bende geçen hafta cuma gitmiştim 10 gün sonra kalbini net duymak için gel demişti ama gitmek istemiyorum nasılsa duydum gayet iyi ultrasona çok girmek istemiyorum. gittiğimde tahlilleri de yapmıştık. bi dahakine 23 haziranda gideyim diyorum 10. hafta dolunca hem bi ay geçmiş olcak hem de kontrol tarihinde ense kalınlığını ölçtürürüz ikili test yaptırmıcam doktor tamam dedi o zaman tek ense kalınlığını ölçelim dedi bende tamam dedim. sana da bi sorayım dedim çok mu geç gidiyorum acaba diye
dün gittim doktora bebek gorunmedi 5+1 de kese 1cm küçük mudedim hayr normal dedi 4 haziranda yeniden kontrol var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar ben biraz naz yapmak istiyorum ama naz yapacak birşeyim yok eskiden hergün hastaydım şimdi çok enerjikim ne bulantı ne ağrı ne de aşeriyorum ya bazen ben hamilemiyim gerçekten diyorum yada ters giden bişeyler mi var.benim gibi olan var mı?
yok canım bende işte yaklaşık ayda 1 gitmeyi düşünüyorum birde gittiğiimizde kontrollerimiz oluyor 10 gün içinde onda da gerek görürsem gitmeyi düşünüyorum.
ikili testler 11 ile 14. haaftalar arası yapılıyor ben her türlü testi yaptırmayı düşünüyorm her durumu bilmek istiyorum
arkadaşlar ben biraz naz yapmak istiyorum ama naz yapacak birşeyim yok eskiden hergün hastaydım şimdi çok enerjikim ne bulantı ne ağrı ne de aşeriyorum ya bazen ben hamilemiyim gerçekten diyorum yada ters giden bişeyler mi var.benim gibi olan var mı?
benim de o tarih 11. hafta oluyo kontrolü de 12. haftaya geliyo o ara ense kalınlığı ölçülür. ben yaptırmıcam canım üzülürüm çünkü bebeği daha olumsuz etkilerim kendimi biliyorum öyle de kabulüm böyle de en azından kendimi üzmem allah kimseye yaşatmasın ne hayallerle heveslerle hamile kalıyoruz rabbim hepimize sağlıklı hayırlı çocuklar nasip etsin. ense kalınlığından da belli olur dedi doktor üç aşağı beş yukarı kan tahlilini yaptırmıcam ben
ben genelde hissesıyorum seyirme şeklinde :)göbek benım hep var zaten 4aya kadar idare eder beni:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım belirti olacak diye bir şey yok çok takıyorsun yapma bu kadar stres lütfen rahat ol bebeğin seninleKızlar bugun uıne pınpırık gunumm ben hamileliği öğrendiğim günden beri hiç kanamam olmadı masallah ama akıntım feci bulantımda yok goğsüm azda olsa sızlıoo bu kadar baska hiç bişi hissetmıom sizce dr randevuma 8 gün var daha sizce anormal bı durum varmıdır bulantım vs yok ya acaba bbgım saglıklımı
canım bende öyleydim şükür geçti o halimKızlar slm bu aralar çok acıkıyorum bi anda sanki üç gündür yemek yememişim midemden boğazıma kadar gurulduyorum
ben tutamam oğlum da da tutmamıştım emzirirkende sonra tutucaz artıkCanlaaar malum önümüz Ramazan ayı doktorunuzla görüştünüz mü ne diyor ?? Benim doktorum 3. Ayın sonundan itibaren tutabilirsiniz demişti ilk 3 ay çok suya ihtiyacı varmış bebeğin gün içinde susuz kalmayın dedi.. Ama geçen yılda tutamadım hamileyfim Ramazan sonunda düşük yaptım bi sürü borç olacak ne yapmayı düşüyorsunuz ???
hayırlı olsunArkadaşlar benimde son sat 29 mart Rabbim nasip ederse eğer bende ocak ayının başında doğum yapıcam :)
canım yeşil akıntı iyi değil mutlaka doktoru ara sor gerekirse gitkızlar yeşil akıntısı olan varmı?? Progestan kullanıyorum oda yara yaptı acaba mantar mı oldum diyorum offff
hayır canım gayet normalsin her gebe de belirti olmazkızlar selaaaaammmmmm
bulantılarınız ne zaman başladı ne zaman bitti benim bu hafta başında salı günü bulantım vardı çarşamba azaldı ve bugün de çok az arada yokluyor
ayrıca bende hafif kasıkta sızı ve uykuya meyil var onun haricinde burda en erken gebelik belirtilerinde okuduğumuz hiç bir belirti yok acaba bende bir sorun mu var?
bencede gereksiz 2 litreden fazlası zaten bunun sütü ayranı maden suyu var çorbası var dediğin gibi wc de yaşamayalım:)6+3 um bende. Mide bulantim yok, kasikta ağrılarım vardı 3 haftadır bugün biraz hafifledi.
Bence herkeste aynı belirtiler olacak diye birşey yok. 1. Hamilelikle 2. Hamilelik bile farklı oluyor.
Su olayinda ise günde 1lt su içen arkadaşlar telaslanmaniza gerek yok. Çok az bir miktar değil. 1-2 arası normal. 2den fazlasını gereksiz buluyorum. Tuvalette geçiririz hamileligimizi o zaman
inşallah güzel haber alırsınMerhaba kızlar günlerdir göremiyorum sifremi unutmusum anlamadım nasıl oldu ama neyse umarım herkeze iyidir bende yarin doktora gidicem bakalım ne dicek hayirlisi
hadi inşallah hayır olsun rüyasıKaynanama da hamis olduğumu söyledim ona malum olmuş zaten rüyasında erkek çocuğu görmüş eşimin bebekligine aşırı benzeyen bakalım tutturabilecek mi?
adetim iki gün geçince verdim 906 çıktı bir daha vermedimKislar kacinci haftada kan verdiniz ve beta hcg degerleriniz kac cikmisti?:44:
benim göbeğim zaten var:)):) sanmam, bu arada sen bebegı sureklimi hissedıyosun. ben sadece ani hareket edınce ve gerinince sag tarafta bir sertlik hissediyorum . bu arada göbeği çıkan vaar mı
maşallah kuzunaHERKESE İYİ AKŞAMLAR,
bugün kontrolüm vardı bebişin kalp atışlarını da duyduk hayırlısıyla, doktorum 6+5 günlük dedi, herşey yolunda görünüyor dedi inşallah değişmez, hayırlısıyla şu 12 haftayı atlatsak, bu arada TSH hormonum biraz yüksek çıktı ama bebeğe veya gelişimine zarar verecek ölçüde değilmiş iyot lu şeyler tüketmem önerildi ve bir de bol bol su içmek gerek denildi.
Ben normalde çok su içen biriyim ama bu aralar hiç içemiyorum sürekli bir mide bulantısı halindeyim.
bu arada son kontrolden bugüne 1 kilo vermişim hiç bir şey yiyemediğim için bakalım bu sıkıntılar ne zaman sona erecek
bence 6+6 yı bekle canımKızzlar selam son adet 15nisan geçen hafta dr gittim sata göre 5+3 çıktı ama kese gözükmedi dr rahim kalınlaşmış kesenin yeri belli ama kese oluşmamış dedi kanda beta 209 çıktı küçük daha dedi haft çağırdı şimd yarın 6+3 oluyoruz gitsem keseyi görüp ve kalp atışını duyabilirmiYiZ yoksa ptesiyi mi beklesem ptesi 6+6 oluyo
aynen keşke normal olsa bu sefer oğlumda zorunlu sezaryen oldumİlk bebek herhalde normal doğum zor ama sonrası kolay seZeryan doğurunken bi acı çekilmiyo ama sonrası bi hafta kendine gelemiyosun acı oluyo tabi ki en güZeli normal olsun herkesin inşallah benim ilki normaldi inş ikinci de normal olur sezeryandan çok korkuyorum ameliyat nede olsa
hoş geldin hayırlı olsunkızlar ben de aranıza yeni katıldım. bugün doktora gittim keseyi göremedi sanırım henüz çok minnak:) insan en azından kalbinin atışını duymak istiyor iyi olduğundan emin olmak için. 10 gün sonra tekrar gel dedi. neler yapıyorsunuz anlatın biraz.
benide kanız yapıyor:) bıraktım oğlum da da içememiştim yerine ayran yoğurt bol peynir tüketSüt içemiyorum hemen midemi bulandırıyor ishal yapıyor. Benim gibi olan var mı aranızda? İçmesem olur mu?
bende alayım:))Kizlaaar az once gittim markete bebegimle elele derfisi aldim ve ileriye yatirim 25 farkli pure kitavi hediyesi vardi. Okuyup sizlerle bilgileri paylasirim. Tarif kitabinin da fotolarini cekerim ama coook var onlara tabi :)) cocugu dogurcaz daa ek gidaya gecicez dee pureler yapacaz daa ohoo gelsin zaman yaa :))
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
doktorun normal dediyse korkma tedbir almış zatenKızlar 5+0 beta hcg 1490 çıktı az kanama oldu sabah iğne oldum ve progestan devam ediyor, önerileriniz varmı ? Adetin 3. Gecikme günündede azcık olmştu normalmi sürekli yatıyorum ? Böyle bişey yaşayan varmı?
:)) ay canım boş ver ne kadar zor o halsizlik bulantı hali maşallah de kendinearkadaşlar ben biraz naz yapmak istiyorum ama naz yapacak birşeyim yok eskiden hergün hastaydım şimdi çok enerjikim ne bulantı ne ağrı ne de aşeriyorum ya bazen ben hamilemiyim gerçekten diyorum yada ters giden bişeyler mi var.benim gibi olan var mı?
:)) ay canım çok hoşsun bakalım ne demiş drGünaydınnnn anneciklerrr
bugün dr kontrolümüz var. ıkınci kez anne olacağım için kendimi ve etrafımı telkin ediyorum sürekli heyecanlı değilim rahatım diye.
Dün gece rüya üstüne rüya gördüm dr kontrolüne gidiyorum dru bulamıyorum sonra drla konuşuyorum hastanede ultrason cihazı yokmuş kızıyorum bir sürü keseyi görecektim diyorum :)dr elevit veriyo bunu kullanmam domuz jelatini var diyorum olmadığına ikna etmeye çalışıyo beni.... ilaç firmasıyla bir ortaklığının olduğunu düşünmeye başlıyorummm falan fistann... yani ben heyecanlı değilim desemde bilinçaltım sağolsun ele veriyo beni bugun dra gidicem ve evet çok heyecanlıyım.:18::18::18:
inşallah görürsün bebeğiniGünaydın hamisler
Bugün kontrolum var ve ben bütün gece uyumadim 2 ci çocuğum ama 3 sene önce düşük yapınca insan korkuyordu ya çok tedirginim ilk Dr gidisimde çok yeniydi keseyi felan görmemiştim şimdide korkuyorum kızlar benim için dua edin opuyorum sizi inş hayırlı haberlerle gelicem ins
hoş geldin hayırlı olsunKızlar merhaba. Bende sanırım ocak annesi olacağım 7+5 günlük hamileyim dün kalp atışlarını da duyduk çok şükür. Benim 4 yaşında bitane oğlum var şimdi ona kardeş gelicek inşallahben çok istiyodum rabbim 'de cok şükür nasip etti. İlk dr'a gittim dr göremedi bebeği keseyi gördü boş gebelikten falan bahsetti bi haftadir kafayı yedim evde. Dün başka dr gittim orda gördük ,duyduk cok sükür kalp atımına kadar. Bana da dr tahliller verdi 10 gün içerisinde ister bırada ister sağlık ocağında yaptır dedi.
hayırlı cumalar arkadaşlar .
bendede sanki sol ksağımda ara ara seyirme şeklinde bişeyler oluyor. acaba bebiş mi diyorum ama daha erken diyolar. damarlar atıyordur dediler.
canım yeşil akıntı iyi değil mutlaka doktoru ara sor gerekirse git
Özelde de bildiriyolar ben özele gittim keseyi göremedi doktor sisteme adet düzensizliği olarak gireyim kanda gebelik çıkmazsa boşuna peşinize düşmesin sağlık ocağı demişti
canım geçti ya progestan yüzünden oluyormuş bir arkadaşım istanbulda jinekolog bu progestanın geri gelen kısmı oksitlenir o da yeşil renk alır korkma dedi. Yara yapmıstır dedi. İnan benim gibi cok hissiz olmakta iyi değil. Fena yara olmuş vajina progestan yüzünden :26:.Üstüne doktorumu aradım o da gelince bakalım su anda kesildiyse sorun yok dedi. Aklınızda bulunsun progestan dışarı cıkınca oksitlenme ile beraber bazen yeşil renk alıyormuş. Daha doğrusu idrar rengiyle birleşince. Başınıza falan gelir. Evlerden ırak tabi.
canım kesen gayet güzel benim 5+1 6.5mm di :)
alla alla sen birsey dedın de mı istedi bana soruyor sıkayetın varmı dıye yok dıyorum tamam dıyor o kadar. bende diyim bu hafta gidecegim
ben ilk doktora gittiğimde 5 haftalıkmışım. kese gördük. bebişi görememiştik. daha o gün bana bu testleri yaptır diye liste verdi. 17 tane test vardı. sağlık ocağında bir kısmını yaptırdım. detaylı idrar ve bi kaç testi sağlık ocağı yapamıyormuş. onları hastanemde yaptırmıştım. baştan değerlere bakıyorlarmış bi sorun yada küçükken geçirmediğin hastalıklar varsa önlem alıyorlarmış. yada kansızlık varsa kan hapı kullandırıyor. bunlar ilk dönemelrde önemliymiş zaten.
bende geçen hafta cuma gitmiştim 10 gün sonra kalbini net duymak için gel demişti ama gitmek istemiyorum nasılsa duydum gayet iyi ultrasona çok girmek istemiyorum. gittiğimde tahlilleri de yapmıştık. bi dahakine 23 haziranda gideyim diyorum 10. hafta dolunca hem bi ay geçmiş olcak hem de kontrol tarihinde ense kalınlığını ölçtürürüz ikili test yaptırmıcam doktor tamam dedi o zaman tek ense kalınlığını ölçelim dedi bende tamam dedim. sana da bi sorayım dedim çok mu geç gidiyorum acaba diye
aynen canım damarlar artık bebişimize erzak taşıyor haliyle kan akışı hızlandı. bende aynen canım. damarlar yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?