tatlım işte kese boyutu nerde yazıyor onu bulamadım bulsam netten arastırma yapacaktım korktum çok
insan çok telaşlanıyor yaabir sorun çıkacak diye aklım çıkıyor inşallah Rabbim yaşatmaz hiçbirimize..
şimdi ultrasanda bir çizgi var mı? yada küçük küçük yıldız işaretleri?
genellikle sol alt köşede ama bazen üst köşede CRL veya rakamlar olur bunların karşısında da mm olarak ölçüler vardır
Eki Görüntüle 1138120
arkadaşlar nerede yazıyor kese boyutu? bakar mısınız kaçmış ?
Eki Görüntüle 1138120
maşallah bebeğin boyu 1,76 cm gayet iyi 8H2G hemde
Canm keseyi değil bebeği ölçmüş onun boyuda 1.76 cm.. Gayet iyi yani sıkıntı yok bence :))
Doktorum bebeği gördükten sonra artık kese boyutu bizi ilgilendirmeyecek demişti. Bence oyüzden seninkinde de yazmayabilir. Yarın sabah gidicem ben de görürüm inşallah yavrumu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1138120
ultrason resmimi paylaştım oradan bakabilir misin ?
Merhaba kızlar,
Epeydir yazmıyorum ama yazdıklarınızı takip ediyorum:) iyi haberler, üsgün haberler, pimpirikli anne adayları, onları sakinleştirmeye çalışanlar, kese boyutu yarıştıranlar...:))) Hepiciğnizi seviyom.
Biz valizimizi topladık nohutum ile. ilk kontrolümüz için ülkemize dönüyoruz. Babamızı Hollandada bıraktığımız için az biraz üzgünüz. Kısmetse bir ay sonra o da yanımıza gelecek.Pazartesi günü güzel haberler verebilmek ümidi ile, hepiniz kendinize iyi bakın.
Sılam sana da Allahtan şifalar diliyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimde sat 9 nisan 5 haftalıktı doktor göremedi ultrasonda 6 hafta 3 günlükken gene gittim gördük ve kalp seslerini duyduk tahmini doğum 16 ocak hep beraber doğurcaz inşallah allah nasip etsin :))
Slm kızlar carsambadan beri hastanedeyim yazamadım daha yeni yeni geliyorum kendime pazartesiye kadar burda kalicam inşallah pazartesi cikarim durumuma gore tabi
Ozelime bakamiyorum eve gelince yeni hamisleri eklerim inşallah
Doktorum bebeği gördükten sonra artık kese boyutu bizi ilgilendirmeyecek demişti. Bence oyüzden seninkinde de yazmayabilir. Yarın sabah gidicem ben de görürüm inşallah yavrumu.
Geçmiş olsun canım dikkat et elma falan yemeye calısKızlar benim cok midem bulanıyor yemek dahi yapamıyorum. İlk gebeliğimde böyle olmamıştım sadece iştahsızlık ve uyku hali vardı. Bunda mide bulantısıda eklendi 😞 oğlumun yiyeceğini yapiyorum bi. Başkada bişi yapamiyorum dün kayınvalidem geldi yapti bisiler sağolsun ama çok fenayim 😔 bişiyde yiyemiyorum😳 içtiğim bi su o kadar.
Hosgeldin aramızaSizleri görünce merhaba demek istedim Allahın izniyle ocak annesi olarak
Slm kızlar carsambadan beri hastanedeyim yazamadım daha yeni yeni geliyorum kendime pazartesiye kadar burda kalicam inşallah pazartesi cikarim durumuma gore tabi
Teşekkür ederim canım evet mide bulantısı çarşamba günü dayanılmaz halde kötüydum esim zor yetiştirdi hastaneye hemen aldılar bebeğe baktılar once maşallah pit pit atıyor kalbi anneciğim benim keyfim yerinde sen kendine iyi bak diyor sanki bana :)
Doktorda bebeğim icin hersey yolunda dedi şükür sorun bitmek tukenmek bilmeyen bulantı ve halsizlik şükür bugun iyiyim gunde 3 defa bulantı için serum alıyorum ve 1 defada vitamin serumu alıyorum yemek yemeyede başladım serumlar sayesinde inşallah biran once toparlarim esim ve cocuklarim evde ben burda olmuyor malesef
iyi yolculuklar canım benım iyi haberlerle :)
Merhaba arladaslar herkese saglikli hayirlI evlatlar diliyorum. Benimde sat 14 nisan netteki arastirmalara gore 19 ocak tahmini dogum. Henuz dr gitmedim haftaya dusunuyorum haftaya 7 hafta olcak ins kalp seslerini duyariz onun icin gitmedim dr a. Siz kacinci haftada duydunuz. Hakkimizda hayirlisi olsun.
kızlaarr dün doktora gittim Allaha şükür keseyi gördük. doktor herşey yolunda 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gelin dedi. kansızlığım sınıra yakınmış onun dışında diğer değerler de iyi dedi.
çay ve kola içmememi,
kedi köpek gibi hayvanlara yaklaşmamamı,
yeşil sebzeleri ve meyveleri bol suda iyice yıkayarak bol bol yememi,
bol miktarda su içmemi,
kansızlık için ise hergün pekmez yememi birde yeşil biber yememi söyledi
kesemiz 1.15cm sizce nasıl sizin ki ne kadar paylaşır mısınız? bir de doktor gyno ferro sanol verdi. ilaç demir folik asit ve b12 vitamini içeriyor. bugün kullanmaya başlayacağım. kullanan var mı aranızda yada ilaç hakkında bilgisi olan var mı? internette araştırdım.genelde olumlu şeyler yazıyordu. hatta bir yerde bakanlığın hamilelikte onay verdiği tek ilaç diye yazmışlardı doğrumu bilmem yeterince araştırmadım çünkü.
2 hafta sonra yine doktor bilgi verirse paylaşırım.
Kızlar benim cok midem bulanıyor yemek dahi yapamıyorum. İlk gebeliğimde böyle olmamıştım sadece iştahsızlık ve uyku hali vardı. Bunda mide bulantısıda eklendi 😞 oğlumun yiyeceğini yapiyorum bi. Başkada bişi yapamiyorum dün kayınvalidem geldi yapti bisiler sağolsun ama çok fenayim 😔 bişiyde yiyemiyorum😳 içtiğim bi su o kadar.
Cnm sonrası için yürüyüşün çok faydası var tmmda şu donmde bnm sormk istediğim o son 3 ay zaten yurucez yoksa dgum zor olurda şimmdiisi içinnn kafamdakı sorular...
Selam kızlar Ankara bugün yağmura doydu şükür: ))bizde kızımla evdeyiz annesi yattikca anne hastami oldun sen dottora gotuyeyim seni diyor yavrum...enerjik anne gitti tabi uykucu anne geldi: (
Biz 6+1 de karından keseyi gördük kalp atışını dinledik hayırlısı olsun...
Ben ilk gebeliğimde 20.haftada başladım demir ilacına bundada henüz vermedi gözünaydın...
Bende aynı senin gibiyim sürünerek kalkıp sadece oğluma yemek pişiriyorum bulantı baygınlık halsizlik doktor vitamin verdi dört gündür içiyorum biraz daha iyiyim sanki çok şükür...
Canım şu dönem yürümesende olur ne olursa olsun riskli bir dönem 12.hafta kendini yorma dedi bana doktorum zaten ilk üç ayı atlatınca enerji patlsması yaşıyorsun bol bol yürürsün :)
Benim oğlumda öyle hiç istemiyor yatayım sürekli bşiler istiyor benden allahtan bu hafta babannemiz bizimle dinlenebiliyorum...
Evet canım bizde seni merak ettik biraz olsun kendine gelmşsindir güç topla geçecek allahın izniyle çok geçmiş olsun az daha sabır...
Seve seve ccanim : ))Bak ama en azindan daha tecrubelisin bircogumuzdan. Bilgilerinden yararlaniriz insallah:)
Ayy çok geçmiş olsun canimmm bende isyan ediyorum midem bulanıyor diye..Slm kızlar carsambadan beri hastanedeyim yazamadım daha yeni yeni geliyorum kendime pazartesiye kadar burda kalicam inşallah pazartesi cikarim durumuma gore tabi
Hayırlı yolculuklar allah kavuştursuunnnnnnnMerhaba kızlar,
Epeydir yazmıyorum ama yazdıklarınızı takip ediyorum:) iyi haberler, üsgün haberler, pimpirikli anne adayları, onları sakinleştirmeye çalışanlar, kese boyutu yarıştıranlar...:))) Hepiciğnizi seviyom.
Biz valizimizi topladık nohutum ile. ilk kontrolümüz için ülkemize dönüyoruz. Babamızı Hollandada bıraktığımız için az biraz üzgünüz. Kısmetse bir ay sonra o da yanımıza gelecek.Pazartesi günü güzel haberler verebilmek ümidi ile, hepiniz kendinize iyi bakın.
Sılam sana da Allahtan şifalar diliyorum
Biz 6+1 de karından keseyi gördük kalp atışını dinledik hayırlısı olsun...
Ben ilk gebeliğimde 20.haftada başladım demir ilacına bundada henüz vermedi gözünaydın...
Bende aynı senin gibiyim sürünerek kalkıp sadece oğluma yemek pişiriyorum bulantı baygınlık halsizlik doktor vitamin verdi dört gündür içiyorum biraz daha iyiyim sanki çok şükür...
Canım şu dönem yürümesende olur ne olursa olsun riskli bir dönem 12.hafta kendini yorma dedi bana doktorum zaten ilk üç ayı atlatınca enerji patlsması yaşıyorsun bol bol yürürsün :)
Benim oğlumda öyle hiç istemiyor yatayım sürekli bşiler istiyor benden allahtan bu hafta babannemiz bizimle dinlenebiliyorum...
Evet canım bizde seni merak ettik biraz olsun kendine gelmşsindir güç topla geçecek allahın izniyle çok geçmiş olsun az daha sabır...
Geçmiş olsun canım dikkat et elma falan yemeye calıs
Hosgeldin aramıza
Canım cok geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin kuzum ya benim aklıma geldi ama dedim buna bişi oldu yoksa girerdi .... Oyyy oglusların özlemiştir se canım bnm....
Dikkat et kendine düzelmeye bak bidenem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?