Doktor sitesinde sormuşlar doktorlar düşük olacağını gösterir yazmış. Ben de moral direkt gitti.
Gaye sen iki hafta önce baktırmışsın ben dün baktırdım. Doktorum düşük çıkarsa progesteron takviyesi kullanırsın demişti ama o da düşüğü önlemiyormuş.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
baktırılması gereken bişey mi ben baktırmadım hiç doktorda demedi
benm progestanıma hiç bakılmadı:26::26::26::26:
Ben progeston kullanıyorum ama düşük çıkması ile ilgisi yoktu. 6 gün önce hafif kanlı akıntim oldu oyüzden tedbir amaçlı verdi. Ama 18 çıktığında ben 2 doktora gidiyorum hem üniversite hastanesine hem devlete 2 sine de gösterdim progestoreronun iyi çıkmış dediler. Doktoruna danis bence boşu boşuna kafana takip bebişi de üzme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim de hiç bakılmadı belki gerek duymuyolardır rutin bi test değildir
Ya kızlar 3 hafta 800 gr almışım daha şimdiden böle napcazz ilk 3 ay yürüyüş yapmayın diolar siz yürüomusunuzzz
illa bakılacak bişeymi bilmiyorum benim daha adetim geçikmeden yapıldı bütün tahliller bi daha da yapılmadı
bi problem olsa diğer gidişlerimde tekrar tahlil istedi
Doktorumla akşam konuşabileceğim. 5+4 bugün. Senin 18 çıktığında kaç haftalıktı?
Ya kızlar 3 hafta 800 gr almışım daha şimdiden böle napcazz ilk 3 ay yürüyüş yapmayın diolar siz yürüomusunuzzz
Leyla düşük önleyici pruloton depot iğneler var. Benim tüp bebek olduğu için vücut doğal progesteronu salgılamaz başlangıçta diye yapılmıştı. 12. haftaya kadar da crione jel kullanıyorum sabah akşam. Doktorunla görüş vakit geçirmedenKızlar aranızda progesteron hormonu baktıran var mı? Benim 14 çıktı sanırım çok düşük. Çok canım sıkıldı. Progesteron azlığı düşük olacağını gösterir yazıyor internette
eşim işten geld, evde yemek yok, yemek yapamıyorum gene, bulantılarım geçmişti ama bugün kat ve kat geri geldi,,,,,
kahvaltı yaptık,,, sigara içicek dedim benim çok miğdem bulanıyor, dışarı gönderdim sigara içmeye,,, ya içim kötü oldu ama ev kokuyor,,, gerçekten balkonda yok,,, normalde karışmıorum ama bugün canım burnumda,,,,,
çok mu haksızlık yapmışım,,,,
cnm ben 2 gün üst üste biraz fazla yürüdüm kardeşim 2,5 ay sonra evlenecek onun telaşları var ama cok feci bas agrısı ,dönmesi kasık sırt hepsi birleşti evden pek çıkmamaya karar verdim acil durumlar dışında bu süreçtede nasıl olcaksa artık:) kiloyuda bi ara veririrz napalım
kızlar herkese selam
benım gıbı mıgren hastası olan mı aramız da
atak geldıgı zaman napıyorsunuz???????????
bıde cumartesı 7 hafta oluyo tam bebısım
kalp atıslarını duyabılırız dımı???????????????????
ben sigara konusunda her zaman hassas olmuşumdur. bence esas sigara içen anne ve babalar çocuklarına büyük haksızlık yapıyorlar. anne baba olmaya karar verme aşamasında konuşulmalı ve bebek isteyen çiftler sigarayı bırakmalı. belki çok sert oldu ama sigara içenler kusura bakmasın gerçek bu. sigara içmek zararlı bir alışkanlık normal bir davranışmış algısı yaratıp insanları uyarırken çekinip haksızlık mı yapıyoruz diye düşündükçe sigara içen insan sayısı artıyor. toplumda dışlandıklarını hissettikleri zaman kendiliğinden bırakacaklardır diye düşünüyorum ama bu algıyı yaratabilecek kaç kişi var onu bilmiyorum
Ay mecburen öle olcak cnm su 3 ay gecsinde sonra yururuz artıkk😃😃
Kızlar dün eşim geldi izne 3 günlüğüne, hemen doktora gittik.. Bebişim 1 cm'e yaklaşmış.. Kalp atışlarını duyduk gümbür gümbür şükürler olsun😊😊❤️ sadece vajende siğil sorunu çıktı. Doğumdan sonra lazerle yakarız dedi. Var mı böyle bişeyi olan?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben sigara konusunda her zaman hassas olmuşumdur. bence esas sigara içen anne ve babalar çocuklarına büyük haksızlık yapıyorlar. anne baba olmaya karar verme aşamasında konuşulmalı ve bebek isteyen çiftler sigarayı bırakmalı. belki çok sert oldu ama sigara içenler kusura bakmasın gerçek bu. sigara içmek zararlı bir alışkanlık normal bir davranışmış algısı yaratıp insanları uyarırken çekinip haksızlık mı yapıyoruz diye düşündükçe sigara içen insan sayısı artıyor. toplumda dışlandıklarını hissettikleri zaman kendiliğinden bırakacaklardır diye düşünüyorum ama bu algıyı yaratabilecek kaç kişi var onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?