hepsi çok seker ayıya bayıldım benim de olsa da sarılsam ayı ne kadardı canımEki Görüntüle 1584735
Eki Görüntüle 1584736 Eki Görüntüle 1584737 Eki Görüntüle 1584738
Oğluşuma bunları aldım:))
ohh iyi yapmışsınız güle güle sağlıklı günlerde giyin inşallahGünaydın kızlar...
Dün eşimi alışveriş merkezine sürükledim
Bayram alışverişi yapacaktık oğlumun kıyafetlerini aldık onu ebebeğe soktum:))
Adamın anasını ağlattık ana oğul
En son markete uğramıştık bana sen oğluma du et dedi yoksa beni çok böyle alışverişe sürüklerdin dedi
Oğluma çok güzel bayramlık aldım..
Simit, şişme havuz aldım bayramdan sonra kadınlar plajına gitmeyi düşünüyoeum..
Bir tanede ayıcık aldık 9 masal anlatıyor, birkaçtanede ninni söylüyor çok hoşuma gitti..
Bugün çok işim var temizlik yapacam
ayy emeklese arkmdan mutfağa falan gelseönce sünduruyordu simdi dişliyor ilk mecbur tepki verdim ama korktu sanırım azcik çığlık sonucu daha yapmıyor inş yapmaz artık
oo kolay gelsin o en kolay aşamalar iki haftaya kedi olunca gör banyoya kaçıyor bizim ki
günaydın canım güle güle kullansın abdullah aldıklarını..kolay gelsin temizliğe de bende valiz hazırla temizlik ütü hep beraber sabahtan beri
canım şu aşamada hala gibi kızımın bakıcısı bi anda evlenmiş aşık oldum napiyim diyo çatlakçok komik hayat dolu 52yassinda ama 40 gosteriyordu 3.kocayi da bulmuş saka bi yana yüzü gülsün de zor bi hayat sürmüş simdi kaldık halaya komşumuz olan 2. Bakıcıya da teklif edecegim ama o çıkmaz eve yani her halükarda hala gibi inş oğlum dursun aglamasinda halası güzel bakar
süt avar biliyorum da dişlerini üstümde deniyor bi çekiyor bi emiyor emerken şeklini görsen şekilden sekile
canım renkli pantolonlar papyonlar kravatlar kullanabilirsin ben öyle yapıyorum bide kız doğururuz inşallahNe guzel adetmis gercekten bizde olsaydi bile o adet es gecilir unutmus ayagina yatarlardikv iki zibin iki patikle bi altinla gecistidi biz ise hala Pinking Tree dedigin gibi canim mutlu olsunlar diye hediyeler aliyoruz
neyse bu arada prenseslerinizi süsleyin bakalim bandanalar kirmizi ayakkabilar falan ne sirin olurlar simdi biz oglan cocugu bi gomlek bi sort bi convers oldu bitti haziriz bayrama
Ne güzel adetmiş o bizimkide herşeyi anneanne alır.Bizde evdeyiz babamızın gelmesini bekliyoruz. Babamız gelince temizlik yapıcam baba kız oynarken. Bayramlık kıyafetlerimizi hazırladık. Teyzemiz kırmızı kareli gömlekle kırmızı rugan ayakkabı almıştı. Babası da kırmızı pantolon aldı onları giyinecek inşallah. Anneannesi de beyaz bi elbise almış. Bizde adettir ilk bayramlarında gelinlerle bebeklere hediye alınır bakalım başka neler çıkacak şansımıza...
Aynen benimkide annesine babasına hep eşim alır para verir Onlarda ikinci çocuklarımız :))Bizde Fe adet ama kimse almıyor ühü:)) genelde biz alırız kvye kpye şimdi de iki tshirt eşarp aldık Yanlarına geldik. Böyle Konuşmayı hiç sevmiyorum ama bebek olduktan sonra tahammülüm azaldı. Onlar bebek gelin gibi şımaracak biz pohpohlucaz iyi alıştırmışım( hamileyken hastayım kötü geçiyor başlarına kalırım diye de bir kere aramadılar ;(( neyse amaanbebişin ciiclerinhayırlı olsun rugan ayakkabılarını yerim onun :))
Biz de pembe ayakkabı bandana beyazlı Pembeli tüllü body giyeceğiz:) bahtları da güzel olur inş :)
Forum istanbulda zıppy mağazası var ordan aldım canım..aysimason hepsi çok güzel şortu çook beğendim nerden aldın canım
Evet canım ayımız çok şeker ninni söylüyor 9 tane masal anlatıyor:)hepsi çok seker ayıya bayıldım benim de olsa da sarılsam ayı ne kadardı canım
en fazla 2 haftaya ama bence bi haftaya emekler köprü yapıyorsa kollarını güçlendiriyorohh iyi yapmışsınız güle güle sağlıklı günlerde giyin inşallah
bizde akşam çıkıcaz inşallah
ayy emeklese arkmdan mutfağa falan gelse
geri geri baya gidiyor Bi gün odaya girdim parmakların ucunda sıpa köprü yapmış ne zaman emekler ki
canım renkli pantolonlar papyonlar kravatlar kullanabilirsin ben öyle yapıyorum bide kız doğururuz inşallah
Güle güle kullansın canım bende bakayım bayram dönüşüEvet canım ayımız çok şeker ninni söylüyor 9 tane masal anlatıyor:)
Fiyatıda 50 tl ydi jokerde işe yaramayan bir ayıcık 35 tl ydi
Bizde de öyle anneanne genç odası alır içini aklınıza ne geliyorsa donatır. Babanne de beşiği alır içini donatır. Ayriyeten birer tane de altın hediye alırlar. Biz bebek arabası, biberon emzik vs. kendimiz aldık. Kimseye şu marka alın şu model olsun demek istemedik. Ama yine de genç odasını da beşiği de bize beğendirdiler. Adetler güzel de bazen yorucu oluyor. Şahsen bazen adetleri es geçmek istiyorum.Ne güzel adetmiş o bizimkide herşeyi anneanne alır.
Bebek çeyizi yapıyorlar beşik, bebek arabası, yer beşiği, kıyafetler yün yatak bebeğin bütün ihtiyaçlarını alıyorlar..
Aynen benimkide annesine babasına hep eşim alır para verir Onlarda ikinci çocuklarımız :))
güle güle giyinin ana oğul bende papyonlu yekekli sortlu takim gitdirecegim tabi babamiz nazar değer kollara diye laf edecek ama napalimBizde eşimin ailesinin yanına doğru yola çiktik dünden beri yoğun geçiyo baya oğlumun ilk bayramı diye heves ettim gömlek üzeri yelekli şortlu takım ve altina convers tarzi ayakkabi aldim takımın papyonunu beğenmedim doğmadan önce aldığım bi papyonla değiştirdim,evde hiç giymediği,papyonun aynısından ayakkabı varmış onunla kombinledim ama convers harici ayakkabıları çıkarıyor yine dün aldığıma kalicaz büyük ihtimal kendim de oğluşa uygun renkte açık mavi beyaz giyincem inşallah ,eşime gelince o napiyo bilmiyorum dün kavga ettik didisme modundayiz bayram bi geçsin gostermem ben onaNeyse tatsiz konuyu uzatmiyayim bebislerimizle ilk bayramımız kızlar hepimizin mutlu huzurlu bayramları olsun inşallah
bu hem iyi hem kotu işleri birazda onlar yaparHerkeslere şimdiden hayırlı bayramlar.Benimde kayinvaldemler geldiler dün, kızımı sevmek istiyorlar ama ne amcalarına nede kv ye gitmiyor, onlar yinede alınca ağlıyor.
Hırçınlaştı cimcimem iyice, babasında da durmuyor. Bende bir yandan yemek ve iş bir yandanda kızım koşturup duruyorum. Bari biraz dursa onlarda.. onlarda çok üzülüyor ama yok.
Eşim simdi sofrayı hazırlıyor, kv de yardım ediyor. Bende bebisimi uyutmaya çalışıyorum.
Canım orada bol bol dinlenmeyr bak:) tabiri caizse bebişi sat onlara sen dinlen keyfine bak kocişkonla:) hayırlı bayramlar öpüyorum minik Bebeğini :))Bizde eşimin ailesinin yanına doğru yola çiktik dünden beri yoğun geçiyo baya oğlumun ilk bayramı diye heves ettim gömlek üzeri yelekli şortlu takım ve altina convers tarzi ayakkabi aldim takımın papyonunu beğenmedim doğmadan önce aldığım bi papyonla değiştirdim,evde hiç giymediği,papyonun aynısından ayakkabı varmış onunla kombinledim ama convers harici ayakkabıları çıkarıyor yine dün aldığıma kalicaz büyük ihtimal kendim de oğluşa uygun renkte açık mavi beyaz giyincem inşallah ,eşime gelince o napiyo bilmiyorum dün kavga ettik didisme modundayiz bayram bi geçsin gostermem ben onaNeyse tatsiz konuyu uzatmiyayim bebislerimizle ilk bayramımız kızlar hepimizin mutlu huzurlu bayramları olsun inşallah
Kızlar herkesin bayramı kutlu olsun...hayırlı huzurlu güzel gelsinnn ..yavrularimizin ilk bayrami inşallah hergun leri bayram gibi özel güzel olsun ....
Benimki Dr öyle babaannesini görünce çığlıkla ağlıyor herkes seviyor hani biraz büyül olsa ben doldurdum bebişi zannedecekler. Görür Görmez ağlıyor bana geliyor susuyor :)Herkeslere şimdiden hayırlı bayramlar.Benimde kayinvaldemler geldiler dün, kızımı sevmek istiyorlar ama ne amcalarına nede kv ye gitmiyor, onlar yinede alınca ağlıyor.
Hırçınlaştı cimcimem iyice, babasında da durmuyor. Bende bir yandan yemek ve iş bir yandanda kızım koşturup duruyorum. Bari biraz dursa onlarda.. onlarda çok üzülüyor ama yok.
Eşim simdi sofrayı hazırlıyor, kv de yardım ediyor. Bende bebisimi uyutmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?