Süt içemiyorum hemen midemi bulandırıyor ishal yapıyor. Benim gibi olan var mı aranızda? İçmesem olur mu?
Arkadaşlar büyüklerimizden duymuştum hamilelikte zorlanan bulantı kusma gibi kız daha rahat geçerse erkek fln bi bilginiz Yada duymuşluğunuz varmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar merhaba. Bende sanırım ocak annesi olacağım 7+5 günlük hamileyim dün kalp atışlarını da duyduk çok şükür. Benim 4 yaşında bitane oğlum var şimdi ona kardeş gelicek inşallahben çok istiyodum rabbim 'de cok şükür nasip etti. İlk dr'a gittim dr göremedi bebeği keseyi gördü boş gebelikten falan bahsetti bi haftadir kafayı yedim evde. Dün başka dr gittim orda gördük ,duyduk cok sükür kalp atımına kadar. Bana da dr tahliller verdi 10 gün içerisinde ister bırada ister sağlık ocağında yaptır dedi.
merhaba arkadaşlar kanama yasadığım 14 mayıstan beri işten iznliyim ve memleketten de uzaktayım öyle evde oturuorum camdan dışarı bakıyorum bir kaç hamile arkadaş yürüyüş yapıyor 4 aylık olana kadar kilo almamaya çalışıyorlar 64 kilo ile hamile kaldım acaba çok mu şişman kaldım ki en son eve girerken insnların üzerinde hırkaları vardı şimdi kısa kollu geziyorlar ben sadece camdan bakıyorum keşke bende yürüyüş yapıp hareket edebilseydim siz kaç kilo ile hamile kaldınız? 64 ile başladım 80 i görürürüm herhalde değil mi?
Dolpin canım nerelerdesın.. Ne durumdasın su anda canım
Sılam sende yoksun ;(
bebişi henüz görmedim pazartesi doktora gideceğim 6+1 oluyor belki o zaman görüp kalp atışlarını duyabiliriz inşallah
Ya kızlar 3 hafta 800 gr almışım daha şimdiden böle napcazz ilk 3 ay yürüyüş yapmayın diolar siz yürüomusunuzzz
ben doktoruma sordum yarım saat hafif tempolu yürüyebilirsin dedi,,,
ama her hamile farklı bence doktoruna danış,,,,
kimi hamile koşuyor kimi anca wc ye gidebiliyor,,,,
Kızlar aranızda progesteron hormonu baktıran var mı? Benim 14 çıktı sanırım çok düşük. Çok canım sıkıldı. Progesteron azlığı düşük olacağını gösterir yazıyor internette
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar aranızda progesteron hormonu baktıran var mı? Benim 14 çıktı sanırım çok düşük. Çok canım sıkıldı. Progesteron azlığı düşük olacağını gösterir yazıyor internette
Ya bencede sormak lazmda haftaya gitcem taa ozamana kadar otrmayım evde bence dimii ama...
Canım internette her yazan şeyi kafana takma hatta bnce sen bu internettin basından kalk biraz dolas acık hava iyi gelir... Böle üzülüyosun daha cok zarar veriyosun stresin bebeginede yansıyo şütfen
2 hafta önce baktirdi doktorum. 18 çıktı normal demişti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
telefon açamıyor musun?
kanaman falan var mı? gerçi doktorlar yatması gerekene yat derler ama bilemem ki tatlım,,,,
canım 14 düşük bi değer değil ki en düşüğü 10 oda sınır o değerin altına düşerse sıkıntı
benimde 14.1 di doktor önlem olarak progestan verdi çok şükür bi sıkıntım yok
canım 14 düşük bi değer değil ki en düşüğü 10 oda sınır o değerin altına düşerse sıkıntı
benimde 14.1 di doktor önlem olarak progestan verdi
değerin çok düşük bi değer değil ama önlem olsun dedi şükür bi sıkıntım yok
hamile kalmadan öncede prolaktinim biraz yüksek çıkmıştı
aynı doktor hamile kalmana engel olacak kadar yüksek değil demişti hamile kalmıştım
Canım dr sana bilşi demedimi bunla ilgili .. Degerinin 14 oldugunu görmedimi yani ... Moralini bozma...
Canım dr sana bilşi demedimi bunla ilgili .. Degerinin 14 oldugunu görmedimi yani ... Moralini bozma...
baktırılması gereken bişey mi ben baktırmadım hiç doktorda demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?