2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
merhaba canım hoş geldin benimkinin de alnında var bende ayırt edemedim isilik mi alerji mi

@eflalim ne diyecegimi bilemedim canim isin icinde kp olunca esin o yuzden biraz uzatabilir malum ana babalari olunca aslan kesilirler laf ettirmezler sen bence annenlere git biraz uzaklas ablam gelecek yer yok diye dusunme hic mi sigamazsiniz bi yer ayarlansa sana biraz ayri kalmak iyi oluyor gercekten

Eflalim ofisteydim müşterinin yanında oturdum yazını okudum hatta abarttim cevap da yaziyodum tekrar projeye döndük Canim gitmeyeceksen gitmeye yeltenme tehdit unsuru haline getirme ki gitmeyi valiz toplamayı basit bi olaymis gibi görmesin daha önce de söysöylediğini hatırlıyorum bi kaç kere, gerçekten gidebilecek durumun olduğunda toparlan ve toparlandiktan sonra da konuşalım filan deme artık ki ciddiyetini anlasın. Şimdilik düğün telaşı filan ben olsam gitmezdim ama hissettirirdim düğünden kaynaklı beklediğimi o aradaki zamanın da deneme süresi olduğunu farkettirirdim. Gitme konusunda taze tecrübelerim var dikkate al derim

hoşgeldin ben keçiboynuzu hic denemedim ama oğlum isilik olunca belki bölgeler oluyor mesela boyun altı ense kollarin dirseklerler birleşme yeri senin neresi oluyor isilik birde küçücük kırmızı nokta şeklinde yaninda mutlaka bi kaç tane olur

Genellikle agiz etrafinda. Vücuttada isilikler var her ne kadar sık yikasamda oluyor. Ama agiz kenarindakiler daha bi kirmizi. Bir de ara ara sönüyo arada yine kizariyo ayni yerler. Birde arkadaşlar cocuk doktorunuz ek gidaya gecis listesini mail ile gönderdiyse rica etsem banada listesini atabilir misiniz? Bizim doktorumuz yemek listesini
yenilediği için mail atamadı.

@eflalim yaşadıklarına, sana yasatilanlara çok üzüldüm. Şu düğün işi bitene kadar bir düşün, kalmak kolay değil ama inan gitmekte çok zor. Eşinin bir derse ihtiyaci var ancak sonu gerçekten ayrilikta olabilir, eşin kayıtsız kalabilir gidişine. Iyi düşün ve kararlı hareket et, uzaktan söylemek kolay yaşamak bambaşkadir mutlaka. Allah yardimcin olsun, eşinin kalbine merhamet ve muhabbet versinde inşallah bir daha ki yazışında çok değişti, çok mutluyum diye yazarsın.

Kizlar benim
Bidik artik
Odamizdaki kucuk sallanan besigine sigmadigi icin kendi odasina aldim bir hafta oldu,telsize ihtiyac duymadim cunku yatak odamizla onun odasinin arasi 3 mt kadar yani hemen sesine uyaniyorum,bir haftadir alistim bu duruma yalniz bugun bir dr un yazisinda bebeklerinizle birlikte 2 yasina kdr beraber yatin diyordu odasini ayirmayin aradaki bag kaybolmasin diyordu,bu bizim icin mumkyn diil cunku yatagim buna musait dedil farketmeden uyansa hooopp kafasini heryere carpip yete dusebilir birde ayni yatakta uyurken hiccc rahat uyuyamiykrum ben nedense
Aranizda kendi odasinda uyutan varmi benim gibi ? Sizler nerde ve nasil yatiriyorsunuz kizlar

ben 4 kişi yatıyorum odamda koca yatak kızım ortamızda kardeş dogunca geri geldi..oğlumuda park yatağı aynayı çıkarttım oraya yatırdım simdi ama burda nerde bulursa orda uyuyor

.
kaşık olarak ne kullaniyorsun metal kaşık döküntü yapar ağızda .. @Mrssuperfine paylaşmıştı bi ara liste

Çok doğru canım allah benden isteyin demiş her şeyin en iyisini isteyin..
Kv gürümceye gelince onlara neki senin ev istemenden niye onları rahatsız ediyor okadar anlamadım bence hasetliğinden yapıyorlar..
Bende ev almayı düşünüyorum ve sıfır güzel bir daire istiyorum benimkilerde illa bizim semtte alın eVi diyorlar eşiminde gönlü oralarda ama çok pahalı orda evler nasıl yapacam bilmiyorum Bir yandanda onlara yakın olmak istemiyorum Off off allahım sen hayırlısını bize nasip et...

Oda ayırma mevzusunu ben de düşünüyordum bahsettiğin pedagogu tahmin edebiliyorum ama bana doğru gelmiyo 2 yasa kadar aynı yatakta uyumak biz şu an ayni odadayiz ama oglusum kendi yatağında şeklinde uyuyoruz diğer uzmanları da bi okumak lazım konuyla ilgili bildiklerimizi paylaşalım kızlar

Amin canim insallah rabbim herkese hayirlisini nasip etsin
Tabii para gidecek yaa ondan sinirleri bozuluyor
Yok zaten suan mumkun diil hatta bikac yil
İcindede sanmiyorum tabinAllahtan umit kesilmez ama insan insallah coxuklar Allah goblunuze gore nasip etsin en iyisi guzeli olsyn demiyolar yaa
Allah olmayana versinmis tamam versin nerde fakir ac fukara varsa aclikla terbiyw etmesin de duq eden istwyen bir insanada bunu demek cok ayippp bu kdr aylardir her hafta size coxugumu getiriyorum cok ozledik diosunuz ama o coxugun iyi bir evde yasamasini arzu etmiyorsunuz
Yaziklar olsun hepsine

Canim
Benim
GuZel kardesim hamiligin boyunca cok uzduler seni,cok cektin,esinin ailesi olsun gerek esin,burdan simdi bizlere bugune kdr baska turlu konularda akil verdik akil aldik ama suan icin birsey demwk cok bixe cok zor,hayat senin hayatin karar senin hayatİn,herswyin en dogrusunu bilen sensin,benim sadece gozlemledigim siz o binada yapamiyorsunuz,derhal sizin yuvanizi korumaniz icin kpederden en az 20-30 km uzakta bir sentte yasamaniz lazim,ziyaret icin gorusmen gerwk o insanlarla,yoksa bu evlilik ayni cati altindaki o binada cok zor canim
Allah yardimcin olsun,allah akil fikir versin tum eslere

Gunaydin guzel anneler, biz arkadasimla temizligr basladik, once benim evimi sonra onunkini temizleyecegiz tek basima cok useniyorumdaaa :))

İki arkadasim suan bebek istiyor, birinin 2. Birinin 3. Cocugu olcak kismetse :) bende heves ediyor kizlar yaa esimde istiyor bi delilik yapacam ben burdan duyrulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…