yani ben içene karışmam bende arada bir içerdim(önceden),, gerçi bu sigara kavgamız hala devam edeiyor evden çıktı bir saate yakın sonra eve geldi kendini yatak odasına kapattı,,, konuşmuyor sabah da işe gitti,,,, sabahdan beri kavga ediyoruz ama önceden rahatsız ediyordu da şu anda dayanamıyorum, hatta kendi kokuma bile tahamülüm yok,,,,
hatta pılı pırtımı toplayıp ailemin evine mi gitsem diye bile düşünüyorum,,,,, yani bunun son ayları da var,,,
bilmiyorum bayanlar,,,, ben mi huysuzum,,,,
önceden de rahatsız oluyordum söylüyordum ama içiyordu, dişimi sıkıyordum ama dün dayanamazdım, biliyorum,,,,
Merhaba arladaslar herkese saglikli hayirlI evlatlar diliyorum. Benimde sat 14 nisan netteki arastirmalara gore 19 ocak tahmini dogum. Henuz dr gitmedim haftaya dusunuyorum haftaya 7 hafta olcak ins kalp seslerini duyariz onun icin gitmedim dr a. Siz kacinci haftada duydunuz. Hakkimizda hayirlisi olsun.
canım sen huysuzluk etmiyosun bu dönemde yaptığımız bi çok davranış zaten elimizde olmadan yaptığımız şeyler. eşinin anlayışlı olması gerekirdi kesinlikle kapris yapacak bi durum yokmuş hatta onu bunun düşünmesi gerekirdi bence sen de güzel güzel anlat yaşadıklarını babalar bizim gibi hemen o vasfı kazanamıyor malesef zamanla öğreniyorlar
inan anlattım tatlım, şimdi ayıptır söylemsi saçlarım çabuk yağlanıyor kendi kokuma bile tahammülüm yok evde zaten yemek pişiremiyorum,, sadece bir gün iyidim dün çok berbat oldum bugünde öyleyim,,,, diyorum ki önceden rahatsız ediyordu ama idare ediyordum ama idare edebilecek durumum yok,,, affedersin istifra etmek istemiyorum sonra bir gün kendime gelemiyorum,,,, zaten kendi diyor gözüm bile şaşı bakıyor diye,, yorgunluktan,,,
ne zor işmiş insanın yanında bir desteğinin olmaması,,,,
Canım cok haklısın.. İnsanlar yanlış olan seyleri sölemek gerkıyo
Söylemedikce bunu normalleştiriyolar
Benm eşimde ewlnmeden önce sigara iiciyodu.. Sigarayı azaltması için elimden geleni yaptım.. Evlendik azalttı kesinlikle ewde içmedi kendisi cok titizdir koku vs ewde sewmez ama dısarda tek tükde olsa içiyodu... Bebek istedik ilk ona sigarayı bırakmassan biraz zor diye manidar konusmalar yapıyodum ki öle oldu şükürler olsun..
Hem kendi için hem bizim için iyi olcak dedim.. Oda 9 ay boyunca her gün azaltı her gün azalttı kzımız dogdu şükür o zaman tamamen bıraktı şimdi diyoki bn bunu nasıl içmişim dayanamıyo... İkincimiz sanslı böle bi durum yok ....
Kızlar dün eşim geldi izne 3 günlüğüne, hemen doktora gittik.. Bebişim 1 cm'e yaklaşmış.. Kalp atışlarını duyduk gümbür gümbür şükürler olsun😊😊❤️ sadece vajende siğil sorunu çıktı. Doğumdan sonra lazerle yakarız dedi. Var mı böyle bişeyi olan?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yani ben içene karışmam bende arada bir içerdim(önceden),, gerçi bu sigara kavgamız hala devam edeiyor evden çıktı bir saate yakın sonra eve geldi kendini yatak odasına kapattı,,, konuşmuyor sabah da işe gitti,,,, sabahdan beri kavga ediyoruz ama önceden rahatsız ediyordu da şu anda dayanamıyorum, hatta kendi kokuma bile tahamülüm yok,,,,
hatta pılı pırtımı toplayıp ailemin evine mi gitsem diye bile düşünüyorum,,,,, yani bunun son ayları da var,,,
bilmiyorum bayanlar,,,, ben mi huysuzum,,,,
önceden de rahatsız oluyordum söylüyordum ama içiyordu, dişimi sıkıyordum ama dün dayanamazdım, biliyorum,,,,
tebrik ederim hem seni hem eşini. bırakmayı geçtim bırakmak için uğraşmak azaltmak bile takdiri hak eder. yani sigaradan uzaklaşsın da insanlar bir milim bile olsa o milim iyi doğrudur. bir ömür olsa ah ne güzeldir.Allah her konuda adımlarımızı doğruya yöneltmemizi nasip etsin inşallah. farkındağı yaratmak bizlere düşüyor sayımızın değil etkimizin önemi var.
bebeğiniz ne güzel bebek ki onun sayesinde tamamen sigaradan kurtarmış sizi o bebek ne şanslı bebek ki onu kendi nefsinden alışkanlığından önde tutan anne ve babası var.
şimdi okudum kadının biri maraton koşmuş,(42 km) yarısını koşmuş diğer yarısında yürümüş toplam 6 saat,,, maratondan sonra hooop doğuma gitmiş 38 haftalık,,, ,wayyyy be dedim,,,
Cnm sonrası için yürüyüşün çok faydası var tmmda şu donmde bnm sormk istediğim o son 3 ay zaten yurucez yoksa dgum zor olurda şimmdiisi içinnn kafamdakı sorular...
dilini ısır arkadaşım bulantın olunca naz yapcak durum olmuyor zaten eşine muhtaç kalıyorsun elin ayaağın tutmuyor. :)
ne güzel inşallah hep böyle rahat gider hamileliğin . aşerme olayı zaten 2.5 aylıkken başlar eğer başlarsa o da herkeste olmuyormuş .
ben dondurucuya caanerik attım olurda kışın canım erik çekerse kocam perişan olmasın erik arayacam diye. bi arkadaşım demişti erik at dolaba diye onun başına gelmiş
Aynen bende öyleyim hatta telaş yapıyorum bebek gelişmiyo mu diye ama haftaya gitcem doktora hiç hamile gibi değilim bi göğüsler şiş bi de uyku var sürekli başka bişey yok bişeyler isteyim diyorum yok canım da bişey istemiyo
Aynı ben çok şükür hiç bir şeyim yok tabii henüz küçük olması da etken 5+3
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
olan belirtiler ilk 3 ay olur derler aslında aman olmasın da zaten sağlıklı olsunlar :)
Hayırlı olsun canım
6+ 5 gun de duymuştum
Sende duyarsın muhakk canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?