2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ablamlar Kasım annes buluşuyorlar:) tüm bebekler yemek yiyip uyuyor anneler şok oluyor birlikte olunca :)) krşke bizde de öyle olsaydı..
Girlboymom yok canım buluşmadık ama keşke buluşsak
Hahaha cpk iyiymis yaa
Bizde bulussak yenek yiyip uyusalar ve bizde hep beraber uyusaydikkk

COk sevindim sprayla halloluyor olmasina

Canim normalde bende 6 ucuk 7de kalkiyorum her sabah, ama esim izinliydi bugun sagolsun sabah beni kaldirmamis bebisle oynamislar, bende 9bucuga kadar uyku cektim :)

Benide takibe alirmisi n canim?

Yatili.misafirlerim vardı gönderdim çok şükür. 2 hafta sonra tekrar yatili misafirim gelecek. Bu sene hic olmadigi kadar yatili misafirim oldu. Kizimda yine huysuz ve hala disi cikmadi. 8,5 aylok olmak üzere. Mama dede enennee ennee babbaa diyo bayiliyorum ona tutunup ayakta durabiliyo. Tutunup yürüyen bebekler var sanırım maşallah barekallah hepsine. Rabbim bagislasin meleklerimizii

slm nasılsınız kızlar bebişin dişi bizi yedi bitirdi 1 hafta sonra işe başlıyorum ve hala bakıcı bulamadım ben eve gelsin istiyorum benim bulduklarımda evime getir diyor bi sürü sorun... çalışan bayanlar sizler napacaksınız herkesin bakıcısı hazır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…