizda herhangu bir ileeme yok halwn odun bir baba,uc gun bayram tatili zor geldi tabi neyi zor geliyo bu adamq bendw anlamiuorum gun boyu ben bakiyorum citim cikmiyo cocuk biraz mizirdasin offf yeterrr derdin ne senin diye cikisinca kan beynime sicriyor resmen yarim saatten faLa tutmak istemiyor zor gwliyor
Bayramda zaten buyuk ananeye gorumcwme uyuz oldum,6 yillik evliyiz kendi evimizde oturuyoruz guzel bir site degil hatta site bile degil yikildi yikilacak problemli bir binaydi 14 katli,esim
İs karsiligi almis 2000 senesinde ve evlendigim ilk yil tam 5 defa arabamin camlari patlatildi teybim gozlugum calindi ne bir oyun parki var ne guvenligi hicbir ozelligi olmayan bir bina ve simdi etrafimiza kocaman recidenslar yapiliyor ve hamileligim insaat sesleriyle gecti halen daha cam acamiyorum toz icindw kaliyor ve evin alibeti belli degil,herkesin gonlunde guzwl bir ev yatar araba yatar Rabbimin hazinesi zengin ,istemek dua etmem rizk beklemek gayet normal degilmi arkadaslar,bir hadiste bineginizin doseginizin iyisi isteyin diye duymustum buda ev araba anlamina gwlmiyormu gunumuzde,herzaman halimizw sukrederim elhamdulillah verdigi nimetlere ,dikkat ediyorum ne zamn ev muhabbeti acsam kv sukredin ac acik var bir degil iki degil,bayramda yine illa kardes de kardes yapin diyince sinirlendim evimiz cok kucuk dedim,guvenligjmiz bile yok,suqn anca siguyoruz kardes icin hem erken belki ilerde daga gzl bir ev alirsak o zmn belki dusunurum dwmemle ayyy yok allah olmayana versin sukrwdin bilmem ne kan bwynime sicradi,esim arabalara bakar bnm annem ellerini acae sesle dua eder allah isini rast getirsin allah size nasip etsin diye niye bunlar boyle davraniyo anlamiyirum bu cars gorumcwm sonradan gorme bir zenginle nisanlanicak kendi kizkari zengin diye takla atarak evleniyor ,ev almazsa asla evlenmem derdu ve alsirdi kendi kizlarinin istemesi normal bnmki anormal
Dundwn beri icimdwn atamiyordum bugun esime dedim hic sesini cikarmadi
Basinizi agrittim
Sizkede
Paylasmak istedim kizlarrr

Gelelimminik ogluma artik donuyor dizleri uzerinde kalkiyor emekliyemiyir ama emekler pozisyonda durup gotunu havaya dikiyor cok komik oluyor ,emeklemiyor ama cok ilerliyor koydugum noktadan iki metre uzaga gidebiliyor 5 dk da,bnde halinin ustune kocaman cift kisilik yorgan serdim rahtca oynasin diye,bir bakiyorum aksam oluyo haydi gun bitti derken eetesi yine ayni durumlar :))
UykymuZ belki bir cogunuza gorw duzenli ve uzun belkide ayni yada kisa bilmiyorum ama bana cok kisa geliyo
Gwce 11 dw uyuyor 3-4 kalkiyo emiyo 10 dk yine uyuyo tabi bnm uyku kaciyo sonra zar zor 5 e dogru uyuyayim diorum hoppp 6 da kalkiyo yine emiyo bazen hic uyumuyo yada yine uyuyo en gec 7 yada 7 bucukta uyaniyo tabi bnm uyku yat kalk hic anlamiyorum sonra oglen uyuyor 1,5 saat kdr birde 5 ten 6 bucuga kdr
Hmn hemn duzenimiz hergun ayni
Ama ust disler altta gorw dahw cok huysuzluk yapti umarim kolayca bu gunleride atlatiriz

Canim ya yaptigi tam bi terbiyesizlik dicem de agir olacak biraz ...sinir oluyorum boyle insanlara eminim simdi senin kv arkandan neyine yetmiyor o ev de yenisini istiyor diyordur allah bilir...bi de biz sizin gibiyken evimiz mi vardi el kiralarinda geziyorduk diye kac yil oncesini kiyaslarlar...
esime gelince ben cocuk gezdirdim kucagimda sabahlara kadar sussun diye o ise uyutmadi cocugun aglamasi diye dert yandi durdu uykusuzum diye her firsatta gitti yatti odaya

Tipki esimi anlatiyorsun
Hic hanim gece gozune uyku girmedi diywn yok
Sanki onlara gorw anne olmak mecbur bakicaksin uykusuz kalmak cile cekmek onlara cok normal bizim vazifwmiz geliyor cunku birde bunun yaninda elalemin yaninda deli gibi siritmamizi bekliyorlar,yok ben artik bugun itibari ile karar aldim buyuktur ayip olmasin esimun ailesi saygili olalim ilkesini takmiycam artik her lafin cvbini yapistircam
Bu arada kv hic kirada oturmadi cnm
Findik kirmis evliligi boyunca
Hic fakirlik gormemis hep bOllyk icindeymis hayati

Yaa hİc unutmam sevgilisinden hbrleri yok kv gorumceme pilot koca cikiyo tabi gorumcwm istemiyo tam 6 ay pilot koca gittii gitti 15 binlira aylik diye buyuk ananeyle uzylduler
Kendi kizlarina zengin koca ama gelin hic birswy istemesin
Simdi gorumcem batisehirden 900 milyara 3+1 ev aldiriyor damada
Ayy valla bilmiyorum ama biraZ ayagimi kesicwm artik yavas yavas cunku sinurlerim bozulmayq basladi sık gorusmeye basladikca

Herkes bayram gezmesine mi gittii???
Biz ye nı yatağa gırdık yorgunluktan bıttık
cnm ıpek hanımı söylemıstım ama başka bılmıyorum canım bulundugun ılde köylü ıle anlaş pazara gıt bana getır de mesela koy yumurtası tereyağ sebze

yok artık kase mi ben recell kapları var mınıcık onla yedırıyorum yerse

Canım bende olmadım
ilaçla sökülcek heralde
canım kızımda 17 ay olmadım dr gıtmısttım dr çok normal 2 yıl emzurmeye devam edeceksen olmayabılır sut çokluğu ıle alakalı demıstı alakası var mı bılmem ıstersen olan al demıstı ama bence alma dedı 18 ayda regl oldum emzırme sıklığını azaltmıstım mesela 3 öğün vermiştim gündüz 19 dada emzirmeden kestım bunda ona daha erken olur

Selam herkese, insallah herkesin bayrami musmutlu geçmiştir bizim de ilk disimiz cikti cifte bayram yasadik. Yarin da asi gunu, dusundukce stres basiyor, insallah atessiz huzurluca atlatiriz.
canım gözünüz aydın tavsan dışlere ıns kolay olur aşı

canım ya yabancılamayan çocuk çok zor kızım küçükken öyleydı Allah kolaylık versin odun kocana bakma sen

öyle olur kendı oğullarına gelince toz kondurmazlar daha ne yapsın derler damat olunca en âlâsı gelir

Slm kızlar bugun kuzenımın oglunun sünnet düğünü vardı çok yorulduk oynamaktan bütün kuzenler toplantım herkes bebek en küçük ahmet küçük kafede kına yaptık coştuk ahmet bebek arabasında uyudu yavrum sesten ıste ancak dınlendı yarım saat ..aksam üzere bahçe sefası yaptık amcam üst katta oturuyor oglumu çok sevdı kuzenım de sıvastan gelmıstı onlarla oturduk herkese gülücük dağıtıyor oğlum sonunda nazar oldu az önce uyudu tüm gün öğlen yarım saat uyudu ....yarın sabah kahvaltıya teyzeme gudıyoruz..hafta ıcı en yakın arkadaşının düğünü var ..burda hayat çok yoğun çok kalabalık aıleyız ankaraya3 gıdınce zor oluyor yalnızlık

Uuuuuu 18 ay adet olmamakkk
Belkide oda stres yapiyordur
Ondan bunalİma giriyorumdur
Yuzumde korkunc sivilceler cikti
Yok
Bn adet olmak istiyorummm

Uuuuuu 18 ay adet olmamakkk
Belkide oda stres yapiyordur
Ondan bunalİma giriyorumdur
Yuzumde korkunc sivilceler cikti
Yok
Bn adet olmak istiyorummm
Bende ıstıyorum Ama ıste...bu arada civanperçemi bı yudum ıctım dedı arkadas he mn en regl oldum dedı dene bi istersen

Ben teşekkür ederim canım hazırlayayım şimdiden

Bende farketmedi canım

Biz de eve geldik hala ne muhabbet ne bişi. Üstüne bi de dışarı çıktı arkadaşlarıyla bayramlaşmaya ben de topladım valizleri annemlere gittim çok da kararlıydim. Geldi annemlere 8-9 saat beni ikna etmeye çalıştı anladı gibi görünüyo hatasını bakalım.

Bu suna benzemiş
Saolsun damat hergun kızımın yatağına kahvaltı getiriyor
Geberesice gelin hergun yatağına kahvaltı istiyor

Sende pek yamansın hihami iyi yapmışsın akli başına gelmis
Hahahah öyleyimdir canım Şaka bi yana arada ayar çekmek gerekiyor erkeklere ki biz şu an çocukların hergün değişen huylarını anlamaya çalışırken, onlarla çevreye adapte olmaya uğraşırken hiç kendileriyle uğraştırmaya hakları yok

Selam herkese, yazdıklarınızı okudum ama yorum yapmaya kalksam vakit kalmıyor halbuki yazacak çok şeyim var, kendi derdimi yazıcam küsmeyin:) eflalde alıntı yapmaz oldu demeyin.

Bayram mı o da ne!!! Bekarken abimle karısı bayramımızı zehir ederdi evlendim kocam ediyor, bayram önü hazırlık stresi mahvetti beni birde üstüne bu kiloya ben ne giyicem derdi bu da dertmi demeyin bayram ziyaretine evde giydiğim eteği giyemem ki, neyse onu bir şekil halletim ama eşimin her şeyi ertelemesi bugünün işini yarına bırakması, iki hafta öncesinden verdiğim bayram listesininin içinden işe yaramayan ıvır zıvırı abur cuburu doldurup asıl yemeklik malzemelerimi son güne bırakması üstüne üstük s dece arefe günü eymene bakması ev benim stresime ağlamama son güne bırakmasaydın sende demesi!!! Bütün bunlara rağmen benim bayram yemeği temizliği yapmam tamamen benim gerizekalılığım kabul ediyorum evet ediyorum ben kendini kullandıran değmeyecek insanlar konular için çocuklarını ihmal eden onlara bağıran canavar bir anneyim kendimden anneliğimden nefret ediyorum!!

Bütün bunlara rağmen yine bayram günü güler yüzlü oldum, o gün bir tek annemlere gittik dönüşte eymen ağla ağla beni mahvetti, ertesi gün kv ben bakıyım uyurken siz gidin kızım nereye gideceksiniz dedi Allah razı olsun kocamdan çok emeği var bende, iyi dedik büyüğü aldık eşimin müdürüne gittik arakadaşına birde çok sevdiği bir abisine gittik, bu abi abla aile dostları aynı zamanda, zamanında eşime çok faydası olmuş bir insan, dini anlamda tam anlamıyla yaşayan haremlik selamlık oturan karı koca birbirlerine çok saygılılar, iyi ki gitmişim, ablayla dertleştim sıkıntılarımı anlattım eşime çok kızdı, beni o kadar iyi anladı ki leb demeden anladı, bebek bakımında yardım etmemesinde ev işlerine, ruhumu okşamamasına varana kadar beni anladı destek oldu, böyle olmaz dedi, bende dedim abi konuşsa keşke diye, büyük ihtimal konuşacak eşimle o abi, abla da bana sureler söyledi oku diye, bende okuycam dedi, kendi gittiği psikiyatrsti tavsiye etti, eşime çok ama çok kızdı, anlattıklarına bakarsak sen çabalıyorsun o çabalamıyor daha 8 sene de ne oldu size dedi.

Gelelim 3. güne düne, kabus dolu günüme kahvaltıyı bahçede hep beraber yapıyoruz, bende fırında ekmek yaptım peynirli falan yeriz diye, evi topladım eymeni doyurdum eşim emiri babaannesine götürmüştü, haberim yok dedesiyle markete gitmiş ev defalarca o adamı uyarmama rağmen sürpriz yumurta ve oyuncak almış, ne var bunda demeyin kızlar oğlum çok doyumsuz oldu artık tatmin olmuyor hep oyuncak istiyor bende babasına dedesine yasak koydum iyilik etmiyorsunuz diye, ama bu kp anlamıyor, üstelik emire terbiyemize müdahale ediyor, daha ramazanda iftarda açıkça yüz göz oldum eşimin yanında emir ağlıyordu ağlatmayın verin bana dedi durdu, baba sen müdahale etme dedim yok adam hala aynı bende sinirlendim aldım emiri içeriye geçtim böyle yapıyorsunuz sizin yüznüzden dinlemiyor çocuğum beni dedim, o birinci olay oldu, dünde emir eve geldi oyuncakla bir liralık bir şey ama benim şalter attı, eşime abartma büyütme diyor, niye anlamıyorsun sen diyorum bak defalarca söyledim ben inadıma yapılıyor dedim, o sinirle aşağı indim eymenin arabasının kılıfını yıkamışıtım takıyımda kahvaltıda uyusun onda diye acele ediyorum, ama o arada emirde iniyor bana söyleniyor annem de kızıyor bana ne varsa oyuncakta diye!! Tabi çocuğun yanında babası yüz verirse ne olur, benim sinir iyice arttı emri sus çabuk diyorum yok susmuyor o ara babaannesi çıktı napıyorsun kuzum diye konuşuyor babannesine beni şikayet ediyor, emir sus dedim bağırdım anlamıyor , kp de ordan off sinir oluyorum şu çocuğa bağırıyorlar bıktım diye, ne diyorsun baba bana mı diyorsun dedim o ara bir şey dedi unuttum, ben kaç kere dedim oyuncak alınmayacak diye niye alıyorsun almasaydın bende çocuğuma bağırmak zorunda kalmazdım dedim, adam arsız kızım oyuncak değil bilmem ne, aldım emiri söylenerek çıktım yukarı, tabi eşimle büyük bir kavga Allah beni ıslah etsin ki emirin yanında oldu her şey çocuk çıldırdı çok ama çok üzgünüm, eşim beni suçluyor asla babasını haksız bulmuyor, ben düzgünce uyaracakmışım, kv me dedim Allah rızası için söyle senin kocana ben kaç kere uygun dille demedim mi diye kadın dedi oğlum baban dinlemiyor diyor ama yok resmen eşim beni suçladı, hala alıp çocuğu indirmeye çalışıyor, bak yapma dedim bunu bize yapma bir kere yanımda ol yok!! Neyse indiremedi ama ben ağlamaktan perişan oldum, kv dedim kına yaksın kocan zaten ayrılmanın eşiğindeydik sayesinde her şey mahvoldu dedim, baba olsaydıda ben o kadar oğlunuzla ilgili sorunlarımıza el atın dediğimde babalık yapsaydı, böyle ortalığı karıştırmak mı babalık dedim!!

Çok ama çok kötüyüm valizimi topladım eşime konuşalım dedim son kez , afedersiniz konuş suçunu kabul edeceksen konuş dedi!!Gidemedim kızlar iki hafta sonra kardeşimin düğünü var düğün arafesi ben onlara bunu yaşatamam, hakkım yok çocuğu nişanlısınız üzmeye zaten abim yapmış yapacağını babam evinde oturtuyor diye kıyameti koparmış beni oturtmadın diye ki kirasını babam ödüyordu yiyeceğini babam alıyordu yedi doymadı yıllarca!!! Amcam ev bıraktı ona şimdi orda oturuyor ama adam haset işte

Şimdi eşim zannediyor ki affettim unuttum, düğünden sonra boşanıcam, şimdi en azından anneme desem mi bilmiyorum, daha önce kp yine böyle bir şey yapmıştı o zaman babama söylemediğime çok pişmanım

Ben ne yapıyım şimdi, annemlere gitsem şimdi ablamlar yarın geliyor bana yatacak yer kalmıyor

Çok uzun oldu hakkınızı helal edin.

Bu arada eşim ikinci gün gezip geldikten sonra o akşam o kadar farklıydı tatlı dilli güler yüzlüydü, ertesi gün olayın olduğu sabah oğlum biz içeri geçelim annen uyusun bile demişti uzun bir aradan sonra çok iyiydi, o abi konuştu galiba bilemiyorum ama mahvoldu her şey mahvoldu eşim zaten adam olsa babası bana bunu yapamazdı beni ağlatıp herkese eltime vs. rezil etmezdi ama bu kp e yaptığını ödetmek istiyorum şimdilik torunlarına hasret bırakabilirim sadece, emirede açıkça dedim deden yüzünden ağlıyorum diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…