Maşallah canım sana gayet iyi görünüyorsun.
Canım evine gelsinler götürme geri adim atma bulursun emin ol.. sende alışırsın evde biri olmasına çocuk zaten düzenini arıyor orda yabancı kalıyor gariban kalıyorslm nasılsınız kızlar bebişin dişi bizi yedi bitirdi1 hafta sonra işe başlıyorum ve hala bakıcı bulamadım ben eve gelsin istiyorum benim bulduklarımda evime getir diyor bi sürü sorun... çalışan bayanlar sizler napacaksınız herkesin bakıcısı hazır mı?
Ohh misafir ağırlama şampiyonu oldun maşallah sana ;-) ne kadar geç dış o kadar az huzursuzluk boşver kızım 11 ayda cikarmisti ..Benide takibe alirmisi n canim?
Yatili.misafirlerim vardı gönderdim çok şükür. 2 hafta sonra tekrar yatili misafirim gelecek. Bu sene hic olmadigi kadar yatili misafirim oldu. Kizimda yine huysuz ve hala disi cikmadi. 8,5 aylok olmak üzere. Mama dede enennee ennee babbaa diyo bayiliyorum onatutunup ayakta durabiliyo. Tutunup yürüyen bebekler var sanırım maşallah barekallah hepsine. Rabbim bagislasin meleklerimizii
Ben 1 yasina girene kadar beklicem, sonrada kreste çalışıp kizimida götürmeyi düşünüyorum inşallah. Bakıcı bulmak kolay değil inşallah istedigin gibi bir bakıcı bulursun canim.slm nasılsınız kızlar bebişin dişi bizi yedi bitirdi1 hafta sonra işe başlıyorum ve hala bakıcı bulamadım ben eve gelsin istiyorum benim bulduklarımda evime getir diyor bi sürü sorun... çalışan bayanlar sizler napacaksınız herkesin bakıcısı hazır mı?
aynen canım düzeni bozulmasın istiyorum bi de kamera taktıracağız eve onu hiç söylemiyorum zaten kamerayı duyan vazgeçiyor...canım ben adanadayım arkadaşımda yarım güne 500 veriyormuş ben bu yıl norm fazlasıyım okulum belli değil daha yarım gün mü olur tam gün mü olur o sebepten ne kadar vereceğim bilmiyorumCanım evine gelsinler götürme geri adim atma bulursun emin ol.. sende alışırsın evde biri olmasına çocuk zaten düzenini arıyor orda yabancı kalıyor gariban kalıyorbirde benimde karışık halası eve gelecek bakalım macera bekliyor bizi ..yan apartmanları falan araştır komsular en çok gelebilecek ..kaça batıracaksın birde hangi şehir ben yarım gün halası bakacak 500 düşünüyorum
bende 1 yaşına kadar bakmak istiyordum ücretsiz izin alıp ama şartlar elvermediBen 1 yasina girene kadar beklicem, sonrada kreste çalışıp kizimida götürmeyi düşünüyorum inşallah. Bakıcı bulmak kolay değil inşallah istedigin gibi bir bakıcı bulursun canim.
kamera isi sıkıntı bence taktirsanda soyleme gizli bisey yap çünkü ben olsam bende kabul etmem insanlar sevmez o olayı .piyasa o şekilde bu arada bende norm fazlasıyımaynen canım düzeni bozulmasın istiyorum bi de kamera taktıracağız eve onu hiç söylemiyorum zaten kamerayı duyan vazgeçiyor...canım ben adanadayım arkadaşımda yarım güne 500 veriyormuş ben bu yıl norm fazlasıyım okulum belli değil daha yarım gün mü olur tam gün mü olur o sebepten ne kadar vereceğim bilmiyorum
Ben göremiyorumKizlar foto ekledim a beni.kiler niye yan :)
Resimlerin altında döndür var ordan ayarlayabilirsin canımKizlar foto ekledim a beni.kiler niye yan :)
Canım köy evi kaynanamin tavan tahta ordan ama hayatım da en iyi verdiğim karar salıncak almak buda modern olanı
Güle güle kullanın canım ben uyuması için yapmayı düşünüyorum dün kv delerde bayaa uyudu oğlum salıncak var diye...Canım köy evi kaynanamin tavan tahta ordan ama hayatım da en iyi verdiğim karar salıncak almak buda modern olanıEki Görüntüle 1614902
Cnm ben giremiyorum kizim hasta..
geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatır kuzun..Cnm ben giremiyorum kizim hasta..
Kayinvalideme geldim, beraber bakiyoruz.
Atesi hallettik ama ishali cok var, bikac gundur suzuldu yavrum kilo kaybi var .
Sütüm de cok fazla degil, ek gida da yemek istemiyor istahi yok..Napicam bilmiyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?