Geçmiş olsun canım kolestrol kötü olmuş ..Kizlar zayiflama topigini acil acalim ya, birde ben kan tahlili yaptirdim kolestrol cikti, esimdede durum ayni, c.tesi misafirim gelmeden diyetisyene gidicem inşallah, bir yanda kilo biryanda kolestrol.Acil bir çözüm bulmam lazim diye düşünüyorum bende. Birde yakin bir arkadasim 7 sene önceki resimlerimi bulmus arşivinde, şok oldum görünce. Ben bu kadar zayifmiydim dedim. Acayip gaz oldu bana o fotoğraflar. Diyetisyene gitmeden dikkat etmeye basladim. Hadii baslayalimmm
bende uyumak rekor kırmak ıstıyorumOğlumla vurduk kafayı yattık 2 3 sattir uyuyoruz rekor kırdık bu uyku iyi geldi bize:))
aaa bızım sınıftaki çitlerden çok güzel güvenli alan oluşturuyor çocuk kendine ait alan hissi ile mutlu oluyor odasında oyun bahcesı günü olur super olur bende kaydırak alacağım pılsanKizlar fikrinizi almak istiyorum
Hep masraf hep masraf ama bugune kdr alipta gercekten kullanmadigim hicbirseyimiz olmadi valla
Simdi oglum emekliyor,istiyorki hep halilarda surunsun,koltuklara ciksin,koltuk kenarlarina tutunup siraliyor suan,ama hep yaninda nobet tutuyorum hic is yapamiyorum
O uyuyuncada aysimason gibi ya bende uyuyorym yada sinirsel aburcubur yiyorum mutfakta is yapsmiyorum hmn sese uyaniyor
Pilsan handy cit diye birsey kesfettim
Herkes cok memnun yorumlarda
Ozellikle yeni emekleyen yuruyen bebeklerin yurymesini bile gelistiriyormus tutunup ayaga kalkiyorlarmis
Hemde icinde oyun oynasalar guvenle is yapilabilir
Fiyati en ucuz 150 lira suan
Sizce degermi alinmali mi ?Eki Görüntüle 1622469
gormedın tabı alırsınKız kanuma girdin bendemi alsam
Evim anaokuluna döndü resmen ebime gelen şok oluyor bu ne diye ama napıyım görmemişin bi oğlu olmuş hesabı
Fikrimi söylemeyi unuttum değer bence..
Canım uyuduk ama şimdide pek uyuyacakmışız gibi durmuyor uykusuz iki geceden Sonra az bile yattıkbende uyumak rekor kırmak ıstıyorum
aaa bızım sınıftaki çitlerden çok güzel güvenli alan oluşturuyor çocuk kendine ait alan hissi ile mutlu oluyor odasında oyun bahcesı günü olur super olur bende kaydırak alacağım pılsanben alınanlardan hıc pısman olmadım ınsanlara ne hem bu cocuklar sürekli dört duvar arasında ne yapsın bence ımkanun varsa al tabı amaç doyumsuz ben bir numarayım diyen değil kendını geliştiren çocuk yerıstırnekse ona gore egıtım verırsn ınsanlar bıraZ şımarık oluyor dıye konusuyor aysimason
gormedın tabı alırsınboşver ben gördüm de ne oldu bende aldım
C Ceydaugur hoşgeldin
Maşallah kuzuma ıyı olsunda uyanık kalın bızımkıde pek rahatsız uyuyor bu ara bı saate bı benu kontrol ediyor varnıyım dıye ayrılık pıskolojısıCanım uyuduk ama şimdide pek uyuyacakmışız gibi durmuyor uykusuz iki geceden Sonra az bile yattıkgecebaşı bir buçuk saat neyse onada razıyız. Bu arada abdullah paşa sanki yavaş yavaş kendine geliyor yaramazlık peşinde yine:))
Ah kuzum teyze yesin onu burada abdullahda beni yedi beenii ısırmaya çalışıyor annesi inşallah ahmet paşa hemencecik alışır sensizliğeMaşallah kuzuma ıyı olsunda uyanık kalın bızımkıde pek rahatsız uyuyor bu ara bı saate bı benu kontrol ediyor varnıyım dıye ayrılık pıskolojısı
Aslında alıştı ama arada gelirlee boyle kızımdan sonra AllAhim acidi banaAh kuzum teyze yesin onu burada abdullahda beni yedi beenii ısırmaya çalışıyor annesi inşallah ahmet paşa hemencecik alışır sensizliğe
Ben denesin diye veriyorum çok mutlu oluyor o ısırma olayı biraz yaşanır her cücük yapiyo onu unutuyor sonra
Kac canim kac yarina lazimsin:)).allah rahatlik versinGirlboymom .!.:Ben kaçar;")
Ne olmuş bu erkeklere ili gün önce benimki öyleydi ne istiyorlar bizdrn anlamıyorum canım sen yat uyu hiç takma onu elbet konuşacaksınız hatasını anlatırsın ona..Bende uyumayan daha doğrusu uyuyamayanlardanim.tam daliyrum oglusun sesine uyaniyrum diş yolda bi ay önceki halimize döndük allah yardimcimiz olsun.ha bi de esim sagolsun yine aglatti icim dışıma cikti bas ağrısından uyuyamiyrum.Allahim sen gönlüme ferahlik ver
Yanlış hatirlamıyorsam benim gibi mimardın sende güzel anne...Selam kızlar. İşe başlayanları görünce bi değişik oldum, sanki bi işim yokmuş gibi davranıyorum ama aklım da kalıyo bi yandan 2 haftaya 1 gider oldum neredeyse belli bu gitme düzenim yok gidip çalışasım da yok bi yandan da düşünüyorum ne zamana kadar böyle oturacaksın diye ben napıyım kızlar bi akil verin bi gazlayin beni
İyi teyzesi uğraşıyoruz..hanne hanimda elbet alışacak y ok öyle prenses gibi tahtlarda gezmekIiyiz tatlim tatile gidip grldik hanne hanimi eve kucaktan indirmeye calisiyorum tatilde kucaga alisti birakipta bi mutfaga vs gidemiyorum antalya sicak hala senin minnak nasil
canım benim Allah sabir versin eşine akil fikir versin senin gibi uyumlu ni insana bunları yapıyor ya iyi bi dayak istiyorBende uyumayan daha doğrusu uyuyamayanlardanim.tam daliyrum oglusun sesine uyaniyrum diş yolda bi ay önceki halimize döndük allah yardimcimiz olsun.ha bi de esim sagolsun yine aglatti icim dışıma cikti bas ağrısından uyuyamiyrum.Allahim sen gönlüme ferahlik ver
minione hoşgeldin canım..
teşekkür ederim canım oğlumun ateşi yükselip düşüyor qyine nöbetteyim anlaşılan dün gece sabaha kadar yatmadık
bizde 8 ocak doğumluyuz canım ama ben ilk doğumgününü kalabalık yapıp yapmamakla arsında gidip geliyorum..
kabızlık konusunada gelince canım bizim kabızlık doğuştan ama ben pek müdahale etmiyorum dediğin gibi alışıyorlar bir ömür abdullah paşanın kakansını yaptırmakla uğraşamam..
birde bizim kabızlık sadece kakasını yapınca ortaya çıkıyor yaparken çok zorlanıyor ben hemen altını açıyorum ayaklarını gövdesine doğru ittiriyorum hemen yapıyor kuzum.
çok zorlanıyor ama yapacak birşey yok..
bende muz vermiyordum oluma ama geçenlerde verdim öylede kabız böylede bari yiyeceğini yesin dimi.
birde dediğin gibi kabızlığa en iyi gelen şey zeytnyağı canım..
İnanirmisiniz su arda taha beyin kakasina odaklandigim kadar,careler aradigim arastirdigim dikkat ettigim masajlar yaptirdigim,bagirsak hareketleri calistirdigim,z yagi ile popis ve gobis masaji yaptigim,agzina ayri kicina ayri surdugum kadar su yaptigimin ceyregini kendi dietime uygulasaydim yemin ederim 55 kg ydum suanhoşgeldin prenses annesi biz iyiyiz sen nasılsın antalya nasıl nerelerdesin unutma bizi
evet benim canim aralık annesiyim ama olsunne hazırlıklar yapıcaz ben simdiden bakmaya başladım bu yıl anlamayabilir ama ilk doğum günü benim için özel ben tek sayıları kutların nedense kizimdada 1 ve 3 kutladım bu yıl 4 olacak okulda kutlucam ida fikir olur onuda paylasirim bir ay arayla iki doğum günü hazırlığı bizim doğum günleri evimizde ekim kasım aralık babamızla başlıyor ahme te doğru gidiyor büyükten küçüğe
Marifet topta değil cicim üstünde ne kadar yuvarladıgundabak epru ablana toptan daha çok yuvarlaniyor
haklisin canım ama iste eşime bisey demedim kırılır oda ablasına guvenemedi yarıyılda bırakır diye ama yinede deneyelim dedik ama simdilik çok iyi gidiyor pişman olmayacagiz galiba çünkü ahmet ağlamıyor halaninda bahane kalmadı bakacak
omur boyu uğraşamam dedin ya çok güldüm bdv ye gelinin konu acar kaynanam kocamın tuvalet saatine karışıyor diyebence en sevdiklerini çağır canım ilk doğum günü ozeldir
Canım keske minik havuz alıp deniz kenarına koyup suyla doldursaniz gem kendi havuzu temiz olur hem deniz suyu hem dalgasz
oda iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?