2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
merhaba arkadaşlar kanama yasadığım 14 mayıstan beri işten iznliyim ve memleketten de uzaktayım öyle evde oturuorum camdan dışarı bakıyorum bir kaç hamile arkadaş yürüyüş yapıyor 4 aylık olana kadar kilo almamaya çalışıyorlar 64 kilo ile hamile kaldım acaba çok mu şişman kaldım ki en son eve girerken insnların üzerinde hırkaları vardı şimdi kısa kollu geziyorlar ben sadece camdan bakıyorum keşke bende yürüyüş yapıp hareket edebilseydim siz kaç kilo ile hamile kaldınız? 64 ile başladım 80 i görürürüm herhalde değil mi?

evet tabıkı sıkıntı gorse cagırırdı. benımde 3 hafta sonra demıstı bu hafta ıcı gıdecegım. bebişimi çok özledim. biran önce kavusssak

merhaba kızlar. geçen hafta yazmıştım ilk kez. 8. tüp bebek denememde hamileyim çok şükür. tebrik eden arkadaşlar alıntı yapıp teşekkür edemedim. hepinize sevgiler. mide bulantım çok aşırı. o nedenle pek bakamadım açıkçası. kortizon ve şeker ilacı kullanıyordum. kortizınu bugün kesti doktorum. şeker ilacı da 12. haftada kesilecek. ayrıca clexane igne ve crione jel de o zaman kesilecek. umarım 5 hafta sonra biraz daha rahatlarım.

merhaba ponita, ben de 63 kg ile hamile kaldım. boyum 1.65. yakın zamanda doğum yapıcak arkadaşım benden 10 cm kısa 60 kg ile hamile kaldı şu an 67 kg ve bebeği 3 kg nun üstünde. sadece karnı var. umarım bizde öyle oluruz.

bende 59 kilo ile hamile kaldım ama boyum 1,68. normal dedi bana doktor. ama 4. aya kadar 1 kilo bile istemiyorum yinede dedi. benim kiloma görede 12-18 arası kilo alabilirsin demişti. boy kilo orantısına göre sana alabileceğin kiloyu söylüyor aslında doktorlar.

alla alla sen birsey dedın de mı istedi bana soruyor sıkayetın varmı dıye yok dıyorum tamam dıyor o kadar. bende diyim bu hafta gidecegim

hayır hiç bir şey sormadı ama ben jinekoloğa değil perinatolog a gidiyorum ( riskli gebelik ) doktoruna, ama en azından tokluk kan şekerini ölçtürt,,

hayır hiç bir şey sormadı ama ben jinekoloğa değil perinatolog a gidiyorum ( riskli gebelik ) doktoruna, ama en azından tokluk kan şekerini ölçtürt,,

tamam canım aklımda bu perşembe yada cuma gıdecegım herşeyi yaptırırım. senin risk neden canım daha öncesinde kaybın mı var

ben hamile kalmadan önce çok kilo aldım ve 73 kilo ile hamile kaldım, ama internette araştırdım ilk üç ay eğer bir sadece 1 kg diğer aylarda da ayda 1 kilo alırsam 80 ile tamamlarım,,,
hamilelik dönemlerinde (ilk üç aydeğil) kilo vermek çok sakıncalı ,çünkü yağ yakımından oluşan emzimler bebeğe zarar verebilirmiş,,,
ben hamilelik döneminde hayatımdan tatlıyı, hamur işlerini, beyaz ekmeği, pirinç pilavını çıkardım,,,
yediğim şeyler, kepekli ekmek, bulgur pilavı, yumurta, süt,yoğurt, teneke peyniri, bakliyat, et, balık, kuruyemiş, meyve ve sebze,,,
kendime göre beslenme planı hazırladım, hergün bu besin gruplarını tüketmeye çalışıyorum( tabi bu ara miğde bulantısından bir şey yiyemiyorum)
sadece ayda bir kere kendime şımartma verdim,,,
birde doktorumla konuştum diyetisyene gideyim mi diye şimdilik gerek yok dedi,
sonuçta günde sadece extradan 300 kalori alınması gerekiyor, ve denilen şey iki kişi için yemeyin kalori olarak AMA BESİN DEĞERİ AÇISINDAN iki kişilik yiyin,,, yani kısaca sağlıklı beslenin deniliyor,,,

Aynen ben de raporluyum geçen gün ogrencilerim geldi geçmiş olsuna nasıl mutlu oldum. 6 gündür yatıyorum çok sıkıcı. Ama kanamam durdu yarın kontrol var. Boyun kaç bilmiyorum canım ama ben de 63 ile hamile kaldım. Boy 1.68

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tamam canım aklımda bu perşembe yada cuma gıdecegım herşeyi yaptırırım. senin risk neden canım daha öncesinde kaybın mı var

evet daha önce kalbi durmuştu bebeğimin, yani bende biraz pimpiriklendim onun için perinatologa gitmeye karar verdim, çünkü yaşım da var, 80 doğumluyum,,,

evet daha önce kalbi durmuştu bebeğimin, yani bende biraz pimpiriklendim onun için perinatologa gitmeye karar verdim, çünkü yaşım da var, 80 doğumluyum,,,

anladım canım allah kazasız kavuştursun meleklerimizi en güzelini yapmışsın.bende 85 doğumluyum. bende cok erken davrandım sayılmaz. Annem 38 yaşında benı sağlıklı bir şekilde doğurmuş hiç korkma.

bu arada bayanlar başka bir formu okurken gördüm hamile biri salata yüzünden gıda zehirlenmesi yaşamış, bugünde indirdiğim uygulama, hamile döneminde bağışıklık sistemi zayıfladığı için, gıda zehirlenmelerine vücudun daha eğilimli olduğu yazıyordu,,,,
aman dikkat edelim,,,, malum havalar sıcaklaştı artık,,,

Merhaba ben geldim
haftaya randevu alıyorum kalp atışları için
hadi hayırlısı bakalım :))

inşallah bizde öyle oluruz...

herkes yürüyüşler yapıyor kalkabilirsem inşallah bende hareket etmek istiyorum bol bol o zaman dikkat edebilirim bende..

benim boyum 167 64 ile kaldım hayırlısı artık sağlıklı olsunda ama yürüyüş hamileliğin en başından beri çok önemliymiş bol hareket etmek gerekiyormuş ben çakılı kaldım yatağa üzülüyorum halime ve çok sıkıldım yatmaktan

dün gittim doktora bebek gorunmedi 5+1 de kese 1cm küçük mudedim hayr normal dedi 4 haziranda yeniden kontrol var

Seni erken çağırmış. Ben de bebeği görmedim 5+4 kese 1,2 cm. 9 Haziran benim diğer muayenem.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kızlar
Geldim doktordan çok şükür keseyi gördü doktorumuz maşallah gayet iyi dedi geç döllenmemiş bebisim şuan 5 haftalık dedi 9 haziranda gel kalp atışlarına bakalım dedi folik asit verdi herşey yolunda gokuyor dedi

Bu arada kesenin boyutu 11mm yani 1cm oda gayet iyi dedi

Bu arada kesenin boyutu 11mm yani 1cm oda gayet iyi dedi

Gelsin 9 Haziran ve bebişleri görelim kalbini duyalım inşallah. Cuma mübarek bol dua edelim bebeklerimize.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar hercal arkadaşımız topluyordu Yasin'i toplam 10 tane olmuş, toplamak isteyen varsa devralsın benim vaktim olmuyor maalesef, okuyanlara o kişiye özelden bildirecek 41 tane olacak sanırım

bu ne için aradaşlar tüm sayfaları okuyamıyorum o yüzden kaçırdım bende 1 yasin alabilirim

ben 67 kilo ile hamile kaldım 171 cm boyum

çok mide bulantısı çekiyorum arkadaşlar saat 8 de kalkmama rağmen sadece süt içtim zorla
kahvaltı yapasım yok mutfağa gidesim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…