2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun canım kolestrol kötü olmuş ..

Oğlumla vurduk kafayı yattık 2 3 sattir uyuyoruz rekor kırdık bu uyku iyi geldi bize:))
bende uyumak rekor kırmak ıstıyorum

aaa bızım sınıftaki çitlerden çok güzel güvenli alan oluşturuyor çocuk kendine ait alan hissi ile mutlu oluyor odasında oyun bahcesı günü olur super olur bende kaydırak alacağım pılsan ben alınanlardan hıc pısman olmadım ınsanlara ne hem bu cocuklar sürekli dört duvar arasında ne yapsın bence ımkanun varsa al tabı amaç doyumsuz ben bir numarayım diyen değil kendını geliştiren çocuk yerıstırnekse ona gore egıtım verırsn ınsanlar bıraZ şımarık oluyor dıye konusuyor aysimason

Kız kanuma girdin bendemi alsam

Evim anaokuluna döndü resmen ebime gelen şok oluyor bu ne diye ama napıyım görmemişin bi oğlu olmuş hesabı

Fikrimi söylemeyi unuttum değer bence..
gormedın tabı alırsınboşver ben gördüm de ne oldu bende aldım

C Ceydaugur hoşgeldin

Queen_21 ilk iş yeni topık acalım yarın bu arada geçm us olsun hamurısı yasak sağlıklı beslen bol yesıl mercımek ye canım

Bende bu saatte bi şebek tarafından uyandırıldım uyuyamıyorım

Canım uyuduk ama şimdide pek uyuyacakmışız gibi durmuyor uykusuz iki geceden Sonra az bile yattık gecebaşı bir buçuk saat neyse onada razıyız. Bu arada abdullah paşa sanki yavaş yavaş kendine geliyor yaramazlık peşinde yine:))

Maşallah kuzuma ıyı olsunda uyanık kalın bızımkıde pek rahatsız uyuyor bu ara bı saate bı benu kontrol ediyor varnıyım dıye ayrılık pıskolojısı

Maşallah kuzuma ıyı olsunda uyanık kalın bızımkıde pek rahatsız uyuyor bu ara bı saate bı benu kontrol ediyor varnıyım dıye ayrılık pıskolojısı
Ah kuzum teyze yesin onu burada abdullahda beni yedi beenii ısırmaya çalışıyor annesi inşallah ahmet paşa hemencecik alışır sensizliğe

Ah kuzum teyze yesin onu burada abdullahda beni yedi beenii ısırmaya çalışıyor annesi inşallah ahmet paşa hemencecik alışır sensizliğe
Aslında alıştı ama arada gelirlee boyle kızımdan sonra AllAhim acidi bana

Dişlerini deniyor senin üstünde demekki annesi birak ısırsn sende onun poposunu ısır

I imspecial kollarını ısırıyorum bende ben bırakmıyorum ısırsın bırakayımmı acaba ilerde de ısırık manyağı olmasın:))
Hep ikinci çocuklar uslu oluyor neden bilmiyorum acaba insan tecrübeli oluyor ondanmı??

Ben denesin diye veriyorum çok mutlu oluyor o ısırma olayı biraz yaşanır her cücük yapiyo onu unutuyor sonra evet olAbilir ilk çocukla çok ilgileniyor insan ikinciye fırsat vermiyor ilk kardeşler sende tabi ne olacağını biliyorsun relax yaklaşıyorsun ..ahmeti emzirip kendi haline bıraktım cadı ablayla ilgilendim ablada arada dövdü saolsun boklu ahmet diye güya seviyor ağzına yapistiriyor çocuk napsin akilli olmasın da bu cadı kıza güçmu yeter

Bende uyumayan daha doğrusu uyuyamayanlardanim.tam daliyrum oglusun sesine uyaniyrum diş yolda bi ay önceki halimize döndük allah yardimcimiz olsun.ha bi de esim sagolsun yine aglatti icim dışıma cikti bas ağrısından uyuyamiyrum.Allahim sen gönlüme ferahlik ver

Ne olmuş bu erkeklere ili gün önce benimki öyleydi ne istiyorlar bizdrn anlamıyorum canım sen yat uyu hiç takma onu elbet konuşacaksınız hatasını anlatırsın ona..

Yanlış hatirlamıyorsam benim gibi mimardın sende güzel anne...
Ben minik projeme yoğunlaştım onu çiziyorum...
Kreşe yada anaokuluna gidene kadar evdeyim...
Canım isteyince büroya uğruyorum arkadaşlarla gorusuyorum o kadar...

Iiyiz tatlim tatile gidip grldik hanne hanimi eve kucaktan indirmeye calisiyorum tatilde kucaga alisti birakipta bi mutfaga vs gidemiyorum antalya sicak hala senin minnak nasil
İyi teyzesi uğraşıyoruz..hanne hanimda elbet alışacak y ok öyle prenses gibi tahtlarda gezmek
canım benim Allah sabir versin eşine akil fikir versin senin gibi uyumlu ni insana bunları yapıyor ya iyi bi dayak istiyor

praline gecen yazmissin kuru kayisiyi kemire kemire yedi diye senin minik 8. Ci ayini bitirmismiydi?
Tamam 8 koca disimiz var ama daha akli ermeye kayisinin hepsini agzina sokuyo hmn korkup geri aliyorum
Malum kayisi kabiza iyi geliyor ama mevsimi bitti,2 gundur tatil icin aldigim kayisi muz cam mamayi verdim tik yok halen,semiz otunuda yedirdim oda fayda etmedi
Sen oyle kemiriyo deyince acaba dedim kurusunumu versem onuda beceremiyor yemesin
Rondodan gecirip yogurtla karistirsam olurmu yada baska alternatif ne olabilir

İnanirmisiniz su arda taha beyin kakasina odaklandigim kadar,careler aradigim arastirdigim dikkat ettigim masajlar yaptirdigim,bagirsak hareketleri calistirdigim,z yagi ile popis ve gobis masaji yaptigim,agzina ayri kicina ayri surdugum kadar su yaptigimin ceyregini kendi dietime uygulasaydim yemin ederim 55 kg ydum suan
Alt tarafi bir kaka dersin yaa
Omrumu aldi bu kaka
Birde bi harejetler bir tripler ikinmalar alkis tutuyoruz babasiyla gorende anne baba dedi sanir cika cika koyun boku kdr bisi cikiyo kari koca ona seviniyoruz
Sonra o bezi odada unutuyorum
Ve 5 dk unuttugum o kucucuk kakanin kokusu 1 saatte cikmiyo cam acmadan
Sabh sabh midenizi bulandirdim yaaa cok afedersiniz kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…