Siz blw yapıyordunuz yanlış hatirlamıyorsam. Ben kuzumun eline verince anında kopariyor yarısı ağızda yarısı avucta. Ben panikle vazgeçip kaşıkla eski usul devam ediyorum. Sizde de öyle mi oluyor kendi kendine yerken ??Daha pasaklisini göstereyim sana Eki Görüntüle 1617453
İlk altı ay varla yok arası oldu. Ama gününde oldu. Altıncı ay resmen altı ayın acısını çıkarttı altı ayın toplamı kadar oldu. Sonra yine varla yok arası.
Çocuğu 2 yaşındayken hala ader olmayan birini duydum ama.
YAaa ben hicccccc olmadimmBende oğlum 4 aylıkken oldum. En son 15 nisan 2014te adet olmuştum 14 nisan 2015te tekrar başladı tam 1 yıl görmedim pek rahattı ama keşke azcık daha olmayaydım
Ayy aynen yaa bazen annem görüyor çıldırıyor kadın, dur elleme diyorum yesin de nasıl yerse yesinHahaaaaa
Hep aynı bunlar ya
Bazen oglana yedirirken diyorumki ye oglum ye tek sen ye de evin içine s.csanda olur
Benimki bebisimin isteğiyle yarı blw :) Yani böyle bulamaci önüne köyü minciklamasina izin veriyorum ben verirken kaşığı tutuyor kendi ağzına götürüyor filan bazen çok inatlasiyor kesinlikle ne yapsam ağzını actiramiyorum o gibi durumlarda yemekle oynamasına izn veriyorum bi nebze ise yarıyor yemesi için ama eline vermeye ben de korkuyorum salatalık armut filan vermeye başlamıştım doktorum havuç dışında birşey verme deyince iyice korktum vermiyorum ben deSiz blw yapıyordunuz yanlış hatirlamıyorsam. Ben kuzumun eline verince anında kopariyor yarısı ağızda yarısı avucta. Ben panikle vazgeçip kaşıkla eski usul devam ediyorum. Sizde de öyle mi oluyor kendi kendine yerken ??
Dediğin gibi pazarda bile vardır bi bebekciden almıştım kızımda ne önlükler kullandım kaç tane var onun yüzüne bakmiyorum bundan sonraNerden aldın canım
Önlük yıkamaktan iflahım kesildi :)
Amin.. onlar evin canı herşeyi Rabbim isteyenlerin evini çocuk sesiyle doldursunEv cocuklarla ne kadar güzel degilmi
Allah herkesin evladını bagışlasın...
Eki Görüntüle 1617112 Eki Görüntüle 1617114
Bak girlboymom benimkinden daha pasaklısı olamaz sanmıyorum
Ahanda kanıtı
Ben ben varımKizlar dogumdan sonra halen adet gormeyen varmi icinizde ?
canım uzun kollu kullanışlı olmuyor pek takip cikarirken çocuklar bunalıyor ondanda var sifir duruyorBu önlüğün ebebek te kolları da olanı var 15 TL . Blw yapanlara duyurulur malum kış geliyor uzun kollu iyi olabilir.
ya benim oğlan kaşığa on yargı oluşturdu dış çıktığından beri elimle veriyorum püre tarzı şey de yemiyorSiz blw yapıyordunuz yanlış hatirlamıyorsam. Ben kuzumun eline verince anında kopariyor yarısı ağızda yarısı avucta. Ben panikle vazgeçip kaşıkla eski usul devam ediyorum. Sizde de öyle mi oluyor kendi kendine yerken ??
Dr 9.ayda sanirim hap ile sokturecek,sanirim kabul ederim gibime geliyor,boyle bir mudahale sence ne gibi sorun acabilir?Dediğin gibi pazarda bile vardır bi bebekciden almıştım kızımda ne önlükler kullandım kaç tane var onun yüzüne bakmiyorum bundan sonra
Amin.. onlar evin canı herşeyi Rabbim isteyenlerin evini çocuk sesiyle doldursun
super
Ben ben varım4.ay karışık bi akıntı oldu oluyorum sandım yok birsey çok sıkıldım ay sonu bunalıyorum ama olamiyoriste keske olsak aslında civanperçemi bi yudum içsek ise yarar ama dogql olmasini bekliyorum kızımda 17 ay olmadigimi düşünürsem bundada umut yok
canım uzun kollu kullanışlı olmuyor pek takip cikarirken çocuklar bunalıyor ondanda var sifir duruyor
ya benim oğlan kaşığa on yargı oluşturdu dış çıktığından beri elimle veriyorum püre tarzı şey de yemiyoroff tekrar bi ek gıda başlangıcı yapmaliyiz
hihami yesinde döksün kuzu bizimkide öğrenmiş sıpa aliyor masada eziyor atıyor arkasindan eğilip bakıyor ağzına götürmüyor baa na bakıp gülüyor
Ben 14 aylıkken kadın dogumcuya gittim dediki sütun kaliteli demekki neden bunu bozuyorsun iki yıla kadar normal olmamak bence hic müdahale etmeyelim dedi ama illa istiyorsan adet söktürücü üç dedi icmedim 17.ay oldum valla bende bilmiyorum olsak iyi aslindada prolaktin hormonu yüksek bizdeDr 9.ayda sanirim hap ile sokturecek,sanirim kabul ederim gibime geliyor,boyle bir mudahale sence ne gibi sorun acabilir?
Domatesle koy su koymadan pişiyor gibi rengi sararınca kapat altino içine limon sıkGünaydın kızlar gaza geldim kislik hazırlıklarına başladım bugün ona devam edicembamya nasıl yapılıyo çok anlamadım pisiriyo gibi mi oluyo
Biz olsak o durumda yemin ederim koca memelerim yuzumden oglum bogulurduGünaydın kızlarrr bugün eşime kahvaltı hazırladım 5yılda bu sanıyorum 5inci hafta ici kahvaltı hazirlayisim erkenden gidiyor 6.30 kahvaltı mi hazırlanırdiyorum ki aşkım 30 ağustos zafer bayramı kapsamında başlayan etkinliklerimize devam edicem çok güldük sabah sabah ahmet saolsun bizi yalniz bırakmadı geziniyor etrafta gecede bi uyuyusumuz var yatakta herkes bir ge ometrik sekil cizmis kızım gece korkuyorum diye gelince dörtlendik bugün arkadssim doğum yapti minn ak oğlanı görmeye gidicez 20 günlük geçmiş olsuna yani iyi günleriniz olsun
Lohusaliktan 1hafta 10 gun sonra adetlerim basladi benim, duzenli bi sekilde. Ama arkadaslarim dogumdan 8-9 ay sonra adet gormeye baslamislardi.Kizlar dogumdan sonra halen adet gormeyen varmi icinizde ?
Teşekkür ederim deneyeyimyok yoğurda meyve katıyorum hergün değişik bişeyle yapıyorum.meyveli yogurt mayalamak pek sağlıklı olur mu bilemem ilkkez duydum
Hemen geçmiyor kremleri düzenli kullandık duşu ihmal etmedik geçti ama geçti diye kremi ve duşu ihmal edersek artıyor tekrar sürekli bakım istiyor havalar serinledikce azalıyorTamam teşekkürler.KV geçer her çocukta olur filan dedi dinlemicem.sizinki doktora gittikten sonra verdiği kremler hemen geçtimi.sıcakta daha fazla oluyor.
canım bence en iyisi ayrı olması benim cocuklari nasıl ayircaam onu dusunuyorum kızım yeni ayrıldı ama geliyor 4 yaşını doldursun izin vermicem kacmasina odamızaBiz olsak o durumda yemin ederim koca memelerim yuzumden oglum bogulurdu
Bravo valla size,inanilmaz cilgin yatiyorum daha surda yeni yeni esime vurmadan uyuyorum ,sagdan sole donerken hemde dirsegimle gozune vuruyormusum,vLla istem disi hic bir art niyetim yoktu valla
Bazen dusunjyorum adem gunes cok karsi 2 yasa kdr ayni yatak 4 e kdr ayni oda farkli yatak 4 ten sonra kendi odasina fikrini savunuyor,tam zittini savunan fikirlerde cok,5 ci ay gibi cok erken bi zamanda ayirdim hemde baska odayaama cit sesine kosuyorum bugune kdr duymayipta agladigini duymadik hic,umarim yanlis bir yolda degilimdir
bizde olmuştu kızımdan mikrop kapmıştı dr dalinli su ile sil netira damla damlat demistiKızlar tatildeyim oğlum sabah uyandığında gözleri çapak içindeydi açamıyordu pamuk ıslatıp sildim açıldı şimdi sis ve kızarık böyle bir durum yaşayan var mı ? Ne yapmalıyım? Bir de cildinde minik kızarıklık oluştu güneşten mi denizden mi bilemedim
Ben ekmeğin sert yerini ucunu veriyorum dislerine iyi geliyor. Onun dışında vermiyorum kopariyor. Birde benimkinin öyle yiyecekle oynama hobisi hiç yok ana kucağına yatırıp yediriyorum zaten yemeyi seviyor maşallah uslu uslu yiyip duruyor.Ayy aynen yaa bazen annem görüyor çıldırıyor kadın, dur elleme diyorum yesin de nasıl yerse yesinGeçen bi kase yemeği halinin üstüne çevirdi sonra kaseyi yaladı filan rezil yani durumumuz
Benimki bebisimin isteğiyle yarı blw :) Yani böyle bulamaci önüne köyü minciklamasina izin veriyorum ben verirken kaşığı tutuyor kendi ağzına götürüyor filan bazen çok inatlasiyor kesinlikle ne yapsam ağzını actiramiyorum o gibi durumlarda yemekle oynamasına izn veriyorum bi nebze ise yarıyor yemesi için ama eline vermeye ben de korkuyorum salatalık armut filan vermeye başlamıştım doktorum havuç dışında birşey verme deyince iyice korktum vermiyorum ben de
Canim bendede dedin şekilde olmuştu dördüncü ayda bende bir sonraki ay soğan suyu içtim tam oldu ise yaradı bende. Birde ben olmadığım için acaip sistim özellikle göbeğim. Görenler hamilemisin diye sorarlardi. Şimdi her ay oldukça hem sesim indi hemde gobegim gittikçe iniyor. Birde adet olamayanlarin kilo vermesi daha zormuş.Dediğin gibi pazarda bile vardır bi bebekciden almıştım kızımda ne önlükler kullandım kaç tane var onun yüzüne bakmiyorum bundan sonra
Amin.. onlar evin canı herşeyi Rabbim isteyenlerin evini çocuk sesiyle doldursun
super
Ben ben varım4.ay karışık bi akıntı oldu oluyorum sandım yok birsey çok sıkıldım ay sonu bunalıyorum ama olamiyoriste keske olsak aslında civanperçemi bi yudum içsek ise yarar ama dogql olmasini bekliyorum kızımda 17 ay olmadigimi düşünürsem bundada umut yok
canım uzun kollu kullanışlı olmuyor pek takip cikarirken çocuklar bunalıyor ondanda var sifir duruyor
ya benim oğlan kaşığa on yargı oluşturdu dış çıktığından beri elimle veriyorum püre tarzı şey de yemiyoroff tekrar bi ek gıda başlangıcı yapmaliyiz
hihami yesinde döksün kuzu bizimkide öğrenmiş sıpa aliyor masada eziyor atıyor arkasindan eğilip bakıyor ağzına götürmüyor baa na bakıp gülüyor
Canim ben geçen sene konservesini yapmıştım ama çok beceremedim galiba salyasi hep çıkmıştı. Buzluga açılınca daha iyi oluyor sanki . Ben internetten bakıp yapıyorum.Günaydın kızlar gaza geldim kislik hazırlıklarına başladım bugün ona devam edicembamya nasıl yapılıyo çok anlamadım pisiriyo gibi mi oluyo
Sağol canim hamarat anne seniDomatesle koy su koymadan pişiyor gibi rengi sararınca kapat altino içine limon sık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?