2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim ben geçen sene konservesini yapmıştım ama çok beceremedim galiba salyasi hep çıkmıştı. Buzluga açılınca daha iyi oluyor sanki . Ben internetten bakıp yapıyorum.
Ben de buzluğa atıcam canım Girlboymom tarif etmiş konserveden korkuyorum ben bozulmamış olsa bile pimpirikleniyorum bozulmuş gibi geliyo

minione canım ben lohusaliktan sonra olmuştum ama çok düzensizdi. Bende soğan suyu içtim bi kaç gün ve normal olmaya başladı hemde eskisi gibi düzenli şekilde. Bende çok stres yapıyordum.

Gecmis olsun
Dogdugu gunden beri biz her sabah o swkilde uyaniyoruz cunku goz yasi kanali tikali oglumun,ama goz capaklanmasi cok olunca abtibiyotikle goz damlasi damlatiyorum,muhtemelen sizdede mikrop oldu ondan capaklanma olmustur,ertesi gunde tekrar ederse goz damlasi kullanabilirsin mesala tobrased gibi

Ben de buzluğa atıcam canım Girlboymom tarif etmiş konserveden korkuyorum ben bozulmamış olsa bile pimpirikleniyorum bozulmuş gibi geliyo
Evet aynen geçen sene bende giciklandim yiyemedim. En iyisi buzluga atmak. Bu sene bn yapmadım kV kurutmus kabakla bamya ama hiç kurusunu yemedim nası olur bilmiyorum.

Ayy evet bizdede aynısı var doğduğu günden beri gözlerde çapaklanma var göz yaşı kanalı tıkalı hala geçmedi gözleri sürekli çapaklaniyor. Bende netira göz damlası damlatiyorum. Göz Dr vermişti iyi geliyor geciriyor ama yine oluyor.

minione canım ben lohusaliktan sonra olmuştum ama çok düzensizdi. Bende soğan suyu içtim bi kaç gün ve normal olmaya başladı hemde eskisi gibi düzenli şekilde. Bende çok stres yapıyordum.
Offf gercekten pinar cok sikinti yapiyorum
Aslinda normal bir durum binlerce kadin olmuyor ama iste sanki olunca karnim daha inecek gibime geliyor,sanki vucuttan kirli kan gidecek belkide yuzumdwki sivilceler gececek... Gibi bisuru beklentiler
Yaa varya kucucuk bir degisiklik bile biz kadinlara hemn mutluluk katiyor,1 kg zayiflamisim mesalq bugun nasil mutluyum anlatamam,gecen hafta cilginlik yapip kuaforw gitmeye sansim olmadigi icin evde koyu saclarimi once ablama actirdim ve ardindan annm kullu kunrala boyadi ve inanilmazzz guzel oldu
O gunden beri hergun saclarima fon cekiyorum masa yapiyorum makyaj yapiyorum,yuzume renk geldi valla
Yavas yavasda su kilolari versek
Pinking Tree dogum gunune kdr incecik olacagiz degilmiii tatlim

Günde 4 kere kaka yapıyor oglum
biraz koyu tabi ek gıdaya baglı
Sizinkiler ne aralıklarla yapıyor kaka
Cok mu beslıyorum acaba diyorum ee cok beslesem kilo alır bu bebe
Kilo artışımızda az
Bagırsakları mı hızlı calışıyor acaba

En iyi goz dr una goturduk mutlakw masaj dio baska caresi yokmus
Gunde 5 dk 3-4 defa
Aslaaa o kdr sure izin vermiyor
Yapmaya calisiyorum ama en fazla 1 dk oda ne kdr fayda eder bilmiyorum
Dun avm de bir kadin dediki iki cocugunun ikiside oyleymis emin olun 1 yasina gelince gececek dedi,kanallarda buyuyor aciliyor dedi
İnss oyle olurr

Ayy evet canım ya bendede o beklentiler vardı çok sismistim adet olunca inecek düşüncesi ve tam olamayisim bende çok stres yapıyordu inanirmisin adet olmadan göbek gitmedi ne zaman düzenli olmaya başladı göbekte iniyor yavaş yavaş. Şuan gobegimin beni o kadar rahatsız etmediğini fark ettim. Birde yemeyi azaltsam biraz diyet yapsam dal gibi olcam ama boğaz pis tutamiyorum.
evet en ufak degisiklik bile mutlu ediyor ama eskisi kadar bakim yapamıyorum. Saçlarım rapunzelin saçları kadar oldu gidip kestiremedim. Bi gidebilsem cilt bakimida yaptircam ama zor gözüküyor şu durumda..
sende çok kafana takma olursun nasıl olsa girlboymomun dediğin gibi sütun kalitelidir öyle telkin et kendini

minione @pınar45 göz yası kanalı tıkanıklığı soylemisimdr ipek kızımda da vardı ah kuzum benım bır yasına kadar masak yaptım geçmedı geçmezse sondalama yapılıyor boz 2 kere ypatırdık şükürler olsun gectı sımdı...yolda herkes severken ay sen nı ye agladın derlerdi bi damla dağ gözünde yaş hep olurdu ancak benum kızım çok yavaş büyüdü kafası ırılesmedı kafası büyüyen cocukların cabuk geçiyor düşünlü hemen ge cer eminim bebeklerde oluyor oğlumda olmadı ..onunda minicik göğsünde leke var belli belirsis size foto atarım bi ara neler düşünüyorum bazen Allah korusun..babasının da aslında aynın yerde doğum lekesi var annelik iste

Günaydın kızlar gaza geldim kislik hazırlıklarına başladım bugün ona devam edicem bamya nasıl yapılıyo çok anlamadım pisiriyo gibi mi oluyo
Kurban bayramını bekliyorum buzlukta yer kalırsa çok seviyorum bende hazırlık yapmayı hep yaparım yaz kış demeden
Buzlugumda haşlanmış nohut fasulye
Taze fasulye dogranmış biber domates
Kabak dolma dolmalık biber
Sigara böregi hiç eksik olmaz
Ama işte dediğim gibi kurbanlık eylerden yer kalmıyor pek buzlıkta dipfriz alıym dedim ama mutfakta koyacak yerim yok
mhulyak praline salatalığı bile damaklarıyla hart diye ısırıp koparan bi oğlum var
Korkuyorumbende veremiyorum eline birsey
Çiğnemeyi biliyor ama parcayı büyük koparınca yutamıyor hırlıyor resmen
Blw işini sonralara bıraktım o yüzden

Canim bizimde her gören aa aglamiis diyolar herkese ayri ayrı laf anlatmaktan usandim. Gözleri surekli capaklaniyor siliyorum yine aynı bide sanki çocuğun gözlerini uykudan kalkınca temizlemiyorum sanıp şu çocuğun gözlerini bi temizlesen diyorlar . Bazende bilen kişiler bir yaşından sonra geçecek goreceksiniz diyolar benimde umudum o.. sol gözünde çok azda sağ fena. İnş geçer.

Aynısını yaşadık. Üşütmektrn oluyor dedi ablam doktor Salgın var dedi. Anne sütü ile sil temiz pamukla.. Öyle yaptım ben..
Doktor damla verdi aldık ama kullanmadım

Merhaba kızlar yine yazamadım bayadır ablam geldi 3gunluğune yoğunduk biraz gezmelerden dolayı:)
halamın eşi oğluma ciğer sotenin suyundan vermiş 2gun önce bu sabah yavrum kızarıklık içinde uyandı yüzü çok fena ve sırtı içindeki baharattan oldu sanırım,çok sinirliyim pişikte oldu bu alerji demek oluyor demi

bide 3-4gun önce pekmeze başlamıştım şu an hangisinden olduğunu bilemedim am baharat daha alerjik gb diyorum

nasıl geçecek bu ne yapmak lazım bilen yazan lütfen

2gunluk ateşin sonunda dun dişimizi gördük çok şükür iğne ucu gb beyazlık minicik alttan

ayakkabı 20₺ mi ayyyy kargolasana bize de konyada yok maalesef:)

bn varım canım
ama bfnde polikistik over var olacağımı düşünmüyorum
Valla bende ne zamndir ayakkabi alma niyetim vardi adidaslar kucucuk seyler bile cok pahalii flo dan aldim canim,indirime girmis 20 yi duyunca son bir tane vardi aldim
Konyada mutlaka flo magzasi vardir

Aynen cnm yolda goren agladimi diyr soruyor cunku gozu hep damlali bazen temizmi pismi elleri belli degilken gelip silmeye kalkan oluyo hemen kiziyorum
Millet ne merakli el atmaya yaa
allah beterinden korusun insallah ,dedigin gibi bizimkide 1 yasinda gecer

Kizlar cok bunaldim ya bilmiyorum, esimle eskisi gibi degiliz cok uzuluyorum . Ben hamilelikten once sakin pozitif bi insandim, simdi cok cabuk stres oluyorum, esimi ufak tefek sacma sapan seyler yuzunden kiriyorum,laf sokuyorum ay ama napiyim herkese gicik oluyorum... Kimseye tahamulum yok bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…