2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ya kızlar 3 hafta 800 gr almışım daha şimdiden böle napcazz ilk 3 ay yürüyüş yapmayın diolar siz yürüomusunuzzz

Süt içemiyorum hemen midemi bulandırıyor ishal yapıyor. Benim gibi olan var mı aranızda? İçmesem olur mu?

Bende süt içemiyorum bulantımı arttırıyor sonra arayı kapatırız merak etme birşey olmaz...

Gözlemlediğim kadarıyla genelde kızlar çok bulantılı erkekler daha hafif geçiyor çevrende hep öyle oldu...

Hayırlısı olsun benimde 3,5 yaşında oğlum var bu topikte ilk bebeği erkek olan ne çok kişi var :)

Ben oğluma 65 ile hamile kaldım 77 ile doğuma girdim bundada aynı kilo ile hamile kaldım bakalım kaç kilo alıcam

Dolpin canım nerelerdesın.. Ne durumdasın su anda canım
Sılam sende yoksun ;(

Evet sılam'ı bende sormuştum hiç girmiyor artık...

bebişi henüz görmedim pazartesi doktora gideceğim 6+1 oluyor belki o zaman görüp kalp atışlarını duyabiliriz inşallah

bende tam 6 haftalık olunca gitcem inşallah duyulur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya kızlar 3 hafta 800 gr almışım daha şimdiden böle napcazz ilk 3 ay yürüyüş yapmayın diolar siz yürüomusunuzzz

ben doktoruma sordum yarım saat hafif tempolu yürüyebilirsin dedi,,,
ama her hamile farklı bence doktoruna danış,,,,
kimi hamile koşuyor kimi anca wc ye gidebiliyor,,,,

kızlar benimde persembe günü doktorumla randevum var artık kendimi iyi hissediyorum yürüyüş yapabilir miyim diye soracağım doktora kolay doğum yapmak için hareketli olmak gerekiyormuş anladığım kadarıyla alınan kilolar emzirme döneminde veriliyormuş zaten bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda kilo verilir tabi ama hamilelik hastalık değil sürekli yatmayın diyorlar..

Son düzenleme:
Kızlar aranızda progesteron hormonu baktıran var mı? Benim 14 çıktı sanırım çok düşük. Çok canım sıkıldı. Progesteron azlığı düşük olacağını gösterir yazıyor internette

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mrb kızlar bugün mşhl bende çok iyiyim 2 gün geçtiklerimden sonra bugün ii hissediyorum kendimi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım internette her yazan şeyi kafana takma hatta bnce sen bu internettin basından kalk biraz dolas acık hava iyi gelir... Böle üzülüyosun daha cok zarar veriyosun stresin bebeginede yansıyo şütfen

2 hafta önce baktirdi doktorum. 18 çıktı normal demişti

Canım internette her yazan şeyi kafana takma hatta bnce sen bu internettin basından kalk biraz dolas acık hava iyi gelir... Böle üzülüyosun daha cok zarar veriyosun stresin bebeginede yansıyo şütfen

2 hafta önce baktirdi doktorum. 18 çıktı normal demişti

Doktor sitesinde sormuşlar doktorlar düşük olacağını gösterir yazmış. Ben de moral direkt gitti.

Gaye sen iki hafta önce baktırmışsın ben dün baktırdım. Doktorum düşük çıkarsa progesteron takviyesi kullanırsın demişti ama o da düşüğü önlemiyormuş.

telefon açamıyor musun?
kanaman falan var mı? gerçi doktorlar yatması gerekene yat derler ama bilemem ki tatlım,,,,

Bana yat demedi kanamamda yokk yatda demedi ama kocam ıkı kayıpdan sonra pek pinpirikli çıkma evden evden cıkma evden cıkmaa!! O yuzden cnm ama cıkmam lazım bole olmaz yanıı

canım 14 düşük bi değer değil ki en düşüğü 10 oda sınır o değerin altına düşerse sıkıntı
benimde 14.1 di doktor önlem olarak progestan verdi
değerin çok düşük bi değer değil ama önlem olsun dedi şükür bi sıkıntım yok
hamile kalmadan öncede prolaktinim biraz yüksek çıkmıştı
aynı doktor hamile kalmana engel olacak kadar yüksek değil demişti hamile kalmıştım

Son düzenleme:
Canım dr sana bilşi demedimi bunla ilgili .. Degerinin 14 oldugunu görmedimi yani ... Moralini bozma...

baktırılması gereken bişey mi ben baktırmadım hiç doktorda demedi

Teşekkür ederim canım. Doktor sitesinde bi doktor bu değeri soran birine düşük yapacaksınız yazmış çok üzüldüm. Kendi doktorumla daha konuşmadım.

Canım dr sana bilşi demedimi bunla ilgili .. Degerinin 14 oldugunu görmedimi yani ... Moralini bozma...

Daha konuşamadık. Arayıp not bıraktım akşamüzeri arar geri. Bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…