2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yap bari anlamadan büyürler

Bu fikre katılıyorum

Bravo valla cesaretinizden oturu kutluyorum sizi :)))

Slm kizlar yarin 7 kisi misafirim gelecek pazara kadar bizde kalacaklar ve sorun su ki hic sebze yemiyorlar sadece et tavuk yiyorlar burdan yemek tarifi veya pasta tarifi sormak istemiyordum acikcasi cani ceken olur yapamayan olur diye simdiden haklarini helal etsinler...bana et veya tavukla her gun ne yemek yapabilirim pratik tarifleriniz var mi su sicakta bebekle misafir agirlamak hemde yemek secen valla zor olacak

Aynen bendr kutluyorum degil cocuk yapmak evimi bile toparlayamiyorum vaktim ve halim yok
Al bendende o kadar,nankorluk yapmiyim oglum gazli bir bebek olmadi,sayilidir agladigini duydugum,4.cu ayina kdr zavalli diye seviyorduk citi cikmiyordu ama taki 4 cu ayinda disimiz gozukene kdr o gun bugun hep oyun akli fikri oyun,kucKta tut hoppala yaptir ziplat yatakta gures tut,hergun sokaga cikar gezdir,mumkun diil oyun halisinda en fazla 10 dk duruyor hadi is yapmak icin uyumasini bekluyorum bu seferde kapi gicirtisina gozunu aciyor saka gibi dun esim ilac getirdi kapilari yagladik gicirtmasin diye,o yuzden degil kardes yapmak disimi fircalamayi unutuyorum cakinin yuzunden,ne eli duruyo ne gotu duruyo az evvel uyutuyorum ayagimda uyumus uykusunda bile ayak parmaklarini harwket ediyor nasil bir enerji cozemiyorum dun asansorw bindik o kafa 360 derece heryeri gozetliyor parmaklar asansorun tuslarina basmak istiyo asabsordeki cocuk bile abla allah sabir versin bu ne kdr kipirdak bir bebek dedi,gecen gun avm deyim baktim yurutec var du dedim koyayim bakalim be yapcak korkarmi derken icine koymamla viii nnnnn cirit atiyor zor yakaladim cok sasirdim,dr gun icinde en fazla 1 saat bindirebilirsin dedi napim bende internetten siparis verdim daha erkrn belki ama yenk yaparken arada bindirmeyi dusunuyorum
Cokmu bezleniyorumda sutumden geciyo bu cocuga kan damlasimi agir geliyorda bu cocuk bu kadr kuduruyo bilmiyorum
Rabbim saglik versin sikayetci degilimde boyle ikinciyi yapicam dediklerinde acaba diyorum banami zor geliyor cocuk bakmak yoksa yaslaniyormuyum nee

Aynen oglumla beni anlatmissin tek fark bizim disimiz çıkmadan bunlari yasamaya basladik bi de dis cikarma donemimizi bilemiyorum...sanirim hamileyken folik asiti fazla aldik ondan boyle oldulardun bizde 1 saatligine avm ye gidelim dedik durmayacagini bildigimiz icin neyse giyindim suslendim gittim gitmez olaydim bebek arabasinda durmadi kucagima aldim 2 eliyle suratima bi yapisti yanaklarimi tirnakladi cizdi bi kac yerini zor ellerini yuzumdrn aldim alir almaz sacima yapisti topladigim sacimi tiftik tiftik etti mi deli gibi oldum sacimi zor kurtardim ellerinden derken gozume parmagimi soktu gelen gecen bize bakiyor eşim gulme krizine girdi su cocugu al diye bagiriyorum gulmekten alamiyor beni gorsen kocasindan dayak yemis kadin gibiydim hemen eve döndük niye bu kadar huysuzluk yapiyor her firsatta sacima yuzume yapisiyor anlamis degilim oglum tarafindan şiddete maruz kaliyorum

Aman fırına at at geç
Yarıldım okurken özellikle yürütecek olayına Kan damlasında değildir ben vermiyorum benimki de öyle

Eksiksiz aynisini inan bana yapiyor
Bir ara dusunmedim diil sacimi gidip kisacik kestirmek istiyorum
Tipimde zaten bir guzel kalan twk seyim sacim onuda kestirirsem eger hepten kendimden tiksincem

Internet ten okuduğum kadarıyla şu an anneler bebislerin gözdeleri...
Tanımak için ısırıp yalayıp sıkıştırmaları normalmiş. Şu sıralar annelerinin sadece kendi annesi olduğunu anlıyorlarmis. Huysuzluk değil annesi o seni sevdiğini göstermeye çalışıyor bence. Ki benim kızım ilk fırsatta gözümü avuclamaya çalışıyor.

canım et kavurma domatesli biberli.. tavuk patates...kekikli tavuklu sebze güveç ..özbek pilavı altına eti oluyor.. patlican kebabı eyi kote gibi yapıp o bi patlıcan bi köfte..tatlı olarak acibadem keki..sultan lokumu..puding..

aynen benim oğlanda 3.ay bi hareketlendi senin oğlus maaşallah toparladi kiloyu falan bizimki olan kiloyu hareketten gönderdi minyon kuzum simdi ama çok hareketli hic durmuyor annemler yorgan yapıyor üstünde kosturuyor

ayy valla düğüne gidince fondoten kamufleyaptim burnumu çizdi

Kurban olurum ona sevgisini gosteriyomus demek linki okudum canim ck sagol bu ay gelisimini pek incelememistim iyi oldu

Sagol canim ozbek pilavini hic yapmadim yemedimde tadi nasil olur tutturamam belki ama digerlerini aldim listeye acibadem kekini de ilk kez duydum baktim simdi netten cok pratikmis teşekkür ederim

Sagol canim ozbek pilavini hic yapmadim yemedimde tadi nasil olur tutturamam belki ama digerlerini aldim listeye acibadem kekini de ilk kez duydum baktim simdi netten cok pratikmis teşekkür ederim
Özbek pilavı çok güzel oluyor istersen eti kavur tencereye döşe pilavida üstüne koy azcik pişir cevir tabağa pasta gibi ..

büyük olarak destek olacakları yerde allahtan bizim KV hep iyisi olsun diye çabalar destekler.tabi önce kendine olacak sonra bize yoksa kıskançlık giriyor araya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…