2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım ya ikili test yaptırmanın ne faydası varki. bi sorun çıkarsa Allah korusun, müdahalemi ediyolar?

edemiyolarmış canım ben ilk kontrolümde konuştum doktorumla dedim tedavi edebileceğiniz bişey çıkıyo mu doktorum hayır dedi genetik problem bakılıyo ama derseniz her türlü kabulüm aldırmam yapmamıza gerek yok dedi sadece ense kalınlığını ölçeriz ultrasondan dedi diğer tahlilleri yapmayız dedi ben de aldırmam dedim yapmayalım o zaman dedim.

Merhaba cnm moralini bozmak istemem ama ilkinde 43 ile kaldim 52 ile doguma gittim 2. DE 43ile kaldim 55ile doguma gittim bundada44 kiloyum gerisini sen tahmin et ama takilmayin kilolara saglikli dogsunlarda sonra bisekilde verilir

61 kg ile hamile kaldım. boyum 1.60.
ama bizim ailede söyle bir sorun var. 7 kgdan fazla alınmıyor ben .3.500 kg doğmusum ve boyum 56 cm düşünün annem sadece 10 kg almış doğumdan sonra da 8 i gitmiş..

pco var kilo alma eğilimi var ama almadım hiç. memur olduktan sonra sadece 8 yılda 7 kg aldım. o da oturmaktan

benımde hedefım 72 ile max kapatmak bu işi

canım ikiniz de sağlıklı olunda kilo halledilir dengeli ve sağlıklı beslenirsen 6 7 kiloyla kapatabilirsin emzirme döneminde de fazla fazla verirsin. ben 50,5la hamile kaldım boyum 1,67 dengeli ve sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum ama 1,5 kilo aldım heralde benim elimde olmıcak alcam tartıya çıkıyorum sorun yok bi daha çıkıyorum yarım kilo almışım bi günde kalıyo sonra o gitmiyo böle böle devam ediyorum bakalım ilk üç ayı en azından 2 kiloyla kapatsam süper olcak

Son düzenleme:

kilon gayet iyi kafana takmamalısın ben 103 kilo ile hamile kalmış bulunuyorum

Kıslar bişey soyliycem size şimdi iki haftadın mide bulantısı var bende ama öyle tuvalete gidecek kadar şiddetli değil nasıl desem mide üşütmesi gibi hep var. oğlumda böyle değildim mide bulantım sabah saatlerinde olur ve çok şiddetli olurdu. anlamadım niye böyle hep açmışım gibi hep bi bulantı hali ama hafif hafif..

cnm keşke yürüyüş yapabilsen ilk hamileliğimde küçük bi ilçedeydik hiç hareket alanım yoktu. 18 kilo almıştım doğumdan sonra hepsini verdim ama benimki çok zor oldu spor ve diyet yaptım herkesin bünesi aynı değil 40ı çıkınca kilolarının büyük çogunluğunu veren arkadaşlar da vardı. şimddi 66 kiloyum hergün düzenli yürüyüş yapıyorm ve yediklerime dikkat ediyorum en azından ilk dort y bende kilo almak istemiyorum çünkü vücudum kilo almaya elverişli.

Slm kızlar nasılsınız
Herkese hayırlı cumalar ... Hiç iştahım yok ... Şükür iyiyimde....
Sadece karın agrısı ve afedersiniz ishal:)
Bu arada kilo konusuna deginmişssiniz :)
Kılonuza dıkkat etmek istiyosanız bol bol su için saglıklı beslenin ve hareketsiz kalmayın derim:)
Hamilelilkte ister istemez kılo alıcaz ama kontrollu alırsak hepsini veririm.. Ben ilk cocugumda yaptıgım hatayı tekrar yapmak istemiyorum inanın kıloyu almak cok kolay ama vermek cok zor... Ben pkos luyum ... Kıloya cok elverişliuim yani.. Yedigim direk kılo yapıyo... Su an 63 kılo yum ... Bakalım kac kılo ile kapatcam....

ilk hamileligimde 62 kilo ile hamile kaldım 90 kilo ile doguma girdim ...28 kilom vardı cepde :) vermem 2 senemi aldı nerdeyse...bunda 64 kilo ile hamile kaldım ilki kadar almaktan korkuyorum vermesi zor oluyor... yediklerime dikat etmeye çalışıyorum,birde o verdikleri vitaminler beni çok şişiriyor inşallah bunda daha az kilo ile kapatırım hamileligi

Yatmak zor allah yardımcın olsun boyun kaç kilon fazla gözükmüyor bende diyete başlamıştım 13 kilo fazlam vardı 5ini verdim 89ile hamile kaldım ilk gebelikte de kilolu kalmıştım ama sağlıklı beslendim gereksi şeyleri yemedim canım bişi çektiyse bi kasık baktım tadına 10kilo aldım kzım 4 kilo doğdu inş bunda da dikkat eyorum fazla kilo almadan tamamlarım 9ayı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol canım bnmde kese gözükmedi ama yeri belliydi siyah oval bi boşlul vardı inş dolmuştur şimidye içi ptesi gidicem inş

Müdehale edilmiyo karında ama doğum zamanı ona göre önlemler alınıyo mesela kalpte bi sorun varsa ona göre teşeklüllü bi hast ye gönderiyolar yada bebek doğar doğmaz yoğun bakım ünitesi vs ama bn kararsızım kızımda yaptırmıştım doktor 12haftada yaptığı ikili test sorunsuz çıktığı için üçlüyü yaptırıp yaptırmamak sana kalmış demişti

doğum yapıcam hastane tam teşekküllü belki de onda ısrar etmemiştir doktorum hayırlısı bakalım

Bebişleriniz hayırlı olsun kızlar daha cindiyetler belli değildir ama sayfamı bi ziyaret edin beklerim

Dolpin canım nerelerdesın.. Ne durumdasın su anda canım
Sılam sende yoksun ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…