2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım evine gelsinler götürme geri adim atma bulursun emin ol.. sende alışırsın evde biri olmasına çocuk zaten düzenini arıyor orda yabancı kalıyor gariban kalıyor birde benimde karışık halası eve gelecek bakalım macera bekliyor bizi ..yan apartmanları falan araştır komsular en çok gelebilecek ..kaça batıracaksın birde hangi şehir ben yarım gün halası bakacak 500 düşünüyorum

Ohh misafir ağırlama şampiyonu oldun maşallah sana ;-) ne kadar geç dış o kadar az huzursuzluk boşver kızım 11 ayda cikarmisti ..

Ben 1 yasina girene kadar beklicem, sonrada kreste çalışıp kizimida götürmeyi düşünüyorum inşallah. Bakıcı bulmak kolay değil inşallah istedigin gibi bir bakıcı bulursun canim.

aynen canım düzeni bozulmasın istiyorum bi de kamera taktıracağız eve onu hiç söylemiyorum zaten kamerayı duyan vazgeçiyor...canım ben adanadayım arkadaşımda yarım güne 500 veriyormuş ben bu yıl norm fazlasıyım okulum belli değil daha yarım gün mü olur tam gün mü olur o sebepten ne kadar vereceğim bilmiyorum

Ben 1 yasina girene kadar beklicem, sonrada kreste çalışıp kizimida götürmeyi düşünüyorum inşallah. Bakıcı bulmak kolay değil inşallah istedigin gibi bir bakıcı bulursun canim.
bende 1 yaşına kadar bakmak istiyordum ücretsiz izin alıp ama şartlar elvermedi sağol canım inşlh bulurum

kamera isi sıkıntı bence taktirsanda soyleme gizli bisey yap çünkü ben olsam bende kabul etmem insanlar sevmez o olayı .piyasa o şekilde bu arada bende norm fazlasıyım benimde belli değil ama yarım gün olacağı kesin ins

I imspecial ahmet paşa ne güzel uyumuş salıncakta bizde dün babaannesine gitmiştik terasta salıncak yaptım oğluma baya uyudu resimlerini birazdan atarım..
Evde salıncak yapmayı düşünüyorum aranızda yapan varmı kızlar..

Canım köy evi kaynanamin tavan tahta ordan ama hayatım da en iyi verdiğim karar salıncak almak buda modern olanı

Cnm ben giremiyorum kizim hasta..
Kayinvalideme geldim, beraber bakiyoruz.
Atesi hallettik ama ishali cok var, bikac gundur suzuldu yavrum kilo kaybi var .
Sütüm de cok fazla degil, ek gida da yemek istemiyor istahi yok..Napicam bilmiyorum. .

Gg
Cnm ben giremiyorum kizim hasta..
Kayinvalideme geldim, beraber bakiyoruz.
Atesi hallettik ama ishali cok var, bikac gundur suzuldu yavrum kilo kaybi var .
Sütüm de cok fazla degil, ek gida da yemek istemiyor istahi yok..Napicam bilmiyorum. .
geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatır kuzun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…