2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ohh iyi yapmışsınız güle güle sağlıklı günlerde giyin inşallah

bizde akşam çıkıcaz inşallah

ayy emeklese arkmdan mutfağa falan gelse

geri geri baya gidiyor Bi gün odaya girdim parmakların ucunda sıpa köprü yapmış ne zaman emekler ki
canım renkli pantolonlar papyonlar kravatlar kullanabilirsin ben öyle yapıyorum bide kız doğururuz inşallah

Ne güzel adetmiş o bizimkide herşeyi anneanne alır.
Bebek çeyizi yapıyorlar beşik, bebek arabası, yer beşiği, kıyafetler yün yatak bebeğin bütün ihtiyaçlarını alıyorlar..
Aynen benimkide annesine babasına hep eşim alır para verir Onlarda ikinci çocuklarımız :))

en fazla 2 haftaya ama bence bi haftaya emekler köprü yapıyorsa kollarını güçlendiriyor

Bizde eşimin ailesinin yanına doğru yola çiktik dünden beri yoğun geçiyo baya oğlumun ilk bayramı diye heves ettim gömlek üzeri yelekli şortlu takım ve altina convers tarzi ayakkabi aldim takımın papyonunu beğenmedim doğmadan önce aldığım bi papyonla değiştirdim,evde hiç giymediği,papyonun aynısından ayakkabı varmış onunla kombinledim ama convers harici ayakkabıları çıkarıyor yine dün aldığıma kalicaz büyük ihtimal kendim de oğluşa uygun renkte açık mavi beyaz giyincem inşallah ,eşime gelince o napiyo bilmiyorum dün kavga ettik didisme modundayiz bayram bi geçsin gostermem ben ona Neyse tatsiz konuyu uzatmiyayim bebislerimizle ilk bayramımız kızlar hepimizin mutlu huzurlu bayramları olsun inşallah

Herkeslere şimdiden hayırlı bayramlar. Benimde kayinvaldemler geldiler dün, kızımı sevmek istiyorlar ama ne amcalarına nede kv ye gitmiyor, onlar yinede alınca ağlıyor.

Hırçınlaştı cimcimem iyice, babasında da durmuyor. Bende bir yandan yemek ve iş bir yandanda kızım koşturup duruyorum. Bari biraz dursa onlarda.. onlarda çok üzülüyor ama yok.

Eşim simdi sofrayı hazırlıyor, kv de yardım ediyor. Bende bebisimi uyutmaya çalışıyorum.

Bizde de öyle anneanne genç odası alır içini aklınıza ne geliyorsa donatır. Babanne de beşiği alır içini donatır. Ayriyeten birer tane de altın hediye alırlar. Biz bebek arabası, biberon emzik vs. kendimiz aldık. Kimseye şu marka alın şu model olsun demek istemedik. Ama yine de genç odasını da beşiği de bize beğendirdiler. Adetler güzel de bazen yorucu oluyor. Şahsen bazen adetleri es geçmek istiyorum.

güle güle giyinin ana oğul bende papyonlu yekekli sortlu takim gitdirecegim tabi babamiz nazar değer kollara diye laf edecek ama napalim canım bayramda barış sonra halledersin eşini hayırlı güzel bayramlar

bu hem iyi hem kotu işleri birazda onlar yapar ama yabancılayinca insan üzülüyor önce uzaktan yavaş konuşup alıştırıp alsalar bizimkide yarın ilk ağlar sonra alışır ins hayırlı bayramlar cnm

Canım orada bol bol dinlenmeyr bak:) tabiri caizse bebişi sat onlara sen dinlen keyfine bak kocişkonla:) hayırlı bayramlar öpüyorum minik Bebeğini :))

Kızlar herkesin bayramı kutlu olsun...hayırlı huzurlu güzel gelsinnn ..yavrularimizin ilk bayrami inşallah hergun leri bayram gibi özel güzel olsun ....

Amin amin canım ipek Hanım'ın da Ahmet paşamın da bayramları kutlu cepleri dolu ağızları tatlı olsun inş:)

Benimki Dr öyle babaannesini görünce çığlıkla ağlıyor herkes seviyor hani biraz büyül olsa ben doldurdum bebişi zannedecekler. Görür Görmez ağlıyor bana geliyor susuyor :)
Gün geçtikçe alışır senin kucağında onların yanında dur bakalım bit iki güne alışır inş :) sen de rahat edersn. Her şeye yetişeceğim diye de yorma kendini madem öyle sen bebekle ilgilen onlar işlerle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…