Bizimkide geçti şükür krem ve duşla.dişimizde çıktı ayrıca bugün farkettim çok mutluyum.7.ayın sonunda gördük.ah bu bebekler bir sevindiriyor bir endişelendiriyor bizi ama büyüdükçe çok tatlı oluyorlar.yorgunluğumu azaltıyor benim gülüşüyle sesiyle hareketleriyle.ilerisini düşünemiyorum hayat ışığım.maşallah benimkine ve herkesinkine.Hemen geçmiyor kremleri düzenli kullandık duşu ihmal etmedik geçti ama geçti diye kremi ve duşu ihmal edersek artıyor tekrar sürekli bakım istiyor havalar serinledikce azalıyor
Ben böyle resimleri haberleri görünce içim sızlıyor hele birde mağdur durumDa olan bir çocuksaRabbim kimseyi vatansiz birakmasin insallah((
Tum insanligin huzurla yasadigi savassiz ,kan dokulmeyen ,ferah gunler dilegiyle
Allah c.c bugunumuzu aratirmasin insallah
Hayirli geceler guzel anneler
Eki Görüntüle 1618337
Günaydınlar güzel anneler ve bebişleriGünaydın canımlar
Umarım sende benim gibi tatile gitmeden 1 gün önce adet olmazsınYAaa ben hicccccc olmadimm
Ne kdr rahatlikmis gibi gozuksede bir o kdrda rahatsiz ediyor insani olamak
Agrisi siskinligi ...
mhulyak dedigin gibi bunca ayin acisi cikar bende olsam 9 ayin toplami ,ayyu zayiflarmiyim acaba yaaa
Ayyy cok kotu olmusss yaaUmarım sende benim gibi tatile gitmeden 1 gün önce adet olmazsın
Oysaki tatili ona göre ayarlamıştık. Pko'lu bir yeni anne olunca böyle oluyor sanırımAyyy cok kotu olmusss yaa
Son 6 gun inss olmam
Oh ohhh memlekette olmak demek rahatlık demekMerhaba guzel anneler memleketteyim bi on bes gun kadar buradayim kendinizee coo ok iyi bakinn
Hicmi suya giremedinOysaki tatili ona göre ayarlamıştık. Pko'lu bir yeni anne olunca böyle oluyor sanırım
Canım 2 sene önce bizde tatile giderken aynı durumu yaşadım.kardesim bana tampon önerdi.tatili hiç hasta olmamış gibi geçirdim.hatta tamponu normal zamanda adetliyken kullananlar varmış.ilk başta garip oluyo ama alışıyosun.migros da falan satılıyor.Oysaki tatili ona göre ayarlamıştık. Pko'lu bir yeni anne olunca böyle oluyor sanırım
Nacizane fikrim tampon kullanmak cok sakincali kizlar,Yeni kullananlar icin hatta toksik sok sendromu yasama oranida cok yuksekmis bu yuzden genc bir nankenin bacagi kesildi gecenlerde,bir tampon nasil buna neden olur diye cok sasirmistim ilk duydugumda ama arastirinca gercekten zararlarini okudugim anda kullanimi kestimCanım 2 sene önce bizde tatile giderken aynı durumu yaşadım.kardesim bana tampon önerdi.tatili hiç hasta olmamış gibi geçirdim.hatta tamponu normal zamanda adetliyken kullananlar varmış.ilk başta garip oluyo ama alışıyosun.migros da falan satılıyor.
Haklısın canım..benimde çok araştırma fırsatım olmadı zatenbi kere tatilde mecburen kullanmıştım..zaten normal zamanda Kullanılacak gibi bişey değil..ama açıkcası bi tamponun bacak kesilmeye kadar götürecek etkisini bende merak ettim.bi bakayımNacizane fikrim tampon kullanmak cok sakincali kizlar,Yeni kullananlar icin hatta toksik sok sendromu yasama oranida cok yuksekmis bu yuzden genc bir nankenin bacagi kesildi gecenlerde,bir tampon nasil buna neden olur diye cok sasirmistim ilk duydugumda ama arastirinca gercekten zararlarini okudugim anda kullanimi kestim
Ama cok sık kullanmadikca tatil amacli kisa sureli kullanimlarda risk varmi onu arastirmak gerek
Yarın yola çıkıcaz. Bugün başladı. Nasıl olur bilmiyorumHicmi suya giremedin
Vardir bundada hayir cnmYarın yola çıkıcaz. Bugün başladı. Nasıl olur bilmiyorum
Aynen öyle hayırlısı....Vardir bundada hayir cnm
Simdiden hayirli yolculuklar
Yaaa ,bnm ama hic sancim olmazdi cocuk dogurduk diye olcakmi yoksa,eyvahlar olsunnSelam kızlar çok hastayım bugün regl oldum takatim yok oğlumun üstünü bile zor değiştirdim..
minione canım regl olunca rahatlarım diyorsun ama bu sefer sancıdan duramıyor insan çok zor oluyor çıcukla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?