2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Nego canım bayrami rezil etmişler sana Allah kolaylık versin bence düğün geçsin sonra düşünürsn simdi konuşma esinle kararını verirsin sakin kafayla acele etme ofkeyle kalkan zararla oturur cnm

selam güzeller yazamıyorum bir turlu. donucem inş aranıza.
bayram iyiydi çok sukur gezdik oğlum uyuyacağı tuttu genelde uyudu yoruldu geznekten herhalde pek kimse sevemedi.
arefe gunu nci tanemizi gorduk.bi kac gundur iyice belirginleşti. bugun de ana oğul hastalandık.oğlumun ateşi 36.5 37.0 arasında yüksek gibi calpol versem mi ki.
onun dışında benim de bayramını eşim mahvediyor. eltiker çıkan b nasıl bi baba abileri hiç öyle değildi diyorlar.herkesin içine geliyor emzir yok niye agliyo yok altını degistir yok nereye yatırsın kapıyı kilitle ver anahtarı bi bakayım iyi yatiramamissin yastık koydum vs vs. ve dahasi oğluna bakarak oğlum Allah seni annenin şerrinden korusun diyo yıkıldım yeminle.konusnuyrum.ben anne değilim ki dedim Allah canımı alsın siz de baba oğul yaşayın dedim. benim imtihanim da bu.çok zoruma gidiyirbi de doğur diyip duruyorlar sinir oldum.böyle bi adama mi çocuk dogyrucam doguranam dedim.

Teyzeme kahvaltiya geldik annemler yorgan dikiyor ahmette ortasında yuvarlanıyor beşik araba koltuğu olmayinca ben bu oğlanı uyutamiyorum ya ayakta sallamayı beceremiyorum bu arada bende resim yukledm dugundeyken selfie yapmıştık oğlumla

Nego canım bayrami rezil etmişler sana Allah kolaylık versin bence düğün geçsin sonra düşünürsn simdi konuşma esinle kararını verirsin sakin kafayla acele etme ofkeyle kalkan zararla oturur cnm

Sağol canım içim acıyor bogazimda düğüm, hala çok seviyorum nasıl sevebiliyorum bilmiyorum , o yüzden bu kadar canım yanıyor ama bu adam benim zehirim oldu, o şimdi zannediyor ki ben hata mı kabul ettim ondan gitmedim

Canım çok geçmiş olsun hemen verme ilaç, benim eşim de aynı inan, hep çocuklarıma beni kötüluyor, işin kötüsü emir her şeyi anlıyor buna rağmen saçma sapan konuşuyor

Sessiz kal bence. Tavrını belli etme. İyi ya da kötü. Ne yapmak istediğini anlayamasinlar. Acele karar verme. İyice düşün. Çocuğu da üzme bence. Çekip oturmak zor ama sonrası da kolay değil. İyi düşün acele etme bence. Allah yardımcın olsun. Hepimiz birbirimize dua edelin.

Bence de hemen verme soğutmaya çalış önce. Biz geçen aşıları calpol içmeden atlattık çok şükür. Ateşi 38.5 olursa ver demişti bizim doktor

Sağol canım, eşimle konuşmuyorum yarın ablamlar geliyor onlar yüzünden konuşmak
zorunda kalacağım, kp desen o gelip özür dilese bile konuşmam yüzünü görmek sesini duymak istemiyorum asla ama asla, her gün parka götürecem oğlumun gönlünü almak kolay, annemlerede sık sık gidicem, dedesi hasret kalacak, sonrasını inan sürekli düşünüyorum, nerde çalışacağım baba evinde nasıl olacak, orda okula nasıl gidecek bunu bile düşünüyorum

Anlattığına göre zaten kp özür dileyecek biri değil boşuna bekleme derim. Çocuklarına daha fazla zaman ayırman bu süreçte kesinlikle en iyi fikir. Gün içinde evden uzaklaşmak da süper fikir. Malum tebdili mekanda ferahlık vardır. Allah vicdan merhamet versin etrafındakilere...

kesinlikle katılıyorum benimki maşallah bunun farkında ama hicbir zaman çocuğunu ve eşini övme utandirir derler bizde ilk çocukta zorlanmadik desem yalan olur bunda eşimde babaligi öğrendi birde insanlarin karin çok iyi lafları sanırım ona kıymet bilme ihtiyacı hissettirdi ilk evlendigimzde daha iyisini bulabilirdim diye mi pişman oldu bilmem simdi baştan aşık oldu

Tüp bebek yapılacağı ay teşrif etti hanımefendi
ayy canım Allah sizi birbirinize bağışlasın.. güzel omur versin isteyen herkese versin çok zor bi sinav

bu arada ekip toplanıyor yavaştan
bütün kızlar toplansın toplansın

Merhaba bende yeni geldim. 8 ocakta bir kızım oldu. Bizde ne emekleme emareleri ne de diş patlamaları yok. Bizim duba daha ek gıdaya anca anca geçiyor ama pek hevesli de degil. Yinede durmak yok uğraşıyorum vermeye. Hiç keçiboynuzu pekmezi veripte alerji yapan oldu mu acaba? Bizimki sıcaktan mıdır verdiklerimden midir anlamadım yüzünde isilikler oluşuyo habire. Nasıl ayırt ederiz bilen var mı? Şimdiden teşekkürler.

Nego canım ne diyim bilemiyorum ki sen düşünceli mantıklı Bi insansın kendin ve çocukların için en iyisini düşünürsün

kararın kesinse düğüne kadar annenlerde kalabilirsin aslında düğün için geldiğini söylersin sonrasında açıklarsın olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…