Tam 5 haftalikti baktırdigimda. Ben de 10 un altı sıkıntılı diye biliyorum doktorunla konuşana kadar içini ferah tut. Konuşunca bizle de Paylaş hatta
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Leyla düşük önleyici pruloton depot iğneler var. Benim tüp bebek olduğu için vücut doğal progesteronu salgılamaz başlangıçta diye yapılmıştı. 12. haftaya kadar da crione jel kullanıyorum sabah akşam. Doktorunla görüş vakit geçirmeden
Doktorumla konuştum. Değeri söyleyince hemen takviye iğne başlamalıyız dedi. Protestan isimli bi iğne yazdı üç gün arayla beş iğne olacakmışım ilkini oldum. Bir de crinone jel verdi her gün kullanacakmışım. Düşük olur mu dedim 5 gibi bi değer olsa kesin düşük normali 20-25 sen aradasın dedi. Arada olmak berbat
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar benim cok midem bulanıyor yemek dahi yapamıyorum. İlk gebeliğimde böyle olmamıştım sadece iştahsızlık ve uyku hali vardı. Bunda mide bulantısıda eklendi 😞 oğlumun yiyeceğini yapiyorum bi. Başkada bişi yapamiyorum dün kayınvalidem geldi yapti bisiler sağolsun ama çok fenayim 😔 bişiyde yiyemiyorum😳 içtiğim bi su o kadar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim peki kalp atislarini vajinal ultrasondan mi dinlediniz? Bi de kac haftaliksin? Ben 4+5 haftalikken gittim doktor keseyi goremedi 12 gun sonra gel dedi o zaman 6. Haftada filan olurum bebegi gorebilir miyiz dersin?
canım progesteron hormonun biraz araştırdım
önceden söylediğim gibi ben daha adet olmadan hamile olduğumu öğrenmiştim
doktorun bu değere bakma sebebi yumurtlama olup olmadığını anlamakmış
benim ilk doktor kontrolüm adetime 3 - 4 gün varken olmuştu
doktorun kesin hamilesin demek için baktığı bir şeymiş
gebelik ilerledikce değerde yükselirmiş
bi noktadan sonra kese ve bebek gelişimiyle ilgilenildiği için önemsenmiyor.
Kızlar aranızda progesteron hormonu baktıran var mı? Benim 14 çıktı sanırım çok düşük. Çok canım sıkıldı. Progesteron azlığı düşük olacağını gösterir yazıyor internette
arkadaşlar ben biraz naz yapmak istiyorum ama naz yapacak birşeyim yok eskiden hergün hastaydım şimdi çok enerjikim ne bulantı ne ağrı ne de aşeriyorum ya bazen ben hamilemiyim gerçekten diyorum yada ters giden bişeyler mi var.benim gibi olan var mı?
benimde göğüsler şiş ama uyku desen hiç yok sabah ezanını duydum akşam önceden ne severdim uyumayı yada evdeyim artık çalışmıyorum ya vücut yorulmuyo ondan herhalde
progestonum 22 canım ama düşük tehlikesi yaşadım. hala progeston fıtıl ve iğne oluyorum. düşük olacagı degil de düşük riski taşıyabileceği demek istemiştir. Korkma...
Merhaba arladaslar herkese saglikli hayirlI evlatlar diliyorum. Benimde sat 14 nisan netteki arastirmalara gore 19 ocak tahmini dogum. Henuz dr gitmedim haftaya dusunuyorum haftaya 7 hafta olcak ins kalp seslerini duyariz onun icin gitmedim dr a. Siz kacinci haftada duydunuz. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Cnm sonrası için yürüyüşün çok faydası var tmmda şu donmde bnm sormk istediğim o son 3 ay zaten yurucez yoksa dgum zor olurda şimmdiisi içinnn kafamdakı sorular...
20-25 normal değer dedi doktorum. Sen aradasın dedi. İğne ve jel kullanmaya başladım. Elimden başka bişey gelmiyor. Senin düşük riskin neden oldu acaba. Progesteronun normal çıkmış.
kızlar 6+6 dayım
kan hormon idrar vs test yaptırdım doktor normal deyip ilaç ya da hap vermedi
ben değerlerimi görmedim aa bilgisayardan baktı
normalde demirim eksiktir doktor bişey demeyince tereddüt ettim bu haftalarda ilaç içmeye başlayan var mı? yoksa kan ilaçları sonradan mı başlayacak ???
Aynen bende sana katiliyorum cnm benimde iki kizim var buda erkek olsun istiyorum ama tabiki en onemli saglikli olsun saclarinin bir telini degismem cinsiyete tabi rabbim yaratmış her iki cinsi insanoglu bizde tatmak istiyoruz her ikisinide rabbim tum herkesin kalbinde yatani herkese sağlıklı hayırlı bir sekilde nasip etsin
Aynen bende öyleyim hatta telaş yapıyorum bebek gelişmiyo mu diye ama haftaya gitcem doktora hiç hamile gibi değilim bi göğüsler şiş bi de uyku var sürekli başka bişey yok bişeyler isteyim diyorum yok canım da bişey istemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?