Aklima dusurdun bak baslayim bende bayram icin kiyafet bakmaya hayirli olsun cicilerinizEki Görüntüle 1616810İyiki indirimler varr yasasinn
Bayramliklarimizi aldik
T shirt h&m 14 lira
Pantolon h&m 20 lira
Ayakkabi kinetix 20 lira
Biz kombinimizi cok sevdikkk
Hoşgeldin aramıza cnm.Merhaba hanımlarrr... Sizi hamileliğimden beri takip ediyorum. Bende ocak annesi olacaktım (20 ocakta olacaktı doğumum) ama benim oğlum duramadı ve 30 aralıkta dünyaya geldi ama ben hala yaZdıklarınızı okuyorum sonuçta ocakta sayılabiliriz biz sohbetiniz, dayanışmanız, birbiriniZe destek oluşunuz, moral vermeniz vs. çok hoşuma gidiyor bundan sonra bende aktif olmak istiyorum aranızda
Tesekkur ederiz :))Aklima dusurdun bak baslayim bende bayram icin kiyafet bakmaya hayirli olsun cicileriniz
AH Canım bende sızı ozledım allah razı olsun@asliayet hoşgeldin canım özledik seniaile içinde oluyor öyle kirginliklar inşallah az olsada ayrılık ise yarar bizim ilk yıllar o kadar kötüydü ki özellikle ilk yıl zamanla daha iyi olursunz inşallah hic uzulme ..düğünlerde bol bol oyna stres at bebeginede masallah yarasin yedikleri ..tırtılın kelebek olması dileğiyle
Ayy yanlış mesajı alıntılamisim@angelsturkey e yazmistim
masallahh bu havuza bayıldımmmBakmayın utanıyorum :))))
canım bız ılkTeşekkür ederim canım çok güzel ama bayaa uğraş gerekiyor galiba bu konularda çok tembelim ben eşimdende hayır yok böyle konularda
ayyy canım benımmm heheheh hep burdayım ben yaa ama yazmadım bende sızlerı ozledımHoşgeldin kızz inanırmısın bu gün aklıma geldin nerde bu deli kız dedim ilk gırsatta soracaktım bak sen geldin özlettin kendini..
Allah ağzınızn tadını bozmasın inşallah canım..
Bizim abdullah doğduğundan beri ağzımızın tadı bozulmuyor meyvemiz oldu resmen sıpa:))
hahahajhaaa bende gobeklıııı sısmaaaann sarkık kaldım sızdenım anacıımZayif duz gobekli selulitsiz dogum yapiprta incecik
Olan kadinlaR disinda tum annelere iyi geceler
Zayif gicik sey
ıyı laf attın vallaaçana bakarlar aslanımsenin tombisbkollarini isiririm
bende aynen bu sekıl kalkıyom afyonumu patlatana kadar neler cekıyorummAhh esekten düşmüş gibi kalktım
hosgeldııınnnMerhaba hanımlarrr... Sizi hamileliğimden beri takip ediyorum. Bende ocak annesi olacaktım (20 ocakta olacaktı doğumum) ama benim oğlum duramadı ve 30 aralıkta dünyaya geldi ama ben hala yaZdıklarınızı okuyorum sonuçta ocakta sayılabiliriz biz sohbetiniz, dayanışmanız, birbiriniZe destek oluşunuz, moral vermeniz vs. çok hoşuma gidiyor bundan sonra bende aktif olmak istiyorum aranızda
bunlara bayıldım hayırlı olsun hemen gıdıyorum h m yeee bayılırım indirimlereeeeİyiki indirimler varr yasasinn
Bayramliklarimizi aldik
T shirt h&m 14 lira
Pantolon h&m 20 lira
Ayakkabi kinetix 20 lira
Biz kombinimizi cok sevdikkk
Havuzu sahilde geziyorduk babası görünce alıverdi
AH Canım bende sızı ozledım allah razı olsunaramız dzeldı yarın aksamda ben gıdıyorm araya ozlem gırsın eskı halımıze donmek ıstıyorum cunku
masallahh bu havuza bayıldımmm
canım bız ılkbundan aldık 3 4 ay gecelerıde dahıl bunda yatırdım sımdı bahcedeguya dısarı cıktıgımızda buna yarırıp uyutacaktım yok atıyor kendınnı acaba kumasını cıkarıp cıngene besıklerı gıbı kumas sarsam olur mu kı dur bı deneyım :)
ayyy canım benımmm heheheh hep burdayım ben yaa ama yazmadım bende sızlerı ozledımAMİİNN INSaallah masallah allah muhabbetınızı artırsın bızımkıde bozulmasnnn araya ozlem gırınce aslıııı desın dursun gayrıı
hahahajhaaa bende gobeklıııı sısmaaaann sarkık kaldım sızdenım anacıım
ıyı laf attın valla
bende aynen bu sekıl kalkıyom afyonumu patlatana kadar neler cekıyorumm
hosgeldııınnn
bunlara bayıldım hayırlı olsun hemen gıdıyorum h m yeee bayılırım indirimlereeee
Nerden aldın canımEki Görüntüle 1616864aysimason nette ucuza cingene salincagi var harika
Bu arada kızlar bu önlüğü gösteriyim aranız da kullanan vardır yoksa alsin 5 tl almıştım super bisey sil sil kullan
Ev cocuklarla ne kadar güzel degilmiDaha yeni topladigim odanın hali ablasi susleniyor ev ayakkabisi oğlanda kuzuyu altına almış dövüyor bunlari yemeyim de napiyim
İlla insanı patlatcaklar yoksa düzelmiyolarKızlara da hani benim kızımın memişi diyolar... Bi gün patliycam
Canım ben görseydim sana söylerdimAyy kizlar kv deyince aklima geldi kac zamandir sorayim diyorum benim oglum babasinin kopyasi eşimde annesinin kopyası yani benim oglan kaynanama cok benziyor gorenler hemen diyor ayni babaanne diyekac aydir bekliyorum degisir yuzu diye ama bugun 7 aylik olduk hala bi degisme yok 1 yasina kadar degisir mi yoksa bu siması kalir mi?yani ogluma baktikca kaynanami gormeye devam mi edicem
Ayyu cok sinirlenirdim herhalde dişi kırılsaydı(
Görünmez kazadır ama insanda hiddetlenir yani anne olarak
Ama kırılmış gibi dediğine göre ucundan mı cok az kırıldı
Süt dişleri bunlar yerine yenisi gelecek sıkıntı yapma
Çok kırılmamışsa cirkin bi görüntü olmaz zaten
Gecmiş olsun diyim
Birde kusmadan bahsetmişsin
Reflü olmasın
Kardeşimin oglundada vardı
Şimdi 2yaşında gecti
Biliyorum canım :) önceden bebeği kıpırdatmaya korkardık buna şükür:)Benim kızım da kusmaya devam ediyor meraklanma. Ek gıda ile azaldı ama bitmedi. Geçer inş hepsininki de ...
Malesef bizim önceden gizli kameraydı ben de işi bıraktım gördüklerimden duyduklarımdanEşimin bürosunda koca koca 4 kamera var. Çalışan bayan 3 ay sonra görmüşbi de geç kalmadim diye ısrar ediyormuş. Kamera iyidir iyi Ne diyeyim allah rastgetirsin. Ben bakıcı korkusundan işi bıraktım.
Aminnn :)) aminnn:))Eki Görüntüle 1616405
Bebesini öpmeden uyutmayanlara iyi geceler anacım
Tüy gibi yatın, taş gibi kalkın inş :)
Amin canım inş hayırlı birine denk geliriz tez vakitte:) kv ne benziyor diyen olursa huyu benzemesin de gül geç:)))) benimki eşime kvye ve kaynıma benziyor hatta Kopyası üçünün... Ama Diğerlerini aklıma getirmeden eşime benziyor diye düşünüyorum tabi onlar Sarışın Bebiş Karakız ama kopyalar...Pinking Tree aynen oyle cnm evde kendi islerini yapmak icin evde bakalim diyorlar hayirlisi olsun istedigin gibi sende bulursun insallah
Nerde yaşasam yaşamadığım yeri özlüyorum canım burdayken orası oradayken burası:)) gidin gezin en Güzeli valla:)KizlR adem gunesi bende okuyorum, mahremiyet egitimini tavsiye ederim, bence en onemli konu bu, mahtemiyeti ogretmek gercekten zor cunku.. Bide kotu bi cagdayiz malesef cocuk istismari cok fazla bu acodanda mahremiyet egitiminin onemli oldugunu dusunuyorum.. Yakomoz yayinlarinin cocuk egitimiyle ilgili kitaplarida guzeloluyor..
Kizlar ya bebisimin damaklari sis, alt ust ikiside ama gelmiyor, elleri surekli kulaginda ne zaman cikarki?
Bu aralar tatil planimiz var daha dogrusu sehir gezmesi, cok seviyorum gezmeyi saatlerce yuruyup yorulmayi, bakalim insallah gideriz belcika ve hollanda dusunuyoruz ama kesinlesmedi hala..
Uyku duzenimiz masallah oturdu, tabi geceleri uyaniyor, iki kere filan ben uyumadan once, 1 kerede uyurken uyaniyor, sabah erkenden tam kalkisi yapiyoruz.. Emekleme hala yok, caba bile yok, bence emeklemeyecek bizimki :) cunku siralamaya basladi, ayakta durmak istiyor yeri sevmiyor..
Havalar cok bozuk burda. Hic gunes yok of turkiyeyi cok ozledim
eşini görüyorsun diye düşün canım:) dedim zaten ama:)bir de Değişiyor bebekler.. Öerak etme :) benim kızım da bana benzeyecek diyorum heheAyy kizlar kv deyince aklima geldi kac zamandir sorayim diyorum benim oglum babasinin kopyasi eşimde annesinin kopyası yani benim oglan kaynanama cok benziyor gorenler hemen diyor ayni babaanne diyekac aydir bekliyorum degisir yuzu diye ama bugun 7 aylik olduk hala bi degisme yok 1 yasina kadar degisir mi yoksa bu siması kalir mi?yani ogluma baktikca kaynanami gormeye devam mi edicem
Nerden aldın canım
Önlük yıkamaktan iflahım kesildi :)
pazarda da vardır heryerde varsaHer yerde var canım ben de evde böyle kullanıyorum dışarıda Süslü püslü:) bir de scothbrite işe lavaboda hemen gidiyor..
Bu önlüğün ebebek te kolları da olanı var 15 TL . Blw yapanlara duyurulur malum kış geliyor uzun kollu iyi olabilir.Eki Görüntüle 1616864aysimason nette ucuza cingene salincagi var harika
Bu arada kızlar bu önlüğü gösteriyim aranız da kullanan vardır yoksa alsin 5 tl almıştım super bisey sil sil kullan
İlk altı ay varla yok arası oldu. Ama gününde oldu. Altıncı ay resmen altı ayın acısını çıkarttı altı ayın toplamı kadar oldu. Sonra yine varla yok arası.Kizlar dogumdan sonra halen adet gormeyen varmi icinizde ?
Daha pasaklisini göstereyim sanaEki Görüntüle 1617112 Eki Görüntüle 1617114
Bak girlboymom benimkinden daha pasaklısı olamaz sanmıyorum
Ahanda kanıtı
HahaaaaaDaha pasaklisini göstereyim sana Eki Görüntüle 1617453
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?