Nego canım bayrami rezil etmişler sana Allah kolaylık versin bence düğün geçsin sonra düşünürsn simdi konuşma esinle kararını verirsin sakin kafayla acele etme ofkeyle kalkan zararla oturur cnm
selam güzeller yazamıyorum bir turlu. donucem inş aranıza.
bayram iyiydi çok sukur gezdik oğlum uyuyacağı tuttu genelde uyudu yoruldu geznekten herhalde pek kimse sevemedi.
arefe gunu nci tanemizi gorduk.bi kac gundur iyice belirginleşti. bugun de ana oğul hastalandık.oğlumun ateşi 36.5 37.0 arasında yüksek gibi calpol versem mi ki.
onun dışında benim de bayramını eşim mahvediyor. eltiker çıkan b nasıl bi baba abileri hiç öyle değildi diyorlar.herkesin içine geliyor emzir yok niye agliyo yok altını degistir yok nereye yatırsın kapıyı kilitle ver anahtarı bi bakayım iyi yatiramamissin yastık koydum vs vs. ve dahasi oğluna bakarak oğlum Allah seni annenin şerrinden korusun diyo yıkıldım yeminle.konusnuyrum.ben anne değilim ki dedim Allah canımı alsın siz de baba oğul yaşayın dedim. benim imtihanim da bu.çok zoruma gidiyirbi de doğur diyip duruyorlar sinir oldum.böyle bi adama mi çocuk dogyrucam doguranam dedim.
Sessiz kal bence. Tavrını belli etme. İyi ya da kötü. Ne yapmak istediğini anlayamasinlar. Acele karar verme. İyice düşün. Çocuğu da üzme bence. Çekip oturmak zor ama sonrası da kolay değil. İyi düşün acele etme bence. Allah yardımcın olsun. Hepimiz birbirimize dua edelin.Selam herkese, yazdıklarınızı okudum ama yorum yapmaya kalksam vakit kalmıyor halbuki yazacak çok şeyim var, kendi derdimi yazıcam küsmeyin:) eflalde alıntı yapmaz oldu demeyin.
Bayram mı o da ne!!! Bekarken abimle karısı bayramımızı zehir ederdi evlendim kocam ediyor, bayram önü hazırlık stresi mahvetti beni birde üstüne bu kiloya ben ne giyicem derdi bu da dertmi demeyin bayram ziyaretine evde giydiğim eteği giyemem ki, neyse onu bir şekil halletim ama eşimin her şeyi ertelemesi bugünün işini yarına bırakması, iki hafta öncesinden verdiğim bayram listesininin içinden işe yaramayan ıvır zıvırı abur cuburu doldurup asıl yemeklik malzemelerimi son güne bırakması üstüne üstük s dece arefe günü eymene bakması ev benim stresime ağlamama son güne bırakmasaydın sende demesi!!! Bütün bunlara rağmen benim bayram yemeği temizliği yapmam tamamen benim gerizekalılığım kabul ediyorum evet ediyorum ben kendini kullandıran değmeyecek insanlar konular için çocuklarını ihmal eden onlara bağıran canavar bir anneyim kendimden anneliğimden nefret ediyorum!!
Bütün bunlara rağmen yine bayram günü güler yüzlü oldum, o gün bir tek annemlere gittik dönüşte eymen ağla ağla beni mahvetti, ertesi gün kv ben bakıyım uyurken siz gidin kızım nereye gideceksiniz dedi Allah razı olsun kocamdan çok emeği var bende, iyi dedik büyüğü aldık eşimin müdürüne gittik arakadaşına birde çok sevdiği bir abisine gittik, bu abi abla aile dostları aynı zamanda, zamanında eşime çok faydası olmuş bir insan, dini anlamda tam anlamıyla yaşayan haremlik selamlık oturan karı koca birbirlerine çok saygılılar, iyi ki gitmişim, ablayla dertleştim sıkıntılarımı anlattım eşime çok kızdı, beni o kadar iyi anladı ki leb demeden anladı, bebek bakımında yardım etmemesinde ev işlerine, ruhumu okşamamasına varana kadar beni anladı destek oldu, böyle olmaz dedi, bende dedim abi konuşsa keşke diye, büyük ihtimal konuşacak eşimle o abi, abla da bana sureler söyledi oku diye, bende okuycam dedi, kendi gittiği psikiyatrsti tavsiye etti, eşime çok ama çok kızdı, anlattıklarına bakarsak sen çabalıyorsun o çabalamıyor daha 8 sene de ne oldu size dedi.
Gelelim 3. güne düne, kabus dolu günümekahvaltıyı bahçede hep beraber yapıyoruz, bende fırında ekmek yaptım peynirli falan yeriz diye, evi topladım eymeni doyurdum eşim emiri babaannesine götürmüştü, haberim yok dedesiyle markete gitmiş ev defalarca o adamı uyarmama rağmen sürpriz yumurta ve oyuncak almış, ne var bunda demeyin kızlar oğlum çok doyumsuz oldu artık tatmin olmuyor hep oyuncak istiyor bende babasına dedesine yasak koydum iyilik etmiyorsunuz diye, ama bu kp anlamıyor, üstelik emire terbiyemize müdahale ediyor, daha ramazanda iftarda açıkça yüz göz oldum eşimin yanında emir ağlıyordu ağlatmayın verin bana dedi durdu, baba sen müdahale etme dedim yok adam hala aynı bende sinirlendim aldım emiri içeriye geçtim böyle yapıyorsunuz sizin yüznüzden dinlemiyor çocuğum beni dedim, o birinci olay oldu, dünde emir eve geldi oyuncakla bir liralık bir şey ama benim şalter attı, eşime abartma büyütme diyor, niye anlamıyorsun sen diyorum bak defalarca söyledim ben inadıma yapılıyor dedim, o sinirle aşağı indim eymenin arabasının kılıfını yıkamışıtım takıyımda kahvaltıda uyusun onda diye acele ediyorum, ama o arada emirde iniyor bana söyleniyor annem de kızıyor bana ne varsa oyuncakta diye!! Tabi çocuğun yanında babası yüz verirse ne olur, benim sinir iyice arttı emri sus çabuk diyorum yok susmuyor o ara babaannesi çıktı napıyorsun kuzum diye konuşuyor babannesine beni şikayet ediyor, emir sus dedim bağırdım anlamıyor , kp de ordan off sinir oluyorum şu çocuğa bağırıyorlar bıktım diye, ne diyorsun baba bana mı diyorsun dedim o ara bir şey dedi unuttum, ben kaç kere dedim oyuncak alınmayacak diye niye alıyorsun almasaydın bende çocuğuma bağırmak zorunda kalmazdım dedim, adam arsız kızım oyuncak değil bilmem ne, aldım emiri söylenerek çıktım yukarı, tabi eşimle büyük bir kavga Allah beni ıslah etsin ki emirin yanında oldu her şey çocuk çıldırdı çok ama çok üzgünüm, eşim beni suçluyor asla babasını haksız bulmuyor, ben düzgünce uyaracakmışım, kv me dedim Allah rızası için söyle senin kocana ben kaç kere uygun dille demedim mi diye kadın dedi oğlum baban dinlemiyor diyor ama yok resmen eşim beni suçladı, hala alıp çocuğu indirmeye çalışıyor, bak yapma dedim bunu bize yapma bir kere yanımda ol yok!! Neyse indiremedi ama ben ağlamaktan perişan oldum, kv dedim kına yaksın kocan zaten ayrılmanın eşiğindeydik sayesinde her şey mahvoldu dedim, baba olsaydıda ben o kadar oğlunuzla ilgili sorunlarımıza el atın dediğimde babalık yapsaydı, böyle ortalığı karıştırmak mı babalık dedim!!
Çok ama çok kötüyüm valizimi topladım eşime konuşalım dedim son kez , afedersiniz konuş suçunu kabul edeceksen konuş dedi!!Gidemedim kızlar iki hafta sonra kardeşimin düğünü var düğün arafesi ben onlara bunu yaşatamam, hakkım yok çocuğu nişanlısınız üzmeyezaten abim yapmış yapacağını babam evinde oturtuyor diye kıyameti koparmış beni oturtmadın diye ki kirasını babam ödüyordu yiyeceğini babam alıyordu yedi doymadı yıllarca!!! Amcam ev bıraktı ona şimdi orda oturuyor ama adam haset işte
Şimdi eşim zannediyor ki affettim unuttum, düğünden sonra boşanıcam, şimdi en azından anneme desem mi bilmiyorum, daha önce kp yine böyle bir şey yapmıştı o zaman babama söylemediğime çok pişmanım
Ben ne yapıyım şimdi, annemlere gitsem şimdi ablamlar yarın geliyor bana yatacak yer kalmıyor
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin.
Biz de yaşıyoruz bazen aynı şeyleri. Başkası söylemesin diye ben diyorum biz sonradan görmeyiz diyeDuha22 benumkde sorar ama mılletın yanında çok abartmaz millet demiyor mu gormemişin oğlu olmuş dıye
Bence de hemen verme soğutmaya çalış önce. Biz geçen aşıları calpol içmeden atlattık çok şükür. Ateşi 38.5 olursa ver demişti bizim doktorselam güzeller yazamıyorum bir turlu. donucem inş aranıza.
bayram iyiydi çok sukur gezdik oğlum uyuyacağı tuttu genelde uyudu yoruldu geznekten herhalde pek kimse sevemedi.
arefe gunu nci tanemizi gorduk.bi kac gundur iyice belirginleşti. bugun de ana oğul hastalandık.oğlumun ateşi 36.5 37.0 arasında yüksek gibi calpol versem mi ki.
onun dışında benim de bayramını eşim mahvediyor. eltiker çıkan b nasıl bi baba abileri hiç öyle değildi diyorlar.herkesin içine geliyor emzir yok niye agliyo yok altını degistir yok nereye yatırsın kapıyı kilitle ver anahtarı bi bakayım iyi yatiramamissin yastık koydum vs vs. ve dahasi oğluna bakarak oğlum Allah seni annenin şerrinden korusun diyo yıkıldım yeminle.konusnuyrum.ben anne değilim ki dedim Allah canımı alsın siz de baba oğul yaşayın dedim. benim imtihanim da bu.çok zoruma gidiyirbi de doğur diyip duruyorlar sinir oldum.böyle bi adama mi çocuk dogyrucam doguranam dedim.
Sessiz kal bence. Tavrını belli etme. İyi ya da kötü. Ne yapmak istediğini anlayamasinlar. Acele karar verme. İyice düşün. Çocuğu da üzme bence. Çekip oturmak zor ama sonrası da kolay değil. İyi düşün acele etme bence. Allah yardımcın olsun. Hepimiz birbirimize dua edelin.
Tedaviyle mi olmuştu kuzunuz canimBiz de yaşıyoruz bazen aynı şeyleri. Başkası söylemesin diye ben diyorum biz sonradan görmeyiz diyeki öyleyiz zaten
Tüp bebek yapılacağı ay teşrif etti hanımefendiTedaviyle mi olmuştu kuzunuz canim
Anlattığına göre zaten kp özür dileyecek biri değil boşuna bekleme derim. Çocuklarına daha fazla zaman ayırman bu süreçte kesinlikle en iyi fikir. Gün içinde evden uzaklaşmak da süper fikir. Malum tebdili mekanda ferahlık vardır. Allah vicdan merhamet versin etrafındakilere...Sağol canım, eşimle konuşmuyorum yarın ablamlar geliyor onlar yüzünden konuşmak
zorunda kalacağım, kp desen o gelip özür dilese bile konuşmam yüzünü görmek sesini duymak istemiyorum asla ama asla, her gün parka götürecem oğlumun gönlünü almak kolay, annemlerede sık sık gidicem, dedesi hasret kalacak, sonrasını inan sürekli düşünüyorum, nerde çalışacağım baba evinde nasıl olacak, orda okula nasıl gidecek bunu bile düşünüyorum
kesinlikle katılıyorum benimki maşallah bunun farkında ama hicbir zaman çocuğunu ve eşini övme utandirir derler bizde ilk çocukta zorlanmadik desem yalan olur bunda eşimde babaligi öğrendi birde insanlarin karin çok iyi lafları sanırım ona kıymet bilme ihtiyacı hissettirdi ilk evlendigimzde daha iyisini bulabilirdim diye mi pişman oldu bilmem simdi baştan aşık olduHahahah öyleyimdir canımŞaka bi yana arada ayar çekmek gerekiyor erkeklere ki biz şu an çocukların hergün değişen huylarını anlamaya çalışırken, onlarla çevreye adapte olmaya uğraşırken hiç kendileriyle uğraştırmaya hakları yok
ayy canım Allah sizi birbirinize bağışlasın..Tüp bebek yapılacağı ay teşrif etti hanımefendi
bu arada ekip toplanıyor yavaştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?