- 29 Mayıs 2014
- 134
- 16
- 118
6+4 te duyduk canım yüksek ihtimalle duyarsın bi dahaki gidişine. Evet vajinal ultrasonla baktı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar 6+6 dayım
kan hormon idrar vs test yaptırdım doktor normal deyip ilaç ya da hap vermedi
ben değerlerimi görmedim aa bilgisayardan baktı
normalde demirim eksiktir doktor bişey demeyince tereddüt ettim bu haftalarda ilaç içmeye başlayan var mı? yoksa kan ilaçları sonradan mı başlayacak ???
Nasi oluyo bu vajinal ultrason ayip olmazsa sorsam
Karından değil de alttan bakıyo dr işteöyle daha net gözüküyo bebiş. beni ilk gittiğim dr korkutmuştu boş gebelik falan diye. Başka dr gittim dr karnımdan baktı gördü hemen kalp atıslarınıda duydum dddi ama için rahat etmediyse altan bakalım dedi ben can ata ata baktırdım o korku insana neler yaptrıoo )))))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü
Canim oyle de utanirim yaa ben daha hayatimda jinekologa gitmemis insanim, ama alismak zorundayiz dimi bundan boyle daha normal dogum yapcaz belki offf ne zor ya kizlar...
Mide bulantısının en güzel yanını keşfettim bugün. İşe gidemedim ve gün boyunca ağlamaklı ve off poff halimle yatarken sıpamla konuşmaya başladım. 'Senin için çekiyorum bak, sen bi doğ sana göstericem' tehditinden tutun 'ama seni çok seviyorum olduğun yere sıkıca tutun olur mu' tarzı yalvarmalara karşı her türlü monolog geçmiştir aramızda.. Derken karnımın sol tarafı seğirdi sanki cevap verio gibi.. Mutluluk şimdiden tarifsiz..ilerde gerçek varlığını hissedeceğimiz tekmelerini de hepimiz yaşarız inşallah.. Kendinizi siz de kötü hissettiğinde konuşun onla bolca..O kadar rahatlatıp huzur verio ki şimdiden!:))
Karından değil de alttan bakıyo dr işteöyle daha net gözüküyo bebiş. beni ilk gittiğim dr korkutmuştu boş gebelik falan diye. Başka dr gittim dr karnımdan baktı gördü hemen kalp atıslarınıda duydum dddi ama için rahat etmediyse altan bakalım dedi ben can ata ata baktırdım o korku insana neler yaptrıoo )))))))
Canim oyle de utanirim yaa ben daha hayatimda jinekologa gitmemis insanim, ama alismak zorundayiz dimi bundan boyle daha normal dogum yapcaz belki offf ne zor ya kizlar...
Gercekten cok zor bende öyle diyodum ayy falan ama başa gelince insan yapıyo ; )) benim ikinci gebeliğim ilki normal olmadi 40+2 kadar bekledim sezeryan oldum mecburi.
Mide bulantısının en güzel yanını keşfettim bugün. İşe gidemedim ve gün boyunca ağlamaklı ve off poff halimle yatarken sıpamla konuşmaya başladım. 'Senin için çekiyorum bak, sen bi doğ sana göstericem' tehditinden tutun 'ama seni çok seviyorum olduğun yere sıkıca tutun olur mu' tarzı yalvarmalara karşı her türlü monolog geçmiştir aramızda.. Derken karnımın sol tarafı seğirdi sanki cevap verio gibi.. Mutluluk şimdiden tarifsiz..ilerde gerçek varlığını hissedeceğimiz tekmelerini de hepimiz yaşarız inşallah.. Kendinizi siz de kötü hissettiğinde konuşun onla bolca..O kadar rahatlatıp huzur verio ki şimdiden!:))
Gercekten cok zor bende öyle diyodum ayy falan ama başa gelince insan yapıyo ; )) benim ikinci gebeliğim ilki normal olmadi 40+2 kadar bekledim sezeryan oldum mecburi.
Bak ama en azindan daha tecrubelisin bircogumuzdan. Bilgilerinden yararlaniriz insallah:)
utanılıacak bir şey yok zaten üstünde örtü oluyor kimse bir yerini görmüyor,,, bende çok utanmıştım ilk jinekoloğa gittiğimde geçen gün odada 2 doktor 2 hemşire vardı benim ayaklar havada,,,,zaten örtü oluyor dediğim gibi
Söz konusu sağlık olunca hele bide bebeğinizin sağlığı..başka söze gerek olmuyo sanırım..endişelenicek hiçbişiy yok antepfıstığı inan o kadar sıradan bi şekilde sanki nefes alıp verir gibi yapıolar ki sen kendine stres yaptığınla kalıyosun.. Senin için ilk olabilir ama onlar için kimbilir kaçıncısın bi de bu şekilde düşün içini rahat tut..önemli olan sonucu:)
Slm kızlar carsambadan beri hastanedeyim yazamadım daha yeni yeni geliyorum kendime pazartesiye kadar burda kalicam inşallah pazartesi cikarim durumuma gore tabi
Ozelime bakamiyorum eve gelince yeni hamisleri eklerim inşallah
aynı şey bende De oluyor karnımı sevıyorum ve tan bebişin olduğu yerde tatlı bir sızı bebek zaten 8.haftada hareket edermiş ama hissetmek en erken 14.hafta diyorlar
evet gelişen kaslarının esnetiyorlarmış,,,, zaten şimdi küçükler birde, bir sürü yer var büyüyünceye kadar top sektircekler içimşzde,,, sonra çok büyücekler az hareket edebilecekler,,,
hemen büyüsünler de hemen doğsunlar sağlıklı sağlıklı,,,,
geçen gün düşünüyordum insan görmedii tanımadığı bir kişiyi nasıl bu kadar sevebilir diye,,,,,
annelerimizin kıymetini ben daha bir anladım,, çok duygusalım,,,,çokkk
utanılıacak bir şey yok zaten üstünde örtü oluyor kimse bir yerini görmüyor,,, bende çok utanmıştım ilk jinekoloğa gittiğimde geçen gün odada 2 doktor 2 hemşire vardı benim ayaklar havada,,,,zaten örtü oluyor dediğim gibi
Bak bu ortu olayini bilmiyordum cok saol icim rahatladi simdi. Leble sen kac haftaliksin?
gecmiş olsun canım mide bulantıları degıl mi başka birsey yoktur insallah
anne bambaşka birsey bizler şimdiden anne olduk ama baba olmak sadece doğumdan sonra başlıyor
Teşekkür ederim canım evet mide bulantısı çarşamba günü dayanılmaz halde kötüydum esim zor yetiştirdi hastaneye hemen aldılar bebeğe baktılar once maşallah pit pit atıyor kalbi anneciğim benim keyfim yerinde sen kendine iyi bak diyor sanki bana :)
Doktorda bebeğim icin hersey yolunda dedi şükür sorun bitmek tukenmek bilmeyen bulantı ve halsizlik şükür bugun iyiyim gunde 3 defa bulantı için serum alıyorum ve 1 defada vitamin serumu alıyorum yemek yemeyede başladım serumlar sayesinde inşallah biran once toparlarim esim ve cocuklarim evde ben burda olmuyor malesef
Söz konusu sağlık olunca hele bide bebeğinizin sağlığı..başka söze gerek olmuyo sanırım..endişelenicek hiçbişiy yok antepfıstığı inan o kadar sıradan bi şekilde sanki nefes alıp verir gibi yapıolar ki sen kendine stres yaptığınla kalıyosun.. Senin için ilk olabilir ama onlar için kimbilir kaçıncısın bi de bu şekilde düşün içini rahat tut..önemli olan sonucu:)
Aslinda mantik bu olmali doktorun isi bu adam sana bakmiyor bile. Ilk bebek ilk dogum doktoru ilk muayene o yuzden stres yaptim sanirim. Bebegim iyi olsun da sorun degil gerisi. Aslinda bi sonraki muayeneyi iple cekiyorum elimden gelse her gun giderim de doktor 12 gun sonra gel deyince mecbur bekliyorum. Ama 1 gun gecti safak:11. Gel 10 haziran geeeel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?