2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hic istahimiz yok agzini acan sebze puresine bayilan cocuk asla yemiyor ne kahvalti ne meyva ne yogurt ne pure,en cok sevdigi sey uzum suyu olurdu hele artik ondan nefret ediyor,gercekten kizlar nazara cok inaniyorum,gunahini almiyim ama gecen hafta uzun zamndir gornedigim bir arkadasa rastladim,1,5 yasindaki kizi 7 aylik oglumla kilosu ayniydi,soka girdi ne kadar istahli dedi koca kaseyi yedi,birde cok uslu hic dedi sesi cikmiyor ne kdr sakin,tam 9 gun oldu o gunun ertesi mizmiz huysuz,istahi kapali sadexe emmek istiyor o kdr,dis zaten yakin zamanda cikmayacakmis,niye boyle olduk bilmiyorum ((

Ben geldim gezdik geldik bidigim uyuyor benimde güneş rüzgar sinuzitten başım agriyor ama iyiyim deicman da indiririm vardı oglusuma ayakkabı aldım hemde 14.90 seneye yaza anca giyer bende anneme benzedim hep büyük alor oldum
minione inş olmazsin regl bub ay sonu olursun tatil dönüşü tatilde keyif yaparsın
mhulyak iyi tatiller canım kizina bol güneşli mutlu tatiller
B BugdayTanesi

Canım gercekten nazar degmistir ahmet te ilk önce çok iyi yiyordu kilosuda iyiydi simdi iştahsız falan ama şükür ki sağlıklı napalim ..üstünden cevsen eksik etme banada geçen arkadaş verdi oğlunu korumus benim oglumuda korur ins bi an önce düzelir inşallah kuzuvuk

Kesinlikle nazar oluyor..
Kizima da degdigini düşünüyorum goren masallah kollari bogum bogum annesi iyi bakmissin dedi ve yavrum zayifladi..
Nasil toparliycam onu düşünüyorum, saglikli olsunlar da tek..

Kizima da degdigini düşünüyorum goren masallah kollari bogum bogum annesi iyi bakmissin dedi ve yavrum zayifladi..
Allah yavrularimizi kem gozlerden nazardan fesatlardan korusun insallah
Az rvvel de seni geciriyordum icimden bu kiz gozukmuyor yine diye
Kayinvalidesi bu sefer neler yedirdi prensese acaba diye meraklandim :))

Yaaa ,bnm ama hic sancim olmazdi cocuk dogurduk diye olcakmi yoksa,eyvahlar olsunn
yok canım eğer edkiden sancın olmuyorsa şimdide olmaz.. Bemimki ben kendimi bildim bileli böyleyim ondan sancım oluyor herhaldr..
Nazar değmiştir canım üsyüne oku ayelkürsi, felak, nas, ihlas surelerini oku faydasını görürsün birde mümlün olduğu kadarıyla bebişine başka lişilerin önünde yemek verme hatta emzirme bile direk nazar oluyor..

Hoşgeldin canım geçmiş olsun..

Güle güle giyisin ahmet paşamız:))

Moralim bozuk su siralar hasta olduğundan, cadim da huysuz olunca giresim gelmiyor. .
Sali gunu basliyor bakmaya inek sütü veririm sen yokken dedi mesela..
Bi de sütüm az iken ek gidaya yükleniyorum o da bosver yemesin israr etme diyor..oglene kadar cadim az beslenicek gibi gorunuyor..

Az önce benim de aklımdan geçti gözükmüyor kızı nasıl oldu acaba diye :)
M miss_curious iyileşti mı canım fistigin

Ben carsamba tekrar dr.a goturdum kizlar 5 gunde 400 gr verince tedirgin oldum acikcasi..Antibiyotigin dozunu artirdi, kilosunun % 10 u kadar vermeleri normalmis..Rahat bi doktor yeni gittigim snrm kontrollere onunla devam edicem..Diger doktorum iyiydi fakat maratonda hissediuodum kendimi, yok az aldi mama ver filan diyodu..sutumun az oldugunu soyledim doymazsa yer, takma kafaya dedi..süt icme, ceviz findik yeme dedi bakalim..
Istahi halen az cadimin..

canım benim inşallah tpparlanacak korkma Rabbim korusun bebeklerimizi insanlarin kötü nieytlerinden

hic üzülme annesi sen olmayınca ac olunca yiyecek ben bugün azcik süt sulandirip icirdim inek sütü ben yokken versin diye ek gıda almazsa me bur kalırsa versin kaynanna uzulme

I imspecial ne güzel dedin öyle. Ama ben şaşkınlıktan hiçbişe diyemedim o an o arkadaşa.
Ama kötü niyetli söylemediğini biliyorum o aklına ne gelirse söyleyen biri içi dışı bir bi insan.
Biraz patavatsız ama kötü niyetli biri degil. Kötü niyetli olmadıktan sonrada her kusur mazur görülür benim gözümde.

Aaaaaaa offf cok tatlıııı aakkabılarrr
Güle güle gıysın kuzucugun
Pıtı pıtı adımlar atsın inş onlarla...

çok geçmiş olsun cnm yaa
bu aralar desene hepimizin bebekleri iştahsız ve huysuz malesef (
inek sütümü yok artık ((

saol cnm tavsiyelerin için,hergün okuyup üflüyorum çok şükür
ama emzirme konusu na dikkat etmiyordum iyi oldu uyardığın

bende bazen derim patavatsızlıgın adı ne zamandır acık sözlülük oldu dıye iyi niyetliyse boşver gitsin saol teyzesi tesekkur ederiz inşallah güzel adımlar atacak bebislrrimiz çok öptüm kahvaltisini güzel yapan ali efeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…