Canim bosa bakma bayrama 2 gun kala mail attim cok fazla talep var yeni uye alamiyoruz eski musterilerimizin referans oldugu kisilere urun listemizi gonderiyoruz diye mail attilarOraya bakmıştım canım da bi liste göremedim telefonla mi iletişime geçiyoruz
Ne guzwl dualar edilmiss aminnnnnnTeşekkür ederiz teyzesi... Allah bu güzel günlerde miniklerin yüzü suyu hurmetine anne babalarına sağlık, mutluluk, huzur versin. Hayırlı bol kazanç versin. Maddi ve manevi kimseye muhtaç etmesin. Aminn
Canim ya yaptigi tam bi terbiyesizlik dicem de agir olacak biraz ...sinir oluyorum boyle insanlara eminim simdi senin kv arkandan neyine yetmiyor o ev de yenisini istiyor diyordur allah bilir...bi de biz sizin gibiyken evimiz mi vardi el kiralarinda geziyorduk diye kac yil oncesini kiyaslarlar...Yaramazliklardan donmelerden bahsedilmis ,isiriklardan :) ilk disli olarak cok sukur seytan kulagina iki haftadir isirmiyor ama ust ortanin yani biri patladi diger taraf geldi gelecek ust ortaninda biru patladi yani alt orta 2 varken ustte 4 tane cikmak uzere bakalim o zmn ne yapicam bilmiyorum valla
Bizimdw bayramimiz fena gecmediDafiduck cnm bayramda esin surat asma falan demis ama huzursuz uykusuz gecelerinde esin destek oluyormu cok merak ediyorum
Bizim
Babamizda herhangu bir ileeme yok halwn odun bir baba,uc gun bayram tatili zor geldi tabi neyi zor geliyo bu adamq bendw anlamiuorum gun boyu ben bakiyorum citim cikmiyo cocuk biraz mizirdasin offf yeterrr derdin ne senin diye cikisinca kan beynime sicriyor resmen yarim saatten faLa tutmak istemiyor zor gwliyor
Bayramda zaten buyuk ananeye gorumcwme uyuz oldum,6 yillik evliyiz kendi evimizde oturuyoruz guzel bir site degil hatta site bile degil yikildi yikilacak problemli bir binaydi 14 katli,esim
İs karsiligi almis 2000 senesinde ve evlendigim ilk yil tam 5 defa arabamin camlari patlatildi teybim gozlugum calindi ne bir oyun parki var ne guvenligi hicbir ozelligi olmayan bir bina ve simdi etrafimiza kocaman recidenslar yapiliyor ve hamileligim insaat sesleriyle gecti halen daha cam acamiyorum toz icindw kaliyor ve evin alibeti belli degil,herkesin gonlunde guzwl bir ev yatar araba yatar Rabbimin hazinesi zengin ,istemek dua etmem rizk beklemek gayet normal degilmi arkadaslar,bir hadiste bineginizin doseginizin iyisi isteyin diye duymustum buda ev araba anlamina gwlmiyormu gunumuzde,herzaman halimizw sukrederim elhamdulillah verdigi nimetlere ,dikkat ediyorum ne zamn ev muhabbeti acsam kv sukredin ac acik var bir degil iki degil,bayramda yine illa kardes de kardes yapin diyince sinirlendim evimiz cok kucuk dedim,guvenligjmiz bile yok,suqn anca siguyoruz kardes icin hem erken belki ilerde daga gzl bir ev alirsak o zmn belki dusunurum dwmemle ayyy yok allah olmayana versin sukrwdin bilmem ne kan bwynime sicradi,esim arabalara bakar bnm annem ellerini acae sesle dua eder allah isini rast getirsin allah size nasip etsin diye niye bunlar boyle davraniyo anlamiyirum bu cars gorumcwm sonradan gorme bir zenginle nisanlanicak kendi kizkari zengin diye takla atarak evleniyor ,ev almazsa asla evlenmem derdu ve alsirdi kendi kizlarinin istemesi normal bnmki anormal
Dundwn beri icimdwn atamiyordum bugun esime dedim hic sesini cikarmadi
Basinizi agrittim
Sizkede
Paylasmak istedim kizlarrr
Tipki esimi anlatiyorsunCanim ya yaptigi tam bi terbiyesizlik dicem de agir olacak biraz ...sinir oluyorum boyle insanlara eminim simdi senin kv arkandan neyine yetmiyor o ev de yenisini istiyor diyordur allah bilir...bi de biz sizin gibiyken evimiz mi vardi el kiralarinda geziyorduk diye kac yil oncesini kiyaslarlar...
esime gelince ben cocuk gezdirdim kucagimda sabahlara kadar sussun diye o ise uyutmadi cocugun aglamasi diye dert yandi durdu uykusuzum diye her firsatta gitti yatti odaya
Biz ye nı yatağa gırdık yorgunluktan bıttıkHerkes bayram gezmesine mi gittii???
cnm ıpek hanımı söylemıstım ama başka bılmıyorum canım bulundugun ılde köylü ıle anlaş pazara gıt bana getır de mesela koy yumurtası tereyağ sebzeİnsanlar çok korkusuz nasıl bi cesarettir başkasının huyunu suyunu bilmediğin bebeğine birşey yedirmek anlamıyorum biz daha ek gıdaya geçmedik canim ölçü konusunda net birşey bilmiyorum ama dr tattırmakla baslayip 1 çay bardağına kadar çıkabilirsin demişti bebegin bu ölçüyü asmiyorsa bence ölçü yoktur diye düşünüyorum çünkü ek gıda olayı 9 aya kadar onların keyfine göre bi durum olacak gibi gözüküyor , gittiğin yerlerde yemek olayını nasıl yapıyorsun canım Eylülde tatile cikacagiz inşallah şimdiden düşünmeye başladım.
Bi de herkese sorayım organik sebze meyve tahıl alabileceğim bildiğiniz güvenilir siteler var mi ???
yok artık kase miCahil Korkusuz çok tuhaflar... Ben bebeğimi çok sakınmamaya çalışıyorum herkes öpüyor seviyor mesela sıkıntı yapmamaya çalışıyorum ama şu yedirme olayı delirtiyor beni..su verin Susamış desem kimse vermez:)
Yanına cam rende al. Emzirirsin.
Dışarıda isek eline meyve Salatalık veriyorum kemiriyor, rende ile hazırlıyorum bazen de.
Yanıma bir Kayısı bir muz alıyorum yoldayken, meyve vr Salatalık her yerde var zaten biz sofradaykrn onları veryorum eline..
Patates yulaf Havuç kabak semizotu sarımsak SOĞAN fasulye bunları da haşlayıp yediriyorum akşam veya Öğlen tabi tek tek veya bir iki çeşit yapıyorum.
Bebek tenceresi, kaşığı cam rende bir poşet de Yanıma bir iki adet meyve ve suluğu ile gayet rahatım. Hiç dert etme sen de... Istersen zorda kalırım dersen vaktin varken 10 kavanoz taze konserve hazırla 5 meyve 5 sebze rahat edersin... Ben yapmadım ama ilerisi için bulunduracağım, Lazım oluyor yolculuklarda..
Genelde 3-4 kasık yiyor bizimki zorlamıyorum ama Çorba kasesi ile yediren de görünce merak ettim açıkcası, teşekkürler bilgi için :)
Canım bende olmadımslmlar bayanlar tam 6 aylık olacak ben halen adet göremedim belim korkunç ağrıyor dr 9 ayında müdahale edilicek demişti ben şeyi merak edemıyorum 14 kg verdim doğumdan sonra ama halen 7 kg duruyor ,kocaman mıdem karnım dev gibi haftaya ek gıdaya başlıycağım için hiç diet yapmadım,acaba adet olamıyorum dıyemı bu kdr kocamn bir midem göbeğim var olursam biraz zayıflarmıyım yoksa birşey farketmıyormu ?
canım kızımda 17 ay olmadım dr gıtmısttım dr çok normal 2 yıl emzurmeye devam edeceksen olmayabılır sut çokluğu ıle alakalı demıstı alakası var mı bılmem ıstersen olan al demıstı ama bence alma dedı 18 ayda regl oldum emzırme sıklığını azaltmıstım mesela 3 öğün vermiştim gündüz 19 dada emzirmeden kestım bunda ona daha erken olurilaçla sökülcek heralde
canım gözünüz aydın tavsan dışlereSelam herkese, insallah herkesin bayrami musmutlu geçmiştir bizim de ilk disimiz cikti cifte bayram yasadik. Yarin da asi gunu, dusundukce stres basiyor, insallah atessiz huzurluca atlatiriz.
canım ya yabancılamayan çocuk çok zor kızım küçükken öyleydı Allah kolaylık versin odun kocana bakma senSlmlar ben geldim evimdeyim cok şükür. ..bi benim oglus huysuz demekki rezil bi bayram gecirdik arife 1. Ve 2.gunu gunduz gordugu insanlara aglayarak gece de gunduzun etkisiyle sabaha kadar ciglik cigliga aglayarak gecirdikyapilan yorumlar kiyaslamalardan hic bahsetmeyim...bunca rezillige esim kalk eve gidelim diyemedi yaziklar olsun ona ki 1.5 saatlik mesafedeyiz...bi de gidip gelip yuzun gulsun surat asma diye laf soktu durdu...
öyle olur kendı oğullarına gelince toz kondurmazlar daha ne yapsın derler damat olunca en âlâsı gelirYaramazliklardan donmelerden bahsedilmis ,isiriklardan :) ilk disli olarak cok sukur seytan kulagina iki haftadir isirmiyor ama ust ortanin yani biri patladi diger taraf geldi gelecek ust ortaninda biru patladi yani alt orta 2 varken ustte 4 tane cikmak uzere bakalim o zmn ne yapicam bilmiyorum valla
Bizimdw bayramimiz fena gecmediDafiduck cnm bayramda esin surat asma falan demis ama huzursuz uykusuz gecelerinde esin destek oluyormu cok merak ediyorum
Bizim
Babamizda herhangu bir ileeme yok halwn odun bir baba,uc gun bayram tatili zor geldi tabi neyi zor geliyo bu adamq bendw anlamiuorum gun boyu ben bakiyorum citim cikmiyo cocuk biraz mizirdasin offf yeterrr derdin ne senin diye cikisinca kan beynime sicriyor resmen yarim saatten faLa tutmak istemiyor zor gwliyor
Bayramda zaten buyuk ananeye gorumcwme uyuz oldum,6 yillik evliyiz kendi evimizde oturuyoruz guzel bir site degil hatta site bile degil yikildi yikilacak problemli bir binaydi 14 katli,esim
İs karsiligi almis 2000 senesinde ve evlendigim ilk yil tam 5 defa arabamin camlari patlatildi teybim gozlugum calindi ne bir oyun parki var ne guvenligi hicbir ozelligi olmayan bir bina ve simdi etrafimiza kocaman recidenslar yapiliyor ve hamileligim insaat sesleriyle gecti halen daha cam acamiyorum toz icindw kaliyor ve evin alibeti belli degil,herkesin gonlunde guzwl bir ev yatar araba yatar Rabbimin hazinesi zengin ,istemek dua etmem rizk beklemek gayet normal degilmi arkadaslar,bir hadiste bineginizin doseginizin iyisi isteyin diye duymustum buda ev araba anlamina gwlmiyormu gunumuzde,herzaman halimizw sukrederim elhamdulillah verdigi nimetlere ,dikkat ediyorum ne zamn ev muhabbeti acsam kv sukredin ac acik var bir degil iki degil,bayramda yine illa kardes de kardes yapin diyince sinirlendim evimiz cok kucuk dedim,guvenligjmiz bile yok,suqn anca siguyoruz kardes icin hem erken belki ilerde daga gzl bir ev alirsak o zmn belki dusunurum dwmemle ayyy yok allah olmayana versin sukrwdin bilmem ne kan bwynime sicradi,esim arabalara bakar bnm annem ellerini acae sesle dua eder allah isini rast getirsin allah size nasip etsin diye niye bunlar boyle davraniyo anlamiyirum bu cars gorumcwm sonradan gorme bir zenginle nisanlanicak kendi kizkari zengin diye takla atarak evleniyor ,ev almazsa asla evlenmem derdu ve alsirdi kendi kizlarinin istemesi normal bnmki anormal
Dundwn beri icimdwn atamiyordum bugun esime dedim hic sesini cikarmadi
Basinizi agrittim
Sizkede
Paylasmak istedim kizlarrr
Uuuuuu 18 ay adet olmamakkkBiz ye nı yatağa gırdık yorgunluktan bıttık
cnm ıpek hanımı söylemıstım ama başka bılmıyorum canım bulundugun ılde köylü ıle anlaş pazara gıt bana getır de mesela koy yumurtası tereyağ sebze
yok artık kase miben recell kapları var mınıcık onla yedırıyorum yerse
Canım bende olmadım
canım kızımda 17 ay olmadım dr gıtmısttım dr çok normal 2 yıl emzurmeye devam edeceksen olmayabılır sut çokluğu ıle alakalı demıstı alakası var mı bılmem ıstersen olan al demıstı ama bence alma dedı 18 ayda regl oldum emzırme sıklığını azaltmıstım mesela 3 öğün vermiştim gündüz 19 dada emzirmeden kestım bunda ona daha erken olur
canım gözünüz aydın tavsan dışlereıns kolay olur aşı
canım ya yabancılamayan çocuk çok zor kızım küçükken öyleydı Allah kolaylık versin odun kocana bakma sen
öyle olur kendı oğullarına gelince toz kondurmazlar daha ne yapsın derler damat olunca en âlâsı gelir
Bende ıstıyorum Ama ıste...bu arada civanperçemi bı yudum ıctım dedı arkadas he mn en regl oldum dedı dene bi istersenUuuuuu 18 ay adet olmamakkk
Belkide oda stres yapiyordur
Ondan bunalİma giriyorumdur
Yuzumde korkunc sivilceler cikti
Yok
Bn adet olmak istiyorummm
İlk defa duyuyorum hmn arastiricam cnm saolBende ıstıyorum Ama ıste...bu arada civanperçemi bı yudum ıctım dedı arkadas he mn en regl oldum dedı dene bi istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/civanpercemi-mucize-gibi.94954/ bak canımİlk defa duyuyorum hmn arastiricam cnm saol
Ben teşekkür ederim canım hazırlayayım şimdidenCahil Korkusuz çok tuhaflar... Ben bebeğimi çok sakınmamaya çalışıyorum herkes öpüyor seviyor mesela sıkıntı yapmamaya çalışıyorum ama şu yedirme olayı delirtiyor beni..su verin Susamış desem kimse vermez:)
Yanına cam rende al. Emzirirsin.
Dışarıda isek eline meyve Salatalık veriyorum kemiriyor, rende ile hazırlıyorum bazen de.
Yanıma bir Kayısı bir muz alıyorum yoldayken, meyve vr Salatalık her yerde var zaten biz sofradaykrn onları veryorum eline..
Patates yulaf Havuç kabak semizotu sarımsak SOĞAN fasulye bunları da haşlayıp yediriyorum akşam veya Öğlen tabi tek tek veya bir iki çeşit yapıyorum.
Bebek tenceresi, kaşığı cam rende bir poşet de Yanıma bir iki adet meyve ve suluğu ile gayet rahatım. Hiç dert etme sen de... Istersen zorda kalırım dersen vaktin varken 10 kavanoz taze konserve hazırla 5 meyve 5 sebze rahat edersin... Ben yapmadım ama ilerisi için bulunduracağım, Lazım oluyor yolculuklarda..
Genelde 3-4 kasık yiyor bizimki zorlamıyorum ama Çorba kasesi ile yediren de görünce merak ettim açıkcası, teşekkürler bilgi için :)
Bende farketmedi canımslmlar bayanlar tam 6 aylık olacak ben halen adet göremedim belim korkunç ağrıyor dr 9 ayında müdahale edilicek demişti ben şeyi merak edemıyorum 14 kg verdim doğumdan sonra ama halen 7 kg duruyor ,kocaman mıdem karnım dev gibi haftaya ek gıdaya başlıycağım için hiç diet yapmadım,acaba adet olamıyorum dıyemı bu kdr kocamn bir midem göbeğim var olursam biraz zayıflarmıyım yoksa birşey farketmıyormu ?
Biz de eve geldik hala ne muhabbet ne bişi. Üstüne bi de dışarı çıktı arkadaşlarıyla bayramlaşmaya ben de topladım valizleri annemlere gittim çok da kararlıydim. Geldi annemlere 8-9 saat beni ikna etmeye çalıştı anladı gibi görünüyo hatasını bakalım.Slmlar ben geldim evimdeyim cok şükür. ..bi benim oglus huysuz demekki rezil bi bayram gecirdik arife 1. Ve 2.gunu gunduz gordugu insanlara aglayarak gece de gunduzun etkisiyle sabaha kadar ciglik cigliga aglayarak gecirdikyapilan yorumlar kiyaslamalardan hic bahsetmeyim...bunca rezillige esim kalk eve gidelim diyemedi yaziklar olsun ona ki 1.5 saatlik mesafedeyiz...bi de gidip gelip yuzun gulsun surat asma diye laf soktu durdu...
Bu suna benzemişTipki esimi anlatiyorsun
Hic hanim gece gozune uyku girmedi diywn yok
Sanki onlara gorw anne olmak mecbur bakicaksin uykusuz kalmak cile cekmek onlara cok normal bizim vazifwmiz geliyor cunku birde bunun yaninda elalemin yaninda deli gibi siritmamizi bekliyorlar,yok ben artik bugun itibari ile karar aldim buyuktur ayip olmasin esimun ailesi saygili olalim ilkesini takmiycam artik her lafin cvbini yapistircam
Bu arada kv hic kirada oturmadi cnm
Findik kirmis evliligi boyunca
Hic fakirlik gormemis hep bOllyk icindeymis hayati
Yaa hİc unutmam sevgilisinden hbrleri yok kv gorumceme pilot koca cikiyo tabi gorumcwm istemiyo tam 6 ay pilot koca gittii gitti 15 binlira aylik diye buyuk ananeyle uzylduler
Kendi kizlarina zengin koca ama gelin hic birswy istemesin
Simdi gorumcem batisehirden 900 milyara 3+1 ev aldiriyor damada
Ayy valla bilmiyorum ama biraZ ayagimi kesicwm artik yavas yavas cunku sinurlerim bozulmayq basladi sık gorusmeye basladikca
Hahahaa guzel tespit valla :)Bu suna benzemiş
Saolsun damat hergun kızımın yatağına kahvaltı getiriyor
Geberesice gelin hergun yatağına kahvaltı istiyor
Hahahah öyleyimdir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?