- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Merhaba kızlar yine yazamadım bayadır ablam geldi 3gunluğune yoğunduk biraz gezmelerden dolayı:)
halamın eşi oğluma ciğer sotenin suyundan vermiş 2gun önce bu sabah yavrum kızarıklık içinde uyandı yüzü çok fena ve sırtı içindeki baharattan oldu sanırım,çok sinirliyim pişikte oldu bu alerji demek oluyor demi
bide 3-4gun önce pekmeze başlamıştım şu an hangisinden olduğunu bilemedim am baharat daha alerjik gb diyorum
nasıl geçecek bu ne yapmak lazım bilen yazan lütfen
2gunluk ateşin sonunda dun dişimizi gördük çok şükür iğne ucu gb beyazlık minicik alttan
Bİİmde sağ taraftaydi sol yari tikaliydi çapak olmuyordu kızımda ilginç bi şekilde ama hazırda bekleyen yas nazlı kızımdaCanim bizimde her gören aa aglamiis diyolar herkese ayri ayrı laf anlatmaktan usandim. Gözleri surekli capaklaniyor siliyorum yine aynı bide sanki çocuğun gözlerini uykudan kalkınca temizlemiyorum sanıp şu çocuğun gözlerini bi temizlesen diyorlar . Bazende bilen kişiler bir yaşından sonra geçecek goreceksiniz diyolar benimde umudum o.. sol gözünde çok azda sağ fena. İnş geçer.
oda iyiymiş ciğer soteMerhaba kızlar yine yazamadım bayadır ablam geldi 3gunluğune yoğunduk biraz gezmelerden dolayı:)
halamın eşi oğluma ciğer sotenin suyundan vermiş 2gun önce bu sabah yavrum kızarıklık içinde uyandı yüzü çok fena ve sırtı içindeki baharattan oldu sanırım,çok sinirliyim pişikte oldu bu alerji demek oluyor demi
bide 3-4gun önce pekmeze başlamıştım şu an hangisinden olduğunu bilemedim am baharat daha alerjik gb diyorum
nasıl geçecek bu ne yapmak lazım bilen yazan lütfen
2gunluk ateşin sonunda dun dişimizi gördük çok şükür iğne ucu gb beyazlık minicik alttan
anam bizim millet herşeyden anlar bana yaptırma sondalama dediler bekle bekle kızımın yasam kalitesini etkiliyordu sürekli siliyor güneş te akıyor dr zaten bir yaştan sonra mümkün değil kendi açılması dedi ilk sondalamada sanırım gripti o zaman yapilmamaliydi ama bilemedik 2.de açıldı çok.kolay bisey inş gerek kalmiyacak inanıyorum bu gu nku arkadasin bebgindede var 22 günlük ay ne ufak ya bizimkiler abi.olmuslarAynen cnm yolda goren agladimi diyr soruyor cunku gozu hep damlali bazen temizmi pismi elleri belli degilken gelip silmeye kalkan oluyo hemen kiziyorum
Millet ne merakli el atmaya yaa
allah beterinden korusun insallah ,dedigin gibi bizimkide 1 yasinda gecer
evet flo var bakayım sağol cnmValla bende ne zamndir ayakkabi alma niyetim vardi adidaslar kucucuk seyler bile cok pahalii flo dan aldim canim,indirime girmis 20 yi duyunca son bir tane vardi aldim
Konyada mutlaka flo magzasi vardir
sağol canm duş yaptırayım hemenGeçmiş olsun canım o gıdaları kes Bebeğin cildini havalandır bebeği ek gıda tanımadığı gıdalarla yorma iki gün... Bal vs gibi Alerjik olsaydı iğne yapıyorlardı ama bu durumda gerek yok.. O gıdayı kes
Pekmez sduttansa o da olabilir
canm benim çok sağol flo var hm için demiştim düşünmen yeter hayatmBİİmde sağ taraftaydi sol yari tikaliydi çapak olmuyordu kızımda ilginç bi şekilde ama hazırda bekleyen yas nazlı kızımdakorkma inş ama anla geçecek öneml Olan masaj arada anne sütü de damlat
oda iyiymiş ciğer sotehahah sık banyo yaptır ge cer canım bizim küçük kız neler veriyor kardeşine ben uzanana kadar iki kardeş hallediyor işini ben hafta sonu flo ya uğrarsam bulursam alayim burdaki forumdan arhana ayakkabi
anam bizim millet herşeyden anlar bana yaptırma sondalama dediler bekle bekle kızımın yasam kalitesini etkiliyordu sürekli siliyor güneş te akıyor dr zaten bir yaştan sonra mümkün değil kendi açılması dedi ilk sondalamada sanırım gripti o zaman yapilmamaliydi ama bilemedik 2.de açıldı çok.kolay bisey inş gerek kalmiyacak inanıyorum bu gu nku arkadasin bebgindede var 22 günlük ay ne ufak ya bizimkiler abi.olmuslar
Aynen pinar sol goxu cokCanim bizimde her gören aa aglamiis diyolar herkese ayri ayrı laf anlatmaktan usandim. Gözleri surekli capaklaniyor siliyorum yine aynı bide sanki çocuğun gözlerini uykudan kalkınca temizlemiyorum sanıp şu çocuğun gözlerini bi temizlesen diyorlar . Bazende bilen kişiler bir yaşından sonra geçecek goreceksiniz diyolar benimde umudum o.. sol gözünde çok azda sağ fena. İnş geçer.
İnan ki gecen haftata kdr ben oyleydim,her yaptigi batiyordu bana,yeni tanistigim hatta esimin arkadaslarinjn eslerinin yaninda bile esimi kotuluykrdum,burgun agzdan kacti her yaptigin artik bana batiyor dedim cok kizdi dusa girdi laf sokarak sonra o dustayken cok uzuldum acaba kirildimi diye sonra cikinca dedim kusura bakma ya kustunmu bana oda yooo nolduki deyince icimden o lafi esim bana deseydi sittin sene unutamazdim saniyede dedim unutmus hatirlsmiyor bile dedim,demekki dedim bu adam hicbir hareketi kasitli yapmiyor,ben bu adami boyle sevdim kabullendim cok gecmeden de birseyi daha farkettim arkadaslarimin esleri 4 4 luk olmasada hicbiri esini kotulemiyor niye birtek bos bogsz gibi ben anlatiyorum ki dedim,aksam oluyo herkes yuvasina donuyor,arkadasindan bi kazik yiyorsun yine esin arkadasin kaliyor annene gidiosun gezmeye aksam oluyor eve donuyorum,yine dedim coxugumun babasi,sirtimi yasliyorum bizim icin calisiyor,namusumuzu koruyor,babamiz o bixim deyip :)) pozitif baktim ve cok sukur suan hicbirswyi batmiyor lutfen sende biraz polyanna ol,inanki kimse 4 4 luk degil,eskisi gibi tabiki degiller,onlarinda hayati uykulari gezmeleri cok degisti ,biraz daha bu aralar konuya boyle bakiyorum ve inanki daha sakinimKizlar cok bunaldim yabilmiyorum, esimle eskisi gibi degiliz cok uzuluyorum . Ben hamilelikten once sakin pozitif bi insandim, simdi cok cabuk stres oluyorum, esimi ufak tefek sacma sapan seyler yuzunden kiriyorum,laf sokuyorum ay ama napiyim herkese gicik oluyorum... Kimseye tahamulum yok bu ara
tamam canm kolay gele
çok güzel düşünmüşsün canm bencede yakınına bile asla kötülememek lazım bende böyle düşünüyorumİnan ki gecen haftata kdr ben oyleydim,her yaptigi batiyordu bana,yeni tanistigim hatta esimin arkadaslarinjn eslerinin yaninda bile esimi kotuluykrdum,burgun agzdan kacti her yaptigin artik bana batiyor dedim cok kizdi dusa girdi laf sokarak sonra o dustayken cok uzuldum acaba kirildimi diye sonra cikinca dedim kusura bakma ya kustunmu bana oda yooo nolduki deyince icimden o lafi esim bana deseydi sittin sene unutamazdim saniyede dedim unutmus hatirlsmiyor bile dedim,demekki dedim bu adam hicbir hareketi kasitli yapmiyor,ben bu adami boyle sevdim kabullendim cok gecmeden de birseyi daha farkettim arkadaslarimin esleri 4 4 luk olmasada hicbiri esini kotulemiyor niye birtek bos bogsz gibi ben anlatiyorum ki dedim,aksam oluyo herkes yuvasina donuyor,arkadasindan bi kazik yiyorsun yine esin arkadasin kaliyor annene gidiosun gezmeye aksam oluyor eve donuyorum,yine dedim coxugumun babasi,sirtimi yasliyorum bizim icin calisiyor,namusumuzu koruyor,babamiz o bixim deyip :)) pozitif baktim ve cok sukur suan hicbirswyi batmiyor lutfen sende biraz polyanna ol,inanki kimse 4 4 luk degil,eskisi gibi tabiki degiller,onlarinda hayati uykulari gezmeleri cok degisti ,biraz daha bu aralar konuya boyle bakiyorum ve inanki daha sakinim
Bu arada az evvel adem gunes in mahremiyet kitabini aldim tavsiyen ustune,bayagi satis yapmis begeni almis,tatilde ins okumaya baslayacagim
Yokkk Allah affetsin cok pismanim kocami cok kotuledim dersimi aldim,birdaha tovbeler tovbesi,yine hadi ablamla dertlesirim ama 7 kat ellerle ,hicc luzumu yok,bir laf vardir sirrini soyleme dostuna dostunda soyler dostuna sirrinin esiri olursun sonra...tamam canm kolay gele
çok güzel düşünmüşsün canm bencede yakınına bile asla kötülememek lazım bende böyle düşünüyorum
ne annem ne ablam ne de can ciğer arkadaşlarım bişey duyamazlar eşimle ilgili çünkü ben unuturum aşığım adama ama onlar hep öyle yaşıyoruz zanneder üzülür sonra anlatsam da inanmazlar iyi olduğumuza ben mutluluğu böyle buldum canm ne olduysa evimizin içinde kaldı iyisiyle kötüsüyle
6yılı bitirdik büyük bir tartışmamız olmadı çok şükür benim bekarlık halimle kalsaydım oooo çok fena şeyler olurdu ama eşimden çok şey öğrendim on yargısız olmak hoşgörü sabır sakinlik adına
benimde kelle mi alırsın ağzımdan laf alamazsın böyle bir çiftiz işte geçinip gidiyoruz:)
Bu yaşadıgın şeyleri büyük bir cogunluk yaşıyır dogum sonrasıKizlar cok bunaldim yabilmiyorum, esimle eskisi gibi degiliz cok uzuluyorum . Ben hamilelikten once sakin pozitif bi insandim, simdi cok cabuk stres oluyorum, esimi ufak tefek sacma sapan seyler yuzunden kiriyorum,laf sokuyorum ay ama napiyim herkese gicik oluyorum... Kimseye tahamulum yok bu ara
Canim mutluluk oyunu oynamak istemiyorum aslinda, gercekten mutlu olmak istiyorum, kafami bosaltmak rahatlamak istiyorum ama cok cok stresliyim.ofen lohusaligi simdi yasiyorum galiba :)Hayatta hep beni istiyorum, kafen şey
Kendimi oldugum gibi bütün dürüstlüğümle samimiyetimle artniyetsiz bir biçimde ortaya koydugum insanlar tarafından psikolojik olarak darp edilmek oldu
Dostum dediğin insan senin samimiyetini dostlugunu kardes gibi yaptıgın eleştriyi artniyetli algılıyorsa, sana kinleniyorsa hınc duygusu besliyorsa o bu hareketle zaten seni hiç bir zaman dost gibi algılamadıgını ortaya koymuştur.
Ve ben benim ona gösterdiğim samimeyeti ruhen yasama doluluguna sahip olmayan hiç kimseyle dostluğumu sürdüremem...
İçten olmayan sahte bir ilişkiyide hiç devam etmedim hayatımda.
Boşyere mutluluk dostluk rolü oynayamam yeterince stresli hayatımıza bi stres daha ekleyemem
praline banada döktürdün içimi :)
Hayatın stresi bitmiyor gördüğün üzre
Boşver gitsin en iyisi :)
lohusalıkta çok normal ama buYokkk Allah affetsin cok pismanim kocami cok kotuledim dersimi aldim,birdaha tovbeler tovbesi,yine hadi ablamla dertlesirim ama 7 kat ellerle ,hicc luzumu yok,bir laf vardir sirrini soyleme dostuna dostunda soyler dostuna sirrinin esiri olursun sonra...
Sonucta kendim tanistim buldum sevdik evlendik,sorunumuzu dedigin gibi evden disari cikarmak bu yastan sonra yakismaz bize,bizde 6 yili devirdik
İnsallah rabbim
Agiz tadiyla nice yillar gecirmeyi nasip etsin
kesinlikle
Senin ki hayata yetişememe duygusu olmuş sanırımI imspecialminione tinimini_hnm sagolun kizlar simdi daha iyim, arkadasima geldim, bir pasta bir dondurma mutlu etti :) galiba yurtdisinda olmakta beni yoruyor, bebek butun gun benimle, hic eve kapanmadim her yere gidiyorum ama kafam hep mesgul altina yaptimi, uykusuydu, acikmasiydi..
Esimi tabiki cok seviyorum, sadece uzaklastik birde sorun benden kaynaklaniyor, gezi yapcagimizdan bahsetmistim onunla ilgili bi konuda sacma bi sebepten sert konustum, oda haliyle kirildi, seni dusunup gezdiriyorum filan dedi cok kotu hissettim kendimi. Degismek eski ben olmak istiyorum, ya kizlar bide ben bu sene ikinci uniye basliyacagim insallah, bu uzaktan egitim olcak esimle birlikte basliyoruz, basima bide bu isi cikardim ikinciyide dusunuyorum, her seye atliyorum galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?