2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

şimdi ultrasanda bir çizgi var mı? yada küçük küçük yıldız işaretleri?
genellikle sol alt köşede ama bazen üst köşede CRL veya rakamlar olur bunların karşısında da mm olarak ölçüler vardır

ultrason resmimi paylaştım oradan bakabilir misin ?

Eki Görüntüle 1138120

arkadaşlar nerede yazıyor kese boyutu? bakar mısınız kaçmış ?​

Doktorum bebeği gördükten sonra artık kese boyutu bizi ilgilendirmeyecek demişti. Bence oyüzden seninkinde de yazmayabilir. Yarın sabah gidicem ben de görürüm inşallah yavrumu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.​

Canm keseyi değil bebeği ölçmüş onun boyuda 1.76 cm.. Gayet iyi yani sıkıntı yok bence :))

maşallah bebeğin boyu 1,76 cm gayet iyi 8H2G hemde

Canm keseyi değil bebeği ölçmüş onun boyuda 1.76 cm.. Gayet iyi yani sıkıntı yok bence :))

çok tesekkür ederim kızlar çok rahatladım bir arkadaşımın kalp atısı duyulduktan sonra kese büyümediği için bebişi düşmüş sanırım çok etkilendim sinirlerim bozuldu çok rahatladım iki saattir ağlıyordum..

ultrason resmimi paylaştım oradan bakabilir misin ?

şimdi kese daha çok küçükken öçülüyor, bebek görüldükten sonra da bebeğin boyu ölçülüyor, artık hep kesenin boyu değil,,,,
hatta bebeğin boyu da başdan kuyruk sokumuna kadar olan bölümü ölçülüyor tatlım,, bebeğin olamsı gereken boyutta,,,

ponitacım bebek olana kadar kese olduktan sonra sadece bebeğe bakarlar artık kese boyu diye birsey yok cıkar lügatından :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar,
Epeydir yazmıyorum ama yazdıklarınızı takip ediyorum:) iyi haberler, üsgün haberler, pimpirikli anne adayları, onları sakinleştirmeye çalışanlar, kese boyutu yarıştıranlar...:))) Hepiciğnizi seviyom.
Biz valizimizi topladık nohutum ile. ilk kontrolümüz için ülkemize dönüyoruz. Babamızı Hollandada bıraktığımız için az biraz üzgünüz. Kısmetse bir ay sonra o da yanımıza gelecek.Pazartesi günü güzel haberler verebilmek ümidi ile, hepiniz kendinize iyi bakın.
Sılam sana da Allahtan şifalar diliyorum

iyi yolculuklar canım benım iyi haberlerle :)

Son düzenleme:

Insallah canim ya aslinda ikinci bebegim 3. Hamileligim olacak ama sanki ilk gibI bide ilk gebeligimde anne karninda kaybettim kurtaj falan oldum 2 gune bi dr cagiriyodu kalp sesini duyamayinca o yuzden gidince sesini duyim diye 7 hafta dolmadan gitmek istemedim tabi hakkimizda hayirlisi

Slm kızlar carsambadan beri hastanedeyim yazamadım daha yeni yeni geliyorum kendime pazartesiye kadar burda kalicam inşallah pazartesi cikarim durumuma gore tabi
Ozelime bakamiyorum eve gelince yeni hamisleri eklerim inşallah

Geçmis olsun canım insallah iyi olur evine donersin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

görürsün annesi hatta o kalp sesini duymak o kadar farklı bir his ki:)

Geçmiş olsun canım dikkat et elma falan yemeye calıs

Sizleri görünce merhaba demek istedim Allahın izniyle ocak annesi olarak
Hosgeldin aramıza
Slm kızlar carsambadan beri hastanedeyim yazamadım daha yeni yeni geliyorum kendime pazartesiye kadar burda kalicam inşallah pazartesi cikarim durumuma gore tabi

Canım cok geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin kuzum ya benim aklıma geldi ama dedim buna bişi oldu yoksa girerdi .... Oyyy oglusların özlemiştir se canım bnm....
Dikkat et kendine düzelmeye bak bidenem

Biz 6+1 de karından keseyi gördük kalp atışını dinledik hayırlısı olsun...

Ben ilk gebeliğimde 20.haftada başladım demir ilacına bundada henüz vermedi gözünaydın...

Bende aynı senin gibiyim sürünerek kalkıp sadece oğluma yemek pişiriyorum bulantı baygınlık halsizlik doktor vitamin verdi dört gündür içiyorum biraz daha iyiyim sanki çok şükür...

Cnm sonrası için yürüyüşün çok faydası var tmmda şu donmde bnm sormk istediğim o son 3 ay zaten yurucez yoksa dgum zor olurda şimmdiisi içinnn kafamdakı sorular...

Canım şu dönem yürümesende olur ne olursa olsun riskli bir dönem 12.hafta kendini yorma dedi bana doktorum zaten ilk üç ayı atlatınca enerji patlsması yaşıyorsun bol bol yürürsün :)

Benim oğlumda öyle hiç istemiyor yatayım sürekli bşiler istiyor benden allahtan bu hafta babannemiz bizimle dinlenebiliyorum...

Evet canım bizde seni merak ettik biraz olsun kendine gelmşsindir güç topla geçecek allahın izniyle çok geçmiş olsun az daha sabır...

Hımmm hayırlısı ozamn ne dıım kılo almak istemıorumm zaten kıloluyum şimdiden alırsamm işimiz var demekk

Ayy çok geçmiş olsun canimmm bende isyan ediyorum midem bulanıyor diye..

Hayırlı yolculuklar allah kavuştursuunnnnnnn

Allah yardımcımız olsun seninde mi oğlun var :)

Sağol canım yiyemiyorumkiiiii hiç bişi olsun burada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…