Teşekkür ederim canım evet mide bulantısı çarşamba günü dayanılmaz halde kötüydum esim zor yetiştirdi hastaneye hemen aldılar bebeğe baktılar once maşallah pit pit atıyor kalbi anneciğim benim keyfim yerinde sen kendine iyi bak diyor sanki bana :)
Doktorda bebeğim icin hersey yolunda dedi şükür sorun bitmek tukenmek bilmeyen bulantı ve halsizlik şükür bugun iyiyim gunde 3 defa bulantı için serum alıyorum ve 1 defada vitamin serumu alıyorum yemek yemeyede başladım serumlar sayesinde inşallah biran once toparlarim esim ve cocuklarim evde ben burda olmuyor malesef
Bak bu ortu olayini bilmiyordum cok saol icim rahatladi simdi. Leble sen kac haftaliksin?
ben şu an 7h 3 ben doktora 4 haftalıkken gitmiştim karnımdan görememişlerdi birde dış gebelikden şüphelenmişlerdi ondan vajinal ultrasan yapmışlardı,,,artı karından yapılıyor
ben şu an 7h 3 ben doktora 4 haftalıkken gitmiştim karnımdan görememişlerdi birde dış gebelikden şüphelenmişlerdi ondan vajinal ultrasan yapmışlardı,,,artı karından yapılıyor
Allah korusun insallah dis gebelik filan gibi bir durum yoktur bakalim bekleyip gorecegiz. Ben bu sat hesabiyla hamilelik haftasini hesaplama kismina biraz takildim acikcasi. Zaten adetin ilk baslangic gununden 14 gun sonra yumurtlama oluyor yani en erken 14 gun sonra hamile kaliyoruz. Bu durumda aslinda hepimiz hamileligimizi 2 hafta fazla hesaplamis olmuyor muyuz?
Allah korusun insallah dis gebelik filan gibi bir durum yoktur bakalim bekleyip gorecegiz. Ben bu sat hesabiyla hamilelik haftasini hesaplama kismina biraz takildim acikcasi. Zaten adetin ilk baslangic gununden 14 gun sonra yumurtlama oluyor yani en erken 14 gun sonra hamile kaliyoruz. Bu durumda aslinda hepimiz hamileligimizi 2 hafta fazla hesaplamis olmuyor muyuz?
kimsa tam olarak ne zaman döllenme olduğunu bilmediği için son adet tarihinin ilk günü olarak hesaplanır ve 40 hafta eklenir zaten 38. haftadan sonrada doğum her an olabilir denir bazı hamileler 41, haftada doğuruyor, çünkü tam olarak döllenme tarihi bilinmez,,, senin son adet tarihin ne zaman??
birde vücud adet olmayla birlikte kendini yeni bir hamileliğe hazırlar,,,
dış gebelik falan olmaz kalbini refah tut,,,,
kimsa tam olarak ne zaman döllenme olduğunu bilmediği için son adet tarihinin ilk günü olarak hesaplanır ve 40 hafta eklenir zaten 38. haftadan sonrada doğum her an olabilir denir bazı hamileler 41, haftada doğuruyor, çünkü tam olarak döllenme tarihi bilinmez,,, senin son adet tarihin ne zaman??
Canim.sat 21 nisan. Bu hesaba gore Rabbim izin verirse bebis 25 ocakta dogacak. Icimden bi ses subatin ortasini bulur diyor. Sat hesabina gore 5+4 gunluk hamileyim.
kızlar ultrason resmime bakarken kendi kendime bu kese küçük deyip ağlama krizine giren benden başka biri var mı?
Canim.sat 21 nisan. Bu hesaba gore Rabbim izin verirse bebis 25 ocakta dogacak. Icimden bi ses subatin ortasini bulur diyor. Sat hesabina gore 5+4 gunluk hamileyim.
9 haziranda gidiceksi doktora değil mi? büyük ihtimal karından yapar ultrasonu,,,
benim bazı sitelerde 10 ocak, bazı sitelerde 15 ocak ve 13 ocak diye çıkıyor,,,
yani zaten hep kesin değil diyor hesaplamanın altında,,,,
büyüsünler içimizde 38 haftadan sonra istedikleri vakit gelsinler, sağlıklı sağlıklı,,,
ben kendimkine eşşek sıpası diyorum,,,,,
valla benim ki baya büyümüş geldi canım önceki kontrole göre:)küçük değildir sana öyle geliyordur kocaman olacak daha annesi Eki Görüntüle 1138052 sivri biberim diye seviyorum haksız mıyım :)bu 10 gün önceki yanı 6haftalık hali
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar ultrason resmime bakarken kendi kendime bu kese küçük deyip ağlama krizine giren benden başka biri var mı?
9 haziranda gidiceksi doktora değil mi? büyük ihtimal karından yapar ultrasonu,,,
benim bazı sitelerde 10 ocak, bazı sitelerde 15 ocak ve 13 ocak diye çıkıyor,,,
yani zaten hep kesin değil diyor hesaplamanın altında,,,,
büyüsünler içimizde 38 haftadan sonra istedikleri vakit gelsinler, sağlıklı sağlıklı,,,
ben kendimkine eşşek sıpası diyorum,,,,,
Adet sancisi gibi agrilarim oluyo annemin dedigine gore bebek yerine yerlesiyomus. Karnim agrimaya baslayinca esime "askim gel su cocuguna bisey de icimde kepceyle kazi yapiyor essoglusu, bina dikti" diyorum,cok hosuna gidiyo benimkinin:)
Nasi oluyo bu vajinal ultrason ayip olmazsa sorsam
valla benim ki baya büyümüş geldi canım önceki kontrole göre:)küçük değildir sana öyle geliyordur kocaman olacak daha annesi Eki Görüntüle 1138052 sivri biberim diye seviyorum haksız mıyım :)bu 10 gün önceki yanı 6haftalık hali
yolk kesesinde beyazlığın yogun olduğu yerde
Aaa mercimek gibi o mu maşallahhh çok şirinnn Allahm sana bağışlasn onu :)
maşallah annesi :) bana da ilk günler büyüyormuş gibi geliyordu..şimdi depresyona soktum sanırım kendimi...
tatlım işte kese boyutu nerde yazıyor onu bulamadım bulsam netten arastırma yapacaktım korktum çokkaç mm çıktı kaç haftalıkken tatlım???
ben ilk gittim kesenin büyüklüğü 6,88 mm di,bebek yoktu iki hafta sonra gittim bebek (kese değil) 1,1 cm idi çabuk büyüyorlar bu ara ,,,,
sen kaç mm idi kaç haftalıkken ???
Bennn! Hatta netteki kese fotograflariyla karşılaştırıp küçüklugunu esime ispatlamaya bile çalıştım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yolk kesesinde beyazlığın yogun olduğu yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?