Ahahaaa ayni bnm diet gibi :)))Canim senin sayfadan devam edebiliriz sadece kurallar katI olsun her gun menu bildirimi olsun mutlaka spor olsun mesela pilates herkes yapsin gibi:) kaptan sen ol ben her gun giremeyebiliyorum:) bugun guya diyete baslafim az once yedim borek
Canim gecmis olsun insallah gcer biran evvel..Miniğim yattı bende evi roplamaya takatim yok yzandım biraz uyuyatım bari dedim..
Bu arada az önce oğlumu doyurdum yine kustu perişan oldu yavrum doktor kusması için şurup vermişti bunu kullandığına rağmen kusarsa fitil ver dedi verdim inşallah yatar biraz..
Ahahaaha bizimkide aynasi bol bir oda :)) ama sapikligin zerresi yok anacimminione daha komık bısey anlatıyım sana bı arkadasımın esının arkadaşı anlatmıs taa dolandı arkadasta bana anlattı neyse adam sürekli işte genelevlere gidiyormuş sonra biyer kesfettim oglum odanım heryerı ayna ıle kaplı nereye baksam popo nereye baksam meme harika dıye anlatıyormus bana bunu anlattı benum de yatak oda takımım heryerı ayna anam kendımı sapık gıbı hıssettım
İyi dileklerin için teşekkür ederiz teyzesi:))Atinca haber ver cnm ,cok merakla bekliyorum
Gerci eski ile yeni arasinda cok
Kg farki olacakmis gibime nedense gelmiyor sen takinti yapiosun gibi gelio
Neyse gorunce yorumlicam :)
Himmm cok guzeller hepsi,gule gulr kullan tatlim
:)))) tilkininin donup dolasip donecegi yer kurkcu dukkaniymis
Ahahaa cokk guldum
Enzirnek ve bnm seksi olmam
Yemin ederim adam daha beter sogudu
Birara dioduki yetrr artik
Mene goresim yok icim disim meme oldu hep bunlar orta yerde :))))
Oyyyy minik pasaya nolmus oyle yaa
Kiyamamm inss annesi ertesi gune birseycigi kalmaZ
Demekki bizim gibi olmus dis ates yapmis,atesde kirmizi dokunti yapio iste,6. Ci hastalikda deniliyo bazende ates sonrasi cikabiliyor siZde kirmizi noktalar oldumu peki ??
Bende adana yedimCanim senin sayfadan devam edebiliriz sadece kurallar katI olsun her gun menu bildirimi olsun mutlaka spor olsun mesela pilates herkes yapsin gibi:) kaptan sen ol ben her gun giremeyebiliyorum:) bugun guya diyete baslafim az once yedim borek
Cips çokkilo yapıyor ben hamile iken kararttım..Ahahaaa ayni bnm diet gibi :)))
Afiyet sifa bol
Bol sut olsun :))
Bnm dietlerim genelde dondurma cips agirlikli oluyor :)
Teşekkür ederim canım...Canim gecmis olsun insallah gcer biran evvel..
Ben evlendiğimden beri ışık kabul etmiyorum:))Ahahaaha bizimkide aynasi bol bir oda :)) ama sapikligin zerresi yok anacim
Bayramdannnn bayramaaa gibi bir durumdayiz artik :)) aynalarda ise yaramiyor
Gerci bn dogumdan oncede isiklari kapatirdim :)) catlaklarim selulutlerim belli olmasin diye:))
2015 ocak anneleri neredeNe kadar isterim bu grupta olmayi((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Burası 2015 ocak anneleri canım..2015 ocak anneleri nerede
Burasi 2015 ocak anneleri2015 ocak anneleri nerede
O uykudan bizde istiyoruzzzzzzOğlumla vurduk kafayı yattık 2 3 sattir uyuyoruz rekor kırdık bu uyku iyi geldi bize:))
Vallahi canım çözemediğim tek birşey var oda şu bebeklerin uykusuO uykudan bizde istiyoruzzzzzz
Yaa cok ilginc gunde iki defa 1-1,5 saat uyuyor en son aksam 7,5 da uyaniyor gece 11 de uyuyo sabah 7 de uyaniyi
Bszende aksam 5 de uyaniyo sonra 9 da uyuyo yine 7 de kalkiyo
Hic su saati ileri alamuyorum yaa yokmu bir yolu
Nolur 9 da uyan oglumm diye uyutuyorum
7 de siritiyor bana :))
Bende onu yapiyorum annm cok kiziyoVallahi canım çözemediğim tek birşey var oda şu bebeklerin uykusu
Ama ben onunda yolunu buldum oğlum uyur uyumaz bende vurup kafayı yatıyorum yoksa bu hayst böyle geçmez
Bende onu yapiyorum annm cok kiziyo
Evini dio bok goturur :))
O uyurken sen uyumuycaksin ev isi yapcKmisim
Bananee hicde yapamam umrumda diilll
Kizlar zayiflama topigini acil acalim ya, birde ben kan tahlili yaptirdim kolestrol cikti, esimdede durum ayni, c.tesi misafirim gelmeden diyetisyene gidicem inşallah, bir yanda kilo biryanda kolestrol.İyi dileklerin için teşekkür ederiz teyzesi:))
Ateşimiz yine yükseldi doktor yükselince getir demişti iyiki gittim artık kafamda soru işareti kalmadı..
Kan , idrar tahlili yaptık temiz çıktı boğazında hafif kızarıklık var ateşidr uzun sürdüğü için antibyotik verdi doktor..
Nasıl anlatıyorsan bizdede öyle canım her tarafında döküntüler oluşmuş ama dişi daha çıkmadı şimdi biraz iyi inş böyle devam eder...
Bende adana yedim
Bu katı kurallarda bazen kaçamak yapabilirmiyiz:))
Yoksa ben dayanamam uaprak sarması görsem doya doya yemesem ölütüm ben...
Cips çokkilo yapıyor ben hamile iken kararttım..
Teşekkür ederim canım...
Ben evlendiğimden beri ışık kabul etmiyorum:))
Kız kanuma girdin bendemi alsamKizlar fikrinizi almak istiyorum
Hep masraf hep masraf ama bugune kdr alipta gercekten kullanmadigim hicbirseyimiz olmadi valla
Simdi oglum emekliyor,istiyorki hep halilarda surunsun,koltuklara ciksin,koltuk kenarlarina tutunup siraliyor suan,ama hep yaninda nobet tutuyorum hic is yapamiyorum
O uyuyuncada aysimason gibi ya bende uyuyorym yada sinirsel aburcubur yiyorum mutfakta is yapsmiyorum hmn sese uyaniyor
Pilsan handy cit diye birsey kesfettim
Herkes cok memnun yorumlarda
Ozellikle yeni emekleyen yuruyen bebeklerin yurymesini bile gelistiriyormus tutunup ayaga kalkiyorlarmis
Hemde icinde oyun oynasalar guvenle is yapilabilir
Fiyati en ucuz 150 lira suan
Sizce degermi alinmali mi ?Eki Görüntüle 1622469
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?