2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim senin sayfadan devam edebiliriz sadece kurallar katI olsun her gun menu bildirimi olsun mutlaka spor olsun mesela pilates herkes yapsin gibi:) kaptan sen ol ben her gun giremeyebiliyorum:) bugun guya diyete baslafim az once yedim borek
Ahahaaa ayni bnm diet gibi :)))
Afiyet sifa bol
Bol sut olsun :))
Bnm dietlerim genelde dondurma cips agirlikli oluyor :)

Canim gecmis olsun insallah gcer biran evvel..

Ahahaaha bizimkide aynasi bol bir oda :)) ama sapikligin zerresi yok anacim
Bayramdannnn bayramaaa gibi bir durumdayiz artik :)) aynalarda ise yaramiyor
Gerci bn dogumdan oncede isiklari kapatirdim :)) catlaklarim selulutlerim belli olmasin diye:))

İyi dileklerin için teşekkür ederiz teyzesi:))
Ateşimiz yine yükseldi doktor yükselince getir demişti iyiki gittim artık kafamda soru işareti kalmadı..
Kan , idrar tahlili yaptık temiz çıktı boğazında hafif kızarıklık var ateşidr uzun sürdüğü için antibyotik verdi doktor..

Nasıl anlatıyorsan bizdede öyle canım her tarafında döküntüler oluşmuş ama dişi daha çıkmadı şimdi biraz iyi inş böyle devam eder...
Canim senin sayfadan devam edebiliriz sadece kurallar katI olsun her gun menu bildirimi olsun mutlaka spor olsun mesela pilates herkes yapsin gibi:) kaptan sen ol ben her gun giremeyebiliyorum:) bugun guya diyete baslafim az once yedim borek
Bende adana yedim
Bu katı kurallarda bazen kaçamak yapabilirmiyiz:))
Yoksa ben dayanamam uaprak sarması görsem doya doya yemesem ölütüm ben...

Ahahaaa ayni bnm diet gibi :)))
Afiyet sifa bol
Bol sut olsun :))
Bnm dietlerim genelde dondurma cips agirlikli oluyor :)
Cips çokkilo yapıyor ben hamile iken kararttım..
Canim gecmis olsun insallah gcer biran evvel..
Teşekkür ederim canım...
Ahahaaha bizimkide aynasi bol bir oda :)) ama sapikligin zerresi yok anacim
Bayramdannnn bayramaaa gibi bir durumdayiz artik :)) aynalarda ise yaramiyor
Gerci bn dogumdan oncede isiklari kapatirdim :)) catlaklarim selulutlerim belli olmasin diye:))
Ben evlendiğimden beri ışık kabul etmiyorum:))

Oğlumla vurduk kafayı yattık 2 3 sattir uyuyoruz rekor kırdık bu uyku iyi geldi bize:))

Oğlumla vurduk kafayı yattık 2 3 sattir uyuyoruz rekor kırdık bu uyku iyi geldi bize:))
O uykudan bizde istiyoruzzzzzz
Yaa cok ilginc gunde iki defa 1-1,5 saat uyuyor en son aksam 7,5 da uyaniyor gece 11 de uyuyo sabah 7 de uyaniyi
Bszende aksam 5 de uyaniyo sonra 9 da uyuyo yine 7 de kalkiyo
Hic su saati ileri alamuyorum yaa yokmu bir yolu
Nolur 9 da uyan oglumm diye uyutuyorum
7 de siritiyor bana :))

Vallahi canım çözemediğim tek birşey var oda şu bebeklerin uykusu

Ama ben onunda yolunu buldum oğlum uyur uyumaz bende vurup kafayı yatıyorum yoksa bu hayst böyle geçmez

Vallahi canım çözemediğim tek birşey var oda şu bebeklerin uykusu

Ama ben onunda yolunu buldum oğlum uyur uyumaz bende vurup kafayı yatıyorum yoksa bu hayst böyle geçmez
Bende onu yapiyorum annm cok kiziyo
Evini dio bok goturur :))
O uyurken sen uyumuycaksin ev isi yapcKmisim
Bananee hicde yapamam umrumda diilll

Kizlar fikrinizi almak istiyorum
Hep masraf hep masraf ama bugune kdr alipta gercekten kullanmadigim hicbirseyimiz olmadi valla
Simdi oglum emekliyor,istiyorki hep halilarda surunsun,koltuklara ciksin,koltuk kenarlarina tutunup siraliyor suan,ama hep yaninda nobet tutuyorum hic is yapamiyorum
O uyuyuncada aysimason gibi ya bende uyuyorym yada sinirsel aburcubur yiyorum mutfakta is yapsmiyorum hmn sese uyaniyor
Pilsan handy cit diye birsey kesfettim
Herkes cok memnun yorumlarda
Ozellikle yeni emekleyen yuruyen bebeklerin yurymesini bile gelistiriyormus tutunup ayaga kalkiyorlarmis
Hemde icinde oyun oynasalar guvenle is yapilabilir
Fiyati en ucuz 150 lira suan
Sizce degermi alinmali mi ?

Bende onu yapiyorum annm cok kiziyo
Evini dio bok goturur :))
O uyurken sen uyumuycaksin ev isi yapcKmisim
Bananee hicde yapamam umrumda diilll
Ay sen çok yaşa benim annemde bırak işi oğluna bak kaç senedir uğraşıyorsun diye hele birde telefonumu elimde gördüğü anda başlıyor saydırmaya çocuğuna bak bırak şu trlefonu diye:))

Benimde eşim kızıyor sen hiç bi iş yapmıyorsun diye...

Kizlar zayiflama topigini acil acalim ya, birde ben kan tahlili yaptirdim kolestrol cikti, esimdede durum ayni, c.tesi misafirim gelmeden diyetisyene gidicem inşallah, bir yanda kilo biryanda kolestrol. Acil bir çözüm bulmam lazim diye düşünüyorum bende. Birde yakin bir arkadasim 7 sene önceki resimlerimi bulmus arşivinde, şok oldum görünce. Ben bu kadar zayifmiydim dedim. Acayip gaz oldu bana o fotoğraflar. Diyetisyene gitmeden dikkat etmeye basladim. Hadii baslayalimmm

Kız kanuma girdin bendemi alsam

Evim anaokuluna döndü resmen ebime gelen şok oluyor bu ne diye ama napıyım görmemişin bi oğlu olmuş hesabı

Fikrimi söylemeyi unuttum değer bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…