2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

yok canım bende işte yaklaşık ayda 1 gitmeyi düşünüyorum birde gittiğiimizde kontrollerimiz oluyor 10 gün içinde onda da gerek görürsem gitmeyi düşünüyorum.
ikili testler 11 ile 14. haaftalar arası yapılıyor ben her türlü testi yaptırmayı düşünüyorm her durumu bilmek istiyorum

Aynen bende öyleyim hatta telaş yapıyorum bebek gelişmiyo mu diye ama haftaya gitcem doktora hiç hamile gibi değilim bi göğüsler şiş bi de uyku var sürekli başka bişey yok bişeyler isteyim diyorum yok canım da bişey istemiyo

benim de o tarih 11. hafta oluyo kontrolü de 12. haftaya geliyo o ara ense kalınlığı ölçülür. ben yaptırmıcam canım üzülürüm çünkü bebeği daha olumsuz etkilerim kendimi biliyorum öyle de kabulüm böyle de en azından kendimi üzmem allah kimseye yaşatmasın ne hayallerle heveslerle hamile kalıyoruz rabbim hepimize sağlıklı hayırlı çocuklar nasip etsin. ense kalınlığından da belli olur dedi doktor üç aşağı beş yukarı kan tahlilini yaptırmıcam ben

Aynı ben çok şükür hiç bir şeyim yok tabii henüz küçük olması da etken 5+3

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hakkımızda hayırlısı olsun canım ya bende bi doktorumla konuşacam bu konuyu o da beni yönlendirir diye düşünüyorum.
aminnnn canım Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inş

ben genelde hissesıyorum seyirme şeklinde :)göbek benım hep var zaten 4aya kadar idare eder beni:)

bendede sanki sol ksağımda ara ara seyirme şeklinde bişeyler oluyor. acaba bebiş mi diyorum ama daha erken diyolar. damarlar atıyordur dediler.

canım belirti olacak diye bir şey yok çok takıyorsun yapma bu kadar stres lütfen rahat ol bebeğin seninle
Kızlar slm bu aralar çok acıkıyorum bi anda sanki üç gündür yemek yememişim midemden boğazıma kadar gurulduyorum

canım bende öyleydim şükür geçti o halim
ben tutamam oğlum da da tutmamıştım emzirirkende sonra tutucaz artık
Arkadaşlar benimde son sat 29 mart Rabbim nasip ederse eğer bende ocak ayının başında doğum yapıcam :)
hayırlı olsun
kızlar yeşil akıntısı olan varmı?? Progestan kullanıyorum oda yara yaptı acaba mantar mı oldum diyorum offff
canım yeşil akıntı iyi değil mutlaka doktoru ara sor gerekirse git
hayır canım gayet normalsin her gebe de belirti olmaz
bencede gereksiz 2 litreden fazlası zaten bunun sütü ayranı maden suyu var çorbası var dediğin gibi wc de yaşamayalım:)
inşallah güzel haber alırsın
hadi inşallah hayır olsun rüyası
Kislar kacinci haftada kan verdiniz ve beta hcg degerleriniz kac cikmisti?:44:
adetim iki gün geçince verdim 906 çıktı bir daha vermedim
:) sanmam, bu arada sen bebegı sureklimi hissedıyosun. ben sadece ani hareket edınce ve gerinince sag tarafta bir sertlik hissediyorum . bu arada göbeği çıkan vaar mı
benim göbeğim zaten var:))
maşallah kuzuna
bence 6+6 yı bekle canım
aynen keşke normal olsa bu sefer oğlumda zorunlu sezaryen oldum
hoş geldin hayırlı olsun
Süt içemiyorum hemen midemi bulandırıyor ishal yapıyor. Benim gibi olan var mı aranızda? İçmesem olur mu?
benide kanız yapıyor:) bıraktım oğlum da da içememiştim yerine ayran yoğurt bol peynir tüket
bende alayım:))
doktorun normal dediyse korkma tedbir almış zaten
:)) ay canım boş ver ne kadar zor o halsizlik bulantı hali maşallah de kendine
:)) ay canım çok hoşsun bakalım ne demiş dr
inşallah görürsün bebeğini
hoş geldin hayırlı olsun
hayırlı cumalar arkadaşlar .

sana da canım

bendede sanki sol ksağımda ara ara seyirme şeklinde bişeyler oluyor. acaba bebiş mi diyorum ama daha erken diyolar. damarlar atıyordur dediler.

aynen canım damarlar artık bebişimize erzak taşıyor haliyle kan akışı hızlandı. bende aynen canım. damarlar yapıyor

canım yeşil akıntı iyi değil mutlaka doktoru ara sor gerekirse git

canım geçti ya progestan yüzünden oluyormuş bir arkadaşım istanbulda jinekolog bu progestanın geri gelen kısmı oksitlenir o da yeşil renk alır korkma dedi. Yara yapmıstır dedi. İnan benim gibi cok hissiz olmakta iyi değil. Fena yara olmuş vajina progestan yüzünden :26:.Üstüne doktorumu aradım o da gelince bakalım su anda kesildiyse sorun yok dedi. Aklınızda bulunsun progestan dışarı cıkınca oksitlenme ile beraber bazen yeşil renk alıyormuş. Daha doğrusu idrar rengiyle birleşince. Başınıza falan gelir. Evlerden ırak tabi.

İyi bari canım mantar değilmiş

Kızlar hercal arkadaşımız topluyordu Yasin'i toplam 10 tane olmuş, toplamak isteyen varsa devralsın benim vaktim olmuyor maalesef, okuyanlara o kişiye özelden bildirecek 41 tane olacak sanırım

alla alla sen birsey dedın de mı istedi bana soruyor sıkayetın varmı dıye yok dıyorum tamam dıyor o kadar. bende diyim bu hafta gidecegim

ben ilk doktora gittiğimde 5 haftalıkmışım. kese gördük. bebişi görememiştik. daha o gün bana bu testleri yaptır diye liste verdi. 17 tane test vardı. sağlık ocağında bir kısmını yaptırdım. detaylı idrar ve bi kaç testi sağlık ocağı yapamıyormuş. onları hastanemde yaptırmıştım. baştan değerlere bakıyorlarmış bi sorun yada küçükken geçirmediğin hastalıklar varsa önlem alıyorlarmış. yada kansızlık varsa kan hapı kullandırıyor. bunlar ilk dönemelrde önemliymiş zaten.

kızacagım o zaman doktora bana birsey yaptırmadı. offf:26:.

Kizlar bu saglik ocagina gebelik kaydi yaptirmanin bi faydasi var mi? Askeri hastaneye yaptiricaktim testleri eger orasi da paraliysa saglik ocagina mi yaptirayim ne diyorsunuz?

canım ya ikili test yaptırmanın ne faydası varki. bi sorun çıkarsa Allah korusun, müdahalemi ediyolar?

aynen canım damarlar artık bebişimize erzak taşıyor haliyle kan akışı hızlandı. bende aynen canım. damarlar yapıyor

sevinmeliyiz buna dimi :) normal gidiyordur herşey inşallah. ben geçen hafta muayeneye gittim 3 hafta sonra gel. herşey yolunda çok şükür dedi. beklemek çok zor geliyo şimdi. alıştım her hafta görmeye bebikimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…