Ben de buzluğa atıcam canım Girlboymom tarif etmiş konserveden korkuyorum ben bozulmamış olsa bile pimpirikleniyorum bozulmuş gibi geliyoCanim ben geçen sene konservesini yapmıştım ama çok beceremedim galiba salyasi hep çıkmıştı. Buzluga açılınca daha iyi oluyor sanki . Ben internetten bakıp yapıyorum.
Gecmis olsunKızlar tatildeyim oğlum sabah uyandığında gözleri çapak içindeydi açamıyordu pamuk ıslatıp sildim açıldı şimdi sis ve kızarık böyle bir durum yaşayan var mı ? Ne yapmalıyım? Bir de cildinde minik kızarıklık oluştu güneşten mi denizden mi bilemedim
Evet aynen geçen sene bende giciklandim yiyemedim. En iyisi buzluga atmak. Bu sene bn yapmadım kV kurutmus kabakla bamya ama hiç kurusunu yemedim nası olur bilmiyorum.Ben de buzluğa atıcam canım Girlboymom tarif etmiş konserveden korkuyorum ben bozulmamış olsa bile pimpirikleniyorum bozulmuş gibi geliyo
Ayy evet bizdede aynısı var doğduğu günden beri gözlerde çapaklanma var göz yaşı kanalı tıkalı hala geçmedi gözleri sürekli çapaklaniyor. Bende netira göz damlası damlatiyorum. Göz Dr vermişti iyi geliyor geciriyor ama yine oluyor.Gecmis olsun
Dogdugu gunden beri biz her sabah o swkilde uyaniyoruz cunku goz yasi kanali tikali oglumun,ama goz capaklanmasi cok olunca abtibiyotikle goz damlasi damlatiyorum,muhtemelen sizdede mikrop oldu ondan capaklanma olmustur,ertesi gunde tekrar ederse goz damlasi kullanabilirsin mesala tobrased gibi
Offf gercekten pinar cok sikinti yapiyorumminione canım ben lohusaliktan sonra olmuştum ama çok düzensizdi. Bende soğan suyu içtim bi kaç gün ve normal olmaya başladı hemde eskisi gibi düzenli şekilde. Bende çok stres yapıyordum.
En iyi goz dr una goturduk mutlakw masaj dio baska caresi yokmusAyy evet bizdede aynısı var doğduğu günden beri gözlerde çapaklanma var göz yaşı kanalı tıkalı hala geçmedi gözleri sürekli çapaklaniyor. Bende netira göz damlası damlatiyorum. Göz Dr vermişti iyi geliyor geciriyor ama yine oluyor.
Ayy evet canım ya bendede o beklentiler vardı çok sismistim adet olunca inecek düşüncesi ve tam olamayisim bende çok stres yapıyordu inanirmisin adet olmadan göbek gitmedi ne zaman düzenli olmaya başladı göbekte iniyor yavaş yavaş. Şuan gobegimin beni o kadar rahatsız etmediğini fark ettim. Birde yemeyi azaltsam biraz diyet yapsam dal gibi olcam ama boğaz pis tutamiyorum.Offf gercekten pinar cok sikinti yapiyorum
Aslinda normal bir durum binlerce kadin olmuyor ama iste sanki olunca karnim daha inecek gibime geliyor,sanki vucuttan kirli kan gidecek belkide yuzumdwki sivilceler gececek... Gibi bisuru beklentiler
Yaa varya kucucuk bir degisiklik bile biz kadinlara hemnmutluluk katiyor,1 kg zayiflamisim mesalq bugun nasil mutluyum anlatamam,gecen hafta cilginlik yapip kuaforw gitmeye sansim olmadigi icin evde koyu saclarimi once ablama actirdim ve ardindan annm kullu kunrala boyadi ve inanilmazzz guzel oldu
O gunden beri hergun saclarima fon cekiyorum masa yapiyorum makyaj yapiyorum,yuzume renk geldi valla
Yavas yavasda su kilolari versek
Pinking Tree dogum gunune kdr incecik olacagiz degilmiii tatlim
Kurban bayramını bekliyorum buzlukta yer kalırsa çok seviyorum bende hazırlık yapmayı hep yaparım yaz kış demedenGünaydın kızlar gaza geldim kislik hazırlıklarına başladım bugün ona devam edicembamya nasıl yapılıyo çok anlamadım pisiriyo gibi mi oluyo
Canim bizimde her gören aa aglamiis diyolar herkese ayri ayrı laf anlatmaktan usandim. Gözleri surekli capaklaniyor siliyorum yine aynı bide sanki çocuğun gözlerini uykudan kalkınca temizlemiyorum sanıp şu çocuğun gözlerini bi temizlesen diyorlar . Bazende bilen kişiler bir yaşından sonra geçecek goreceksiniz diyolar benimde umudum o.. sol gözünde çok azda sağ fena. İnş geçer.minione @pınar45 göz yası kanalı tıkanıklığı soylemisimdr ipek kızımda da vardı ah kuzum benım bır yasına kadar masak yaptım geçmedı geçmezse sondalama yapılıyor boz 2 kere ypatırdık şükürler olsun gectı sımdı...yolda herkes severken ay sen nı ye agladın derlerdi bi damla dağ gözünde yaş hep olurdu ancak benum kızım çok yavaş büyüdü kafası ırılesmedı kafası büyüyen cocukların cabuk geçiyor düşünlü hemen ge cer eminim bebeklerde oluyor oğlumda olmadı ..onunda minicik göğsünde leke var belli belirsis size foto atarım bi ara neler düşünüyorum bazen Allah korusun..babasının da aslında aynın yerde doğum lekesi var annelik iste
Kızlar tatildeyim oğlum sabah uyandığında gözleri çapak içindeydi açamıyordu pamuk ıslatıp sildim açıldı şimdi sis ve kızarık böyle bir durum yaşayan var mı ? Ne yapmalıyım? Bir de cildinde minik kızarıklık oluştu güneşten mi denizden mi bilemedim
ayakkabı 20₺ mi ayyyy kargolasana bize de konyada yok maalesef:)Eki Görüntüle 1616810İyiki indirimler varr yasasinn
Bayramliklarimizi aldik
T shirt h&m 14 lira
Pantolon h&m 20 lira
Ayakkabi kinetix 20 lira
Biz kombinimizi cok sevdikkk
bn varım canımKizlar dogumdan sonra halen adet gormeyen varmi icinizde ?
Valla bende ne zamndir ayakkabi alma niyetim vardi adidaslar kucucuk seyler bile cok pahalii flo dan aldim canim,indirime girmis 20 yi duyunca son bir tane vardi aldimayakkabı 20₺ mi ayyyy kargolasana bize de konyada yok maalesef:)
bn varım canım
ama bfnde polikistik over var olacağımı düşünmüyorum
Aynen cnm yolda goren agladimi diyr soruyor cunku gozu hep damlali bazen temizmi pismi elleri belli degilken gelip silmeye kalkan oluyo hemen kiziyorumminione @pınar45 göz yası kanalı tıkanıklığı soylemisimdr ipek kızımda da vardı ah kuzum benım bır yasına kadar masak yaptım geçmedı geçmezse sondalama yapılıyor boz 2 kere ypatırdık şükürler olsun gectı sımdı...yolda herkes severken ay sen nı ye agladın derlerdi bi damla dağ gözünde yaş hep olurdu ancak benum kızım çok yavaş büyüdü kafası ırılesmedı kafası büyüyen cocukların cabuk geçiyor düşünlü hemen ge cer eminim bebeklerde oluyor oğlumda olmadı ..onunda minicik göğsünde leke var belli belirsis size foto atarım bi ara neler düşünüyorum bazen Allah korusun..babasının da aslında aynın yerde doğum lekesi var annelik iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?