merhaba canım hoş geldin benimkinin de alnında var bende ayırt edemedim isilik mi alerji miMerhaba bende yeni geldim. 8 ocakta bir kızım oldu. Bizde ne emekleme emareleri ne de diş patlamaları yok. Bizim duba daha ek gıdaya anca anca geçiyor ama pek hevesli de degil. Yinede durmak yok uğraşıyorum vermeye. Hiç keçiboynuzu pekmezi veripte alerji yapan oldu mu acaba? Bizimki sıcaktan mıdır verdiklerimden midir anlamadım yüzünde isilikler oluşuyo habire. Nasıl ayırt ederiz bilen var mı? Şimdiden teşekkürler.
Eflalim ofisteydim müşterinin yanında oturdum yazını okudum hatta abarttim cevap da yaziyodum tekrar projeye döndükSelam herkese, yazdıklarınızı okudum ama yorum yapmaya kalksam vakit kalmıyor halbuki yazacak çok şeyim var, kendi derdimi yazıcam küsmeyin:) eflalde alıntı yapmaz oldu demeyin.
Bayram mı o da ne!!! Bekarken abimle karısı bayramımızı zehir ederdi evlendim kocam ediyor, bayram önü hazırlık stresi mahvetti beni birde üstüne bu kiloya ben ne giyicem derdi bu da dertmi demeyin bayram ziyaretine evde giydiğim eteği giyemem ki, neyse onu bir şekil halletim ama eşimin her şeyi ertelemesi bugünün işini yarına bırakması, iki hafta öncesinden verdiğim bayram listesininin içinden işe yaramayan ıvır zıvırı abur cuburu doldurup asıl yemeklik malzemelerimi son güne bırakması üstüne üstük s dece arefe günü eymene bakması ev benim stresime ağlamama son güne bırakmasaydın sende demesi!!! Bütün bunlara rağmen benim bayram yemeği temizliği yapmam tamamen benim gerizekalılığım kabul ediyorum evet ediyorum ben kendini kullandıran değmeyecek insanlar konular için çocuklarını ihmal eden onlara bağıran canavar bir anneyim kendimden anneliğimden nefret ediyorum!!
Bütün bunlara rağmen yine bayram günü güler yüzlü oldum, o gün bir tek annemlere gittik dönüşte eymen ağla ağla beni mahvetti, ertesi gün kv ben bakıyım uyurken siz gidin kızım nereye gideceksiniz dedi Allah razı olsun kocamdan çok emeği var bende, iyi dedik büyüğü aldık eşimin müdürüne gittik arakadaşına birde çok sevdiği bir abisine gittik, bu abi abla aile dostları aynı zamanda, zamanında eşime çok faydası olmuş bir insan, dini anlamda tam anlamıyla yaşayan haremlik selamlık oturan karı koca birbirlerine çok saygılılar, iyi ki gitmişim, ablayla dertleştim sıkıntılarımı anlattım eşime çok kızdı, beni o kadar iyi anladı ki leb demeden anladı, bebek bakımında yardım etmemesinde ev işlerine, ruhumu okşamamasına varana kadar beni anladı destek oldu, böyle olmaz dedi, bende dedim abi konuşsa keşke diye, büyük ihtimal konuşacak eşimle o abi, abla da bana sureler söyledi oku diye, bende okuycam dedi, kendi gittiği psikiyatrsti tavsiye etti, eşime çok ama çok kızdı, anlattıklarına bakarsak sen çabalıyorsun o çabalamıyor daha 8 sene de ne oldu size dedi.
Gelelim 3. güne düne, kabus dolu günümekahvaltıyı bahçede hep beraber yapıyoruz, bende fırında ekmek yaptım peynirli falan yeriz diye, evi topladım eymeni doyurdum eşim emiri babaannesine götürmüştü, haberim yok dedesiyle markete gitmiş ev defalarca o adamı uyarmama rağmen sürpriz yumurta ve oyuncak almış, ne var bunda demeyin kızlar oğlum çok doyumsuz oldu artık tatmin olmuyor hep oyuncak istiyor bende babasına dedesine yasak koydum iyilik etmiyorsunuz diye, ama bu kp anlamıyor, üstelik emire terbiyemize müdahale ediyor, daha ramazanda iftarda açıkça yüz göz oldum eşimin yanında emir ağlıyordu ağlatmayın verin bana dedi durdu, baba sen müdahale etme dedim yok adam hala aynı bende sinirlendim aldım emiri içeriye geçtim böyle yapıyorsunuz sizin yüznüzden dinlemiyor çocuğum beni dedim, o birinci olay oldu, dünde emir eve geldi oyuncakla bir liralık bir şey ama benim şalter attı, eşime abartma büyütme diyor, niye anlamıyorsun sen diyorum bak defalarca söyledim ben inadıma yapılıyor dedim, o sinirle aşağı indim eymenin arabasının kılıfını yıkamışıtım takıyımda kahvaltıda uyusun onda diye acele ediyorum, ama o arada emirde iniyor bana söyleniyor annem de kızıyor bana ne varsa oyuncakta diye!! Tabi çocuğun yanında babası yüz verirse ne olur, benim sinir iyice arttı emri sus çabuk diyorum yok susmuyor o ara babaannesi çıktı napıyorsun kuzum diye konuşuyor babannesine beni şikayet ediyor, emir sus dedim bağırdım anlamıyor , kp de ordan off sinir oluyorum şu çocuğa bağırıyorlar bıktım diye, ne diyorsun baba bana mı diyorsun dedim o ara bir şey dedi unuttum, ben kaç kere dedim oyuncak alınmayacak diye niye alıyorsun almasaydın bende çocuğuma bağırmak zorunda kalmazdım dedim, adam arsız kızım oyuncak değil bilmem ne, aldım emiri söylenerek çıktım yukarı, tabi eşimle büyük bir kavga Allah beni ıslah etsin ki emirin yanında oldu her şey çocuk çıldırdı çok ama çok üzgünüm, eşim beni suçluyor asla babasını haksız bulmuyor, ben düzgünce uyaracakmışım, kv me dedim Allah rızası için söyle senin kocana ben kaç kere uygun dille demedim mi diye kadın dedi oğlum baban dinlemiyor diyor ama yok resmen eşim beni suçladı, hala alıp çocuğu indirmeye çalışıyor, bak yapma dedim bunu bize yapma bir kere yanımda ol yok!! Neyse indiremedi ama ben ağlamaktan perişan oldum, kv dedim kına yaksın kocan zaten ayrılmanın eşiğindeydik sayesinde her şey mahvoldu dedim, baba olsaydıda ben o kadar oğlunuzla ilgili sorunlarımıza el atın dediğimde babalık yapsaydı, böyle ortalığı karıştırmak mı babalık dedim!!
Çok ama çok kötüyüm valizimi topladım eşime konuşalım dedim son kez , afedersiniz konuş suçunu kabul edeceksen konuş dedi!!Gidemedim kızlar iki hafta sonra kardeşimin düğünü var düğün arafesi ben onlara bunu yaşatamam, hakkım yok çocuğu nişanlısınız üzmeyezaten abim yapmış yapacağını babam evinde oturtuyor diye kıyameti koparmış beni oturtmadın diye ki kirasını babam ödüyordu yiyeceğini babam alıyordu yedi doymadı yıllarca!!! Amcam ev bıraktı ona şimdi orda oturuyor ama adam haset işte
Şimdi eşim zannediyor ki affettim unuttum, düğünden sonra boşanıcam, şimdi en azından anneme desem mi bilmiyorum, daha önce kp yine böyle bir şey yapmıştı o zaman babama söylemediğime çok pişmanım
Ben ne yapıyım şimdi, annemlere gitsem şimdi ablamlar yarın geliyor bana yatacak yer kalmıyor
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin.
hoşgeldin ben keçiboynuzu hic denemedim ama oğlum isilik olunca belki bölgeler oluyor mesela boyun altı ense kollarin dirseklerler birleşme yeri senin neresi oluyor isilik birde küçücük kırmızı nokta şeklinde yaninda mutlaka bi kaç tane olurMerhaba bende yeni geldim. 8 ocakta bir kızım oldu. Bizde ne emekleme emareleri ne de diş patlamaları yok. Bizim duba daha ek gıdaya anca anca geçiyor ama pek hevesli de degil. Yinede durmak yok uğraşıyorum vermeye. Hiç keçiboynuzu pekmezi veripte alerji yapan oldu mu acaba? Bizimki sıcaktan mıdır verdiklerimden midir anlamadım yüzünde isilikler oluşuyo habire. Nasıl ayırt ederiz bilen var mı? Şimdiden teşekkürler.
Eflalim ofisteydim müşterinin yanında oturdum yazını okudum hatta abarttim cevap da yaziyodum tekrar projeye döndükCanim gitmeyeceksen gitmeye yeltenme tehdit unsuru haline getirme ki gitmeyi valiz toplamayı basit bi olaymis gibi görmesin daha önce de söysöylediğini hatırlıyorum bi kaç kere, gerçekten gidebilecek durumun olduğunda toparlan ve toparlandiktan sonra da konuşalım filan deme artık ki ciddiyetini anlasın. Şimdilik düğün telaşı filan ben olsam gitmezdim ama hissettirirdim düğünden kaynaklı beklediğimi o aradaki zamanın da deneme süresi olduğunu farkettirirdim. Gitme konusunda taze tecrübelerim var dikkate al derim
Yeni toplanmıştık yaİnternetim bitti
Genellikle agiz etrafinda. Vücuttada isilikler var her ne kadar sık yikasamda oluyor. Ama agiz kenarindakiler daha bi kirmizi. Bir de ara ara sönüyo arada yine kizariyo ayni yerler. Birde arkadaşlar cocuk doktorunuz ek gidaya gecis listesini mail ile gönderdiyse rica etsem banada listesini atabilir misiniz? Bizim doktorumuz yemek listesinihoşgeldin ben keçiboynuzu hic denemedim ama oğlum isilik olunca belki bölgeler oluyor mesela boyun altı ense kollarin dirseklerler birleşme yeri senin neresi oluyor isilik birde küçücük kırmızı nokta şeklinde yaninda mutlaka bi kaç tane olur
ben 4 kişi yatıyorum odamdaKizlar benim
Bidik artik
Odamizdaki kucuk sallanan besigine sigmadigi icin kendi odasina aldim bir hafta oldu,telsize ihtiyac duymadim cunku yatak odamizla onun odasinin arasi 3 mt kadar yani hemen sesine uyaniyorum,bir haftadir alistim bu duruma yalniz bugun bir dr un yazisinda bebeklerinizle birlikte 2 yasina kdr beraber yatin diyordu odasini ayirmayin aradaki bag kaybolmasin diyordu,bu bizim icin mumkyn diil cunku yatagim buna musait dedil farketmeden uyansa hooopp kafasini heryere carpip yete dusebilir birde ayni yatakta uyurken hiccc rahat uyuyamiykrum ben nedense
Aranizda kendi odasinda uyutan varmi benim gibi ? Sizler nerde ve nasil yatiriyorsunuz kizlar
kaşık olarak ne kullaniyorsun metal kaşık döküntü yapar ağızda .. @Mrssuperfine paylaşmıştı bi ara listeGenellikle agiz etrafinda. Vücuttada isilikler var her ne kadar sık yikasamda oluyor. Ama agiz kenarindakiler daha bi kirmizi. Bir de ara ara sönüyo arada yine kizariyo ayni yerler. Birde arkadaşlar cocuk doktorunuz ek gidaya gecis listesini mail ile gönderdiyse rica etsem banada listesini atabilir misiniz? Bizim doktorumuz yemek listesini
yenilediği için mail atamadı.
Ben göremiyomKizlar herkese iyi bayramlar gecmisi okuyamadim,bayram yogun geciyor ordan oraya,oglum cok mutlu kalabaligi seviyor bayramin maskotu oldu :) fotograf ekliyorum opuyorum bebislerinizi
Çok doğru canım allah benden isteyin demiş her şeyin en iyisini isteyin..Yaramazliklardan donmelerden bahsedilmis ,isiriklardan :) ilk disli olarak cok sukur seytan kulagina iki haftadir isirmiyor ama ust ortanin yani biri patladi diger taraf geldi gelecek ust ortaninda biru patladi yani alt orta 2 varken ustte 4 tane cikmak uzere bakalim o zmn ne yapicam bilmiyorum valla
Bizimdw bayramimiz fena gecmediDafiduck cnm bayramda esin surat asma falan demis ama huzursuz uykusuz gecelerinde esin destek oluyormu cok merak ediyorum
Bizim
Babamizda herhangu bir ileeme yok halwn odun bir baba,uc gun bayram tatili zor geldi tabi neyi zor geliyo bu adamq bendw anlamiuorum gun boyu ben bakiyorum citim cikmiyo cocuk biraz mizirdasin offf yeterrr derdin ne senin diye cikisinca kan beynime sicriyor resmen yarim saatten faLa tutmak istemiyor zor gwliyor
Bayramda zaten buyuk ananeye gorumcwme uyuz oldum,6 yillik evliyiz kendi evimizde oturuyoruz guzel bir site degil hatta site bile degil yikildi yikilacak problemli bir binaydi 14 katli,esim
İs karsiligi almis 2000 senesinde ve evlendigim ilk yil tam 5 defa arabamin camlari patlatildi teybim gozlugum calindi ne bir oyun parki var ne guvenligi hicbir ozelligi olmayan bir bina ve simdi etrafimiza kocaman recidenslar yapiliyor ve hamileligim insaat sesleriyle gecti halen daha cam acamiyorum toz icindw kaliyor ve evin alibeti belli degil,herkesin gonlunde guzwl bir ev yatar araba yatar Rabbimin hazinesi zengin ,istemek dua etmem rizk beklemek gayet normal degilmi arkadaslar,bir hadiste bineginizin doseginizin iyisi isteyin diye duymustum buda ev araba anlamina gwlmiyormu gunumuzde,herzaman halimizw sukrederim elhamdulillah verdigi nimetlere ,dikkat ediyorum ne zamn ev muhabbeti acsam kv sukredin ac acik var bir degil iki degil,bayramda yine illa kardes de kardes yapin diyince sinirlendim evimiz cok kucuk dedim,guvenligjmiz bile yok,suqn anca siguyoruz kardes icin hem erken belki ilerde daga gzl bir ev alirsak o zmn belki dusunurum dwmemle ayyy yok allah olmayana versin sukrwdin bilmem ne kan bwynime sicradi,esim arabalara bakar bnm annem ellerini acae sesle dua eder allah isini rast getirsin allah size nasip etsin diye niye bunlar boyle davraniyo anlamiyirum bu cars gorumcwm sonradan gorme bir zenginle nisanlanicak kendi kizkari zengin diye takla atarak evleniyor ,ev almazsa asla evlenmem derdu ve alsirdi kendi kizlarinin istemesi normal bnmki anormal
Dundwn beri icimdwn atamiyordum bugun esime dedim hic sesini cikarmadi
Basinizi agrittim
Sizkede
Paylasmak istedim kizlarrr
Oda ayırma mevzusunu ben de düşünüyordum bahsettiğin pedagogu tahmin edebiliyorum ama bana doğru gelmiyo 2 yasa kadar aynı yatakta uyumak biz şu an ayni odadayiz ama oglusum kendi yatağında şeklinde uyuyoruz diğer uzmanları da bi okumak lazım konuyla ilgili bildiklerimizi paylaşalım kızlarKizlar benim
Bidik artik
Odamizdaki kucuk sallanan besigine sigmadigi icin kendi odasina aldim bir hafta oldu,telsize ihtiyac duymadim cunku yatak odamizla onun odasinin arasi 3 mt kadar yani hemen sesine uyaniyorum,bir haftadir alistim bu duruma yalniz bugun bir dr un yazisinda bebeklerinizle birlikte 2 yasina kdr beraber yatin diyordu odasini ayirmayin aradaki bag kaybolmasin diyordu,bu bizim icin mumkyn diil cunku yatagim buna musait dedil farketmeden uyansa hooopp kafasini heryere carpip yete dusebilir birde ayni yatakta uyurken hiccc rahat uyuyamiykrum ben nedense
Aranizda kendi odasinda uyutan varmi benim gibi ? Sizler nerde ve nasil yatiriyorsunuz kizlar
Amin canim insallah rabbim herkese hayirlisini nasip etsinÇok doğru canım allah benden isteyin demiş her şeyin en iyisini isteyin..
Kv gürümceye gelince onlara neki senin ev istemenden niye onları rahatsız ediyor okadar anlamadım bence hasetliğinden yapıyorlar..
Bende ev almayı düşünüyorum ve sıfır güzel bir daire istiyorum benimkilerde illa bizim semtte alın eVi diyorlar eşiminde gönlü oralarda ama çok pahalı orda evler nasıl yapacam bilmiyorumBir yandanda onlara yakın olmak istemiyorum Off off allahım sen hayırlısını bize nasip et...
CanimSelam herkese, yazdıklarınızı okudum ama yorum yapmaya kalksam vakit kalmıyor halbuki yazacak çok şeyim var, kendi derdimi yazıcam küsmeyin:) eflalde alıntı yapmaz oldu demeyin.
Bayram mı o da ne!!! Bekarken abimle karısı bayramımızı zehir ederdi evlendim kocam ediyor, bayram önü hazırlık stresi mahvetti beni birde üstüne bu kiloya ben ne giyicem derdi bu da dertmi demeyin bayram ziyaretine evde giydiğim eteği giyemem ki, neyse onu bir şekil halletim ama eşimin her şeyi ertelemesi bugünün işini yarına bırakması, iki hafta öncesinden verdiğim bayram listesininin içinden işe yaramayan ıvır zıvırı abur cuburu doldurup asıl yemeklik malzemelerimi son güne bırakması üstüne üstük s dece arefe günü eymene bakması ev benim stresime ağlamama son güne bırakmasaydın sende demesi!!! Bütün bunlara rağmen benim bayram yemeği temizliği yapmam tamamen benim gerizekalılığım kabul ediyorum evet ediyorum ben kendini kullandıran değmeyecek insanlar konular için çocuklarını ihmal eden onlara bağıran canavar bir anneyim kendimden anneliğimden nefret ediyorum!!
Bütün bunlara rağmen yine bayram günü güler yüzlü oldum, o gün bir tek annemlere gittik dönüşte eymen ağla ağla beni mahvetti, ertesi gün kv ben bakıyım uyurken siz gidin kızım nereye gideceksiniz dedi Allah razı olsun kocamdan çok emeği var bende, iyi dedik büyüğü aldık eşimin müdürüne gittik arakadaşına birde çok sevdiği bir abisine gittik, bu abi abla aile dostları aynı zamanda, zamanında eşime çok faydası olmuş bir insan, dini anlamda tam anlamıyla yaşayan haremlik selamlık oturan karı koca birbirlerine çok saygılılar, iyi ki gitmişim, ablayla dertleştim sıkıntılarımı anlattım eşime çok kızdı, beni o kadar iyi anladı ki leb demeden anladı, bebek bakımında yardım etmemesinde ev işlerine, ruhumu okşamamasına varana kadar beni anladı destek oldu, böyle olmaz dedi, bende dedim abi konuşsa keşke diye, büyük ihtimal konuşacak eşimle o abi, abla da bana sureler söyledi oku diye, bende okuycam dedi, kendi gittiği psikiyatrsti tavsiye etti, eşime çok ama çok kızdı, anlattıklarına bakarsak sen çabalıyorsun o çabalamıyor daha 8 sene de ne oldu size dedi.
Gelelim 3. güne düne, kabus dolu günümekahvaltıyı bahçede hep beraber yapıyoruz, bende fırında ekmek yaptım peynirli falan yeriz diye, evi topladım eymeni doyurdum eşim emiri babaannesine götürmüştü, haberim yok dedesiyle markete gitmiş ev defalarca o adamı uyarmama rağmen sürpriz yumurta ve oyuncak almış, ne var bunda demeyin kızlar oğlum çok doyumsuz oldu artık tatmin olmuyor hep oyuncak istiyor bende babasına dedesine yasak koydum iyilik etmiyorsunuz diye, ama bu kp anlamıyor, üstelik emire terbiyemize müdahale ediyor, daha ramazanda iftarda açıkça yüz göz oldum eşimin yanında emir ağlıyordu ağlatmayın verin bana dedi durdu, baba sen müdahale etme dedim yok adam hala aynı bende sinirlendim aldım emiri içeriye geçtim böyle yapıyorsunuz sizin yüznüzden dinlemiyor çocuğum beni dedim, o birinci olay oldu, dünde emir eve geldi oyuncakla bir liralık bir şey ama benim şalter attı, eşime abartma büyütme diyor, niye anlamıyorsun sen diyorum bak defalarca söyledim ben inadıma yapılıyor dedim, o sinirle aşağı indim eymenin arabasının kılıfını yıkamışıtım takıyımda kahvaltıda uyusun onda diye acele ediyorum, ama o arada emirde iniyor bana söyleniyor annem de kızıyor bana ne varsa oyuncakta diye!! Tabi çocuğun yanında babası yüz verirse ne olur, benim sinir iyice arttı emri sus çabuk diyorum yok susmuyor o ara babaannesi çıktı napıyorsun kuzum diye konuşuyor babannesine beni şikayet ediyor, emir sus dedim bağırdım anlamıyor , kp de ordan off sinir oluyorum şu çocuğa bağırıyorlar bıktım diye, ne diyorsun baba bana mı diyorsun dedim o ara bir şey dedi unuttum, ben kaç kere dedim oyuncak alınmayacak diye niye alıyorsun almasaydın bende çocuğuma bağırmak zorunda kalmazdım dedim, adam arsız kızım oyuncak değil bilmem ne, aldım emiri söylenerek çıktım yukarı, tabi eşimle büyük bir kavga Allah beni ıslah etsin ki emirin yanında oldu her şey çocuk çıldırdı çok ama çok üzgünüm, eşim beni suçluyor asla babasını haksız bulmuyor, ben düzgünce uyaracakmışım, kv me dedim Allah rızası için söyle senin kocana ben kaç kere uygun dille demedim mi diye kadın dedi oğlum baban dinlemiyor diyor ama yok resmen eşim beni suçladı, hala alıp çocuğu indirmeye çalışıyor, bak yapma dedim bunu bize yapma bir kere yanımda ol yok!! Neyse indiremedi ama ben ağlamaktan perişan oldum, kv dedim kına yaksın kocan zaten ayrılmanın eşiğindeydik sayesinde her şey mahvoldu dedim, baba olsaydıda ben o kadar oğlunuzla ilgili sorunlarımıza el atın dediğimde babalık yapsaydı, böyle ortalığı karıştırmak mı babalık dedim!!
Çok ama çok kötüyüm valizimi topladım eşime konuşalım dedim son kez , afedersiniz konuş suçunu kabul edeceksen konuş dedi!!Gidemedim kızlar iki hafta sonra kardeşimin düğünü var düğün arafesi ben onlara bunu yaşatamam, hakkım yok çocuğu nişanlısınız üzmeyezaten abim yapmış yapacağını babam evinde oturtuyor diye kıyameti koparmış beni oturtmadın diye ki kirasını babam ödüyordu yiyeceğini babam alıyordu yedi doymadı yıllarca!!! Amcam ev bıraktı ona şimdi orda oturuyor ama adam haset işte
Şimdi eşim zannediyor ki affettim unuttum, düğünden sonra boşanıcam, şimdi en azından anneme desem mi bilmiyorum, daha önce kp yine böyle bir şey yapmıştı o zaman babama söylemediğime çok pişmanım
Ben ne yapıyım şimdi, annemlere gitsem şimdi ablamlar yarın geliyor bana yatacak yer kalmıyor
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin.
İyi eglenceler cnmmGünaydın kızlar aksam en yakin arkadaşımın kınası var annemi de götüreyim salonda bebekleri oyalaryoksa nasıl oynarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?