2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım sen huysuzluk etmiyosun bu dönemde yaptığımız bi çok davranış zaten elimizde olmadan yaptığımız şeyler. eşinin anlayışlı olması gerekirdi kesinlikle kapris yapacak bi durum yokmuş hatta onu bunun düşünmesi gerekirdi bence sen de güzel güzel anlat yaşadıklarını babalar bizim gibi hemen o vasfı kazanamıyor malesef zamanla öğreniyorlar

kızlaarr dün doktora gittim Allaha şükür keseyi gördük. doktor herşey yolunda 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gelin dedi. kansızlığım sınıra yakınmış onun dışında diğer değerler de iyi dedi.
çay ve kola içmememi,
kedi köpek gibi hayvanlara yaklaşmamamı,
yeşil sebzeleri ve meyveleri bol suda iyice yıkayarak bol bol yememi,
bol miktarda su içmemi,
kansızlık için ise hergün pekmez yememi birde yeşil biber yememi söyledi

kesemiz 1.15cm sizce nasıl sizin ki ne kadar paylaşır mısınız? bir de doktor gyno ferro sanol verdi. ilaç demir folik asit ve b12 vitamini içeriyor. bugün kullanmaya başlayacağım. kullanan var mı aranızda yada ilaç hakkında bilgisi olan var mı? internette araştırdım.genelde olumlu şeyler yazıyordu. hatta bir yerde bakanlığın hamilelikte onay verdiği tek ilaç diye yazmışlardı doğrumu bilmem yeterince araştırmadım çünkü.

2 hafta sonra yine doktor bilgi verirse paylaşırım.

Hayırlı olsun canım
6+ 5 gun de duymuştum
Sende duyarsın muhakk canm

kızlar merhaba

bende cok sukur aranızdayım Allah isteyen herkese nasip etsin. harika bi duygu inanamıyorum hala

inan anlattım tatlım, şimdi ayıptır söylemsi saçlarım çabuk yağlanıyor kendi kokuma bile tahammülüm yok evde zaten yemek pişiremiyorum,, sadece bir gün iyidim dün çok berbat oldum bugünde öyleyim,,,, diyorum ki önceden rahatsız ediyordu ama idare ediyordum ama idare edebilecek durumum yok,,, affedersin istifra etmek istemiyorum sonra bir gün kendime gelemiyorum,,,, zaten kendi diyor gözüm bile şaşı bakıyor diye,, yorgunluktan,,,
ne zor işmiş insanın yanında bir desteğinin olmaması,,,,

sen yine de kendini üzme canım boşver destek olmuyosa köstek de olmasın üzme bebeği de kendini de

tebrik ederim hem seni hem eşini. bırakmayı geçtim bırakmak için uğraşmak azaltmak bile takdiri hak eder. yani sigaradan uzaklaşsın da insanlar bir milim bile olsa o milim iyi doğrudur. bir ömür olsa ah ne güzeldir. Allah her konuda adımlarımızı doğruya yöneltmemizi nasip etsin inşallah. farkındağı yaratmak bizlere düşüyor sayımızın değil etkimizin önemi var.

bebeğiniz ne güzel bebek ki onun sayesinde tamamen sigaradan kurtarmış sizi o bebek ne şanslı bebek ki onu kendi nefsinden alışkanlığından önde tutan anne ve babası var.

Canim peki kalp atislarini vajinal ultrasondan mi dinlediniz? Bi de kac haftaliksin? Ben 4+5 haftalikken gittim doktor keseyi goremedi 12 gun sonra gel dedi o zaman 6. Haftada filan olurum bebegi gorebilir miyiz dersin?

Canim yok seninki huysuzluk degil esin biraz daha anlayisli olmali. Hamile olan bizmiyiz onlar mi Allahaskina bi 9 ay ceksinler nazimizi, sen soyle ona senin cocugunu tasiyorum hayatim biraz nazimi cek ne olur filan de huyuna git, tartisma da olmasin tabi. Ben degil sigara parfum kokusunda bile ogurmeye basliyorum, seninki cok normal.

Canım bnm cok saol.. Bnm için gerçekten ewladımın saglıgı cok önmli... Eşimzaten kızım dogunca onun yüzüne bi baktı zamanı geldiginde ben buna nasıl kıyardım dedi...
Herkes için önemli bi konu ama herkes duyarlı olamıyo... İnsallah rabbim hidayete erdirsin

Kızlar benim cok midem bulanıyor yemek dahi yapamıyorum. İlk gebeliğimde böyle olmamıştım sadece iştahsızlık ve uyku hali vardı. Bunda mide bulantısıda eklendi 😞 oğlumun yiyeceğini yapiyorum bi. Başkada bişi yapamiyorum dün kayınvalidem geldi yapti bisiler sağolsun ama çok fenayim 😔 bişiyde yiyemiyorum😳 içtiğim bi su o kadar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şimdi okudum kadının biri maraton koşmuş,(42 km) yarısını koşmuş diğer yarısında yürümüş toplam 6 saat,,, maratondan sonra hooop doğuma gitmiş 38 haftalık,,, ,wayyyy be dedim,,,

Cnm sonrası için yürüyüşün çok faydası var tmmda şu donmde bnm sormk istediğim o son 3 ay zaten yurucez yoksa dgum zor olurda şimmdiisi içinnn kafamdakı sorular...

Cnm sonrası için yürüyüşün çok faydası var tmmda şu donmde bnm sormk istediğim o son 3 ay zaten yurucez yoksa dgum zor olurda şimmdiisi içinnn kafamdakı sorular...

Bende haftada 2 gün yarım saat yururdum. Hatta hamile aldığım ay haftada 4 kez yürüdüm. 3 haftadır yurumuyirum. Doktora gittiğimde soracağım.

Bizim doğum ocakta ya son 3 ay sogukta biraz zor yururuz gibi

doğru söylüyon iyi fikir bazı meyvelerden biraz atmak lazım sağol canım

benimde göğüsler şiş ama uyku desen hiç yok sabah ezanını duydum akşam önceden ne severdim uyumayı yada evdeyim artık çalışmıyorum ya vücut yorulmuyo ondan herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…