2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hoşgeldin aramıza cnm.

AH Canım bende sızı ozledım allah razı olsunaramız dzeldı yarın aksamda ben gıdıyorm araya ozlem gırsın eskı halımıze donmek ıstıyorum cunku

Ayy yanlış mesajı alıntılamisim@angelsturkey e yazmistim

Bakmayın utanıyorum :))))
masallahh bu havuza bayıldımmm

Teşekkür ederim canım çok güzel ama bayaa uğraş gerekiyor galiba bu konularda çok tembelim ben eşimdende hayır yok böyle konularda
canım bız ılk
bundan aldık 3 4 ay gecelerıde dahıl bunda yatırdım sımdı bahcede guya dısarı cıktıgımızda buna yarırıp uyutacaktım yok atıyor kendınnı acaba kumasını cıkarıp cıngene besıklerı gıbı kumas sarsam olur mu kı dur bı deneyım :)

ayyy canım benımmm heheheh hep burdayım ben yaa ama yazmadım bende sızlerı ozledım AMİİNN INSaallah masallah allah muhabbetınızı artırsın bızımkıde bozulmasnnn araya ozlem gırınce aslıııı desın dursun gayrıı

Zayif duz gobekli selulitsiz dogum yapiprta incecik
Olan kadinlaR disinda tum annelere iyi geceler
Zayif gicik sey
hahahajhaaa bende gobeklıııı sısmaaaann sarkık kaldım sızdenım anacıım

açana bakarlar aslanım senin tombisbkollarini isiririm
ıyı laf attın valla

Ahh esekten düşmüş gibi kalktım
bende aynen bu sekıl kalkıyom afyonumu patlatana kadar neler cekıyorumm

hosgeldııınnn

İyiki indirimler varr yasasinn
Bayramliklarimizi aldik
T shirt h&m 14 lira
Pantolon h&m 20 lira
Ayakkabi kinetix 20 lira
Biz kombinimizi cok sevdikkk
bunlara bayıldım hayırlı olsun hemen gıdıyorum h m yeee bayılırım indirimlereeee

Havuzu sahilde geziyorduk babası görünce alıverdi
Fiyatıda cok makul 15tl :)
Yeni eğlencemiz bu :)
Herkese tavsiye edilir benimki bayıldı :)

Canım ben görseydim sana söylerdim
Üstüme yoktur bu konuda
Eltimin oğlu aynı babasıydı bebek
Ama nedense herkes eltime benzetiyordu
Bana karsı cıkıyorlardı
Şimdi bebek 9.5aylık babasının kopyası
Şimdi diyorkimki hani eltime benzetiyordunuz noldu
O zaman ona benziyodu diyorlar
Anam göz var nizam var bebekten belliydi babasının aynı oldugu
Sonra üzülme bebek bu ya anneye ya babaya benziycek
Sende bakınca babaya benziyo niyetine bak
Sonra o senin kanın canın kime benzersede
Ayol ben ne insanlar gördüm bebek kendine benzemediği söylenince kompleksten komplekse giren
Söyleyene kinlenen içinde hınç duygısu besleyen
Sanki bebegi tek başına yapmışta bebek mutlaka ona benziycekmiş psikolojisinde olan
Gebeliği boyunca sırf kendine benzesin diye dualar eden
Bu nasıl bi ruh halidir anlayamıyorum...
Demem oki kime benzerse benzesin canım sen zaten ona bakarken evladın gözüyle o duyguyla bakacaksın
Babaanneyede benzese sanada benzese o canın senın biriciğin...

Dişi kırık ama söylemeye de dilim varmadı kuzucum alınır diye annelik beni bir tuhaf yaptı.. Evet Reflü maleaef 2 yaşa kadar Geçmiyor bebişin resmini de açıktan koyma yahu Albüme koy:) bende nazar takıntısı var.. Değer meğer Allah korusun.. Maşallah kuzuma:)

Benim kızım da kusmaya devam ediyor meraklanma. Ek gıda ile azaldı ama bitmedi. Geçer inş hepsininki de ...
Biliyorum canım :) önceden bebeği kıpırdatmaya korkardık buna şükür:)

Malesef bizim önceden gizli kameraydı ben de işi bıraktım gördüklerimden duyduklarımdan ama şimdi dönmeye karar verdim genç bir kız bulsam oyun ablası gibi ah ah...

Eki Görüntüle 1616405
Bebesini öpmeden uyutmayanlara iyi geceler anacım
Tüy gibi yatın, taş gibi kalkın inş :)
Aminnn :)) aminnn:))

Pinking Tree aynen oyle cnm evde kendi islerini yapmak icin evde bakalim diyorlar hayirlisi olsun istedigin gibi sende bulursun insallah
Amin canım inş hayırlı birine denk geliriz tez vakitte:) kv ne benziyor diyen olursa huyu benzemesin de gül geç:)))) benimki eşime kvye ve kaynıma benziyor hatta Kopyası üçünün... Ama Diğerlerini aklıma getirmeden eşime benziyor diye düşünüyorum tabi onlar Sarışın Bebiş Karakız ama kopyalar...

Nerde yaşasam yaşamadığım yeri özlüyorum canım burdayken orası oradayken burası:)) gidin gezin en Güzeli valla:)
Benimki saçlarını yoluyordu diş patlatacağı zaman.. Çıkmaması daha iyi memeyi koparıyorlar ... Yakındır çıkması canım bunları yaşıyorsan...

eşini görüyorsun diye düşün canım:) dedim zaten ama:)bir de Değişiyor bebekler.. Öerak etme :) benim kızım da bana benzeyecek diyorum hehe

Her yerde var canım ben de evde böyle kullanıyorum dışarıda Süslü püslü:) bir de scothbrite işe lavaboda hemen gidiyor..
pazarda da vardır heryerde varsa
He bide bizim kırk yıllık pazarın adı sosyete pazarı olmuş :)
Anam o kodar giderim bitane sosyete görmedim :))
Allah ın pazarı işte
Pazar ın önüne sosyete kelimesini koyarak sosyete oldugu algısımı yarattıklarını düşünüyorlar acaba :)))
Arkadaş Bi önlükten girdik konu nerden çıktı

Son düzenleme:
Bende oğlum 4 aylıkken oldum. En son 15 nisan 2014te adet olmuştum 14 nisan 2015te tekrar başladı tam 1 yıl görmedim pek rahattı ama keşke azcık daha olmayaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…