2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Dafiduck canım öncelikle Allah kolaylık versin. Her şey dört dörtlük olacak diye uğraşma.

Börek pilav makarna vs gibi şeyleri bol yap mesela.
Tepsiye salçayı su patates köfte biber yap ver fırına..
Bir gün sadece pirzola koy yanına pilav olsun komposto içecek de güzel olur..

Kuşbaşı et fasulye patates gibi türlü yapabilirsin tencerede.. Sebzeleri şimdiden doğrayıp Buzluca atabilirsin.

Tavuk patatesi Sarımsaklı zeytinyağı ile ov ver fırına bu da güzel oluyor salçali etli yemeklere alternatif..

Haftasonu mangala gidn mesela Pikniğe ya da evde erkekler yapsın mangal:)

Tatlıyı da hazır Alman'ı tavsiye ederim ya da Dr oetker bi harika :))) ben onu kullanıyorum beceriksiz oldupum için :)

Sagol canim ozbek pilavini hic yapmadim yemedimde tadi nasil olur tutturamam belki ama digerlerini aldim listeye acibadem kekini de ilk kez duydum baktim simdi netten cok pratikmis teşekkür ederim
Su knorun calkala cesnilemi ne yeni bir tozu cikmis icindwde pisirme posedi var cnm gelen kisi sayisina gore al tavuk budu u karistir malzemeyle at posete ver firina 1 saatte pisiyor super lezzetli oluyor cok denedim,iki poset yap patates dogra onuda koy posede corba pilav cok bile
Gelelim bnm yaptigim et pisirme yontemine ,bonfile etleri kisi sayisina gorw alirim,tencerenin dibine 3 tane koyarim ustunr 1 domatrs rendesi azcik yag tuz gezdiririm ustune yine et yine domates,tencerenin ahzi kapali yaklasik suyunu cekene kdr 1 saatte lokum gibi pisiyor muhtesem lezzetli oluyor aman dikkat et ara ara kontrol et yanabilir cnm

merhaba kızlar gecmıs bayramınız mubarek olsun...bebıslerımıızın ılk bayramlarıydı geldı gectı :) 1. gun koyumuzde kı yaslıları dolastık gercı hepsı yaslı :) yaklasık 30 hanemız var zaten cumadan sonar 3de anca bıtırdık :) esım namaza gıdınce bende bebısımı yatagımın uzerıne poposu acık bı sekılde yatırmıstım annemlerı aradım konusuyorduk bı arkamı dondum kıııı hiii bizim oglan yorganın uzerıne kakasını yapmıs aman allahımmmm hemen telı kapattım nevresımı cıkardım makınaya attım ama yorgana coktan gecmıstı bıle anlayacagınız bıze bayram kakalı basladı :) annemlere kvgıle amca dayı hala baya gezdık yorulduk olduk her yerde tatlı sarma gına geldı velhasılı kelam guzel gectı takiiii 3. gun annemlerde kalmıstık erkenden kalkıp kvgıle gıttık bızım bebe cok huysuz sag kolunu kıpırdatmıyor uyumuyor boyuna aglıyor kv kp dedı bunun kolu cıkmıs hiii ben cok korktum agladım hemen hastaneye gıttık doctor bılegını cevırdı falan ama kuzum nasıl aglıyor ben bebısıme aglıyorum kp bana aglıyor duygulanmıs oylede duygusal bı kp var ıste :) rontgen cektırdık cok sukur kolu cıktıgı yere gerı gelmıstı bızde bı nefes aldık acıldekı tum hastalar bızı ızlıyordu mınıgım ılk once agrır dıye korktu elını kıpırdatmadı 2 3 saat sonar duzeldı sukur :) ama cok korktum sanırım benım yuzumden oldu Sabah kalktıgımda kolum bebısımın kolunun uzerındeydı cunku sımdı cok dıkkat edıyorum...
dunde sıvasta gezdık esımle alıs verıs yaptık bır bayram klasıgı olan waıkıkıye gıttık mınıgıme yazlık bıseyler aldım :)
bayramda esımle takıstık bıraz oraya gıdınce bı annecı oluyor kı sormayın delı oluyorum adam bıldıgınız degısıyor dıyor kı arabayı babamlara verecem bı sınırlendım ama sormayın benım altınlarımla alınan arabayı bı verde gor dagın basında ıyıce hapset benı dıye bagırdım cagırdım yettı gayrı esım kp e bısey deyınce hemen karın dolduruyor senı dıyor oysakı ben hıc bısey demıyorum cok uzuluyorum cok neyse cok uzun oldu opuyorum sıızzıı

Çıkık demişken ;
Bebeğinde kalça çıkığı olanlar vardı yanlış hatirlamıyorsam.
İyileşti mi acaba??

SElam annişler tüm geçmişi okudum ama alıntılayamadım..
@eflalim canım yazdıklarını okudum çok üxüldüm ama nitşry söylemek istiyorum tamam sen kuralcı bir annesin keşke hepimiz senin gibi olsak ama canım dedesidir birşey almak istemiş sana göre yanlış ama ona görede doğru bir şey seni yargIlamak için yazmıyorum bunu..
Kendimden örnek göstereyim benim ablam veya abim yiğenlerime kızınca kendimi tutamıyorum onları arkama alıp koruyorum kp inde içi yanmıştır...
Ama seninle kavga etmesi çok yanlış..
Eşine gelince eşin keşke böyle durumlarda biraz konuşsa babasıyla veya seninle çözüm bulmaya çalışsa..
Sanada gelince canım hakında hayırlısı neyse o olur inşallah ben kp derle kavga ettin diye yuvanı yıkma diyecem ama zaten sorunlarınız vardı canım biraz uzaklaş eşinden ama bışanmak her zaman en son çaren olsun.. Birde minione nin dediği gibi inkanınız varsa aile apartmanından taşınsanız sizin için daha iyi olur.. Tekrar söylüyorum boşanmayı iyi düşün çıcuklarına yazık etme maddi yönden hertürlü kendine çocuklarına bakabilirsin sma manevi yönden çok yıpranırlar babasız ili erkek çocuk çok zor olur senin için....

@asliayet canım geçmiş olsun allah kuzucuğuna şifa versin..
Canım eşin niye arabanızı babasına vermek istiyor çok yerinde bir tepki vermişsin bende olsam aynısını yapardım..

Herkes kp ve kv deyi yazmış bende yazayım bari:)
Kaynım görümcem kv de yalovaya tatile gidiyorlar eşim bizde onlarla gidelim diyor ama benim prk gönlüm yok yalovada triblex bir eve gitmeyi düşünüyorlar görümcemin 3 eltimin 2 çocuğu var ve eltim hamile biri çocuklarım diyecek biri hamileyim diyecek yemektir iştir bana kalacak bende onlara ben gelsem iş miş yapamam benim oğlum durmuyor rvimi bile doğru dürüst temizleyemiyorum dedim.. Ama onlar ısrarla eşimi ikna etmişler bizide çağırıyorlar. Eşimde arabamı abime verwcem sen annem yengem kardeşim çocuklar o beraber gidin bende sonra gelirim diyor tabi ben kabul etmedim benim oğlum ı sıkışıklıkta patlar..
Şimdide aklıma Geldi gideceğimiz tarih tam regl tarihime denk geliyor ben regli evde zor atlatıyorum şimdi eşime söylesem sen benim ailemle bir yere gelmek istemiyprsun diyecek of of ne yapacam bilmiyorum

kp nın arabası yok bızımde borc var eger borcu oderlerse arabayı verırım dedı kafam attı cok kızdım zatn gezecek yerım yok ıkı pıknıge gıttıgımız bıle zorlarına gıdıyor off off

@eflalim cok uzuldum bı yuva kolay kurumuyor ıkı cocuk var bıde yasanmıslıklar allah korusun ınsallah esın hatasını anlar kp bılmem ama tez zamanda ferahlıga kavus ınsallah....

kp nın arabası yok bızımde borc var eger borcu oderlerse arabayı verırım dedı kafam attı cok kızdım zatn gezecek yerım yok ıkı pıknıge gıttıgımız bıle zorlarına gıdıyor off off
Borç karşılığında vermek istiyor bende öylesine veriyor sandım

Duha22 esın nıye oyle davranıyor hepsı odun yemınle benımkıyle arefe gunu gezelım dıye ılceye gıttık fazla kaldık ama bez almayı unutmusum dedım marketten bez alalım demez olaydım markette bı bagrıyor sen evle ılgılenmıyon nıye unutuyon falan fıstık bende tamam almyorum dıye arkamı dondum gıdıyordum bu sefer daha cok kızdı al dıyom benı delırtme dıye oysa kı o bez ılla kullanılacak unutmus olamam mı ne sorumsuzluk kaldı ne annelık cok kınlendım hala cıkmıyor ıcımden hepsı aynı sabredecez allah ıslah etsın.... oyuzden mılletın ıcınde azarlanmayı bılmıslık taslamayı ıyı bılırım neyse uzun oldu ama bu aralar sayfalarca yazabılırım o kaadar kırgınım

KIzlar ayıcığımıza isim takmak istiyoruz ne olsun.. ( ben pamuk olsun diyorum)
Sizinde aklınızda güzel isimler varsa yazqrmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…