2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

çok geçmiş olsun,,, neyse az kaldı 12 haftayı doldurmamıza sonra geçicek bunlar,,, hamileliğin balayı dönemine gireceğiz :))

Son düzenleme:
kızlar ultrason resmime bakarken kendi kendime bu kese küçük deyip ağlama krizine giren benden başka biri var mı?

kızlar ultrason resmime bakarken kendi kendime bu kese küçük deyip ağlama krizine giren benden başka biri var mı?

valla benim ki baya büyümüş geldi canım önceki kontrole göre:)küçük değildir sana öyle geliyordur kocaman olacak daha annesi sivri biberim diye seviyorum haksız mıyım :)bu 10 gün önceki yanı 6haftalık hali

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

hakket sivri biber gibi,,, çook tatlı,,,,
ay bu 7 buçuk ay nasıl geçicek,,,,

kaç mm çıktı kaç haftalıkken tatlım???
ben ilk gittim kesenin büyüklüğü 6,88 mm di,bebek yoktu iki hafta sonra gittim bebek (kese değil) 1,1 cm idi çabuk büyüyorlar bu ara ,,,,
sen kaç mm idi kaç haftalıkken ???

Bennn! Hatta netteki kese fotograflariyla karşılaştırıp küçüklugunu esime ispatlamaya bile çalıştım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burda bebek tam olarak nerde? Göremiyorum

yolk kesesinde beyazlığın yogun olduğu yerde

tatlım işte kese boyutu nerde yazıyor onu bulamadım bulsam netten arastırma yapacaktım korktum çok

Bennn! Hatta netteki kese fotograflariyla karşılaştırıp küçüklugunu esime ispatlamaya bile çalıştım

insan çok telaşlanıyor yaa bir sorun çıkacak diye aklım çıkıyor inşallah Rabbim yaşatmaz hiçbirimize..

yolk kesesinde beyazlığın yogun olduğu yerde

Bambaşka yerde bebek yüzü bulmuştum Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…