Hemen geçmiyor kremleri düzenli kullandık duşu ihmal etmedik geçti ama geçti diye kremi ve duşu ihmal edersek artıyor tekrar sürekli bakım istiyor havalar serinledikce azalıyor
Bizimkide geçti şükür krem ve duşla.dişimizde çıktı ayrıca bugün farkettim çok mutluyum.7.ayın sonunda gördük.ah bu bebekler bir sevindiriyor bir endişelendiriyor bizi ama büyüdükçe çok tatlı oluyorlar.yorgunluğumu azaltıyor benim gülüşüyle sesiyle hareketleriyle.ilerisini düşünemiyorum hayat ışığım.maşallah benimkine ve herkesinkine.
Ben böyle resimleri haberleri görünce içim sızlıyor hele birde mağdur durumDa olan bir çocuksa
Çok kötü oluyorum..
allahım sen mağdur , darda, zorda olanların yardımcısı ol..[/QUOTE]
Ablam ek gıda başlayınca mutfaktan çıkmıycaksın demişti
Bütün günüm mutfakta geciyor desem yeridir
Pişir ez süzgecten gecir cıkan bulaşığı yıka
Diğer öğüne yine aynı şeyi yap
Şizofrene bağladım
Gece uykularımda bile mutfakta didinip duruyorum
he bide gecen rüyamda markette organık bişe arıyodum valla ne aroyodum hatırlamıyorum ama çok merak ediyorum
Kendime bu kadar iyi baksam bi 100 yaşına kadar giderim diyorum
Ben bitaneyle bu kadar ugrasıyorum annem 6 taneyi nasıl büyüttü nasıl baktı aklım almıyo
Heykeli dikilesi yüce kadın
Gecende arkadasım geldi kocasıyla iki tane cocukları var kadın diyoki sen böyle eziyet cek bak yedir içir hiç kıymeti olmıycak sen halıymışsın gibi üstüne basıp gececekler
En büyük cocuguda 7 yasında
Korktum anammm
Öylemi oluyo gercekten ki
Canım 2 sene önce bizde tatile giderken aynı durumu yaşadım.kardesim bana tampon önerdi.tatili hiç hasta olmamış gibi geçirdim.hatta tamponu normal zamanda adetliyken kullananlar varmış.ilk başta garip oluyo ama alışıyosun.migros da falan satılıyor.
Canım 2 sene önce bizde tatile giderken aynı durumu yaşadım.kardesim bana tampon önerdi.tatili hiç hasta olmamış gibi geçirdim.hatta tamponu normal zamanda adetliyken kullananlar varmış.ilk başta garip oluyo ama alışıyosun.migros da falan satılıyor.
Nacizane fikrim tampon kullanmak cok sakincali kizlar,Yeni kullananlar icin hatta toksik sok sendromu yasama oranida cok yuksekmis bu yuzden genc bir nankenin bacagi kesildi gecenlerde,bir tampon nasil buna neden olur diye cok sasirmistim ilk duydugumda ama arastirinca gercekten zararlarini okudugim anda kullanimi kestim
Ama cok sık kullanmadikca tatil amacli kisa sureli kullanimlarda risk varmi onu arastirmak gerek
Nacizane fikrim tampon kullanmak cok sakincali kizlar,Yeni kullananlar icin hatta toksik sok sendromu yasama oranida cok yuksekmis bu yuzden genc bir nankenin bacagi kesildi gecenlerde,bir tampon nasil buna neden olur diye cok sasirmistim ilk duydugumda ama arastirinca gercekten zararlarini okudugim anda kullanimi kestim
Ama cok sık kullanmadikca tatil amacli kisa sureli kullanimlarda risk varmi onu arastirmak gerek
Haklısın canım..benimde çok araştırma fırsatım olmadı zatenbi kere tatilde mecburen kullanmıştım..zaten normal zamanda Kullanılacak gibi bişey değil..ama açıkcası bi tamponun bacak kesilmeye kadar götürecek etkisini bende merak ettim.bi bakayım
Selam kızlar çok hastayım bugün regl oldum takatim yok oğlumun üstünü bile zor değiştirdim.. minione
canım regl olunca rahatlarım diyorsun ama bu sefer sancıdan duramıyor insan çok zor oluyor çıcukla..
Selam kızlar çok hastayım bugün regl oldum takatim yok oğlumun üstünü bile zor değiştirdim.. minione
canım regl olunca rahatlarım diyorsun ama bu sefer sancıdan duramıyor insan çok zor oluyor çıcukla..