2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar kalp atışı b hcg kaçlardayken görülür?:44: salı günü 5+5 olucam acaba görebilir miyim ki dersiniz bebişimin kalp atışlarını:44:

İyi geceler hatunlar nasılsınız iyimisiniz .....
Bnm hiç uykum gelmiyo buunde cok yoruldum askında neden böle oldu anlamadım hiç yaniii) böön bööön etrafa bakıyom
İstanbul yagmuru izliyorum

kızlar kalp atışı b hcg kaçlardayken görülür?:44: salı günü 5+5 olucam acaba görebilir miyim ki dersiniz bebişimin kalp atışlarını:44:

Muhtemelen göremeyebilirsin canım daha cok küçük birde usg cihazınada baglı canım bnim
Genellikle görenler 6+ 2 gün en az :)) bi kaç gün daha bekle istersen 6. Haftasını doldursun derim

Muhtemelen göremeyebilirsin canım daha cok küçük birde usg cihazınada baglı canım bnim
Genellikle görenler 6+ 2 gün en az :)) bi kaç gün daha bekle istersen 6. Haftasını doldursun derim

canım doktor o gün çağırdı keseyi görmeye. ben acele ediyorum aslında acaba aradan o da çıkar mı ki diye

Canim bende ilk 5+5 de gördüm kalp atisini ama sesi duyulmuyodu attigi goruluyodu karindan bakildi birde tuvaletim sıkışık vaziyette idi ama ulturason cok onemli ertesi hafta baska bir dr gittim söyledim gördük diye inanamadi

Kızlar bu nasıl aşermek ya yeşillik aşeriyorum inek gibi canım bi anda yoğurtlu semiz otu limonlu maydanoz rokA fln istiyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm Ocak anneleri B'nde yeni katıldım aranıza 2012 Aralık annesıyım sürpriz bır şekilde tekrara anne olacağımı öğrendim )

Kizlar yurtdisindayim ve burada doktorlar Turkiyenin aksine hicbir konuda yorum yapmiyorlar, kendi ulkenizde oldugunuz sizi anlayan doktorlariniz oldugu icin cok sanslisiniz kiymetinizi bilin . Burada doktorlarin yorum yapmasi dogru kabul edilmiyo,Hayatina devam et dedi tek soyledigi bu. Ne vitamin ne ilac ne tavsiye. Doktorlarin sizlere genel olarak neler tavsiye ettigini soyler misiniz ozellikle icinde bulundugumuz bu haftalar icin . Bizim gibi yurtdisinda yasayanlarda en azindan kendi doktorlarimiz neler soyledi sizlerden ogrenmis olalim. Mesela roll on parfum oje makyaj yasak mi , gazli icecekler yasak mi, gunes koruyucu ve catlak kremi surmeye ne zaman baslamali, soda icilebilir mi?, hangi vitaminleri kullanalim veya nelerden uzak duralim vs vs .simdiden hepinize cok tesekkur ediyorum cevap ve yardimlariniz icin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm cnm bu bnm 2.hamileliğim ilk bebeğimi ünlü bir Prof la doğurdum ıkıncıyı de onun referansı öğrencısıyle doğurursam inş hoca bana tediğin hiç bir şey bebegını daha akıllı Zeki yapmaz dedi sacını kestir boyat alakası yok demişti her ay boyattım 4440 gr doğdu kızım yani hersey genetik miras bu seferi Dr boya yok dedi yani bu kurallar Dr a göre değişiyor cnm dünyada milyonlarca hamile kadından bırısın stres yapma doga bıle sürekli uruyor normal olan bu kanma yoksa sıkıntı yok demektir)parfüm obje bunların kokusu rahatsız edıyorsa kullanma güneş leke yapabılır hormon seviyenden ötürü,Gazlı içecek kılo yapar senı zehırlemez folık asıt folbıol ve elevıt verdi bana

Oncelikle hayırlı olsun canım hamileliğin. Benim doktorum da yeme içme konusunda pek bir sey demeyenlerden. Sadece bol yeşillik ve meyve ye ve çok iyi yikayarak tüket dedi. Onun dışında ceviz ve yumurta her gün yenecek dedi. Soda çok severim sordum her gün 1 tane icebilirsin dedi. Ilac olarak da sadece folbiol verdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlaaar; Bugün nasılsınız bakalım??? Kızlar belirtileri çok olmayıp bulantı vs. Doktora gidip kalp atışını duyanlar var mı?? Kanama falan yok akıntı ve göğslerde sızı biraz kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum böyle ben gibi olup kalp atışını duyan var mı??

Günaydın herkese mutlu hafta sonları olsun sağlıkla...

Allah yardımcımız olsun seninde mi oğlun var :)

Evet benimde haylaz 3.5yaşında bir oğlum var ikincide sürpriz oldu bize :)

Slm Ocak anneleri B'nde yeni katıldım aranıza 2012 Aralık annesıyım sürpriz bır şekilde tekrara anne olacağımı öğrendim )

Hayırlısı olsun sağlıkla al kucağına...

Benim doktorumun bana söylediği sağlıklo beslenme bildiğimiz şeyler makarnanın pirinçin bebeğine hiç bir faydası yok sadece sana kilo aldırır sağlıklı şeyler tüket dedi yumurta süt ceviz et balık ciğer meyve sebze gibi sağlıklı beslenmek adına herşey sodada mineralli su olduğu için içebişirsin ama gazlı içecekler normaldede zararlı
Folic plusa hemen başlıyprsun hemogram kan testleri istiyor değerlerin düşükse vitamine başlıyprsun normalse daha ilerde veriyor kan hapınıda genelde 20.haftada veriyorlar bunun haricinde toksoplazma rubella hepatit hiv b12gibi testler istiyor
Güneş kremini ben zaten her bahar kullanmaya başlıyorum sarışın olduğum için hem hamilelik leke yapabilir piyasada bebeklerede kullanılan organik kremler var
Çatlak kremi ben kullanmadım ilk hamileliğimde sadece doğal yağlar kullandım bebe yağı kullandım sıfır çatlak hiç olmadı umarım yardımcı olabilmişimdir aklıma gelenler bunlar...

Günaydınnnnnnn 😘

Nehirday, maşallah allah bağışlasın. Benim oğlumda 2010 doğumlu ben istiyodum kardeşi olsun paylaşmayı öğrensin olmuyodu rabbim ummadığım bi anda verdi bebişi 😊

Forumu kullanmayi tam bilmiyorum ama funntunn, gayyee21 ve nehirday cooook tesekkur ederim kizlar. Icimi rahatlattiniz iyiki buradasiniz

Kızlar bu nasıl aşermek ya yeşillik aşeriyorum inek gibi canım bi anda yoğurtlu semiz otu limonlu maydanoz rokA fln istiyo

maydanoz roka yeme canım hamilelikte ödem söktürücü etkisi var yasak bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…