2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canim bana doktor folikasit+vitamin baslatti degerlerime bile bakmadan. Test yapalim sonrada anemi icin baslayalim ilac dedi. Zaten kansizlik tedavisi uzun suruyo biliyosun simdi baslarsan vucut bastan yorulmaz. Sen bi dahaki gidisinde mutlaka folik asit yazdir derim. Demir icin de bisryler yazsa senin icin iyi olur.

Nasi oluyo bu vajinal ultrason ayip olmazsa sorsam

Karından değil de alttan bakıyo dr işte öyle daha net gözüküyo bebiş. beni ilk gittiğim dr korkutmuştu boş gebelik falan diye. Başka dr gittim dr karnımdan baktı gördü hemen kalp atıslarınıda duydum dddi ama için rahat etmediyse altan bakalım dedi ben can ata ata baktırdım o korku insana neler yaptrıoo )))))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mide bulantısının en güzel yanını keşfettim bugün. İşe gidemedim ve gün boyunca ağlamaklı ve off poff halimle yatarken sıpamla konuşmaya başladım. 'Senin için çekiyorum bak, sen bi doğ sana göstericem' tehditinden tutun 'ama seni çok seviyorum olduğun yere sıkıca tutun olur mu' tarzı yalvarmalara karşı her türlü monolog geçmiştir aramızda.. Derken karnımın sol tarafı seğirdi sanki cevap verio gibi.. Mutluluk şimdiden tarifsiz..ilerde gerçek varlığını hissedeceğimiz tekmelerini de hepimiz yaşarız inşallah.. Kendinizi siz de kötü hissettiğinde konuşun onla bolca..O kadar rahatlatıp huzur verio ki şimdiden!:))

aynı şey bende De oluyor karnımı sevıyorum ve tan bebişin olduğu yerde tatlı bir sızı bebek zaten 8.haftada hareket edermiş ama hissetmek en erken 14.hafta diyorlar

ayy bende yapıyorum onu bazen, elimi karnımın üstüne koyuyorum uçup gidiyorum başka diyarlara,,,,
özellikle çok canımın sııkın olduğu dönemlerde,,
şu 3 aylık dönem bitsede karnımıza dolayısı ile bebeklerimize masaj yapsak)))
sesimizi duymaya başlasalar,,, tekmelerini hissetsek,,,,

Slm kızlar carsambadan beri hastanedeyim yazamadım daha yeni yeni geliyorum kendime pazartesiye kadar burda kalicam inşallah pazartesi cikarim durumuma gore tabi
Ozelime bakamiyorum eve gelince yeni hamisleri eklerim inşallah

Slm kızlar carsambadan beri hastanedeyim yazamadım daha yeni yeni geliyorum kendime pazartesiye kadar burda kalicam inşallah pazartesi cikarim durumuma gore tabi
Ozelime bakamiyorum eve gelince yeni hamisleri eklerim inşallah

gecmiş olsun canım mide bulantıları degıl mi başka birsey yoktur insallah

evet gelişen kaslarının esnetiyorlarmış,,,, zaten şimdi küçükler birde, bir sürü yer var büyüyünceye kadar top sektircekler içimşzde,,, sonra çok büyücekler az hareket edebilecekler,,,
hemen büyüsünler de hemen doğsunlar sağlıklı sağlıklı,,,,
geçen gün düşünüyordum insan görmedii tanımadığı bir kişiyi nasıl bu kadar sevebilir diye,,,,,
annelerimizin kıymetini ben daha bir anladım,, çok duygusalım,,,,çokkk

anne bambaşka birsey bizler şimdiden anne olduk ama baba olmak sadece doğumdan sonra başlıyor

gecmiş olsun canım mide bulantıları degıl mi başka birsey yoktur insallah

Teşekkür ederim canım evet mide bulantısı çarşamba günü dayanılmaz halde kötüydum esim zor yetiştirdi hastaneye hemen aldılar bebeğe baktılar once maşallah pit pit atıyor kalbi anneciğim benim keyfim yerinde sen kendine iyi bak diyor sanki bana :)
Doktorda bebeğim icin hersey yolunda dedi şükür sorun bitmek tukenmek bilmeyen bulantı ve halsizlik şükür bugun iyiyim gunde 3 defa bulantı için serum alıyorum ve 1 defada vitamin serumu alıyorum yemek yemeyede başladım serumlar sayesinde inşallah biran once toparlarim esim ve cocuklarim evde ben burda olmuyor malesef

anne bambaşka birsey bizler şimdiden anne olduk ama baba olmak sadece doğumdan sonra başlıyor

farkındayım,,, benim eşiim halen idarek edemedi,,, sigara içemedi diye küstü bugün eve saat 11-12 gibi gelicekmiş,,,,
neyse doğsun bebek hatırlatırım kendisine yaptığı cahillikleri,,,

anladım canım tabi aklın diğer yavrularında birde sen gurbettesin.gecrcrk canım son 4haftamızinsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…